- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Yani yanlış anlaşlmasn dediğim sanal ortam kimse kimseyi tanımıyo rahatça içini derdini döküyo bu bence çok güzel
Yarın dershaneye gidiyorum vaktim yok 11 inde anca . Ortalama 1 haftadır da kasik agrilari çekiyorum adet sancisi gibi ha oldum olacam ama gelen de yok giden de .Tamam o zaman kimseye deme şimdilik emin olmak için yarın git kan testi yaptır olurmu canm inşallah bwbişin seninledir
Yok canim niye yanlış anlayayim dediğin gibi daha rahat oluyor
Inşallah gülüm ya ...Rabbim bizi masum bebeklerimiz için çok bekletmez inşallah annelik duygusunu hepimize verir inşallahCanım ameliyat olalı 3 ay olmuş bazılarına çabuk etki ediyormuş inşallah hamilesindir zor gerçekten bizde aynı durumdayız 1 sene oldu evleneli hiç korunmadik esimde varikosel var aralık a kadar bekliyoruz bakalim
Ya işte bu kötü evvela sigarayı bırakması lazım sonra beslenmesine dikkat etmesi lazım ya tamam tadı kötü olabilir ama değmezmi beviş için
Yarın dershaneye gidiyorum vaktim yok 11 inde anca . Ortalama 1 haftadır da kasik agrilari çekiyorum adet sancisi gibi ha oldum olacam ama gelen de yok giden de .
Inşallah gülüm ya ...Rabbim bizi masum bebeklerimiz için çok bekletmez inşallah annelik duygusunu hepimize verir inşallah
Tabi ki de değer herseye değer çok üzerine gidip kendisini suçlu hissetmesini de istemiyorum doktora gidene kadar böyle yapacağım bakalim
Inşallah canım inşallah Rabbim sana bana herkese (isteyene) versinInşallah canım insallah senin de bebeğin seninledir
Yeni katılan bi arkadaşla ufak bi gerginlik yaşadı cnm. Bu aralar sık sık yaşandığı için bu tarz şeyler, canı sıkıldı. Gelir ama yakında, dayanamaz, burayı boş bırakmaz.
Evet geçti 22 ağustosta olmam gerekiyordu adetten 4 gün önce kan tahlili yaptırdım 0.2 idi ama adet olmadım ki..Yaptı canm mutlaka adetin geçtimi
Evet geçti 22 ağustosta olmam gerekiyordu adetten 4 gün önce kan tahlili yaptırdım 0.2 idi ama adet olmadım ki..
Malesef yok başka 11 ini beklemekten başka çarem yok . Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum ya. Eşime gösterdim acaba ben istiyorum da mı ole görüyorum diye arkadaşıma da gösterdim var diyo lar off offf..Geç döllenme olabilir canm ya testin varmı şimdi yapsana yine bakalım yine silik çıkarsa kesin vardır
İnşallah döner
Malesef yok başka 11 ini beklemekten başka çarem yok . Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum ya. Eşime gösterdim acaba ben istiyorum da mı ole görüyorum diye arkadaşıma da gösterdim var diyo lar off offf..
İnşallah.
Yarın olsun inşallah bakalım ... size iyi geceler kızlar yarın yoğun. allaha emanet olun inşallah
Üzerindede yazıyo zaten 10 tane var içinde ilk kullanışım benim yarın sabahta yaparsam 3.gün olcak 5 dakika içinde ekranda çıkıyo 8 dakika kalıp siliniyo görüntü kullanımı kolayKac tanesine 35 euro verdin canim memnun musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?