amin cnm inşallah öyle olur anestezili istedim ama devlet hst yapıyo anestezili için yer de vakit de yok dedi aslında özel hst ye gidiyodm ama o dr sürekli umutlu konusuyo ama hiç hsg den bahsetmedi direkt asılama yapacaktı bnde bu dr a gittm ama bn vajinal muayene zor olan biriyim inş doktoru sinirlendirmeden bitiririm buarada kaç dk sürüyoCanım bende hsg çektirmiştim.Canım biraz acımıştı ama 3 ay sonra hamile kaldım.Sorun yok tüpler açık deselerde o hızla gönderdikleri ilaç filmde çıkmayan belli olmayan küçücük yapışıklığı bile açıyormuş.
İnşallah sende sorunsuz hamiş kalırsın
yumurtlamada olabiliyo diye okumuştum cnm bi yerdeKızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
yok cnm vermez klomen bizim gibi 8 ay filan geçsn belki o zmn verir amaaa inş vermeden olur inş sonuçlarınız güzel çıkar bnm eşim de salı yaptırck inşallah bizde de sayı normal sınıra gelmiştir daha az oldu ilaç kullanalı ama inş olurhenüz 5. deneme olduğundan bir şey yapmayacakmış ben klomen falan vermesini bekledim ne yalan söyliym, neyse sonuçları gösterirken iyica bir herşeyi soracağım. hsg falan yapmaz kesinlikle bana, eşimde haftaya yaptıracak sanırım testlerini o ilçede çalıştığından Ankara ya gelmesi gerek çünkü, korkma hsg den o korksun bizden :) hakkımızda hayırlısı inşallah :)
Canım huylu huyundan vazgecmez derler.belliki eşinin aileside oğullarının bu sorununun önceden beri farkında ama buna ragmen bunu kabul edip hatalı olan kısının oğullarının oldugunu kabul edip söylemeleri bile cok güzel.duyarlı ve bilinçli bir anne babalar belliki.ben sana olumlu yada olumsuz birley diyemem cnm seni yonlendirmek istemem.sen bir karar al ve o kararını devam et uygula.başkalarına anlattıgında yapılan yorumlar seni etkiler ve verdiğin kararlar değişebilir.bak mesela benim ilk evliliğimde defalarca aldatıldım ama kimseye soylemedim aileme bile.ben bir karar almıstım bugunler gececek cok zor ama ben bu konuyu zamanla unutacak sabredecektim.en yakın arkadasıma bile anlatsam yapacagı en kücük yorum bile beni etkileyecekti ve verdiğim bu kararsan beni döndürebilirdi.verdiğim karar doğru yada yanlış bu önemli değildi.insan başına gelmeden yaşamadan bilemiyor.ki ben bekarken bu aldatılma konularında cok ahgam keserdin, şöle yaparım böle yaparım gibi.büyük konusmamak kazım mıs.demekki yasamadan bilinmezmiş,yuvayı dagıtmak yıkmak kolay olanı, zor olan sabretmek cabalamak.değermi değmezmi o kişi için inan bu hiç önemli değil.benim onca cabama ragmen evliliğim bitti.evet ınun için verdiğim bu özveri değmezdi lakin kendim için değerdi.vicdanım cok rahat.ben hergun boynuzlarımı törpüleyip yaşamaya bile razı olacak kadar guturumu ayaklar altına almıstım.önemli olan kendi vicdanın.şuda ayrı bir gercek tabiki,bir kez geldiğimiz bu dunyada ikinci sansımız yok ve ömür bitiyor.böyle biri için önrünü heba etmeye degermi? İnan buda degmez,degmezmiş kaybettiğim yıllara diyorum şimdi.bugun olsa yine yaparmıyım? Onuda bilmiyorum..biz kadınlar ailelerimiz tarafından hep özverili olmalı yuva için herseye katlanmalı moduyla yetıstırıldık.yuvanı bir arada tutabılmek için hersey mubahtır denildi.sabretmeden sonuc alınmaz dendi..bu benim ikinci evliliğim yasım 32.yine mutsuz bir evlilik içine düşersem buyuk konusmıyım yinede ilkinki kadar sabırlı ve özverili olmam.insan bir kez kazık yer hayatta,aynı kazıgı ikinci kez yemek kader degıl benim aptallıgım olur.nede olsa hiçbirşey ilkinki kadar koymaz insana derim basar giderim galiba :) 3 kuruşluk keyfimi hayatımın geri kalanınıda kimse için heba etmeye degmez.ama en önemliside yuva yıkmak için cok cok gecerli sebeler lazım.oto poha yıkılmaz yuva oyuncak degıl.cok erkek var karısını hergun döver aşagılar aç bırakır aldatır kumar oynar alkol alır karısını satan erkekler bile var.böyle bir evlilik bitirilmeli.diğer yaşanan ufak tefek huzursuLuklar zamanla gecer ve halledılebılır.eger agrasıf biri varsa karsıda biraz sabırlı olup susmayı bilmeli diğer taraf.susuşmaSa evlilik daha kotu duruma gelir.bırak onun siniri gecsin.gectıkten sonra sendenonun taptıgına karsılık olarak yapıyormus gibi olursan o bunu anlar ters teper.farklı yollarla alırsın intikamını.benim koca 3 gündür yumurta gunleride yanasmadı ve kacırdık bu ayı,bende bundan sonra bebek lafını etmememeye karar verdim.sırf uzun sac sevıyor o diye sinirimden onunla kavga etmektense gittin saçımı kestirdim :) gerci uclarıda cok yıpranmıstı onu bahane ettim.ve dun gecede defalarca bana yanasmaya calıstı havasını aldı.hep bişiler buldum kaçtım yanından .o neyı neden yapmaya calıstıgını anlamamalı,anlarsa karsılık verdiğini dusunup daha cok delırıyorlar.ne yazıkkı erkekler baskın olmayı istiyor yaratılıslarında bu var.malesef uymaz isekte işlerin şekli degısıyor.onceki evliliğimde cazgır oldum inatlastımda ne oldu ne gectı elıme hiç! Yüzüne gül keyfine bak.yaptıgı hiçbirşeyide takma tınlama.umursamaz isek onlar umursamaya başlar.karısık işler bunlar canım.değişmeyen tek gercek bazen tek taraflı olur ama yapacak birley yok özverili olup susmaktan baska..LARSSON BENİM KAYINVALİDEMLE KAYINPEDERİMLE ARAM ÇOK İYİ EĞER ALLAH KORUSUN Bİ İLİŞKİ BİTECEK OLSA BU OĞLUMUZUN SUÇUDUR DİYORLAR KENDİLERİDE VE SEN ONA BAKMA OĞULLARINA DA NİYE BÖYLE YAPIYORSUN DİYORLAR YANİ KAYINVALİDEM KAYINPEDERİM BENİ KORUYUP SEVİYORLAR DA ÖNEMLİ OLAN EŞİM BEN ONA AİLEMDEKİ HER KÖTÜYE BAK KÖTÜ HATALI DİYORUM ONUN AİLESİNDE DE İYİYSE İYİ KÖTÜYSE KÖTÜ KENDİ EELŞTİRİR ZATEN BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAVGADA ETSE SAYGISI KIRDIĞINI ACI VERDİĞİNİ GÖRSEDE ÜZÜLMEYEREK DEVAM EDİŞİ BU DURUMDA NE YAPICAZ VE BİR İNSAN NE İSE ODUR DEĞİŞMEZ BENDE HER KAVGADA BU KADARINI ÇEKEMEM SONUÇ EVLİLİK İÇİN ÇABALAMALI MIYIM YOKSA BIRAKIYIM KENDİNE ONUN GİBİ DAVRANAN BİRİNİ Mİ BULSUN ?
amin cnm inşallah öyle olur anestezili istedim ama devlet hst yapıyo anestezili için yer de vakit de yok dedi aslında özel hst ye gidiyodm ama o dr sürekli umutlu konusuyo ama hiç hsg den bahsetmedi direkt asılama yapacaktı bnde bu dr a gittm ama bn vajinal muayene zor olan biriyim inş doktoru sinirlendirmeden bitiririm buarada kaç dk sürüyo
ben denedim ama benim durumumu biliyorsun25. gün yumurtladım ve şu zamana kadar testler negatifffHadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz....Olmazsa da üzülmek yok , çalışmalara devam...Şu bal , tarçın , çörekotu kullanıp hamile kalanlar varmış . deneyen oldu mu aranızda?
ben denedim ama benim durumumu biliyorsun25. gün yumurtladım ve şu zamana kadar testler negatifff
hamile kaldığım ay bende de olmuştu dr a da söylemiştim o da yumurtlama kanaması yada yerleşme kanaması olmuştur demişti .Kızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
bende olmuştu öyle yum zamanında ama ben ondn olduğunu düşünmeyip değerlendiremedim sonra yumurtta akı kıvamındaki akıntı geldi bence değerlendir büyük ihtimalle yumurlama oluyor tatlım inşaallah hayırlısı ile olur bbeişnKızlar bugün adetin ilk gününden sonra 14. Gün sizinle peçete ye açık pembe kan geldi neden olabilir ki yumurtlama zamanı olur mu ki ilk defa oldu böyle birşey
ben denedim ama benim durumumu biliyorsun25. gün yumurtladım ve şu zamana kadar testler negatifff
Canım huylu huyundan vazgecmez derler.belliki eşinin aileside oğullarının bu sorununun önceden beri farkında ama buna ragmen bunu kabul edip hatalı olan kısının oğullarının oldugunu kabul edip söylemeleri bile cok güzel.duyarlı ve bilinçli bir anne babalar belliki.ben sana olumlu yada olumsuz birley diyemem cnm seni yonlendirmek istemem.sen bir karar al ve o kararını devam et uygula.başkalarına anlattıgında yapılan yorumlar seni etkiler ve verdiğin kararlar değişebilir.bak mesela benim ilk evliliğimde defalarca aldatıldım ama kimseye soylemedim aileme bile.ben bir karar almıstım bugunler gececek cok zor ama ben bu konuyu zamanla unutacak sabredecektim.en yakın arkadasıma bile anlatsam yapacagı en kücük yorum bile beni etkileyecekti ve verdiğim bu kararsan beni döndürebilirdi.verdiğim karar doğru yada yanlış bu önemli değildi.insan başına gelmeden yaşamadan bilemiyor.ki ben bekarken bu aldatılma konularında cok ahgam keserdin, şöle yaparım böle yaparım gibi.büyük konusmamak kazım mıs.demekki yasamadan bilinmezmiş,yuvayı dagıtmak yıkmak kolay olanı, zor olan sabretmek cabalamak.değermi değmezmi o kişi için inan bu hiç önemli değil.benim onca cabama ragmen evliliğim bitti.evet ınun için verdiğim bu özveri değmezdi lakin kendim için değerdi.vicdanım cok rahat.ben hergun boynuzlarımı törpüleyip yaşamaya bile razı olacak kadar guturumu ayaklar altına almıstım.önemli olan kendi vicdanın.şuda ayrı bir gercek tabiki,bir kez geldiğimiz bu dunyada ikinci sansımız yok ve ömür bitiyor.böyle biri için önrünü heba etmeye degermi? İnan buda degmez,degmezmiş kaybettiğim yıllara diyorum şimdi.bugun olsa yine yaparmıyım? Onuda bilmiyorum..biz kadınlar ailelerimiz tarafından hep özverili olmalı yuva için herseye katlanmalı moduyla yetıstırıldık.yuvanı bir arada tutabılmek için hersey mubahtır denildi.sabretmeden sonuc alınmaz dendi..bu benim ikinci evliliğim yasım 32.yine mutsuz bir evlilik içine düşersem buyuk konusmıyım yinede ilkinki kadar sabırlı ve özverili olmam.insan bir kez kazık yer hayatta,aynı kazıgı ikinci kez yemek kader degıl benim aptallıgım olur.nede olsa hiçbirşey ilkinki kadar koymaz insana derim basar giderim galiba :) 3 kuruşluk keyfimi hayatımın geri kalanınıda kimse için heba etmeye degmez.ama en önemliside yuva yıkmak için cok cok gecerli sebeler lazım.oto poha yıkılmaz yuva oyuncak degıl.cok erkek var karısını hergun döver aşagılar aç bırakır aldatır kumar oynar alkol alır karısını satan erkekler bile var.böyle bir evlilik bitirilmeli.diğer yaşanan ufak tefek huzursuLuklar zamanla gecer ve halledılebılır.eger agrasıf biri varsa karsıda biraz sabırlı olup susmayı bilmeli diğer taraf.susuşmaSa evlilik daha kotu duruma gelir.bırak onun siniri gecsin.gectıkten sonra sendenonun taptıgına karsılık olarak yapıyormus gibi olursan o bunu anlar ters teper.farklı yollarla alırsın intikamını.benim koca 3 gündür yumurta gunleride yanasmadı ve kacırdık bu ayı,bende bundan sonra bebek lafını etmememeye karar verdim.sırf uzun sac sevıyor o diye sinirimden onunla kavga etmektense gittin saçımı kestirdim :) gerci uclarıda cok yıpranmıstı onu bahane ettim.ve dun gecede defalarca bana yanasmaya calıstı havasını aldı.hep bişiler buldum kaçtım yanından .o neyı neden yapmaya calıstıgını anlamamalı,anlarsa karsılık verdiğini dusunup daha cok delırıyorlar.ne yazıkkı erkekler baskın olmayı istiyor yaratılıslarında bu var.malesef uymaz isekte işlerin şekli degısıyor.onceki evliliğimde cazgır oldum inatlastımda ne oldu ne gectı elıme hiç! Yüzüne gül keyfine bak.yaptıgı hiçbirşeyide takma tınlama.umursamaz isek onlar umursamaya başlar.karısık işler bunlar canım.değişmeyen tek gercek bazen tek taraflı olur ama yapacak birley yok özverili olup susmaktan baska..
ya bence geç yumurtlamya neden olmuyordur gbi geliyor şimdi benim bu 44. gün adet olmam lazım büyük ihtimalle ramazandan önce eski düzende devam ederse benim buna göre 30. gün yum olması gerekeriken 25 te oldu mesela ve ben internette okudklarım hep hemen ymurtlamışlar. ben adet olursam incir deneyeceğim inşaallah bu ayacaba gecmi yumurtlamamıza neden olur , offf çok kafam karışıyor bu konularda.
Aslında çok iyi biliyorum hiç önemsememek lazım ama bir yandan da herşeyi deneyesim geliyor
dr da 3-5 dk lık bişi dedi de nasıl yapılıyo tam olarak ilacı önce veriyo filmi çekiyo filan nasıl bişi oBenim hazırlanmam odadan çıkmam yarım saatten az sürmüştü , ilacı verip aynı anda film çekimi 5-6 dk birşeyler zaten sadece o an acın alıyor.
Bazı doktorlar atlıyor hsg , yada en son düşünüyorlar.
İnşallah ertesi ay hemen hamiş haberini verirsin bize
cnm o karışıma biz biras da zencefil attık eşim yiyor sperm artsın diye salı test yaptırck bakalmben denedim ama benim durumumu biliyorsun25. gün yumurtladım ve şu zamana kadar testler negatifff
valla ben neyi deneyeceğimi şaşırdım önümüzdeki ayya bence geç yumurtlamya neden olmuyordur gbi geliyor şimdi benim bu 44. gün adet olmam lazım büyük ihtimalle ramazandan önce eski düzende devam ederse benim buna göre 30. gün yum olması gerekeriken 25 te oldu mesela ve ben internette okudklarım hep hemen ymurtlamışlar. ben adet olursam incir deneyeceğim inşaallah bu ay
dr da 3-5 dk lık bişi dedi de nasıl yapılıyo tam olarak ilacı önce veriyo filmi çekiyo filan nasıl bişi o
ayyy inanmıyorm yaa bn vajinal ultrasona bile zor dayanıyorm sen düşün artık beni peki ALLAH korusun yapışkanlık varsa açılıyo dimi hsg ile ne cok sordum sana daCanım muayene koltuğu gibi olan sedyeye yatıyorsun , ilacı gönderirken aynı anda film çekiliyor.Ve ilacın geçtiği bölgeler ekranda farklı renkte oluyor.Eğer yapışıklık varsa olan bölgeyi boyamıyor...anlıyorlar.ama yapışıklık yoksa tüplerden geçiyor ilaç.hepsi kısa süreli birşey.Sadece ilaç çok yakıyor.Ben biraz zor dayanmıştım.Kendini alıştır
canım çok üzüldüm her şerde bir hayır vardır en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olsun tatlım :)çok kafaya takmamak önemli bencede .Ben hamile kaldığım ay hiçbir şeyi hesaplamamıştım gayet normal adetimi bekliyordum ve bebişim gelmişti .ama çok dayanamadı gitti malesef ...bundan sonraki sağlıklı olur umarım
Evet canım herşey bebiş için korkuları unutmak lazım...ayyy inanmıyorm yaa bn vajinal ultrasona bile zor dayanıyorm sen düşün artık beni peki ALLAH korusun yapışkanlık varsa açılıyo dimi hsg ile ne cok sordum sana da
canım çok üzüldüm her şerde bir hayır vardır en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olsun tatlım :)[/QUOTE
inşallah canım allah hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?