Hayırlı aksamlar canim 21. Günde yaptırdım ben
Canim benim lutfen uzulme prolaktin benimde biraz yuksek cikmisti 1 ay ilac kullandim duzene girdi tedaviyle duser canim dostinex mi verdi canim stresren yukselirmisBEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYOnanadUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Saglik ocaginda yapiliyo mu acaba?
mogami ile eylul arkadasimiz aarasinda liste yuzunden bir tatsizlik yanlis anlasilma oldu mogami biraz uzaklasacagini soylediBende iyiyim canim neler oluyor gecmisi pek okuyamadim
Him anladim canim sayfalar bayagi ilerlemis okuyamadimmogami ile eylul arkadasimiz aarasinda liste yuzunden bir tatsizlik yanlis anlasilma oldu mogami biraz uzaklasacagini soyledi
evet canim cok hhizli ilerliyor bende okuyamiyorim bazenHim anladim canim sayfalar bayagi ilerlemis okuyamadim
Sağol canım benim Allah razı olsun İnan bende senden güzel haber almak istiyorum ama bende kırmızılar genelde böyle başlıyor önden kahverengi sonra kırmızıya dönüyor o yüzden bu ay bitti inşaallah önğmüzdeki ay yüzüm güler, hormon testi içinde şekeroancarı doktora sormuş yanlış hatırlamıyorsam doktor 1. Günden 5. Güne kadar gelinebilir demiş bir de hafta sonu girecek araya ama aslında pazartesiyi beklesem daha mı iyi olur acaba?Adetinin 3.günü gitseydin tatlim hormon testine , daha iyi olmaz mi...
Ben senin için çok istiyordum...ama her şeyin bir zamani var , tam kırmızılari görmeden umudunu kesme tatlimm...
evet canim cok hhizli ilerliyor bende okuyamiyorim bazen
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz sekerpancari canim ne yaptin bugun dr gidecektin bugun giremedim moralim bozuktu disardaydim yeni geldim seni merak ettim sonuclarini
karmasik duygular icerisindeyim canim sen nasilsinNaslsn elisa
Benim 12 kala oyle olmaya basladi insaAllah bebistendir tatlimcanim benimkide sanki gunden gune dahada dolgunlasiyor ama ser degil sanki yaniyor sizliyor sizlama bazen cok yogun oluyor bata 8 gun var ama
karmasik duygular icerisindeyim canim sen nasilsin
Slm cnm sana bişi diycem aramızdaki çiçegi burnunda hamilemiz.peygamberimiz hamile kadınlarımız 4 ay ayva yesin demiş ayrıca ayva yersen çocugun güzel olur diyede duymuştum aklıma geldi yazıym dedimBenim 12 kala oyle olmaya basladi insaAllah bebistendir tatlim
124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymışCanim benim lutfen uzulme prolaktin benimde biraz yuksek cikmisti 1 ay ilac kullandim duzene girdi tedaviyle duser canim dostinex mi verdi canim stresren yukselirmis
Teşekkür ederim öncelikle, şu hsg olayını anlatabilirim daha iyi olucam,prolaktin aşırı yüksek,dr bile şaşırdısekerpancari canimcim cok gecmis olsun. bi ilk anin saskinligini atmissindir simdi. sakin ol bakalim, bak kizlar tek bir ilac tedavisiyle hormonlarin normale doner diyor. ilk firsat buldugunda doktorla konus bakalim etraflica. bazi doktorlar pek bir seviyor insanlari korkutmayi. sakin kafayla iyice bir anla bakalim.
Benim 12 kala oyle olmaya basladi insaAllah bebistendir tatlim
Benim 12 kala oyle olmaya basladi insaAinsallahcanimm ben acaba erkenmi diye dusundu sanki damarlarim sizliyor gogsumun oyle hissediyorum
Yaa yiyim o zaman guzellessin tosun olsun minnosumSlm cnm sana bişi diycem aramızdaki çiçegi burnunda hamilemiz.peygamberimiz hamile kadınlarımız 4 ay ayva yesin demiş ayrıca ayva yersen çocugun güzel olur diyede duymuştum aklıma geldi yazıym dedim
Yaw inanma o doktorlara ben daha cocuk istemeden once kasik agrisi icin doktora gtmistim bana senin yumurtalarin cok tembel sana hap vericem dedi tabi istemedim ben ondan sonra baska bi doktor daha bakti gayet guzel yumurtlaman dedi nerdeymis bunun tembelligi dedi inanma bosver onlari stres yapma civan percemi bide hayit otu ic hormonlarin fidtik gibi olur insaAllah124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymışkendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
iyi olmaliyiz canim bebislerimiz gelirse daha iyi olacagizvinsallahİyi canm aynı
Hadi artik gelsin bebisler bizimkine kardesler lazimiyi olmaliyiz canim bebislerimiz gelirse daha iyi olacagizvinsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?