2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canm bu kür sayesinde hamile kalan çok var tam bilmiyorum ama yumurtalara destek galiba
Netten araştırdım çukolata kisti yumurtalık kisti gibi şeyleri söküyomuş ama bir tehlikeside var gebeligi varsa sakın denemesinler düşük yapar.bişey daha ögrendim incir çok faydalıymış kurusuda tazeside.maranki söylüyodu youtubede.

kız ben sogan kürünü bi kaç sene önce zayıflamak için kullanmıstım bayada etkiliydi ama mide agrısı yapıyor:)

Evet canm kistlerede çok iyi geliyormuş bende bu ay yaptım soğan kurunu bide bol bol incir tüketim bakalım ne olacak

Evet canm kistlerede çok iyi geliyormuş bende bu ay yaptım soğan kurunu bide bol bol incir tüketim bakalım ne olacak
yiyin kızlar bol bol incir üzüm yiyin cennet meyvesi çok faydalı üzümün çekirdeginde bile şifa gizlemiş rabbim. bizim bahçemizde ve tarlamızda vardı kışın kurusunu mevsimindede tazesini yiyerek büyüdük inciri ve üzüm bağlarımız var. Şimdi burda alıp yiyorum ama memleketimdeki tat yok.incir ve üzüm kan yapar

Hm abladm canm ama benim kuzenim ameliyat oldu bebeği oldu sonra yani ameliyatta çare
Canım biz çankırı da oturuyoruz şimdi buradaki doktor ankara ya yönlendirdi ameliyat ya da tüp bebek o zaman karar vereceğiz işte ameliyat herkeste hemen etki göstermiyor. Ankarada ki doktora daha gitmedik

canım öyle fena kokusu yok azcık limon sıksan tamamdır bi dikişte içerdim ama akıntı felan baya cogalıyor
Şuan kuluçka mevsimindeyim belki zararlı olabilir:))yjmurtalarım cılk çıkınca drneyim ozaman hem kilolarım gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…