2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi geceler kizlar simdi ogrendim esim kuzeninin eside hamileymis insallah bende bu ay mutlu bir haber verebilirim

Resim yükliycem sürekli hata veriyo bende netten buldum kopyala yapıştır yaptım ancak öyle oldu

olsun canim gecen ay olmadiysa bu ay olur insallah hem tuplerine bakilir icin rahatlar hem de filmden sonra cabuk gebe kaliniyormus insallah sende de oyle olur cekinince bizimlede paylas tatlim nasil oluyo acili mi fln
adetım bıtınce onu da hemen cekecek benım 5 gun suruyo sanırım pazartesı gunu de onu cekerler agrısız oluyomus ben ılk gebelıımden once cektırmıstım 2 bucuk yıl oldu bende hemen cektırdıgım ay hamıle kalmıstım ama okulda falan çok enfeksıyon kaptım tekrar tıkanmıs olma ıhtımalllerı var cok ıstıyorum bu ay olsun

ben de pkoluyum valla ugrastırıyo cNIM BEN 3 YIL 3 aylık evlıyım ıkı defa gebe kalabıldım ugrastırıyo ama olmuyo da degıl kan testlerını hatırlıosan lh hormonu ıle fsh hormonu arasındakı oran pko derecesını belırlıo senın kaç bu hormonlar

Mogamicim, gec gordum olanlari, insallah arada girip gorursun bu mesaji. seni o kadar iyi anliyorum ki. uzun bir listyele ugrasip surekli insanlardan son guncellemeleri beklemek baya bir is yuku ve sen bunu gonullu yapiyorsun. bir kac gun kafani dinle, ama geri gel ne olur.

bu forum sensiz olmaz ona gore:))

@KAYGILI
canim butun mesajlari uzun uzun okuyamadim ama esinle bir kavganiz olmus herhalde. inan cok benzerini ben de yasadim gecen sene. bir iki gun gecsin bakalim, bir sakinleyin. ama lovely'nin de dedigi gibi istemeden de olsa siddet varsa buna gerekli tepkini gostermen lazim.

ingilizce'de "deal breaker" diye bir tabir var. tam tamina cevirisi yok ama kabaca "ortakligi bitiren" gibi bir anlami var. yani bir insan icin limit noktasi. eger siddet bir insan icin "deal breaker" 'sa gerisini dusunmeden ortakligi bozar ayrilir vs.
bence esine hissettir ki siddet senin limit noktan. cevremdeki orneklerden gordugum kadariyla erkekler is ciddiye binince akillari baslarina geliyor.

ama yine de sen esini daha iyi taniyorsun, ona gore davran. bir de benim yuzumden iyice hiddetlenmesin adam:)) ve dip not: boyle bir seyi kesinlikle kavga aninda soyleme. baristiktan sonra guzellikle soyle, eger soylemek istersen.

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz sekerpancari canim ne yaptin bugun dr gidecektin bugun giremedim moralim bozuktu disardaydim yeni geldim seni merak ettim sonuclarini

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz sekerpancari canim ne yaptin bugun dr gidecektin bugun giremedim moralim bozuktu disardaydim yeni geldim seni merak ettim sonuclarini

iyi geceler canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin

sekerpancari canimcim cok gecmis olsun. bi ilk anin saskinligini atmissindir simdi. sakin ol bakalim, bak kizlar tek bir ilac tedavisiyle hormonlarin normale doner diyor. ilk firsat buldugunda doktorla konus bakalim etraflica. bazi doktorlar pek bir seviyor insanlari korkutmayi. sakin kafayla iyice bir anla bakalim.

Baya dolgundu canim adetime 5 6 gun kalada iyice dolgunlasti tas gibi oldu bide ucu acimaya baslamisti adetime yakin
canim benimkide sanki gunden gune dahada dolgunlasiyor ama ser degil sanki yaniyor sizliyor sizlama bazen cok yogun oluyor bata 8 gun var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…