evet aynen öyle yaptım bir de benim prolaktin yüksek çıkardı şu an ne durumda bilmiyorum ama ben her ihtimale karşın 10 gün adaçay içtimSen nasıl denedin canım
2.günden 12 .güne kadar mı ?
evet ama sıvı aldım baya bi daha yapayım 1-2 saate sen yaptın mıevet hatırlıyorum cnaım tekrardan deneme durumun varmı
hadi ya keşke ben yerken ona da yedirseydim şu belirsiklik bir kaksa üstümdeen yani var mı yok mu hiç bilmiyorum sadece bir tane gebelik testim kaldı yarın sabah denesem mi yoksa pazartesi sabah mı denesem o gün 44. gün olacak inşaallahcnm o karışıma biz biras da zencefil attık eşim yiyor sperm artsın diye salı test yaptırck bakalm
bir kase bala 2 yemek kaşığı çekilmiş çörek otu 2 yemek kaşığı tarçın koyuyorsun 12 gün boyunca sabah akşam yiyiyorsun tatlımKIZLAR O KARIŞIM NASIL OLUYOR BANADA SÖELRMİSİNİZ
cnm yrn cuma mübarek gün inş güzel sonuç alırsın internette arastırdm eşimin değerleri düşük çıkınca bu karışım cıktı karsıma unutmusum bide k.boynuzu pekmezi de koydukhadi ya keşke ben yerken ona da yedirseydim şu belirsiklik bir kaksa üstümdeen yani var mı yok mu hiç bilmiyorum sadece bir tane gebelik testim kaldı yarın sabah denesem mi yoksa pazartesi sabah mı denesem o gün 44. gün olacak inşaallah
üzülme tatlım öyle oluyor sanki koyulaşıyor gibi oluyor sonra siliniyor falan ama yum günü ne kadar su içersen iç kopkoyu oluveriyor biranda böyle stres yaparsam yumu bile engellersin arkadaşım rahatına bak göreceksin inşaallah önce ovüde sonra gebelikte iki belirgin çizgiyi:)ya düne hatta 2 günn önceye göre ovulasyonum silikleşti neden ki acaba bugünlerde yumurtlamam lazımdı benim amaerken mi yumurtladım ki ben off
eşlerimizede veriyormuyuz canımbir kase bala 2 yemek kaşığı çekilmiş çörek otu 2 yemek kaşığı tarçın koyuyorsun 12 gün boyunca sabah akşam yiyiyorsun tatlım
ben eve gidince yapabilirim anca çalışıyorum şimdievet ama sıvı aldım baya bi daha yapayım 1-2 saate sen yaptın mı
inşaallah canım Allah razı olsun ya ben adet olsamda üzülmeyeceğim Rabbimin benim için planladığı mutlka daha güzel birşey vardır ama işte bir görsem şu gebelik testinde iki çizgiyi hiç de fena olmaz yanicnm yrn cuma mübarek gün inş güzel sonuç alırsın internette arastırdm eşimin değerleri düşük çıkınca bu karışım cıktı karsıma unutmusum bide k.boynuzu pekmezi de koyduk
cnm bn veriyorm sadece eşim kullanıyo zaten bazen sabah aksam bazen sadece sabah bazen sadece aksam canı nasıl isterse öyle yiyor sıkmıyorm strese girmesin adam diye ama mutlaka bikez yiyoreşlerimizede veriyormuyuz canım
canım sanki prolaktin az da olsa yüksek benim sadece onda problem vardı sana verilen çıktıda normal değer aralıkları var mı onların bildiğim kadarıyla prolaktin en fazla 5 falan olmalı ama tam da emin değilim benim 36 çıkmıştı senin daha iyi:)kızlar bu testleri yaptıran yok mu aranızda
şimdi ABCDEFCD söyledi eşime de verdim diye ama ben bilmiyordum ona da yaradğını bilsem yedirirdim bendeeşlerimizede veriyormuyuz canım
üzülme cnm bn ilaç kullanıp da adet olduğumdn beri hep ilk gün ağladm eşim de kızdı derken zaman zaman moralim bozulsa a kendimi toparladığımda ALLAH ol desin yeter ki diyorm neden olmasn ki ALLAH verir isteyen dua eden kuluna meryem anaya bile eline erkek eli değmeden evlat vermişinşaallah canım Allah razı olsun ya ben adet olsamda üzülmeyeceğim Rabbimin benim için planladığı mutlka daha güzel birşey vardır ama işte bir görsem şu gebelik testinde iki çizgiyi hiç de fena olmaz yani
tabikide tatlım Allah hepimize yardım etsin hep dua ediyoruz birbirimize elbet kabul olacak bu dualar inanıyorum buna yaa bir de il defa dile getiriyorum içimden bir ses hamilesin diyor ama bu ses belki umud ediyorum diye böyle diyordur inşaallah içimdeki ses doğru söylüyordurüzülme cnm bn ilaç kullanıp da adet olduğumdn beri hep ilk gün ağladm eşim de kızdı derken zaman zaman moralim bozulsa a kendimi toparladığımda ALLAH ol desin yeter ki diyorm neden olmasn ki ALLAH verir isteyen dua eden kuluna meryem anaya bile eline erkek eli değmeden evlat vermiş
sağolasın cnaım vallla buraya iyiki yazdım öğrendim teşekkürlercnm bn veriyorm sadece eşim kullanıyo zaten bazen sabah aksam bazen sadece sabah bazen sadece aksam canı nasıl isterse öyle yiyor sıkmıyorm strese girmesin adam diye ama mutlaka bikez yiyor
cnm ben internetten kendim baktım aralık değerleri görülmüyo hemsire yrn cıkar demese dr a gösterecektm şimdi pztye kdr beklicm ama dr sağ sol over da 3-4 AF dedi olumsuz bişi mi diye sordm yasına göre daha yüksek olmasını beklerdm dedi yumurta rezervi demekmiş sanırım bunu da fsh gösteriyomuş 6 nın altında olması mükemmel demek diyo o yüzden bana göre gayet ii 4 ay önce prolaktn 35 idi önceki dr önemli diil demişti şimdi arastıryorm bazıları 20nin bazıları 30un üzerinde olmamalı diyocanım sanki prolaktin az da olsa yüksek benim sadece onda problem vardı sana verilen çıktıda normal değer aralıkları var mı onların bildiğim kadarıyla prolaktin en fazla 5 falan olmalı ama tam da emin değilim benim 36 çıkmıştı senin daha iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?