Canim clearblue iyi marka ama e hemde eczanede o kadar ucuza olmasina sasirdim. Ben ebay de bile bakiyorum 50 60 tan asagi yok fertilitätsmonitor dimi aldigin sey
Cnm senin baktıgını tahmin ediyorum telefon ekranı gibi büyük bişey ama benim kullandıgım o degilValla ben bakiyorum 80 euro dan basliyor 150 euro kadar gidiyor anlamadim gitti
adetım bıtınce onu da hemen cekecek benım 5 gun suruyo sanırım pazartesı gunu de onu cekerler agrısız oluyomus ben ılk gebelıımden once cektırmıstım 2 bucuk yıl oldu bende hemen cektırdıgım ay hamıle kalmıstım ama okulda falan çok enfeksıyon kaptım tekrar tıkanmıs olma ıhtımalllerı var cok ıstıyorum bu ay olsunolsun canim gecen ay olmadiysa bu ay olur insallah hem tuplerine bakilir icin rahatlar hem de filmden sonra cabuk gebe kaliniyormus insallah sende de oyle olur cekinince bizimlede paylas tatlim nasil oluyo acili mi fln
ben de pkoluyum valla ugrastırıyo cNIM BEN 3 YIL 3 aylık evlıyım ıkı defa gebe kalabıldım ugrastırıyo ama olmuyo da degıl kan testlerını hatırlıosan lh hormonu ıle fsh hormonu arasındakı oran pko derecesını belırlıo senın kaç bu hormonlarsağ ol cevabın için canım. valla klomenle yumurta gelişmemişti bir daha gidemedim. kendiliğinden gelişip orada kaldı mı ki acaba :) ben de çok korkuyorum rahim ağzı kanseri belirtilerinde var bunlar adet dışı lekelenme ilişki sonrası kanama filan ama pkolu olduğum için daha önce de yaşadım bunları. iki ay önce de smear yapıldı. her yıl yaptırıyorum testleri. Allah korusun bizleri o hastalıklardan. evet yarın gideceğim inş.
nereden aldın cnaım marka nedir dün burda gördüm gülen yüzlü bir test ama anlamamıştım
Marka bu eczaneden aldım
Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi
Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz sekerpancari canim ne yaptin bugun dr gidecektin bugun giremedim moralim bozuktu disardaydim yeni geldim seni merak ettim sonuclarini
Baya dolgundu canim adetime 5 6 gun kalada iyice dolgunlasti tas gibi oldu bide ucu acimaya baslamisti adetime yakin
Bende iyiyim canim neler oluyor gecmisi pek okuyamadimiyi geceler canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin
Hayırlı aksamlar kizlar
Bu progesteron testi adetin kacinci günü yapiliyor bilgisi olan var mi?
canim benimkide sanki gunden gune dahada dolgunlasiyor ama ser degil sanki yaniyor sizliyor sizlama bazen cok yogun oluyor bata 8 gun var amaBaya dolgundu canim adetime 5 6 gun kalada iyice dolgunlasti tas gibi oldu bide ucu acimaya baslamisti adetime yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?