2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya düne hatta 2 günn önceye göre ovulasyonum silikleşti neden ki acaba bugünlerde yumurtlamam lazımdı benim ama erken mi yumurtladım ki ben off

ya düne hatta 2 günn önceye göre ovulasyonum silikleşti neden ki acaba bugünlerde yumurtlamam lazımdı benim ama erken mi yumurtladım ki ben off
Arkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger bence

aaaa nasıl oldu canım benim dün alt tarafı koyuyudu bakalım bugün benim nasıl olucak

inşallah gelir cnm bn internette eskişehirde tavsiye edilen dr lar diye arastırdım yorumlara bakıp birine sectim gittim dr a 8 ay demedm yaklasık 1 yıl dedim bekle demesin diye snr bilgisayarına tüm hikayeyi yazdığındn tekrr sordu tam olark ne kdr oldu diye 10ay dedim bnde bn tüp bebek uzmanıym zaten rahat olun dedi inş doğru dr u bulmusuzdur bi sürü tahlil dediği bana sadece adetin 3.günü vajinal ultrason baktı bide herkesin yaptırdığı klasık hormon testi cnm istersen sende devlette baska dr a git ama sanırım daha yeni deniyodun o yüzden 6 ayı bekle hiç diilse

bugünü boş geçireyim zaten dün olmuştu ilişki zaten canım hiç istemiyor ovulasyona göre de bişey yok .. bu arada idrar damlatılan yerde ki pamuk azcık kaymış sonucu etkiledi mi bilmem bi daha mi yapsam

benim doktorum da kürtajdan sonra bir daha ki hamilelikte asprine başlayabiliriz dedi ama ben ısrarla sordum bende pıhtılaşma sorunu mu var o yüzden mi kalbi durdu bebeğin diye.Oda aspirine başlarız hiç zararı yok dedi.Belki sana da sadece önlem amaçlı vermiştir.

Arkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger bence

şu digital olanda bende alayım bari , önümüzdeki ay kesin kullanmak istiyorum
kaçırıyorum herhalde yumyum zamanımı

Bende ilk defa aldım.kullanıyorum 2 gündür 2 gündür yanıp sönen gülen yüz çıktı yarın sabah nasıl çıkar bilmiyorum artık.
nereden aldın cnaım marka nedir dün burda gördüm gülen yüzlü bir test ama anlamamıştım

Kızlar benim şuan işlerim biraz yoğunlaştı.
öpüyorum sizleri zaten 17:30 da çıkacağım.

akşam kızımdan fırsat bulursam bakar katılırım aranıza , olmazsa yarın sabah görüşürüz.

öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…