2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaşlar. ben de temmuz başında tedaviye başlamıştım. adetin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 doz klomen kullandım ama yumurtam gelişmedi. haliyle geç adet oldum ve adetim uzun sürdü. ramazan bayram derken tedavi yarım kaldı. o gün bu gündür lekelenmelerim var, böyle bir durum yaşayan oldu mu, adet düzenim iyice şaştı.
randevu aldım yarın tekrar doktora gideceğim ve adetle birlikte tekrar tedaviye başlanır. bu sefer 3 dozla devam edeceğiz, bir de glifor kullanıyorum. ama zayıflayamadım. gerçi çok kilolu değilim ama doktorum biraz kilo versen iyi olur demişti. boy 1.68 kilo 70. bu arada pkoluyum ve iki yıldır bebek istiyorum.
kilo verirsem yumurtam daha mı iyi gelişir?

Canim bende 2 ay once hep lekelenmem olmustu normal gunde iliski sonrasi ama bi turlu adet kanamasi gelmiyordu. Meger yumurtam catlamamis. Ama gebelikte yada yerlesme kanamasi da olabilir ama boyle birsey ihmale gelmez hemen doktors git yarin bence

Rabbim hepinize nasip eder insaAllah hamileligi..o arkadasta biraz gicikmis ha

sağ ol cevabın için canım. valla klomenle yumurta gelişmemişti bir daha gidemedim. kendiliğinden gelişip orada kaldı mı ki acaba :) ben de çok korkuyorum rahim ağzı kanseri belirtilerinde var bunlar adet dışı lekelenme ilişki sonrası kanama filan ama pkolu olduğum için daha önce de yaşadım bunları. iki ay önce de smear yapıldı. her yıl yaptırıyorum testleri. Allah korusun bizleri o hastalıklardan. evet yarın gideceğim inş.

Canim bende 2 ay once hep lekelenmem olmustu normal gunde iliski sonrasi ama bi turlu adet kanamasi gelmiyordu. Meger yumurtam catlamamis. Ama gebelikte yada yerlesme kanamasi da olabilir ama boyle birsey ihmale gelmez hemen doktors git yarin bence
sağ ol cevabın için canım. valla klomenle yumurta gelişmemişti bir daha gidemedim. kendiliğinden gelişip orada kaldı mı ki acaba :) ben de çok korkuyorum rahim ağzı kanseri belirtilerinde var bunlar adet dışı lekelenme ilişki sonrası kanama filan ama pkolu olduğum için daha önce de yaşadım bunları. iki ay önce de smear yapıldı. her yıl yaptırıyorum testleri. Allah korusun bizleri o hastalıklardan. evet yarın gideceğim inş

dedigin gibi gec dollenme umudu var insallah olur canimmm vardir bebisin belirti arama hic vucudumuz bizi psikolojik olarak etkiliyo umatim vardir hic regl olmazsin

Rabbim hepinize nasip eder insaAllah hamileligi..o arkadasta biraz gicikmis ha
Her şeyimi bilir benim... Yakınim derim ama oyle dedi... Hiç de bir şeyden haberi yoktur...yumurtlamaymis bilmem ne... Hop diye korunmaya çalışırlarken kaldı :) o yüzdenanlayamaz da beni diyorum bazen...

merhaba elif sen de klomen tedavisiyle mi hamile kaldın. tebrik ederim. geçmiş çok uzun okuyamadım. sürecinden kısaca bahseder misin sana zahmet?
Yok canim benim dogal yolla hamile kaldim istemeye basladiktan sonra 2.denemede oldu Allah sanada nasip eder insaAllah dualarim sizlerle

Yok canim benim dogal yolla hamile kaldim istemeye basladiktan sonra 2.denemede oldu Allah sanada nasip eder insaAllah dualarim sizlerle
ay ben klomenle tedavi görenleri araştırırken buldum ya topiği, başlığa dikkat etmeden yazmışım
amin canım amin. Allah yavrunuzu size bağışlasın. hayırla sağlıkla gelsin kuzun.

Her şeyimi bilir benim... Yakınim derim ama oyle dedi... Hiç de bir şeyden haberi yoktur...yumurtlamaymis bilmem ne... Hop diye korunmaya çalışırlarken kaldı :) o yüzdenanlayamaz da beni diyorum bazen...
Ya canim benim kuzen evlendigi gibi istemeye basladi o da benim gibi 2.ayda kaldi benim bu ayda olmasaydi heralde kocayi hastaneye goturecektim

Ya canim benim kuzen evlendigi gibi istemeye basladi o da benim gibi 2.ayda kaldi benim bu ayda olmasaydi heralde kocayi hastaneye goturecektim
Bu kadar takmasak keşke cevreyi tatlim...
Neyse Kocis geldi yarın size haberlerimi getireceğim...her şeyin hayırlısı...çok öpüyorum sizi :* elf asım bebislere dikkat

nereden aldın cnaım marka nedir dün burda gördüm gülen yüzlü bir test ama anlamamıştım
Evet benim testimdi o markası Claerblue içinde 10 tane test var 35 euro ya aldım eczaneden ama Türkiyede gittigidiyor.com da var galiba hatta içinde erken gebelik testleride olanlar var netten araştırdıgnızda çok seçenek çıkar zaten hangisi kafanıza uyarsa ondan tercih edebilirsiniz.Benim gittigim eczanede bu marka vardı bunu aldım güvenilirligini bilemem.

Canim clearblue iyi marka ama e hemde eczanede o kadar ucuza olmasina sasirdim. Ben ebay de bile bakiyorum 50 60 tan asagi yok fertilitätsmonitor dimi aldigin sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…