MINIKKUS1 canım hiiiç üzülme bu aralar 2nizde cok üzgüsünz bnm eşimde normalde sinirli biridir ve bi anda sinirlenr ve azarlayıverır cocuk gibi.bu kurtajdan snra bende iyice alıngan oldum ama ona mesaj atı durdum kendımı anlattım bu durumu beraber atlatmamız gerektıgını bana karsı sabırlı olması gerektıgını bnm hatalarım olabilir ama sen görmezden gelmelısın dedım.ve ben istemedıgım seylerı ona söyledıgımde bana tepki vermemesı gerektıgını(izinde kv yanında cok uzun kalmak istemıyordum) falan söyledm bunları içimden geldiği gibi yazdım arayıp durdu acmadm butun içimden gecenlerı yazdıktan snra aradım ve konustuk bana hak verdı ve suan benm istedıgım gibi davranyo sende ne kadar uzgun oldugunu anlat ona biz suan lohusa dönemındeyız öyle düşün arkadasım
bende öyle canım eğer nasip olur çocuğumu büyütürsem ona da bahsederim bu günlerde ki hislerimden. seni yapana kadar neler çektim derim
bende anı defteri düşünüyorum tatlım hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren yazacağım inş. hem ilerde çocuğuma da güzel bir anı olur
Yarın canim benim... Kafamı dağıtmaya çalışıyorum inan... Çıkmayacakmis gibi geliyor ama bu kadar gecikti belirti var... Bilemiyorum üste...:)canım senın kan testi sonucun yarın dimi?
inş çok bekletmezler.. :) bu arada ne kadar zamandır 2. çocuk istiyosun cnm?
Ufak sipa çok bekletmez insaAllah...:) birinci zor mu oldu.. tedaviyle filan mi...Bu ay 4.ayımız canım , 3 ay boş çıktı :)
İnşallah bekletmez.Ufak sipa çok bekletmez insaAllah...:) birinci zor mu oldu.. tedaviyle filan mi...
Bu ay 4.ayımız canım , 3 ay boş çıktı :)
Oyy annesiyle babasının kıymetlisi... Ne güzel Rabbim yine nasip etsin inşaAllah, bu sefer hemencecik gelir Allahimin izniyle...İnşallah bekletmez.
Evet canım 25 aylık tedavi sonrasında oldu.Son ay herşeyi bırakıp son aşılama sonrası tüp bebek yapılacağı ay geldi.
Onun için stres yok
canım bazı drlar gün aşırı öneriyor bazısı hergün artık kafayı yedik zaten ilişkide senin keyif alman çok önemli spermin ilerlemesi için sıvı artışı ve kasılmalar yardımcı faktörler, ruh haline bak bence istiyorsan yap ilişki vazife gibi olunca olmuyor resmen yüzsüzlüğü de ele aldım ha girmediğim detay kalmadı :) napam herşey bebiş için :)Ovü takviminde ovulasyon yarın başlıyo ama ben bugün ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı dün gece çalışma yaptık bu gecede yapıymmı yarın geceyemi kalsın
Yarın canim benim... Kafamı dağıtmaya çalışıyorum inan... Çıkmayacakmis gibi geliyor ama bu kadar gecikti belirti var... Bilemiyorum üste...:)
Benim BAT 21 eylül , daha yumyum günüm bile gelmedibenım de öle 4. ay cnm. BAT a 9 gün kaldı :)
Tüm çocuklarımız gibi...Hepsi çok kıymetli , böyle olunca da pek nazlı oluyorlar...Oyy annesiyle babasının kıymetlisi... Ne güzel Rabbim yine nasip etsin inşaAllah, bu sefer hemencecik gelir Allahimin izniyle...
Spermin kaliteli olması için gün aşırı önermişti benim doktorum.Zaten 48-72 saat canlı kalabiliyorlarcanım bazı drlar gün aşırı öneriyor bazısı hergün artık kafayı yedik zaten ilişkide senin keyif alman çok önemli spermin ilerlemesi için sıvı artışı ve kasılmalar yardımcı faktörler, ruh haline bak bence istiyorsan yap ilişki vazife gibi olunca olmuyor resmen yüzsüzlüğü de ele aldım ha girmediğim detay kalmadı :) napam herşey bebiş için :)
geçenlerde burada bir arkadaşta bir yazı yazmıştı her gün diye araştırdım %50 - %50 bence artık kafamıza takmadan ilişki yaşamalıyız nasıl içimizden geliyorsa neticede her şey nasip Rabbim ol değince oluyor dilerim hepimiz seneye bu zamanlar bebek bezi tartışıyor olalımSpermin kaliteli olması için gün aşırı önermişti benim doktorum.Zaten 48-72 saat canlı kalabiliyorlar
canım ya çocuklar gerçekten çok masumlar .benim oğlum da sürekli kardeşi ile ilgili hayallar kurup isimler buluyo (düşük yaptığımı bilmiyor hala bebek var sanıyo karnımda)inşallah çok uzun bekletmez kardeşleri onlarıCanım ben kızıma anlatıyorum , zaten zor bir süreçten sonra kavuştuğum için her ay girdiğim usg leri cd de alıyordum doktorumdan her usg resmini..hepsini çerçevelettim , ilk ayak izini vs.. ve blog yaptım kızıma oraya yazıyordum duygularımı ilk 3 ay usg fotosundan başlamıştım.ileride okurd iye.Şimdi kızım 7 yaşında arada açıyoruz birlikte okuyoruz.Ben ona anlatıyorum onu ne kadar çok beklediğimizi istediğimizi...Çok mutlu oluyor" anne göbeğine eğilip kızım deseydin ben gelirdim" diyor...Çok kıymetli olduğunun farkında..Ve şimdi çok fazla kız kardeşi olsun istiyor / uz.
Anne bende kardeşime anlatacağım onu çok bekledik diye hayaller kuruyor
çok kafaya takmamak önemli bencede .Ben hamile kaldığım ay hiçbir şeyi hesaplamamıştım gayet normal adetimi bekliyordum ve bebişim gelmişti .ama çok dayanamadı gitti malesef ...bundan sonraki sağlıklı olur umarımgeçenlerde burada bir arkadaşta bir yazı yazmıştı her gün diye araştırdım %50 - %50 bence artık kafamıza takmadan ilişki yaşamalıyız nasıl içimizden geliyorsa neticede her şey nasip Rabbim ol değince oluyor dilerim hepimiz seneye bu zamanlar bebek bezi tartışıyor olalım
canım ya çocuklar gerçekten çok masumlar .benim oğlum da sürekli kardeşi ile ilgili hayallar kurup isimler buluyo (düşük yaptığımı bilmiyor hala bebek var sanıyo karnımda)inşallah çok uzun bekletmez kardeşleri onları
Bu arada geçmiş olsun , umarım sağlıklı bir gebelik yaşarız hepimizcanım ya çocuklar gerçekten çok masumlar .benim oğlum da sürekli kardeşi ile ilgili hayallar kurup isimler buluyo (düşük yaptığımı bilmiyor hala bebek var sanıyo karnımda)inşallah çok uzun bekletmez kardeşleri onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?