- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Burda yeni gelen bir arkadaşla yanlış anlasilmalar oldu... Mogami de hep beni mi buluyor dedi cani sıkıldı... Oluyor oyle şeyler arada , umarım gelir..A gerçektenmi üzüldüm niye bizi bıraktı ki
Insallah guzel haber alirsin bizde seviniriz canimYok adet olmadım...kan verdim bugün sonucu yarın alacağım nasipse :)
Hayırlısı bakalim tatlimm :)
Sen ne yaptın bugün yaptın mi onu.testi?
İnsaAllah canim hayırlısı artık...:)Ayy inşallah hamiş çıkarsın canm benim ov test aynı dün gibi çıktı hayırlısı
Tatlim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...emin ol... Ben nerdeyse bir senedir evliyim biz düşünmüyorduk hemen... Bu ay başladık çalışmalara...benim arkadaşım iki ay önce evlendi...kız evlendiği gibi hamilr kaldı bana diyor ki senin de olur... Yaw çalışmaya bile başlamadigimi biliyorsun çok seviyorum çocukları tamam da niye oyle diyorsun di me... Ama yapacak bisey yok...:) kafaya takmamaya calisacgiz...başka çaresi yok bu çok olumsuz etkiliyor çünkü...Ramazan da arife gunu camideyim. Bi kadin var kizi biri yeni evlendi 3 4 ay oldu digeri de esini yeni getirdi kizinin tr den.kizin esi gelir gelmez hamile kalmisti. Obur kizida evlendi hemen hamileymis. Bana bakiyor olsun seninde olur diyor. Gelme psikolojin bozulmasin dusunmeden dur. Belkide bnm stresten olmuyor. Bilmiyorum ama hep istedim evlendigimden beri her ay dusunuyorum ama keske unutabilsem
İnsaAllah tatlim..benim umudum yok...çok belirti yasasam dahi... Ve hatta adetim 8 gun geciktiyse de... Ama Rabbim her şeyi bilen şüphesiz... :)Insallah guzel haber alirsin bizde seviniriz canim
Canim benim onceki topikte bi arkadas vardi. Adeti 10 gun gecmisti ne gebelik cikti kanda ne de idrarda cikti. Kanasi olmus adet oldu sanmis megerse cocuk dusmus. Valla neler okuyoruz ne kadar tuhaf seyler ama hersey olabiliyor. Sen dikkat et yinede ne olur ne olmaz. Bende iki ay once adetim gecikti 10 gun ama yumurtam catlamamis adet kanamasinin geldigi yere sikismis adeti engellemis doktor ilac verdi sokturucu ama kullanmadim ertesi gun geldi kendiligindenİnsaAllah tatlim..benim umudum yok...çok belirti yasasam dahi... Ve hatta adetim 8 gun geciktiyse de... Ama Rabbim her şeyi bilen şüphesiz... :)
Adetinin 3.günü gitseydin tatlim hormon testine , daha iyi olmaz mi...Arkadaşlar benim kahve rengi akıntım başladı sanırım adet oluyorum umudum diğer aylara kaldı nasipse yarın doktora gidip hormon testi yaptıracağım içim rahat etsin birşey varsa da çözüm buluruz yani hayırlısı...
Hmmm dikkat ediyorum canim benim... Benim idrarda çıkan kanda cikamadi... İdrar hatalıdir dedim ama bakalim kanda ne cikacak yatın canim... Gerçekten çok ha garip şeyler olabiliyor... Yarin tescillenecek durumum ve haftaya çarşamba fda kadın doğumcuya randevu aldim zaten ne olur ne olmaz diye...:)Canim benim onceki topikte bi arkadas vardi. Adeti 10 gun gecmisti ne gebelik cikti kanda ne de idrarda cikti. Kanasi olmus adet oldu sanmis megerse cocuk dusmus. Valla neler okuyoruz ne kadar tuhaf seyler ama hersey olabiliyor. Sen dikkat et yinede ne olur ne olmaz. Bende iki ay once adetim gecikti 10 gun ama yumurtam catlamamis adet kanamasinin geldigi yere sikismis adeti engellemis doktor ilac verdi sokturucu ama kullanmadim ertesi gun geldi kendiliginden
BİRE BİR KATILIYORUM DEDİKLERİNE BENİM KV DE MELEK GİBİDİR AMA HANİ DESTEK ÇOK MU ZOR DOKTORA GELMEK EVİME GELİP GEÇMİŞ OLSUN DEYİP BİR TAS ÇORBA YAPMAK NE OLDU ÖLÜRÜM BEN SANA DEDİĞİ OĞLUNA GEÇMİŞ OLSUNA GELMEDİ BİRDE AYAĞINA ÇAĞIRDI ARABAYI VERSİN DİYE VE GEL BURDA KAL DEDİ BENİM KOCAMDA ARABALARINI BIRAKIP YEMEK DAHİ YEMEDEN DÖNDÜ YANIMA GELDİ OH OLSUNN BEN HER ZAMAN ONLARI AĞIRLARKEN HEP YEMEK BULAŞIK MEYVESİ POĞAÇASI KEKİ EKSİKSİZ YAPIP TÜM AKŞAM MUTFAK TOPARLIYORUM GELDİKLERİNDE ONLAR PARA ARABA İMKAN SAĞLIK VARKEN NERDELER ZOR YANIMDA BENİM ANNEM YAZIK KAVANOZLARLA YEMEK GETİRDİ TAŞIDI ARABASI YOK CEBİNDE PARASI YOK MÜSAİT DEĞİLKEN İŞTE BÖYLE YAPINCA İNSANIN ZORUNA GİDİYOR MESAFEYİ HER ZAMAN KORUYACAK İNSAN HERKES KENDİ YERİNİ BİLECEK
İnşallah sabırla beklicemİnsaAllah canim hayırlısı artık...:)
Koyulasir insaAllah o hanfendicim..
Bende haftasonu kesin adet olurum diye dusundum o yuzden pazartesi randevu alacam yarin. Cunku 3. Gun klomene baslatiyor beni bu ayda ya bir bucuk ya 2 tane verir gundeHmmm dikkat ediyorum canim benim... Benim idrarda çıkan kanda cikamadi... İdrar hatalıdir dedim ama bakalim kanda ne cikacak yatın canim... Gerçekten çok ha garip şeyler olabiliyor... Yarin tescillenecek durumum ve haftaya çarşamba fda kadın doğumcuya randevu aldim zaten ne olur ne olmaz diye...:)
Ah mogiş bunun için mi moraluni bozdunSirriEyvan .!.:İnsaAllah canim hayırlısı artık...:)
Koyulasir insaAllah o hanfendicim..
Hakkında en hayırlı olan olsun...insaAllah bebisin en yakın zamanda gelir canimmm..Bende haftasonu kesin adet olurum diye dusundum o yuzden pazartesi randevu alacam yarin. Cunku 3. Gun klomene baslatiyor beni bu ayda ya bir bucuk ya 2 tane verir gunde
olsun canim gecen ay olmadiysa bu ay olur insallah hem tuplerine bakilir icin rahatlar hem de filmden sonra cabuk gebe kaliniyormus insallah sende de oyle olur cekinince bizimlede paylas tatlim nasil oluyo acili mi flnuok cnm ılk dııl maalesef çok tecrubelıyım bu konuda gecen ay da kullandım 1 yumurtam gelıstı kendı çatladı ıgneye gerek kalmadı ama hamıle kalamadım bakalım bu ay ınsallah tuplerde bı sorun varmı yokmu dıye de rahım fılmı ıstedım bakalım hayırlısıyla bu ay beklentım yuksek
Insallah hepimizin gelir en kisa zamanda canim.Hakkında en hayırlı olan olsun...insaAllah bebisin en yakın zamanda gelir canimmm..
hhep pozitif cikmasi gebelige mi isaret yoksa cnm olur insallah bu sy da hic hgs ye gerek kalmaz ben adet olana kadar iliskiye devam ediyorum genelde ama olacagi varsa olur sen uzme kendini jic az jslmis batina benim daha cooookkk varBen en son canim gecen degil ondan onceki cuma yumurta takibine gitmem gerekiyodu o gun gidemedim gecen hafta pazartesi gittim o yuzden doktor bakti. Yumurtan catlamis dedi. Neyse carsamba oldu ben ovu testi yaptim pozitif. Persembe pozitif cuma pozitif . Kafam karisti ama bu ay da kendi kendime yumurta gunlerinden sonra iliski olmucak demistim salak gibi o gunleri degerlendirmedim. C.tesiden sonra siliklesti ovu testi bugun daha koyuydu ama pozitif degil . 2 gun var adetime bekliyorum canim. Ya adet gelcek ya bebis. Bide benim aklima takilan bisey var bundan onceki 2 3 yumurta takibimdede klomen kullanmama ragmen sadece birer yumurtam olmustu daha fazla yumurtam olmuyor benim heralde. Yada hep kucuk yumurtaalar oluyor sadece bitanesi buyuyorben doktordan bu kanallar icin olan hsg istiycem belki de kanallarim da bisi vardir.
Sonrada siliklesti canim sikildi ona keske hep oyle devam etseydi pozirif pozitifhhep pozitif cikmasi gebelige mi isaret yoksa cnm olur insallah bu sy da hic hgs ye gerek kalmaz ben adet olana kadar iliskiye devam ediyorum genelde ama olacagi varsa olur sen uzme kendini jic az jslmis batina benim daha cooookkk var
Tansiyon dusuklugu olabilir canim ama insaAllah bebistendirBenim başım çok dönüyor kızlar... Hamile değilim diyorum umutlanmak istemiyorum zaten ama neden başım bu kadar dönüyor anlamak güç... Hele bi sonucu ogreneyim...dahiliyeye gideceğim sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?