2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim benim lutfen uzulme prolaktin benimde biraz yuksek cikmisti 1 ay ilac kullandim duzene girdi tedaviyle duser canim dostinex mi verdi canim stresren yukselirmis

Adetinin 3.günü gitseydin tatlim hormon testine , daha iyi olmaz mi...
Ben senin için çok istiyordum...ama her şeyin bir zamani var , tam kırmızılari görmeden umudunu kesme tatlimm...
Sağol canım benim Allah razı olsun İnan bende senden güzel haber almak istiyorum ama bende kırmızılar genelde böyle başlıyor önden kahverengi sonra kırmızıya dönüyor o yüzden bu ay bitti inşaallah önğmüzdeki ay yüzüm güler, hormon testi içinde şekeroancarı doktora sormuş yanlış hatırlamıyorsam doktor 1. Günden 5. Güne kadar gelinebilir demiş bir de hafta sonu girecek araya ama aslında pazartesiyi beklesem daha mı iyi olur acaba?

Benim 12 kala oyle olmaya basladi insaAllah bebistendir tatlim
Slm cnm sana bişi diycem aramızdaki çiçegi burnunda hamilemiz.peygamberimiz hamile kadınlarımız 4 ay ayva yesin demiş ayrıca ayva yersen çocugun güzel olur diyede duymuştum aklıma geldi yazıym dedim

Canim benim lutfen uzulme prolaktin benimde biraz yuksek cikmisti 1 ay ilac kullandim duzene girdi tedaviyle duser canim dostinex mi verdi canim stresren yukselirmis
124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymış kendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık

Teşekkür ederim öncelikle, şu hsg olayını anlatabilirim daha iyi olucam,prolaktin aşırı yüksek,dr bile şaşırdı

124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymış kendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
Yaw inanma o doktorlara ben daha cocuk istemeden once kasik agrisi icin doktora gtmistim bana senin yumurtalarin cok tembel sana hap vericem dedi tabi istemedim ben ondan sonra baska bi doktor daha bakti gayet guzel yumurtlaman dedi nerdeymis bunun tembelligi dedi inanma bosver onlari stres yapma civan percemi bide hayit otu ic hormonlarin fidtik gibi olur insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…