2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım çok geçmiş olsun, dur hemen ağlama. Bak doktor tedaviye başlayacakmış işte. Üzme kendini nolur. Hele bi hsg çekilsin.

cnm ağlama üzülme dicem bn de sen gibiyimaklıma geldikçe ağlıyormevde tek kaldıkca hep üzülüyorm eşimin yanında bişi diyemiyorm bn de az önce tahlil sonucumu yazdm iyi gibi bana göre tabi dr pzts görecek ama sol sağ overda 3-4 AF dedi en az 4 iyi yazıyo internette bnmki sınırda kalmıs dr da daha cok beklerdm filan dedi zaten banada pzts 8:30 da gel adetin biterse dedi sanırım pzts hsg cekecekler beni de ama anestezi yoksen nasıl çekileceksn inş ikimizde de sorun olmaz tüpler açıktır

Canım çok geçmiş olsun, dur hemen ağlama. Bak doktor tedaviye başlayacakmış işte. Üzme kendini nolur. Hele bi hsg çekilsin.
Teşekkür ederim, valla yapacak bir şey gelmedi ağladım bende, çok canım sıkıldı bir terslik vardı ama bu kadarını beklemiyordum

canım valla gözümü kararttım zaten çok zor randevu veriyorlar dr. burda çektir özelde daha fazla canın yanar dedi sen bilirsin dedi.bugün bile o sandalyeye o kadar zor oturdumki, ama işte o hiç kalıcak bence bunun yanında,hsg reglin ilk gününden 10. gününe kadar çekilmeliymiş.benimki 9. gün oluyor. işte prolaktini düşürmek içinde ilaç verdi.hsg için antibiyotik ve ağrı kesici.böyle işte.

kızlar selamlarrrr epeydır buralara gelmıypordum bı bakınayım dedım ne var ne yok. cokkkk sayfa bırıkmıs hepsını okuyamam sanırım ama degısıklık varmı hamıleler falan mogamı senden naber meraklardayım. opuyorum hepınızıı

Canim lütfen ağlayarak kendini yıpratma... Büyük geçmiş olsun... Tedavi edecek doktor seni şimdi sonra da hormonlarin dengelenecek ama kötü düşünme , insanız hormonlarimiz bize böyle öyunlar yapabiliyor... Uzme lütfen kendini...

Canım geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen .Önce bir tedavin başlasın bakalım.Bozmamya çalış moralini

kızlar bişe sormak istiyorum benim 2 3 gündür feci şekilde başım ağrıyo ve günlerdir kasık ağrım var daha bat a çok var yumurtlamam da 6-8 agustos bununla bi ilgisi var mı hamilelik belirtisi değil bundan eminim artık

yani o kadar kötüyüm ki başım o kadar ağrıyor ki, daha tüpler açık mı belli değil Allah bir yol gösterir inşallah
: ( düşünmekten çatladı başım.

walla bu erkkeleri anlamak cok zor gıcık şeyler

evet canım anlamıs esın haksız oldugunu tabii memnn olmadıgımz seyı dile getırecez getırdıgımz zamnda cok çenen var oluyo anlıyorm senı hepimz yasıyoruz bu tarz seylerı biraz kafaı dinle canım kendini üzmeye degmez her şeyın hayırlısı

yaa dr bana ağrı kesici antibiyotik bişi demedi bnde bi ağrı kesici kas gesetici içsem mi diyodm ama hangini i,çsem bilemedm de bnmde pzts 8.gün olacak adet tam bitmezse 9.gün giderim artık bnde dün muayenede cok zorlandm ama şimdiden kendimi kasmıcm diye sartlandırıyorm ama o masaya oturunca hiçbişi yapmasalar da kasılıp kalıyorm

inşallah canım .. Ne kadar oldu evleneli
temmuzda 3 yıl bitti ben iki gebelik gecirdim ama maalesef kaybettım onları şimdide gecen ay başladım çalışmalara hayırlısı ınsallah uzun surmez hemen olmuyo benım

cnm hemen karalar baglama herseyın bır tedavısı var olmucak dıye bısey yok hersey allahtan cnm bı tanıdıgım var 20 sene once tup bebek yaptırmıslar kızı olmus dr normal yolla hamıle kalman imkansız demiş tam aradan 20 sene gecıyor kadın regl olmuyor dr gıdıyo dr hamılesın dıyo kadın ınanmıyo baska dr gıdıyo hemnde ikizlere hamıleymıs sımdı 2tanede kızı daha var bunu yazdım cunku hersey allahtan rabbım ol der olur cnm sakın umutsuzluga kapılma allah buyuk sen duanı et tedavını ol gerısını rabbıme bırak kendını uzme senın guçlu olman lazım tedavı surecını aksatma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…