lütfen bunu yapma kendıne daha hıc bırsey bellı deıl dr nasıl bır yol ızlıcek nasıl tedavı olucan dr sana dırek dedımı olmaz tup bebek benım gıttım bı dr esımın kromozon test sonucunu yanlıs okumus bana dedıkı eger dedı hamıle kalırsan ıyı ama kalmassam dırek tup bebek dedı yaa esımı azospermı ılan ettı dr bıanda benım basımdan kaynar sular dokuldu sonra genetık dr gosterdım sonuclarımı dr hıc sorun yok dedı ben tam 2 gun aglamıstım hıc durmadanyani o kadar kötüyüm ki başım o kadar ağrıyor ki, daha tüpler açık mı belli değilAllah bir yol gösterir inşallah
: ( düşünmekten çatladı başım.
canim uzme nolur kendini bak tedavisi de varmis Allah dermani olmayan dert vermez biraz dinlen sen bitanem hicbirsey dusunmemeye calis...kendime de cok kiziyorum simdi hep hamilesin gozuyle baktim sana icimden hep oyle gecti umut vermis olduk hayal kitikligin belkide bu yuzden daha da cok oldu dualarim seninle cnmBEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Canim sen kac yasindasin cocugun varmi . Ne zamandir bekliyorsun bebekTabiki üzülmek yok , daha genciz , önümüzde bir sürü yumyumlu aylarımız var.
Düşükten dolayı olabilir mi inan bilmiyorum ama bugün beklesek te yarın kan tahlilimi yaptırsan acaba , ben bile heyecan yaptım şuan
ben yaptiriyorum cnm su an 18 mm bir yumurtam vardi catlatma ignesi oldum dunmerhaba kızlar topikte yumurta takıbı yaptıracak olan var mı varsa nasıl gıdıyo
Arkadaslar ben bal tarcin corekotu kullandigim ay yumurtam catlamadi adetim 10 gun gecikti . Faydasini gorenlerde oluyor ama benim deneyimim bu. Eger bu karisimi yapacaksaniz yumurtayi catlatacak biseylerde deneyin derim . Ya catlatma ignesi yada incir havuc kuru gibiO bitkiler zaten çok şifalı ama ben hiç denemedim. Benim eşim keçi boynuz pekmezi kullanıyor aslında bende yumurtalarımizi çalıştıracak birseyler yapsak iyi olur.
Arkadaslarr ya ben bu ov testini anlayamiyorum kac gundur yapiyorum bir turlu pozitifi göremedim. T cizgisi hep var hatta genelde C ye cok yakin koyulukta. Ama bi turlu esit oldugunu göremedim. Göremedikce de üzülüp duruyorum. Madem yumurtlama yok hic cikmasa da bende bekleyip durmasam koyulasir belki dieama umutsuzum bende bi problem var galiba. Yumurtlamami yok anlamadim. Yumurta yoksa bebekte yok. Offf offf sabirsizlanip karamsarlasip duruyorum.
maşallahh cnm hayırlısıyla çatlar inşallah hayırlı haberı de alırız sonrasında benım de yarın adetımın 3. gunu yarın kan testlerını yaptırcam ona gore klomene başlıycam adet bıtımınde de usg bakalım çok işimiz varr :)ben yaptiriyorum cnm su an 18 mm bir yumurtam vardi catlatma ignesi oldum dun
Ben 3 4 aydir yaptiriyorum canim. Doktorum 14. Gun cagiriyor ve gun asiri iliski veriyor henuz operasyon dusunmuyormus. Bakalim daha bisi yok bende. Klomen de kullaniyorum bu arada. Galiba yumurtayi desteklesin diye veriyor. Cunku ben hep duzenli adet olmusumdur. Simdiye kadar. Bi problemde yok dedi. Sen ilac kullaniyormusun canik yada doktorun mu onerdi yumurta takibiniben yaptiriyorum cnm su an 18 mm bir yumurtam vardi catlatma ignesi oldum dun
Ben geçtiğimiz Aralıkta yaşadım.Hemen hastaneye gittim ama benim fazlaydı.Yumurtlama kanamasıymış.
Benim evliliğim 5 .ayında kistim yumurtalığımı parçalamıştı acil ameliyata alınmıştım.
Onun için korkuyorum zamansız kanamalardan
Canim masallah cok iyi sadece birazcik prolaktin yuksek gibi onuda Allah'in izniyle duzeltrsinkızlar hormon sonuçlarımı yorumlar mısınız yrn öğlen çıkar dediler internnetn baktm cıkmış
tsh : 3.07
prolaktin 19.48
E2 40
lh 3.86
fsh 5.15
Benim de ilk defa oldu dün sol kasıgımda ağrı vardı ilişki oldu sabah uzayan akinti oldu ogleden sonra öyle olunca belki de yumurtlamadandir bir daha olursa yarın giderim ama azdı çok degildiyumurtlamada olabiliyo diye okumuştum cnm bi yerde
ayy ayni seyleri yasicaz o zaman desene canim insallah 15 gune belli olur tutup tutmadigi klomen bende 2cm kist yapti cnm yan etki ama basitmis adetle yada bebekle gider dedi ek olarak folikasit aliyorum klomeni ilk kullanacaksan yan etki fln olabilir hic korkma ates basma siskinlik vs..gunde 2 mi alcaksinmaşallahh cnm hayırlısıyla çatlar inşallah hayırlı haberı de alırız sonrasında benım de yarın adetımın 3. gunu yarın kan testlerını yaptırcam ona gore klomene başlıycam adet bıtımınde de usg bakalım çok işimiz varr :)
bende olmuştu öyle yum zamanında ama ben ondn olduğunu düşünmeyip değerlendiremedim sonra yumurtta akı kıvamındaki akıntı geldi bence değerlendir büyük ihtimalle yumurlama oluyor tatlım inşaallah hayırlısı ile olur bbeişn
nasılsın elıf hamıslık nasıl gıdıyo belırtılerın arttımı bende genelde su gıbı şefaff akıntı var sendede varmı gecen hamılelıgımdede olmustuCanim masallah cok iyi sadece birazcik prolaktin yuksek gibi onuda Allah'in izniyle duzeltrsin
sağol cnmbnm yaa inş düzelir bi de hsg yi atlattım mı ohh gelsin bebiş inşCanim masallah cok iyi sadece birazcik prolaktin yuksek gibi onuda Allah'in izniyle duzeltrsin
canim benimde degerlerimde sorun yok cok sukur ben hizlandirmak istedim aslinda gunde iki tane klomenle bir tane folik asit kullandim 12. gun gittim 14.gun catlatma oldum kendi kendine catlar ama risk almayalim biz catlatalim dedi doktorum gun asiri demedi ilk 36 saat sonra da siksik iliski dedi cnm adetlerim duzenli senin gibi dongum 26 gunde bir insallah klomen geciktirmez hatta insalllah hepimiz bu ay guzel haber alitiz senin kac yumurta olmus cnm ne durumdasinBen 3 4 aydir yaptiriyorum canim. Doktorum 14. Gun cagiriyor ve gun asiri iliski veriyor henuz operasyon dusunmuyormus. Bakalim daha bisi yok bende. Klomen de kullaniyorum bu arada. Galiba yumurtayi desteklesin diye veriyor. Cunku ben hep duzenli adet olmusumdur. Simdiye kadar. Bi problemde yok dedi. Sen ilac kullaniyormusun canik yada doktorun mu onerdi yumurta takibini
Canim neden uzuluyorsun prolaktin zor duzeltilecek bisey degil ilacla 1 ayda bile cok guzel degere gelebilir Allah Şafii ismiyle sifalar versin insaAllah:)BEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Kaçıncı gününde yapıyosun? Bazı kızlar 24-25. gününde tam anlamıyla koyulaştığını görmüş. Karamsarlığa kapılma hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?