2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tam tersi eşimi ben çağırıyorum malum günlerde. Sen yanıma gelmezsen leylekler mi koyacak bebeği karnima diyorum :))

Benim annem 11 tane doğurmuş sonuncusu kalbi delik dogdu 3 yaşına kadar yaşadı

Maşallah eskiler iyi doguruyormus :) sen nasıl oldun canim bu arada toparlandin mi?

Ohhhh maşallah ya biz 1taneyı yapamıyoruz :)
Maşallah eskiler iyi doguruyormus :) sen nasıl oldun canim bu arada toparlandin mi?

İyiyim canm çok şükür bazen aglama krizlerim oluyo ama sonra toparlanıyorum şükrediyorum Rabbime. Sen nasılsın ne zman dr gidiceksın

Başınz sağolsun bu arada kıyamam ne kadar büyük bi acı böyle şeyleri duyunca benm yasadıgım cok küçük bi acı diyorum Allahım her seyın sabrını verıyo kıyamam annenın içinde cok büyük bi acıdır

İyiyim canm çok şükür bazen aglama krizlerim oluyo ama sonra toparlanıyorum şükrediyorum Rabbime. Sen nasılsın ne zman dr gidiceksın

Rabbim sağlık ve sabır versin canim yeniden bebek için çok beklemezsin insallah. Bende iyiyim şükür aralık a erteledik bakalım düğün borçları o zaman bitiyor daha iyi olur dedik kısmet bakalim

Blumm ağlama hayırlısı olsun ins sağlıklı bebeklerin olacak güzel düşün

Bizde yaparız inşallah daha yeni başkadık kim tutar bizi çatır çatır doğurruz inşallah hepimiz sonrada bu yazdıklarımıza güleriz ne buldumcukmuşuz biz böyle diye

Evet çok üzüldük ozaman ama allah sabrını veriyo doğuştan 3 delik vardı kalbinde sürekli tırnakları morarır dudakları morarırdı hiçbişey yemezdi.amaliyatı 7 yaşına kadar yapılamıycaktı

Rabbim sağlık ve sabır versin canim yeniden bebek için çok beklemezsin insallah. Bende iyiyim şükür aralık a erteledik bakalım düğün borçları o zaman bitiyor daha iyi olur dedik kısmet bakalim
O zamana kadar rahat olsun kafan kuzum sürpriz yapar bebişin sana inşallah :)
Blumm ağlama hayırlısı olsun ins sağlıklı bebeklerin olacak güzel düşün
Bende aglama taraftarı değilim tatlım ama bazen geliyolar işte bende anlamıyorum ama normal zamanda gayet iyiyim :)
Bizde yaparız inşallah daha yeni başkadık kim tutar bizi çatır çatır doğurruz inşallah hepimiz sonrada bu yazdıklarımıza güleriz ne buldumcukmuşuz biz böyle diye

Hemde nasıl dogurcaz canım görecekler hepimiz bebişlerimizi konuscaz burda inşallah suanki fikrim 1.yi yaptıktan snra kısa zamanda 2.yapmak tabii kısmet Allah bilir:)

O yüzden kızlar halinize şükredin bir kan pıhtısı kadarken düşen için bile bukadar üzülüyoruz. belki eskiler 2 aylık olana kadar haberleri bile olmuyodu hamile kaldıklarından şimdi çok şükür anında farkediliyo.herşeyde bir hayır vardır diyelim allaha isyan etneyelim

Canım dün adetin 14 günüydü ve önce pembe ara ara kahverengi silince leke geliyor agrım da hiç yok doktora gitsem mi ki

Fazlasıyla rahatım canim kocamin tadını çıkarıyorum :) inşallah sürpriz yapar bize bebeğimiz :)

Kıyamam ben ona melek olmuştur sizlerin yanındadır her zman onda da bi hayr vardır büyücekti ama cocuklugundan bişey anlamayacaktı hiç ve cok üzülecekti diğerleri gibi olamıyorum diye bi sürü amelıyatlar gecırecektı canı acıyacaktı ahhh yavrum benim su 2aylık hamileleik süreci beni baya değiştirdi normaldede duygusal biriyim ama daha duygusal oldum cocuklara karsı hassasiyetım arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…