2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım kafaya takmayıp rasgele hesap yapmadan ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım bende...

İnşallah canım ya , ben olursa 3 ay söylemeyi düşünmüyorum zaten...
Çünkü çok istiyor bunaltabilir beni.Bazen çok ısrarcı tutturuyor çünkü...

Oğlun kaç yaşında ?
8 yaşında.Ben hamile olduğumu söylememiştim aslında ama çocuklar sandığımızdan çok daha zeki.Ben öğrendikten 2 gün sonra anne isimlerini ne koyacaksın bebeklerin dedi birden şok oldum .Ne kadar üstü kapalı da konuşsak eşimle anlamış .Ama kaybettiğimi söyleyemedim .Umarım söylememe gerek kalmadan tekrar hamile kalabilirim ...

Ay çok sağolasın benim için hryecanlanmişsin. Bende bugün bekleyeceğim. Kısmet artık olursam da önümüzdeki aylara bakacağız

Ay çok sağolasın benim için hryecanlanmişsin. Bende bugün bekleyeceğim. Kısmet artık olursam da önümüzdeki aylara bakacağız

Hadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz....Olmazsa da üzülmek yok , çalışmalara devam...Şu bal , tarçın , çörekotu kullanıp hamile kalanlar varmış . deneyen oldu mu aranızda?

LARSSON BENİM KAYINVALİDEMLE KAYINPEDERİMLE ARAM ÇOK İYİ EĞER ALLAH KORUSUN Bİ İLİŞKİ BİTECEK OLSA BU OĞLUMUZUN SUÇUDUR DİYORLAR KENDİLERİDE VE SEN ONA BAKMA OĞULLARINA DA NİYE BÖYLE YAPIYORSUN DİYORLAR YANİ KAYINVALİDEM KAYINPEDERİM BENİ KORUYUP SEVİYORLAR DA ÖNEMLİ OLAN EŞİM BEN ONA AİLEMDEKİ HER KÖTÜYE BAK KÖTÜ HATALI DİYORUM ONUN AİLESİNDE DE İYİYSE İYİ KÖTÜYSE KÖTÜ KENDİ EELŞTİRİR ZATEN BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAVGADA ETSE SAYGISI KIRDIĞINI ACI VERDİĞİNİ GÖRSEDE ÜZÜLMEYEREK DEVAM EDİŞİ BU DURUMDA NE YAPICAZ VE BİR İNSAN NE İSE ODUR DEĞİŞMEZ BENDE HER KAVGADA BU KADARINI ÇEKEMEM SONUÇ EVLİLİK İÇİN ÇABALAMALI MIYIM YOKSA BIRAKIYIM KENDİNE ONUN GİBİ DAVRANAN BİRİNİ Mİ BULSUN ?

evet cnm senın çok gecikti sanırım bide karmaşık şeyler yaşandı idrarda çıktı kanda çıkmadı :) inş. yarın kanda güzel sonucunu alırsın.. öyle hissediyorum.. :)
Evet tatlim aynen oyle çok karışıkti... Bakalim artık yarin ola hayr ola...:)

hımmm çok iyi bakalım, güzelce çıkar inşallah sonuçlar :)
inşallah cnm sonuçlar yrn öğleden snr çıkar dediler dr yrn yokmuş pzts sabah gitcm hsg cekecekler şimdiden korkuyorm hemde sonuçlara bakacaklar salı da eşim test yaptırıcak herseyi o zmn görücez

Hadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz....Olmazsa da üzülmek yok , çalışmalara devam...Şu bal , tarçın , çörekotu kullanıp hamile kalanlar varmış . deneyen oldu mu aranızda?
ben hiç bilmiyorum o karışımları ama kullansak mı ki?birde folik asit kullanıyor musunuz?ben kürtajdan sonra bıraktım dr korunma dönemin bitince başlıcaz dedi ama içsem zararı olmaz heralde.hem ben dr un dediği kadar beklemicem zaten

O bitkiler zaten çok şifalı ama ben hiç denemedim. Benim eşim keçi boynuz pekmezi kullanıyor aslında bende yumurtalarımizi çalıştıracak birseyler yapsak iyi olur.

Evet inanılmaz zekiler, kulak hep bizde.
Umarım hemen gelir bebişin

Ben folic asid kullanıyorum , kızımda da 28 ay mütamadiyen kullanmıştım...
Bu karışıma reglinin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar devam ediyormuşsun
ben bu ay eğer hamiş olmazsam diğer ay hem buna , hemde ovülasyon testine başlayacağım

haklısın canım hayırlısı olsun bakalım :)) çalışmalar nasıl
cnm bugün adetin 3.günü eşimde salı sperm testi verecek bnde pzts hsg cektiricm nasıl dayanıcm cok korkuyorm artık bu ay hsg den dolayı korunmak mı gerekir yada bakalm dr sonuçlara göre baska bişi mi önerir bilmiyorm ama şu var ki sanırım bu dr ile gercek bi tedavi süreci basşlıyo bizim için

inşallah cnm sonuçlar yrn öğleden snr çıkar dediler dr yrn yokmuş pzts sabah gitcm hsg cekecekler şimdiden korkuyorm hemde sonuçlara bakacaklar salı da eşim test yaptırıcak herseyi o zmn görücez

Canım bende hsg çektirmiştim.Canım biraz acımıştı ama 3 ay sonra hamile kaldım.Sorun yok tüpler açık deselerde o hızla gönderdikleri ilaç filmde çıkmayan belli olmayan küçücük yapışıklığı bile açıyormuş.
İnşallah sende sorunsuz hamiş kalırsın

kızlar yokmu yeni hamişler işler cook yogun şirkette giremıyorum gırsemde okuyamıyorum söleyın bakım neler var

Kızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey

henüz 5. deneme olduğundan bir şey yapmayacakmış ben klomen falan vermesini bekledim ne yalan söyliym, neyse sonuçları gösterirken iyica bir herşeyi soracağım. hsg falan yapmaz kesinlikle bana, eşimde haftaya yaptıracak sanırım testlerini o ilçede çalıştığından Ankara ya gelmesi gerek çünkü, korkma hsg den o korksun bizden :) hakkımızda hayırlısı inşallah :)

Kızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
İlk drmefa olunca kafam karıştı...yumurtlama zamani senin dediğin gibi akıntı şeklinde kanama yaşayanlar olurmuş...ama sende de ilk defa olmuş...bilemedim...

Ben geçtiğimiz Aralıkta yaşadım.Hemen hastaneye gittim ama benim fazlaydı.Yumurtlama kanamasıymış.
Benim evliliğim 5 .ayında kistim yumurtalığımı parçalamıştı acil ameliyata alınmıştım.
Onun için korkuyorum zamansız kanamalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…