2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

blummm gerçekten alıngan olduğum için değil istemediği bir konuda fazlaca yorum yaptığım için böyle oldu hem haklı olsada kendini haksız duruma düşürdü eğer o kadar kötü davranmasaydı bu sabah bana pişman olduğunu öldürseler söylemezdi senin yaptığın gibi daha önce yaptım bana hehe deyip geçiştirdi o zaman iyice cinlerim tepeme çıktı çünkü o bir olayı yapıyo ertesi gün normale dönüyor ama sakinim hayat üzülmeye sıkılmaya zaman kalmayacak kadar kısa burda sakinleştim ve tüm günüm iyi geçiyor :)

Aynen canım bende öyle dusunuyorum ve bol bol resım cekınmeyı dusunuyorum ınsalalh bu zamanlar yakındır

İnşallah bekletmez.
Evet canım 25 aylık tedavi sonrasında oldu.Son ay herşeyi bırakıp son aşılama sonrası tüp bebek yapılacağı ay geldi.
Onun için stres yok
Oyy annesiyle babasının kıymetlisi... Ne güzel Rabbim yine nasip etsin inşaAllah, bu sefer hemencecik gelir Allahimin izniyle...

Ovü takviminde ovulasyon yarın başlıyo ama ben bugün ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı dün gece çalışma yaptık bu gecede yapıymmı yarın geceyemi kalsın
canım bazı drlar gün aşırı öneriyor bazısı hergün artık kafayı yedik zaten ilişkide senin keyif alman çok önemli spermin ilerlemesi için sıvı artışı ve kasılmalar yardımcı faktörler, ruh haline bak bence istiyorsan yap ilişki vazife gibi olunca olmuyor resmen yüzsüzlüğü de ele aldım ha girmediğim detay kalmadı :) napam herşey bebiş için :)

Yarın canim benim... Kafamı dağıtmaya çalışıyorum inan... Çıkmayacakmis gibi geliyor ama bu kadar gecikti belirti var... Bilemiyorum üste...:)

evet cnm senın çok gecikti sanırım bide karmaşık şeyler yaşandı idrarda çıktı kanda çıkmadı :) inş. yarın kanda güzel sonucunu alırsın.. öyle hissediyorum.. :)

yaaaaaa çok yoğunum herşeyi kaçırıyorum sayfa sayfa yazışmışsınız beni müjdelerden mahrum bırakmayın

Spermin kaliteli olması için gün aşırı önermişti benim doktorum.Zaten 48-72 saat canlı kalabiliyorlar

Hiçbir erkek ailesi hakkında olumsuz bir yorum istemez.kotu bile olsalar, hırsız arsız bile olsalar ne olursa olsun onlar onun ailesi.cok basit bir örnek vereyim.diyelimki bizim ailemiz kötü, hiçkimse kendi ailesindeki durumu kötü algılamaz.düşünün birkere,kendi çocugumuz yanlıs birşey yapsa elimizden geldiğince o durumu kapatmaya calısır herkesede cocugumuzun bir yanlısının olmadıgı ve onu aklamak için uğraşırız,yada onun hatalarını farketmeyiz bile.cunku o bizim canımız kanımız.insan aynı kandan candan oldugı kişilerin hatalarını görmez görsede büyütmez kendi büyütse bile bir başka kişinin yorumunu kabul edemez.bi yengem vardı kücükken döverdi cocuklarını arada,baska biri yarım laf etse cocuklarına zoruna giderdi küserdi.hiçkimse dısarıdan gelen olumsuz sözlere tahammul edemez.bizler nasıl kendi anne ve babamız icin laf edilmesinden hoslanmıyorsak onlarda öyleler.yani ortada erkeklerin abarttıkları bir durum yok, olması gereken gibi davranıyorlar.mesela benim kk eltim hakkında arada dedikoduınu yapıyor bizim yanımızda cekiştiriyor kızı,eltimde onlar yokken bana onları cekiştiriyor :) bu durumda aklıma şu geliyor,acaba bir araya geldiklerinde de benimi çekiştiriyorlar :)) ben yapılan hiçbir yoruma destek adı altında cevap vermiyorum tutuyorum dilimi. Neme lazım benden alıp karsıya yetiştirirler diye korkuyorum.kimseden duydugumuda kimseye anlatmam.sadece eşimle paylasırım olan biteni.oda üzülür eltimin cekiştirmelerine ama onada gidip birşey demez.kk cekiştirse eve gelirken derim eşime annen yaptı yine kayınvalideliğini derim gülerek eşimde güler.söyleyiş uslubu cok önemli.cekiştirir tarzı olursa kızıyorlar.bu sekılde zamanla kendi ailesinin içindeki olumsuz durumları idrak etmiş oluyor.kk illaki benim hakkımda eşime birşeyler soyluyordur bundan eminim soylemeden durmaz cunku yapısı askın karakterli,cok bilirim havalarıda vardır ve biraz fazla kendini övme yükseklere cıkartma derdınde.biz ne kadar ıyı olsakta el kızıyız sonucta.onların canından kanından degılız böyle davranmalarıda normal.kendi cocuklarına davrandıkları gibi asla olmaz.olursada altında bir bityeniği aranmalı.kk cevap vermeyin munakasa etmeyin ne konusursa konussun,siz kendi bildiğinizi yapmaya devam edin.kocanızı rahat bırakmayıp sizin üzerinizden cıkar saglamaya calısanlarda olabılır.bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.onlar öyle yapıyorsa sizde öyle olun düşünmeyin yarın ne olucaz diye.cünkü şundan emin olun evini düşünmeyen bir kocanın cıkarlarıno siz hiç düşünmeyin.yiyebildiğibiz kadar yiyin.elde avucta kalmayınca ister istemez her iki tarafıda dizginlemel için kendi uğraşacak.herkesin yetiştirildiği aile ortamı kültürü yapısı farklıdır.birçok sey bize garip geliyor ailelerde.lakin p insanlar değişmez.biz onlara uyacagız.tutumlularsa tutumlu olmalı müsrifseler onlar gibi olalım.siz eviniz için geleceginiz için yaptıgınız hiçbir cabanın kıymeti yoktur emin olun.kendinizi paralasanız bile bınun için aile siyle olan uyumsuzlugunuzun yanında hiç kıymeti kalmayacaktır.kk her dediğini yapmayın sadece yapar gibi yapın.yüzlerine gülün,övgü dolu sözlere bayılıyor kk ler.yükseklere cıkartın totoşlarını sonrada bırakın kendi hallerine.sizden birşey beklemezler oyle durumda.iş kk de bitiriyor.eşinizin annesini kafaladıktan sonra babası onun peşinden gelir zaten.benim cok fazla sevmediğim seydir yalakalık.lakin bu kurumda bundan başka formül işlemez kızlar.anasıyla iyi olmayan oğluyla iyi olmayı beklemesin...

Spermin kaliteli olması için gün aşırı önermişti benim doktorum.Zaten 48-72 saat canlı kalabiliyorlar
geçenlerde burada bir arkadaşta bir yazı yazmıştı her gün diye araştırdım %50 - %50 bence artık kafamıza takmadan ilişki yaşamalıyız nasıl içimizden geliyorsa neticede her şey nasip Rabbim ol değince oluyor dilerim hepimiz seneye bu zamanlar bebek bezi tartışıyor olalım

canım ya çocuklar gerçekten çok masumlar .benim oğlum da sürekli kardeşi ile ilgili hayallar kurup isimler buluyo (düşük yaptığımı bilmiyor hala bebek var sanıyo karnımda)inşallah çok uzun bekletmez kardeşleri onları

çok kafaya takmamak önemli bencede .Ben hamile kaldığım ay hiçbir şeyi hesaplamamıştım gayet normal adetimi bekliyordum ve bebişim gelmişti .ama çok dayanamadı gitti malesef ...bundan sonraki sağlıklı olur umarım

İnşallah canım ya , ben olursa 3 ay söylemeyi düşünmüyorum zaten...
Çünkü çok istiyor bunaltabilir beni.Bazen çok ısrarcı tutturuyor çünkü...

Oğlun kaç yaşında ?

Bu arada geçmiş olsun , umarım sağlıklı bir gebelik yaşarız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…