Vardır bir hikmetiYaa yiyim o zaman guzellessin tosun olsun minnosum
Onerin icinde sagol sekerimVardır bir hikmeti
Kac tanesine 35 euro verdin canim memnun musun pekiBu benim aldıgım
iyi olmaliyiz canim bebislerimiz gelirse daha iyi olacagizvinsallah
Benimkidr çalşyo canmKızlar uyudunuz mu? Yok mu benim eşi çalışıp evde tek başına olan
benimki yarım saat önce geldi o film izliyor bende buraya takılıyorumKızlar uyudunuz mu? Yok mu benim eşi çalışıp evde tek başına olan
İyi ya burası konuşarak stres dağıtıyo insanbenimki yarım saat önce geldi o film izliyor bende buraya takılıyorum
Benimkidr çalşyo canm
İyi ya burası konuşarak stres dağıtıyo insanbenimki yarım saat önce geldi o film izliyor bende buraya takılıyorum
İyi ya burası konuşarak stres dağıtıyo insan
Ayy zordur ya gece eşin olmaması yanında bazen benimkide sabahlıyo bu ara da sınav stresi yaşıyo çalışıyo derken ders çalışyo bende bursa takılyorum öyleBir senedir 3 güne bir gece tekim ama hala alışamadım vaderken ç geçmiyor. Bekle ki sabah 8 olsun. Eşinin gelmesini mi bekliyorsun canim
Aynen canim hem vakit geçiyor hem de sohbetle sanki yanimdaymissiniz gibi oluyor :)
Ayy zordur ya gece eşin olmaması yanında bazen benimkide sabahlıyo bu ara da sınav stresi yaşıyo çalışıyo derken ders çalışyo bende bursa takılyorum öyle
Yok canim niye yanlış anlayayim dediğin gibi daha rahat oluyorYani yanlış anlaşlmasn dediğim sanal ortam kimse kimseyi tanımıyo rahatça içini derdini döküyo bu bence çok güzel
Zor olmaz mı canim ama mecburen işte 12-24 çalışıyor. Bazen sabah olmak bilmiyor
Bebiş varmı sendeYok canim niye yanlış anlayayim dediğin gibi daha rahat oluyor
Allah kolaylık versin zor ama ekmeğin için ter dökmek çalışmak gibisi yok onlar bizim için doğacak bebişlerimiz için çalışyorlar
Amin canmAmin canım çok zor gerçekten sabah işten geldiğinde onu yorgun görmek çok uzuyor ama onun yorgunluğunu geçirmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?