- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
uok cnm ılk dııl maalesef çok tecrubelıyım bu konuda gecen ay da kullandım 1 yumurtam gelıstı kendı çatladı ıgneye gerek kalmadı ama hamıle kalamadım bakalım bu ay ınsallah tuplerde bı sorun varmı yokmu dıye de rahım fılmı ıstedım bakalım hayırlısıyla bu ay beklentım yuksekayy ayni seyleri yasicaz o zaman desene canim insallah 15 gune belli olur tutup tutmadigi klomen bende 2cm kist yapti cnm yan etki ama basitmis adetle yada bebekle gider dedi ek olarak folikasit aliyorum klomeni ilk kullanacaksan yan etki fln olabilir hic korkma ates basma siskinlik vs..gunde 2 mi alcaksin
uok cnm ılk dııl maalesef çok tecrubelıyım bu konuda gecen ay da kullandım 1 yumurtam gelıstı kendı çatladı ıgneye gerek kalmadı ama hamıle kalamadım bakalım bu ay ınsallah tuplerde bı sorun varmı yokmu dıye de rahım fılmı ıstedım bakalım hayırlısıyla bu ay beklentım yuksek
günde 3 alıcam benım pcos bıraz ılerı duzeydeuok cnm ılk dııl maalesef çok tecrubelıyım bu konuda gecen ay da kullandım 1 yumurtam gelıstı kendı çatladı ıgneye gerek kalmadı ama hamıle kalamadım bakalım bu ay ınsallah tuplerde bı sorun varmı yokmu dıye de rahım fılmı ıstedım bakalım hayırlısıyla bu ay beklentım yuksek
Ben en son canim gecen degil ondan onceki cuma yumurta takibine gitmem gerekiyodu o gun gidemedim gecen hafta pazartesi gittim o yuzden doktor bakti. Yumurtan catlamis dedi. Neyse carsamba oldu ben ovu testi yaptim pozitif. Persembe pozitif cuma pozitif . Kafam karisti ama bu ay da kendi kendime yumurta gunlerinden sonra iliski olmucak demistim salak gibi o gunleri degerlendirmedim. C.tesiden sonra siliklesti ovu testi bugun daha koyuydu ama pozitif degil . 2 gun var adetime bekliyorum canim. Ya adet gelcek ya bebis. Bide benim aklima takilan bisey var bundan onceki 2 3 yumurta takibimdede klomen kullanmama ragmen sadece birer yumurtam olmustu daha fazla yumurtam olmuyor benim heralde. Yada hep kucuk yumurtaalar oluyor sadece bitanesi buyuyorcanim benimde degerlerimde sorun yok cok sukur ben hizlandirmak istedim aslinda gunde iki tane klomenle bir tane folik asit kullandim 12. gun gittim 14.gun catlatma oldum kendi kendine catlar ama risk almayalim biz catlatalim dedi doktorum gun asiri demedi ilk 36 saat sonra da siksik iliski dedi cnm adetlerim duzenli senin gibi dongum 26 gunde bir insallah klomen geciktirmez hatta insalllah hepimiz bu ay guzel haber alitiz senin kac yumurta olmus cnm ne durumdasin
Yoktur bisey Allahin izniyle...telaş.etme yeter... :)Ben en son canim gecen degil ondan onceki cuma yumurta takibine gitmem gerekiyodu o gun gidemedim gecen hafta pazartesi gittim o yuzden doktor bakti. Yumurtan catlamis dedi. Neyse carsamba oldu ben ovu testi yaptim pozitif. Persembe pozitif cuma pozitif . Kafam karisti ama bu ay da kendi kendime yumurta gunlerinden sonra iliski olmucak demistim salak gibi o gunleri degerlendirmedim. C.tesiden sonra siliklesti ovu testi bugun daha koyuydu ama pozitif degil . 2 gun var adetime bekliyorum canim. Ya adet gelcek ya bebis. Bide benim aklima takilan bisey var bundan onceki 2 3 yumurta takibimdede klomen kullanmama ragmen sadece birer yumurtam olmustu daha fazla yumurtam olmuyor benim heralde. Yada hep kucuk yumurtaalar oluyor sadece bitanesi buyuyorben doktordan bu kanallar icin olan hsg istiycem belki de kanallarim da bisi vardir.
Dualar tüm anne aday adaylarıylaaa... Allah u teala hayırlı evlatlar nasp etsin, kucaklar hep dolsun inşaAllahKizlar hastalığım dün bitti artık çalışmalara başlicam dua edin bana lütfen inşallah genetik sonuçlarım da temiz gelir çok düşünmek istemiyorum çünkü ben bişeyi takmaya başladığım zaman çok derine iniyorum o yüzden kendi haline bırakmak istiyorum sizden de bol bol dua istiyorum
Insallah canim. Ama cok tuhafima gidiyor 1.5 2 yil korunmadim ama cocugum olmadi. Hic hamilelik yasamadim. Esimdede bi sorun cikmadi. Sizden okuduklarimla ogrendiklerimle cozum bulmaya calisiyorum. Doktor pek aciklama yapmiyor. Sadece klomen yumurta takibi simdilik. Hayirlisi olsun ne yapalim mecbur bekliyoruz. Hepiniz cok iyisiniz. Cok cok tesekkur ederim . Insan herkesle konusamiyor bu konulari.heleki benhic kimsem yok burda. Iyiki varsiniz. Optum hepiniziYoktur bisey Allahin izniyle...telaş.etme yeter... :)
Iyi gidiyor canim kasik agrilarim biraz daha azaldi adet gunumde agriyormus megersem :) simdi arada cok az batma oluyor akintim bazen acik sari bazen koyu ama az o da cok degil senin nasil gidiyor tatlimnasılsın elıf hamıslık nasıl gıdıyo belırtılerın arttımı bende genelde su gıbı şefaff akıntı var sendede varmı gecen hamılelıgımdede olmustu
Adetin son günü başladm kaçırmam imkanszKaçıncı gün başladın teste ?
Ben ilk hamileliğimde herkesteki gibi 14.günler sanıyordum yumurtlama zamanımı ama 8.gün yumurtluyormuşum meğer.Regli bitince hemen başlamak lazım sanırım.Çünkü herkesin bünyesi farklı , kaçırmış olabilirmisin ?
Canimsin, aynen oyle...iyiki çar burası ve iyiki kızlar çok iyiInsallah canim. Ama cok tuhafima gidiyor 1.5 2 yil korunmadim ama cocugum olmadi. Hic hamilelik yasamadim. Esimdede bi sorun cikmadi. Sizden okuduklarimla ogrendiklerimle cozum bulmaya calisiyorum. Doktor pek aciklama yapmiyor. Sadece klomen yumurta takibi simdilik. Hayirlisi olsun ne yapalim mecbur bekliyoruz. Hepiniz cok iyisiniz. Cok cok tesekkur ederim . Insan herkesle konusamiyor bu konulari.heleki benhic kimsem yok burda. Iyiki varsiniz. Optum hepinizi
Canm ne oldu adet oldunmuDualar tüm anne aday adaylarıylaaa... Allah u teala hayırlı evlatlar nasp etsin, kucaklar hep dolsun inşaAllah
Mogamiii nerdesin canim meraktayim nedir durumun
Prolaktin için hiç üZülme tatlım benimde yüksekti ilaca başladım hemen 0 ın altına düştü yumurtalıkların çalışması için Dr bir sürü şey var çözümü olmayan şeyler değil ki bak motive ol en azından sorun ne onu öğrendin sebepsiz dorun daha da kötü çözümü de olmuyor çünküBEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Yok adet olmadım...kan verdim bugün sonucu yarın alacağım nasipse :)Canm ne oldu adet oldunmu
Mogami bugün adet olmamisti henüz...ama maalesef bazı şeylere cani sıkıldı , gelmeyeceğim bir süre yeni topicte görüşürüz gibi laflar etti üzüldük hepimiz... Umarım hayırlı haberleriyle gelir bize...Mogiş adet mi oldu
A gerçektenmi üzüldüm niye bizi bıraktı kiMogami bugün adet olmamisti henüz...ama maalesef bazı şeylere cani sıkıldı , gelmeyeceğim bir süre yeni topicte görüşürüz gibi laflar etti üzüldük hepimiz... Umarım hayırlı haberleriyle gelir bize...
Ramazan da arife gunu camideyim. Bi kadin var kizi biri yeni evlendi 3 4 ay oldu digeri de esini yeni getirdi kizinin tr den.kizin esi gelir gelmez hamile kalmisti. Obur kizida evlendi hemen hamileymis. Bana bakiyor olsun seninde olur diyor. Gelme psikolojin bozulmasin dusunmeden dur. Belkide bnm stresten olmuyor. Bilmiyorum ama hep istedim evlendigimden beri her ay dusunuyorum ama keske unutabilsemCanimsin, aynen oyle...iyiki çar burası ve iyiki kızlar çok iyi
Sabiretmeniz gerekiyor demek ki birazcık daha...bugün dinledim tv de stres çok önemli bir etkenmis hamile kalamamakta...en aza indirgemek lazım...yani bebis çok düşünülmyecek...
Yok adet olmadım...kan verdim bugün sonucu yarın alacağım nasipse :)
Hayırlısı bakalim tatlimm :)
Sen ne yaptın bugün yaptın mi onu.testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?