2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...emin ol... Ben nerdeyse bir senedir evliyim biz düşünmüyorduk hemen... Bu ay başladık çalışmalara...benim arkadaşım iki ay önce evlendi...kız evlendiği gibi hamilr kaldı bana diyor ki senin de olur... Yaw çalışmaya bile başlamadigimi biliyorsun çok seviyorum çocukları tamam da niye oyle diyorsun di me... Ama yapacak bisey yok...:) kafaya takmamaya calisacgiz...başka çaresi yok bu çok olumsuz etkiliyor çünkü...

Arkadaşlar benim kahve rengi akıntım başladı sanırım adet oluyorum umudum diğer aylara kaldı nasipse yarın doktora gidip hormon testi yaptıracağım içim rahat etsin birşey varsa da çözüm buluruz yani hayırlısı...

İnsaAllah tatlim..benim umudum yok...çok belirti yasasam dahi... Ve hatta adetim 8 gun geciktiyse de... Ama Rabbim her şeyi bilen şüphesiz... :)
Canim benim onceki topikte bi arkadas vardi. Adeti 10 gun gecmisti ne gebelik cikti kanda ne de idrarda cikti. Kanasi olmus adet oldu sanmis megerse cocuk dusmus. Valla neler okuyoruz ne kadar tuhaf seyler ama hersey olabiliyor. Sen dikkat et yinede ne olur ne olmaz. Bende iki ay once adetim gecikti 10 gun ama yumurtam catlamamis adet kanamasinin geldigi yere sikismis adeti engellemis doktor ilac verdi sokturucu ama kullanmadim ertesi gun geldi kendiliginden

Adetinin 3.günü gitseydin tatlim hormon testine , daha iyi olmaz mi...
Ben senin için çok istiyordum...ama her şeyin bir zamani var , tam kırmızılari görmeden umudunu kesme tatlimm...

Hmmm dikkat ediyorum canim benim... Benim idrarda çıkan kanda cikamadi... İdrar hatalıdir dedim ama bakalim kanda ne cikacak yatın canim... Gerçekten çok ha garip şeyler olabiliyor... Yarin tescillenecek durumum ve haftaya çarşamba fda kadın doğumcuya randevu aldim zaten ne olur ne olmaz diye...:)

Canm ya çok haklısın ama el evi idare etmek gerekir bazı şeyleri yoksa hayatta mutlu olamazsın evet mesafenin koy ama kendini bu kadar yıpratma üzme güçsüz duruma düşürme onlara karşı ya senin kaynana yine çorba yapmış sana benimki hastaneye bile gelmedi millet kaynanan nerde deyip duruyordu ne yapcan kendini yıpratarak sende onlar gibi davranacan kendini üzmek çare değil canm

Bende haftasonu kesin adet olurum diye dusundum o yuzden pazartesi randevu alacam yarin. Cunku 3. Gun klomene baslatiyor beni bu ayda ya bir bucuk ya 2 tane verir gunde

olsun canim gecen ay olmadiysa bu ay olur insallah hem tuplerine bakilir icin rahatlar hem de filmden sonra cabuk gebe kaliniyormus insallah sende de oyle olur cekinince bizimlede paylas tatlim nasil oluyo acili mi fln

hhep pozitif cikmasi gebelige mi isaret yoksa cnm olur insallah bu sy da hic hgs ye gerek kalmaz ben adet olana kadar iliskiye devam ediyorum genelde ama olacagi varsa olur sen uzme kendini jic az jslmis batina benim daha cooookkk var

hhep pozitif cikmasi gebelige mi isaret yoksa cnm olur insallah bu sy da hic hgs ye gerek kalmaz ben adet olana kadar iliskiye devam ediyorum genelde ama olacagi varsa olur sen uzme kendini jic az jslmis batina benim daha cooookkk var
Sonrada siliklesti canim sikildi ona keske hep oyle devam etseydi pozirif pozitif 2 3 daha bekliym bari bebis yoksa cabuk gelsin adet hemen gecsin gunler. Yumurtlama gunu gelsin insallah olmustur bukez dicem ama bugun ovu testi koyuydu biraz tam pozitif olmasada ama gebelik testo negatif. Insallah gec dollenme olur

Benim başım çok dönüyor kızlar... Hamile değilim diyorum umutlanmak istemiyorum zaten ama neden başım bu kadar dönüyor anlamak güç... Hele bi sonucu ogreneyim...dahiliyeye gideceğim sonra...
Tansiyon dusuklugu olabilir canim ama insaAllah bebistendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…