BEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
cnm ağlama üzülme dicem bn de sen gibiyimaklıma geldikçe ağlıyormevde tek kaldıkca hep üzülüyorm eşimin yanında bişi diyemiyorm bn de az önce tahlil sonucumu yazdm iyi gibi bana göre tabi dr pzts görecek ama sol sağ overda 3-4 AF dedi en az 4 iyi yazıyo internette bnmki sınırda kalmıs dr da daha cok beklerdm filan dedi zaten banada pzts 8:30 da gel adetin biterse dedi sanırım pzts hsg cekecekler beni de ama anestezi yoksen nasıl çekileceksn inş ikimizde de sorun olmaz tüpler açıktırBEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Teşekkür ederim, valla yapacak bir şey gelmedi ağladım bende, çok canım sıkıldıCanım çok geçmiş olsun, dur hemen ağlama. Bak doktor tedaviye başlayacakmış işte. Üzme kendini nolur. Hele bi hsg çekilsin.
canım valla gözümü kararttım zaten çok zor randevu veriyorlar dr. burda çektir özelde daha fazla canın yanar dedi sen bilirsin dedi.bugün bile o sandalyeye o kadar zor oturdumki, ama işte o hiç kalıcak bence bunun yanında,hsg reglin ilk gününden 10. gününe kadar çekilmeliymiş.benimki 9. gün oluyor. işte prolaktini düşürmek içinde ilaç verdi.hsg için antibiyotik ve ağrı kesici.böyle işte.cnm ağlama üzülme dicem bn de sen gibiyimaklıma geldikçe ağlıyormevde tek kaldıkca hep üzülüyorm eşimin yanında bişi diyemiyorm bn de az önce tahlil sonucumu yazdm iyi gibi bana göre tabi dr pzts görecek ama sol sağ overda 3-4 AF dedi en az 4 iyi yazıyo internette bnmki sınırda kalmıs dr da daha cok beklerdm filan dedi zaten banada pzts 8:30 da gel adetin biterse dedi sanırım pzts hsg cekecekler beni de ama anestezi yoksen nasıl çekileceksn inş ikimizde de sorun olmaz tüpler açıktır
Canim lütfen ağlayarak kendini yıpratma... Büyük geçmiş olsun... Tedavi edecek doktor seni şimdi sonra da hormonlarin dengelenecek ama kötü düşünme , insanız hormonlarimiz bize böyle öyunlar yapabiliyor... Uzme lütfen kendini...BEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Canım geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen .Önce bir tedavin başlasın bakalım.Bozmamya çalış moraliniBEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Olabilir aslında. Karışımı yapan bir yer bulmak lazım. Her aktar yapar mı acabaEvet işte , denesek mi bilemedim.
referans aralıkları yazmıyormu cnmkızlar hormon sonuçlarımı yorumlar mısınız yrn öğlen çıkar dediler internnetn baktm cıkmış
tsh : 3.07
prolaktin 19.48
E2 40
lh 3.86
fsh 5.15
yani o kadar kötüyüm ki başım o kadar ağrıyor ki, daha tüpler açık mı belli değilCanim lütfen ağlayarak kendini yıpratma... Büyük geçmiş olsun... Tedavi edecek doktor seni şimdi sonra da hormonlarin dengelenecek ama kötü düşünme , insanız hormonlarimiz bize böyle öyunlar yapabiliyor... Uzme lütfen kendini...
walla bu erkkeleri anlamak cok zor gıcık şeylerBilmiyorum canım olbılır mesela ben kuzenımı davet ettım kayınvalıdemede dedımkıben zaten yemek yapacagım sızede gonderırım sız yemek yapmayın zaten her zaman yıyoruz dıye neyse kayınvalıdeme ugradık esım demezmı anne sende gelıyormusun aksama kayınvalıdemde dedı benım ne esım var genclerın ıcınde zaten kayınvalıdem gelmıyorda ben esıme sınır oluyorum bır ara yıne aynısını yptı bende dedımkı ben her mısfır cagırdıgıma annenıdemı cagıracam dedım beyfendının cok zoruna gıttı bu sozune cok kırıldım dedı
blummm gerçekten alıngan olduğum için değil istemediği bir konuda fazlaca yorum yaptığım için böyle oldu hem haklı olsada kendini haksız duruma düşürdü eğer o kadar kötü davranmasaydı bu sabah bana pişman olduğunu öldürseler söylemezdisenin yaptığın gibi daha önce yaptım bana hehe deyip geçiştirdi o zaman iyice cinlerim tepeme çıktı çünkü o bir olayı yapıyo ertesi gün normale dönüyor ama sakinim hayat üzülmeye sıkılmaya zaman kalmayacak kadar kısa burda sakinleştim ve tüm günüm iyi geçiyor :)
bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe gözlerim doluyorCanım geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen .Önce bir tedavin başlasın bakalım.Bozmamya çalış moralini
Teşekkür ederim, valla yapacak bir şey gelmedi ağladım bende, çok canım sıkıldıbir terslik vardı ama bu kadarını beklemiyordum
yaa dr bana ağrı kesici antibiyotik bişi demedi bnde bi ağrı kesici kas gesetici içsem mi diyodm ama hangini i,çsem bilemedm de bnmde pzts 8.gün olacak adet tam bitmezse 9.gün giderim artık bnde dün muayenede cok zorlandm ama şimdiden kendimi kasmıcm diye sartlandırıyorm ama o masaya oturunca hiçbişi yapmasalar da kasılıp kalıyormcanım valla gözümü kararttım zaten çok zor randevu veriyorlar dr. burda çektir özelde daha fazla canın yanar dedi sen bilirsin dedi.bugün bile o sandalyeye o kadar zor oturdumki, ama işte o hiç kalıcak bence bunun yanında,hsg reglin ilk gününden 10. gününe kadar çekilmeliymiş.benimki 9. gün oluyor. işte prolaktini düşürmek içinde ilaç verdi.hsg için antibiyotik ve ağrı kesici.böyle işte.
hyr cnm netten çıkardım kendim yazmıyo ama arastırdım normal gibi görünüyolarreferans aralıkları yazmıyormu cnm
temmuzda 3 yıl bitti ben iki gebelik gecirdim ama maalesef kaybettım onları şimdide gecen ay başladım çalışmalara hayırlısı ınsallah uzun surmez hemen olmuyo benıminşallah canım .. Ne kadar oldu evleneli
cnm hemen karalar baglama herseyın bır tedavısı var olmucak dıye bısey yok hersey allahtan cnm bı tanıdıgım var 20 sene once tup bebek yaptırmıslar kızı olmus dr normal yolla hamıle kalman imkansız demiş tam aradan 20 sene gecıyor kadın regl olmuyor dr gıdıyo dr hamılesın dıyo kadın ınanmıyo baska dr gıdıyo hemnde ikizlere hamıleymıs sımdı 2tanede kızı daha var bunu yazdım cunku hersey allahtan rabbım ol der olur cnm sakın umutsuzluga kapılma allah buyuk sen duanı et tedavını ol gerısını rabbıme bırak kendını uzme senın guçlu olman lazım tedavı surecını aksatma cnmcanım valla gözümü kararttım zaten çok zor randevu veriyorlar dr. burda çektir özelde daha fazla canın yanar dedi sen bilirsin dedi.bugün bile o sandalyeye o kadar zor oturdumki, ama işte o hiç kalıcak bence bunun yanında,hsg reglin ilk gününden 10. gününe kadar çekilmeliymiş.benimki 9. gün oluyor. işte prolaktini düşürmek içinde ilaç verdi.hsg için antibiyotik ve ağrı kesici.böyle işte.
evt bende baktım arastırdım normal görünüyo hormonlarda bı sorun yok gıbıhyr cnm netten çıkardım kendim yazmıyo ama arastırdım normal gibi görünüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?