- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
yiyin kızlar bol bol incir üzüm yiyin cennet meyvesi çok faydalı üzümün çekirdeginde bile şifa gizlemiş rabbim. bizim bahçemizde ve tarlamızda vardı kışın kurusunu mevsimindede tazesini yiyerek büyüdük inciri ve üzüm bağlarımız var. Şimdi burda alıp yiyorum ama memleketimdeki tat yok.incir ve üzüm kan yapar
Hm abladm canm ama benim kuzenim ameliyat oldu bebeği oldu sonra yani ameliyatta çare
yapma zaten düşük tehlikesi yapıyormuş Allah tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin:)Şuan kuluçka mevsimindeyim belki zararlı olabilir:))yjmurtalarım cılk çıkınca drneyim ozaman hem kilolarım gider
Soğan kuru mü iyi geliyo muymuş
Tabi canım süreyi kisaltip beklemek istemezsek önce tüp bebek yaptırıp sonra ameliyatta olabilir bilmiyorum aklımda çok soru var kısmet insallah hiç gerek kalmaz bunlara :)
Kızlar bütün geleneksel teyzeler diyo ki uzun sure ara verip birikince tutma şansı daha cokmus. Simdi bütün ay durup sadece yumos haftası denesek mi. Ise yarar mi
Evet cnm buraya antep e evlendim eşimin işi burda. :) aslen Bursa liyimIyi geldiğini söyleyen çok canim ben denemedim. Bu arada antep de mi oturuyorsun sen canim geçen öyle gördüm sanki
Kızlar bütün geleneksel teyzeler diyo ki uzun sure ara verip birikince tutma şansı daha cokmus. Simdi bütün ay durup sadece yumos haftası denesek mi. Ise yarar mi
Evet cnm buraya antep e evlendim eşimin işi burda. :) aslen Bursa liyim
Bende g.antepte yaşıyorumEvet cnm buraya antep e evlendim eşimin işi burda. :) aslen Bursa liyim
Nasıl deneyecegiz acaba bit tutarızda eşlerin sesi bagdattan gelir adam bir gün arayı bile gereksiz bulurken yumurtlamadan yumurtlamaya çiftleşelim kocacıgım deriz artık onlarda bize ben seni çiftledim bile der hahahaaaDenemekte fayda var :)
Ben zaten mahrumum cnm oyle ekstra bebek icin düzenimiz yok. Durumuma meşruiyet kazandiriyorum :)Canım modern doktorlar da genelde uzun süre ara vermek sperm kalitesini düşürüyor diyorlar :) ah ise yarayacagini bilsek hemen yapalım :) sonra boş yere kocişlerden mahrum kalmayalim :)
Bizim gelinde tam tersi o antepli kendi bursada görev yapıyoEvet cnm buraya antep e evlendim eşimin işi burda. :) aslen Bursa liyim
Bende g.antepte yaşıyorum
Nasıl deneyecegiz acaba bit tutarızda eşlerin sesi bagdattan gelir adam bir gün arayı bile gereksiz bulurken yumurtlamadan yumurtlamaya çiftleşelim kocacıgım deriz artık onlarda bize ben seni çiftledim bile der hahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?