Yok canim bir senedir bekliyoruz gelsin diye ama cok nazli olacak herhalde bizim bebiş şimdiden nazlaniyor senin var mi canimBebiş varmı sende
Arkadaşlar bugün test yaptım ikinci çizgi silikte olsa belli oluyordu. Şu erken gebelik testlerinden yaptım. Çoğu yerde gebelik var diyo testin açıklamasında da açık pembe veya soluk dahi olsa gebelik vardır diyo. Predictor early testi. Ne düşüneyim şimdi ben
bugün 18. gün... ya onada ihtimal veriyorum ama zaten 27-28. günde regl oluyorum hep ... bu döngü de 24,-25, günler yumurtlamama olanak var mı acaba??
Yok canim bir senedir bekliyoruz gelsin diye ama cok nazli olacak herhalde bizim bebiş şimdiden nazlaniyor senin var mi canim
Yok canım iki senedir istiyoz nasip olmuyo doktora gittinmi hiç[/QUOTE][QUO ysmn1096, post: 36771466, member: 577956"]Yok canim bir senedir bekliyoruz gelsin diye ama cok nazli olacak herhalde bizim bebiş şimdiden nazlaniyor senin var mi canim
Evet cnm silik çıktı ama korkuyorumCanm gebelik testin silikmi çıktı eğer öyleyse tebrik ederim hamilesin canm
Evet cnm silik çıktı ama korkuyorumya değilse diye 1.5 yıldır bekliyorum
Evet cnm silik çıktı ama korkuyorumya değilse diye 1.5 yıldır bekliyorum
Gittim canim benim hersey iyi sadece hsg çektirmedim eşimin değerleri çok düşük ve varikosel var aralık a kadar bekleyip borcumuz bitince tedaviye başlayacağız insallah[/QUOTE][/QUOTE]İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın eşinin sperm sayısı düşük yanlış anlamadım demi ama keçi boynuzu kürü dene işe yarayan çok gördüm canm
Güzel kızlar var mı yeni müjde? Mogami dönmedi di mi? Bugün de bat günüydü onun, akşam üzeri henüz adet olmadım demişti. Naptı acaba? Oldu mu? Mogamiiiii en azından gebe olduğunu öğrenince dööönnnn lütfeeeennn. Sonra yine kafa dinlemeye devam et. Sonra da temelli döööönnn
Gittim canim benim hersey iyi sadece hsg çektirmedim eşimin değerleri çok düşük ve varikosel var aralık a kadar bekleyip borcumuz bitince tedaviye başlayacağız insallah[/QUOTE][/QUOTE]İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın eşinin sperm sayısı düşük yanlış anlamadım demi ama keçi boynuzu kürü dene işe yarayan çok gördüm canm
Kesinlikle çok zor hele ki böyle muamma olunca insan daha da tedirgin oluyo. Eşim de varikosel ameliyatı oldu Mayısta erken mi bu kadar zamanda gebelik olma olasılığı da varmı bilmiyorum ama umarım vardır ..Rabbimmmm isteyene ver hayırlısı ile. Bebeğini istemeyen sokağa, ... vs.atanlari görünce yüreğim yanıyor biz yavrumuz olsun diye yanıp tutusuyoruz onlar istemedikleri bebeklerini ....Inşallah hamilesindir canim silik çıktı ise şimdiden hayırlı olsun canim beklemek zor gerçekten
Mogami niye küstü anlamadım ya ne saçma sen hani hepimizi hamiş görmeden gitmicektin mogiş
Inşallah gülüm ya ... ağzından ballar akıyor Rabbim sizede nasip eder inşallah banada tabiTamam o zaman kimseye deme şimdilik emin olmak için yarın git kan testi yaptır olurmu canm inşallah bwbişin seninledir
Kesinlikle çok zor hele ki böyle muamma olunca insan daha da tedirgin oluyo. Eşim de varikosel ameliyatı oldu Mayısta erken mi bu kadar zamanda gebelik olma olasılığı da varmı bilmiyorum ama umarım vardır ..Rabbimmmm isteyene ver hayırlısı ile. Bebeğini istemeyen sokağa, ... vs.atanlari görünce yüreğim yanıyor biz yavrumuz olsun diye yanıp tutusuyoruz onlar istemedikleri bebeklerini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?