- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Arkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger benceya düne hatta 2 günn önceye göre ovulasyonum silikleşti neden ki acaba bugünlerde yumurtlamam lazımdı benim amaerken mi yumurtladım ki ben off
aaaa nasıl oldu canım benim dün alt tarafı koyuyudu bakalım bugün benim nasıl olucakya düne hatta 2 günn önceye göre ovulasyonum silikleşti neden ki acaba bugünlerde yumurtlamam lazımdı benim amaerken mi yumurtladım ki ben off
evet canım 2006 ekim senin kızın kaç doğumlu?oğluş 2006 doğumlu mu ?
onu hiç duymadım ama ben zaten bu ay ilk kez kullanıyorumArkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger bence
benim senle aynıydı zaten hatırladın mı dün daha attım resmini sanırım şimdi belli belirsiz bi çizgi ne oldu anlamadımaaaa nasıl oldu canım benim dün alt tarafı koyuyudu bakalım bugün benim nasıl olucak
inşallah gelir cnm bn internette eskişehirde tavsiye edilen dr lar diye arastırdım yorumlara bakıp birine sectim gittim dr a 8 ay demedm yaklasık 1 yıl dedim bekle demesin diye snr bilgisayarına tüm hikayeyi yazdığındn tekrr sordu tam olark ne kdr oldu diye 10ay dedim bnde bn tüp bebek uzmanıym zaten rahat olun dedi inş doğru dr u bulmusuzdur bi sürü tahlil dediği bana sadece adetin 3.günü vajinal ultrason baktı bide herkesin yaptırdığı klasık hormon testi cnm istersen sende devlette baska dr a git ama sanırım daha yeni deniyodun o yüzden 6 ayı bekle hiç diilseBen gittim devlet hastanesine bu işle ilgili calısan bayan dedıkı hgs cektırmek ole kolay degıl bırsuru tahlıl ıstıyor dr esındende sendende gerek duyarsa fılme yonlendırıyo dedı.bende eve dondum sinirimden.hayırlısıyla cektır bı hele, cektırenler o ay hamıle kalan cok var.tupler basınclı ılac dolayısı ıle genişliyormuş spermlerin ulasması kolaylasıyormus.bu ay bebişin gelir kısmetse
Bende ilk defa aldım.kullanıyorum 2 gündür 2 gündür yanıp sönen gülen yüz çıktı yarın sabah nasıl çıkar bilmiyorum artık.onu hiç duymadım ama ben zaten bu ay ilk kez kullanıyorum
benim doktorum da kürtajdan sonra bir daha ki hamilelikte asprine başlayabiliriz dedi ama ben ısrarla sordum bende pıhtılaşma sorunu mu var o yüzden mi kalbi durdu bebeğin diye.Oda aspirine başlarız hiç zararı yok dedi.Belki sana da sadece önlem amaçlı vermiştir.bende daha önce gittiğim düşük yaptığım sırada tatilde olan doktoruma gideceğim haftasonu kuzenim bu doktorun düşük sonrası neye dayanarak bana coraspin verdiğini içine sinmediğini doktorumuza gitmemi istedi bende niyetliydim bi gidip görüneyim :) belim ağrıyor çok ahh bebekten olaydı keşke
evet canım 2006 ekim senin kızın kaç doğumlu?
Arkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger bence
ozaman bu ay inşallah güzel haberlerini alırız canımBende ilk defa aldım.kullanıyorum 2 gündür 2 gündür yanıp sönen gülen yüz çıktı yarın sabah nasıl çıkar bilmiyorum artık.
İnşaallah cnm herşey allahtan o ol derse olur şükürler olsun rabbime ne güzellikler yaratıyo.inşallah hepimize verir tombiş tombiş bebişler allahımın yanında çok.ozaman bu ay inşallah güzel haberlerini alırız canım
Arkadaşım silik mi koyumu demekten kurtul dijital ovulasyon al kurtul cnm.ne kendini yıpratıyosun biraz pahalı ama olsun deger bence
benim doktorum da kürtajdan sonra bir daha ki hamilelikte asprine başlayabiliriz dedi ama ben ısrarla sordum bende pıhtılaşma sorunu mu var o yüzden mi kalbi durdu bebeğin diye.Oda aspirine başlarız hiç zararı yok dedi.Belki sana da sadece önlem amaçlı vermiştir.[/
öncelikle sana da geçmiş olsun ve allah bir daha yaşatmasın. ben adetle direk attım vücuttan kesemi doktor antibiyotik ve coraspin verdi bir ayda korun dedi ama kuzenime göre hiç tahlil yapmadan coraspin vermesi ilginç o yüzden yinede gideceğim kendi doktoruma o çok izah ederek anlatır :)
evet hatırlıyorum cnaım tekrardan deneme durumun varmıbenim senle aynıydı zaten hatırladın mı dün daha attım resmini sanırım şimdi belli belirsiz bi çizgi ne oldu anlamadım
nereden aldın cnaım marka nedir dün burda gördüm gülen yüzlü bir test ama anlamamıştımBende ilk defa aldım.kullanıyorum 2 gündür 2 gündür yanıp sönen gülen yüz çıktı yarın sabah nasıl çıkar bilmiyorum artık.
amin canımmmmİnşaallah cnm herşey allahtan o ol derse olur şükürler olsun rabbime ne güzellikler yaratıyo.inşallah hepimize verir tombiş tombiş bebişler allahımın yanında çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?