çok kafaya takmamak önemli bencede .Ben hamile kaldığım ay hiçbir şeyi hesaplamamıştım gayet normal adetimi bekliyordum ve bebişim gelmişti .ama çok dayanamadı gitti malesef ...bundan sonraki sağlıklı olur umarım
8 yaşında.Ben hamile olduğumu söylememiştim aslında ama çocuklar sandığımızdan çok daha zeki.Ben öğrendikten 2 gün sonra anne isimlerini ne koyacaksın bebeklerin dedi birden şok oldum .Ne kadar üstü kapalı da konuşsak eşimle anlamış .Ama kaybettiğimi söyleyemedim .Umarım söylememe gerek kalmadan tekrar hamile kalabilirim ...İnşallah canım ya , ben olursa 3 ay söylemeyi düşünmüyorum zaten...
Çünkü çok istiyor bunaltabilir beni.Bazen çok ısrarcı tutturuyor çünkü...
Oğlun kaç yaşında ?
Ay çok sağolasın benim için hryecanlanmişsin. Bende bugün bekleyeceğim. Kısmet artık olursam da önümüzdeki aylara bakacağızTabiki üzülmek yok , daha genciz , önümüzde bir sürü yumyumlu aylarımız var.
Düşükten dolayı olabilir mi inan bilmiyorum ama bugün beklesek te yarın kan tahlilimi yaptırsan acaba , ben bile heyecan yaptım şuan
Ay çok sağolasın benim için hryecanlanmişsin. Bende bugün bekleyeceğim. Kısmet artık olursam da önümüzdeki aylara bakacağız
Hiçbir erkek ailesi hakkında olumsuz bir yorum istemez.kotu bile olsalar, hırsız arsız bile olsalar ne olursa olsun onlar onun ailesi.cok basit bir örnek vereyim.diyelimki bizim ailemiz kötü, hiçkimse kendi ailesindeki durumu kötü algılamaz.düşünün birkere,kendi çocugumuz yanlıs birşey yapsa elimizden geldiğince o durumu kapatmaya calısır herkesede cocugumuzun bir yanlısının olmadıgı ve onu aklamak için uğraşırız,yada onun hatalarını farketmeyiz bile.cunku o bizim canımız kanımız.insan aynı kandan candan oldugı kişilerin hatalarını görmez görsede büyütmez kendi büyütse bile bir başka kişinin yorumunu kabul edemez.bi yengem vardı kücükken döverdi cocuklarını arada,baska biri yarım laf etse cocuklarına zoruna giderdi küserdi.hiçkimse dısarıdan gelen olumsuz sözlere tahammul edemez.bizler nasıl kendi anne ve babamız icin laf edilmesinden hoslanmıyorsak onlarda öyleler.yani ortada erkeklerin abarttıkları bir durum yok, olması gereken gibi davranıyorlar.mesela benim kk eltim hakkında arada dedikoduınu yapıyor bizim yanımızda cekiştiriyor kızı,eltimde onlar yokken bana onları cekiştiriyor :) bu durumda aklıma şu geliyor,acaba bir araya geldiklerinde de benimi çekiştiriyorlar :)) ben yapılan hiçbir yoruma destek adı altında cevap vermiyorum tutuyorum dilimi. Neme lazım benden alıp karsıya yetiştirirler diye korkuyorum.kimseden duydugumuda kimseye anlatmam.sadece eşimle paylasırım olan biteni.oda üzülür eltimin cekiştirmelerine ama onada gidip birşey demez.kk cekiştirse eve gelirken derim eşime annen yaptı yine kayınvalideliğini derim gülerek eşimde güler.söyleyiş uslubu cok önemli.cekiştirir tarzı olursa kızıyorlar.bu sekılde zamanla kendi ailesinin içindeki olumsuz durumları idrak etmiş oluyor.kk illaki benim hakkımda eşime birşeyler soyluyordur bundan eminim soylemeden durmaz cunku yapısı askın karakterli,cok bilirim havalarıda vardır ve biraz fazla kendini övme yükseklere cıkartma derdınde.biz ne kadar ıyı olsakta el kızıyız sonucta.onların canından kanından degılız böyle davranmalarıda normal.kendi cocuklarına davrandıkları gibi asla olmaz.olursada altında bir bityeniği aranmalı.kk cevap vermeyin munakasa etmeyin ne konusursa konussun,siz kendi bildiğinizi yapmaya devam edin.kocanızı rahat bırakmayıp sizin üzerinizden cıkar saglamaya calısanlarda olabılır.bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.onlar öyle yapıyorsa sizde öyle olun düşünmeyin yarın ne olucaz diye.cünkü şundan emin olun evini düşünmeyen bir kocanın cıkarlarıno siz hiç düşünmeyin.yiyebildiğibiz kadar yiyin.elde avucta kalmayınca ister istemez her iki tarafıda dizginlemel için kendi uğraşacak.herkesin yetiştirildiği aile ortamı kültürü yapısı farklıdır.birçok sey bize garip geliyor ailelerde.lakin p insanlar değişmez.biz onlara uyacagız.tutumlularsa tutumlu olmalı müsrifseler onlar gibi olalım.siz eviniz için geleceginiz için yaptıgınız hiçbir cabanın kıymeti yoktur emin olun.kendinizi paralasanız bile bınun için aile siyle olan uyumsuzlugunuzun yanında hiç kıymeti kalmayacaktır.kk her dediğini yapmayın sadece yapar gibi yapın.yüzlerine gülün,övgü dolu sözlere bayılıyor kk ler.yükseklere cıkartın totoşlarını sonrada bırakın kendi hallerine.sizden birşey beklemezler oyle durumda.iş kk de bitiriyor.eşinizin annesini kafaladıktan sonra babası onun peşinden gelir zaten.benim cok fazla sevmediğim seydir yalakalık.lakin bu kurumda bundan başka formül işlemez kızlar.anasıyla iyi olmayan oğluyla iyi olmayı beklemesin...
Evet tatlim aynen oyle çok karışıkti... Bakalim artık yarin ola hayr ola...:)evet cnm senın çok gecikti sanırım bide karmaşık şeyler yaşandı idrarda çıktı kanda çıkmadı :) inş. yarın kanda güzel sonucunu alırsın.. öyle hissediyorum.. :)
inşallah cnm sonuçlar yrn öğleden snr çıkar dediler dr yrn yokmuş pzts sabah gitcm hsg cekecekler şimdiden korkuyorm hemde sonuçlara bakacaklar salı da eşim test yaptırıcak herseyi o zmn görücezhımmm çok iyi bakalım, güzelce çıkar inşallah sonuçlar :)
ben hiç bilmiyorum o karışımları ama kullansak mı ki?birde folik asit kullanıyor musunuz?ben kürtajdan sonra bıraktım dr korunma dönemin bitince başlıcaz dedi ama içsem zararı olmaz heralde.hem ben dr un dediği kadar beklemicem zatenHadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz....Olmazsa da üzülmek yok , çalışmalara devam...Şu bal , tarçın , çörekotu kullanıp hamile kalanlar varmış . deneyen oldu mu aranızda?
O bitkiler zaten çok şifalı ama ben hiç denemedim. Benim eşim keçi boynuz pekmezi kullanıyor aslında bende yumurtalarımizi çalıştıracak birseyler yapsak iyi olur.Hadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz....Olmazsa da üzülmek yok , çalışmalara devam...Şu bal , tarçın , çörekotu kullanıp hamile kalanlar varmış . deneyen oldu mu aranızda?
Evet inanılmaz zekiler, kulak hep bizde.8 yaşında.Ben hamile olduğumu söylememiştim aslında ama çocuklar sandığımızdan çok daha zeki.Ben öğrendikten 2 gün sonra anne isimlerini ne koyacaksın bebeklerin dedi birden şok oldum .Ne kadar üstü kapalı da konuşsak eşimle anlamış .Ama kaybettiğimi söyleyemedim .Umarım söylememe gerek kalmadan tekrar hamile kalabilirim ...
Ben folic asid kullanıyorum , kızımda da 28 ay mütamadiyen kullanmıştım...ben hiç bilmiyorum o karışımları ama kullansak mı ki?birde folik asit kullanıyor musunuz?ben kürtajdan sonra bıraktım dr korunma dönemin bitince başlıcaz dedi ama içsem zararı olmaz heralde.hem ben dr un dediği kadar beklemicem zaten
O bitkiler zaten çok şifalı ama ben hiç denemedim. Benim eşim keçi boynuz pekmezi kullanıyor aslında bende yumurtalarımizi çalıştıracak birseyler yapsak iyi olur.
cnm bugün adetin 3.günü eşimde salı sperm testi verecek bnde pzts hsg cektiricm nasıl dayanıcm cok korkuyorm artık bu ay hsg den dolayı korunmak mı gerekir yada bakalm dr sonuçlara göre baska bişi mi önerir bilmiyorm ama şu var ki sanırım bu dr ile gercek bi tedavi süreci basşlıyo bizim içinhaklısın canım hayırlısı olsun bakalım :)) çalışmalar nasıl
inşallah cnm sonuçlar yrn öğleden snr çıkar dediler dr yrn yokmuş pzts sabah gitcm hsg cekecekler şimdiden korkuyorm hemde sonuçlara bakacaklar salı da eşim test yaptırıcak herseyi o zmn görücez
henüz 5. deneme olduğundan bir şey yapmayacakmış ben klomen falan vermesini bekledim ne yalan söyliym, neyse sonuçları gösterirken iyica bir herşeyi soracağım. hsg falan yapmaz kesinlikle bana, eşimde haftaya yaptıracak sanırım testlerini o ilçede çalıştığından Ankara ya gelmesi gerek çünkü, korkma hsg den o korksun bizden :) hakkımızda hayırlısı inşallah :)inşallah cnm sonuçlar yrn öğleden snr çıkar dediler dr yrn yokmuş pzts sabah gitcm hsg cekecekler şimdiden korkuyorm hemde sonuçlara bakacaklar salı da eşim test yaptırıcak herseyi o zmn görücez
İlk drmefa olunca kafam karıştı...yumurtlama zamani senin dediğin gibi akıntı şeklinde kanama yaşayanlar olurmuş...ama sende de ilk defa olmuş...bilemedim...Kızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
Ben geçtiğimiz Aralıkta yaşadım.Hemen hastaneye gittim ama benim fazlaydı.Yumurtlama kanamasıymış.Kızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?