2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ooo sen dalından koparıp yiyiyorsun ama bizde nerde hormonlu felan tüketiyoruz öyle Rabbimin hiç birşeyi boşuna yaratmamış şükür olsun

Bu ay yumurtalarım cılk çıksın Türkiyede gidince doktora gitcem ne var ne yok bir baksın bir sıkıntı varsa tedavi olayım yaşım ermiş kemale zaten

Maydanoz buharıda iyi geliyo biliyorum iltihaba üşütmeye falan

Kızlar bütün geleneksel teyzeler diyo ki uzun sure ara verip birikince tutma şansı daha cokmus. Simdi bütün ay durup sadece yumos haftası denesek mi. Ise yarar mi

Kızlar bütün geleneksel teyzeler diyo ki uzun sure ara verip birikince tutma şansı daha cokmus. Simdi bütün ay durup sadece yumos haftası denesek mi. Ise yarar mi

Canım modern doktorlar da genelde uzun süre ara vermek sperm kalitesini düşürüyor diyorlar :) ah ise yarayacagini bilsek hemen yapalım :) sonra boş yere kocişlerden mahrum kalmayalim :)

Denemekte fayda var :)
Nasıl deneyecegiz acaba bit tutarızda eşlerin sesi bagdattan gelir adam bir gün arayı bile gereksiz bulurken yumurtlamadan yumurtlamaya çiftleşelim kocacıgım deriz artık onlarda bize ben seni çiftledim bile der hahahaaa

Canım modern doktorlar da genelde uzun süre ara vermek sperm kalitesini düşürüyor diyorlar :) ah ise yarayacagini bilsek hemen yapalım :) sonra boş yere kocişlerden mahrum kalmayalim :)
Ben zaten mahrumum cnm oyle ekstra bebek icin düzenimiz yok. Durumuma meşruiyet kazandiriyorum :)

Dogru canım bu iş yatar sanki eskiler cok ayrı kalıyolarmışta bize tavsiye verıyorlar benm anneannem 2senede 1cocuk dogurmus 7tane arada dusende olmus ve dedem 42 yasında ölmuş diyorum ki anneanneme maşallah dedem daha yaşasaymıs kaç cocuk yaparmışsınz eee yapardık ya diyo :) habire şey peşindelermiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…