- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Kızlar arada okuyorum soğan kürü diye nedir ne degildir faydası nedir
Uykunmu geldi kızSana da iyi geceler canim yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah :) bana umut olursun :)
Uykunmu geldi kızSana da iyi geceler canim yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah :) bana umut olursun :)
Uykunmu geldi kız
Yarın olsun inşallah bakalım ... size iyi geceler kızlar yarın yoğun. allaha emanet olun inşallah
Netten araştırdım çukolata kisti yumurtalık kisti gibi şeyleri söküyomuş ama bir tehlikeside var gebeligi varsa sakın denemesinler düşük yapar.bişey daha ögrendim incir çok faydalıymış kurusuda tazeside.maranki söylüyodu youtubede.Canm bu kür sayesinde hamile kalan çok var tam bilmiyorum ama yumurtalara destek galiba
kız ben sogan kürünü bi kaç sene önce zayıflamak için kullanmıstım bayada etkiliydi ama mide agrısı yapıyor:)Netten araştırdım çukolata kisti yumurtalık kisti gibi şeyleri söküyomuş ama bir tehlikeside var gebeligi varsa sakın denemesinler düşük yapar.bişey daha ögrendim incir çok faydalıymış kurusuda tazeside.maranki söylüyodu youtubede.
Yok canim ben sabahlarim herhalde bugün :)
Peki nasıl içtin kokusundankız ben sogan kürünü bi kaç sene önce zayıflamak için kullanmıstım bayada etkiliydi ama mide agrısı yapıyor:)
Netten araştırdım çukolata kisti yumurtalık kisti gibi şeyleri söküyomuş ama bir tehlikeside var gebeligi varsa sakın denemesinler düşük yapar.bişey daha ögrendim incir çok faydalıymış kurusuda tazeside.maranki söylüyodu youtubede.
Benimde net gidip gemiyi sohbetten kopuy
orum bu yüzden
Evet canm kistlerede çok iyi geliyormuş bende bu ay yaptım soğan kurunu bide bol bol incir tüketim bakalım ne olacak
Yok yok kopma sen yine de :)
Ben inciri çok tuketirsem prolaktin yükseliyor çok tuketmiyorum o yüzden
Evet buradayım işte kız tedavi derdinde doktorun nasıl bir yol çizdi
canım öyle fena kokusu yok azcık limon sıksan tamamdır bi dikişte içerdim ama akıntı felan baya cogalıyorPeki nasıl içtin kokusundan
yiyin kızlar bol bol incir üzüm yiyin cennet meyvesi çok faydalı üzümün çekirdeginde bile şifa gizlemiş rabbim. bizim bahçemizde ve tarlamızda vardı kışın kurusunu mevsimindede tazesini yiyerek büyüdük inciri ve üzüm bağlarımız var. Şimdi burda alıp yiyorum ama memleketimdeki tat yok.incir ve üzüm kan yaparEvet canm kistlerede çok iyi geliyormuş bende bu ay yaptım soğan kurunu bide bol bol incir tüketim bakalım ne olacak
Canım biz çankırı da oturuyoruz şimdi buradaki doktor ankara ya yönlendirdi ameliyat ya da tüp bebek o zaman karar vereceğiz işte ameliyat herkeste hemen etki göstermiyor. Ankarada ki doktora daha gitmedik
Şuan kuluçka mevsimindeyim belki zararlı olabilir:))yjmurtalarım cılk çıkınca drneyim ozaman hem kilolarım gidercanım öyle fena kokusu yok azcık limon sıksan tamamdır bi dikişte içerdim ama akıntı felan baya cogalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?