2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bir senedir 3 güne bir gece tekim ama hala alışamadım vaderken ç geçmiyor. Bekle ki sabah 8 olsun. Eşinin gelmesini mi bekliyorsun canim
Ayy zordur ya gece eşin olmaması yanında bazen benimkide sabahlıyo bu ara da sınav stresi yaşıyo çalışıyo derken ders çalışyo bende bursa takılyorum öyle

Allah kolaylık versin zor ama ekmeğin için ter dökmek çalışmak gibisi yok onlar bizim için doğacak bebişlerimiz için çalışyorlar

Amin canım çok zor gerçekten sabah işten geldiğinde onu yorgun görmek çok uzuyor ama onun yorgunluğunu geçirmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin onları.

Arkadaşlar bugün test yaptım ikinci çizgi silikte olsa belli oluyordu. Şu erken gebelik testlerinden yaptım. Çoğu yerde gebelik var diyo testin açıklamasında da açık pembe veya soluk dahi olsa gebelik vardır diyo. Predictor early testi. Ne düşüneyim şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…