2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ya işte bu kötü evvela sigarayı bırakması lazım sonra beslenmesine dikkat etmesi lazım ya tamam tadı kötü olabilir ama değmezmi beviş için
Yani yanlış anlaşlmasn dediğim sanal ortam kimse kimseyi tanımıyo rahatça içini derdini döküyo bu bence çok güzel

Tamam o zaman kimseye deme şimdilik emin olmak için yarın git kan testi yaptır olurmu canm inşallah bwbişin seninledir
Yarın dershaneye gidiyorum vaktim yok 11 inde anca . Ortalama 1 haftadır da kasik agrilari çekiyorum adet sancisi gibi ha oldum olacam ama gelen de yok giden de .

Inşallah gülüm ya ...Rabbim bizi masum bebeklerimiz için çok bekletmez inşallah annelik duygusunu hepimize verir inşallah

Ya işte bu kötü evvela sigarayı bırakması lazım sonra beslenmesine dikkat etmesi lazım ya tamam tadı kötü olabilir ama değmezmi beviş için

Tabi ki de değer herseye değer çok üzerine gidip kendisini suçlu hissetmesini de istemiyorum doktora gidene kadar böyle yapacağım bakalim

Geç döllenme olabilir canm ya testin varmı şimdi yapsana yine bakalım yine silik çıkarsa kesin vardır
Malesef yok başka 11 ini beklemekten başka çarem yok . Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum ya. Eşime gösterdim acaba ben istiyorum da mı ole görüyorum diye arkadaşıma da gösterdim var diyo lar off offf..

Yarın imkânın varsa kan testi yaptır canm
Malesef yok başka 11 ini beklemekten başka çarem yok . Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum ya. Eşime gösterdim acaba ben istiyorum da mı ole görüyorum diye arkadaşıma da gösterdim var diyo lar off offf..

Yarın olsun inşallah bakalım ... size iyi geceler kızlar yarın yoğun. allaha emanet olun inşallah

Kac tanesine 35 euro verdin canim memnun musun peki
Üzerindede yazıyo zaten 10 tane var içinde ilk kullanışım benim yarın sabahta yaparsam 3.gün olcak 5 dakika içinde ekranda çıkıyo 8 dakika kalıp siliniyo görüntü kullanımı kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…