KIZLAR O KARIŞIM NASIL OLUYOR BANADA SÖELRMİSİNİZben denedim ama benim durumumu biliyorsun25. gün yumurtladım ve şu zamana kadar testler negatifff
8 yaşında.Ben hamile olduğumu söylememiştim aslında ama çocuklar sandığımızdan çok daha zeki.Ben öğrendikten 2 gün sonra anne isimlerini ne koyacaksın bebeklerin dedi birden şok oldum .Ne kadar üstü kapalı da konuşsak eşimle anlamış .Ama kaybettiğimi söyleyemedim .Umarım söylememe gerek kalmadan tekrar hamile kalabilirim ...
CANIM SEN OPERASYONMU GEÇİRECEKSİM BEN TEMMUZDA GEÇİRDİM VE BANA DOKTOR ÖLE HSG İSTEMEDİ HERŞEY NORMAL İSTEDİĞİN ZAMAN DENEYEBİLİRSİN DEMİŞTİ SİZLERDE NEDEN ÖLE BİŞİ İSTEDİ Kİamin cnm inşallah öyle olur anestezili istedim ama devlet hst yapıyo anestezili için yer de vakit de yok dedi aslında özel hst ye gidiyodm ama o dr sürekli umutlu konusuyo ama hiç hsg den bahsetmedi direkt asılama yapacaktı bnde bu dr a gittm ama bn vajinal muayene zor olan biriyim inş doktoru sinirlendirmeden bitiririm buarada kaç dk sürüyo
KIZLAR O KARIŞIM NASIL OLUYOR BANADA SÖELRMİSİNİZ
İnş rahat olursun filmini cnm.sakın kasma kendini sıkma.rahat ol derin nefesler al.hangi hastanede cekileceksin filmini?araştırmamı?ayyy inanmıyorm yaa bn vajinal ultrasona bile zor dayanıyorm sen düşün artık beni peki ALLAH korusun yapışkanlık varsa açılıyo dimi hsg ile ne cok sordum sana da
inşalla h yoktur bi problem cnm yaa bnde simdi arastırıyorm cnm acıdı diyen de acımadı diyen de var ama sanırım bn bağıra bağıra cektirenlerden olurum o vajina girişini açtıkları alet cnmı acıtıyo belki öyle olmasa bu kdr korkmam bide sonrasında kanama oluyo muEvet canım herşey bebiş için korkuları unutmak lazım...
Çok büyük değilse açılıyor canım çünkü kocaman şırınga dolu ilacı basıp hızla yolluyor.Eğer önemli bir sorun var ise sanırım operasyon yapılıyor
yok cnm yaa bn özel hst ye gidiyodm dr adet olunca klomen verdi göndrdi 3 aydır bu gittiğim dr devlet hst ama tüp bebek uzmanıymıs adetli halimde vajinal ultrason yaptı yum rezervlerine baktı hormon testlerine baktı hsg de pzts sabah gel öğlen çekilir dediler eşimden de detaylı sperm testi istedi snr durumu değerlendirickİnş rahat olursun filmini cnm.sakın kasma kendini sıkma.rahat ol derin nefesler al.hangi hastanede cekileceksin filmini?araştırmamı?
inşalla h yoktur bi problem cnm yaa bnde simdi arastırıyorm cnm acıdı diyen de acımadı diyen de var ama sanırım bn bağıra bağıra cektirenlerden olurum o vajina girişini açtıkları alet cnmı acıtıyo belki öyle olmasa bu kdr korkmam bide sonrasında kanama oluyo mu
cnm bizim 8 aydır olumsuz yeni bi dr a gittim klomen kullandm dedim hsg cektiler mi dedi hyr dedim öyle olunca klomeni kim verdi sana filan dedi şimdi kontrol edilmesi gereken herseyi kntrol edicek hsg de de tüplerin açıklığına bakılıyomus sanırım ona göre bi tedavi yolu çizecekCANIM SEN OPERASYONMU GEÇİRECEKSİM BEN TEMMUZDA GEÇİRDİM VE BANA DOKTOR ÖLE HSG İSTEMEDİ HERŞEY NORMAL İSTEDİĞİN ZAMAN DENEYEBİLİRSİN DEMİŞTİ SİZLERDE NEDEN ÖLE BİŞİ İSTEDİ Kİ
benim olmamıştı , rahat ol canım az bir acıya dayanırız dimiinşalla h yoktur bi problem cnm yaa bnde simdi arastırıyorm cnm acıdı diyen de acımadı diyen de var ama sanırım bn bağıra bağıra cektirenlerden olurum o vajina girişini açtıkları alet cnmı acıtıyo belki öyle olmasa bu kdr korkmam bide sonrasında kanama oluyo mu
merhaba canım , hoşgeldinSlm hatunlar hayırlı günler hepinize nasılsınız bakalım
ay cnm ne güzel örneklemişsn tmm bağırırsam da açın açın gelsn bebişim diyeyim bariCanım bak eğer kendini rahat bırakırsan canın acımaz kendini rahat bırak belki ilaç yakıyodur ama kendini rahat bırakırsan birazda başka şeyler düşünürsen azcık sürüyormuş gayet dayanırsın hani okulda çocuk ağlar niye der hemşire iğne oluyorum der oda oldun bile der ya bu iş böyle anlamazsın ama ağlarsın eğer kasarsanrahat ol açın yollarımı gelsin bebişiiiim de :)
bebişler için evet cnm ne yapalm zaten hep istiyodm şimdi bunu da atlatırsam ve de temiz çıkarsa aklımda kendimle ilgili soru işareti kalmıck ve kendimi strese sokmambenim olmamıştı , rahat ol canım az bir acıya dayanırız dimi
Ben gittim devlet hastanesine bu işle ilgili calısan bayan dedıkı hgs cektırmek ole kolay degıl bırsuru tahlıl ıstıyor dr esındende sendende gerek duyarsa fılme yonlendırıyo dedı.bende eve dondum sinirimden.hayırlısıyla cektır bı hele, cektırenler o ay hamıle kalan cok var.tupler basınclı ılac dolayısı ıle genişliyormuş spermlerin ulasması kolaylasıyormus.bu ay bebişin gelir kısmetseyok cnm yaa bn özel hst ye gidiyodm dr adet olunca klomen verdi göndrdi 3 aydır bu gittiğim dr devlet hst ama tüp bebek uzmanıymıs adetli halimde vajinal ultrason yaptı yum rezervlerine baktı hormon testlerine baktı hsg de pzts sabah gel öğlen çekilir dediler eşimden de detaylı sperm testi istedi snr durumu değerlendirick
ay cnm ne güzel örneklemişsn tmm bağırırsam da açın açın gelsn bebişim diyeyim baridün bile kastım vajinal ultrasonda dr bi yandan hemsire bi yandan derin nefes al sakinlestir kendini baska sey düşün diye diye bitti bu da inş ençok dünkü kdr olur biter ne diyeym başka bide tek gidicm sanırım inş eşim gelebilir yanıma
Hoşbuldummmmmmerhaba canım , hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?