Evet canımMerkezde mi canim
Tam tersi eşimi ben çağırıyorum malum günlerde. Sen yanıma gelmezsen leylekler mi koyacak bebeği karnima diyorum :))Nasıl deneyecegiz acaba bit tutarızda eşlerin sesi bagdattan gelir adam bir gün arayı bile gereksiz bulurken yumurtlamadan yumurtlamaya çiftleşelim kocacıgım deriz artık onlarda bize ben seni çiftledim bile der hahahaaa
Benim annem 11 tane doğurmuş sonuncusu kalbi delik dogdu 3 yaşına kadar yaşadıDogru canım bu iş yatar sanki eskiler cok ayrı kalıyolarmışta bize tavsiye verıyorlar benm anneannem 2senede 1cocuk dogurmus 7tane arada dusende olmus ve dedem 42 yasında ölmuş diyorum ki anneanneme maşallah dedem daha yaşasaymıs kaç cocuk yaparmışsınzeee yapardık ya diyo :) habire şey peşindelermiş demekki
Dogru canım bu iş yatar sanki eskiler cok ayrı kalıyolarmışta bize tavsiye verıyorlar benm anneannem 2senede 1cocuk dogurmus 7tane arada dusende olmus ve dedem 42 yasında ölmuş diyorum ki anneanneme maşallah dedem daha yaşasaymıs kaç cocuk yaparmışsınzeee yapardık ya diyo :) habire şey peşindelermiş demekki
Ohhhh maşallah ya biz 1taneyı yapamıyoruz :)Benim annem 11 tane doğurmuş sonuncusu kalbi delik dogdu 3 yaşına kadar yaşadı
Maşallah eskiler iyi doguruyormus :) sen nasıl oldun canim bu arada toparlandin mi?
Benim annem 11 tane doğurmuş sonuncusu kalbi delik dogdu 3 yaşına kadar yaşadı
Azmissin sen canimTam tersi eşimi ben çağırıyorum malum günlerde. Sen yanıma gelmezsen leylekler mi koyacak bebeği karnima diyorum :))
Ohhhh maşallah ya biz 1taneyı yapamıyoruz :)
İyiyim canm çok şükür bazen aglama krizlerim oluyo ama sonra toparlanıyorum şükrediyorum Rabbime. Sen nasılsın ne zman dr gidiceksın
Bizde yaparız inşallah daha yeni başkadık kim tutar bizi çatır çatır doğurruz inşallah hepimiz sonrada bu yazdıklarımıza güleriz ne buldumcukmuşuz biz böyle diyeOhhhh maşallah ya biz 1taneyı yapamıyoruz :)
İyiyim canm çok şükür bazen aglama krizlerim oluyo ama sonra toparlanıyorum şükrediyorum Rabbime. Sen nasılsın ne zman dr gidiceksın
Alakası yok sadece yumos günlerinde diyorum sonra bütün ay bende rahatım :) kötü düşünme lutfen. Oyle bedavadan çocuk istemeyle olmaz ki. O koydu aklıma bana ne :)Azmissin sen canim
Evet çok üzüldük ozaman ama allah sabrını veriyo doğuştan 3 delik vardı kalbinde sürekli tırnakları morarır dudakları morarırdı hiçbişey yemezdi.amaliyatı 7 yaşına kadar yapılamıycaktıBaşınz sağolsun bu arada kıyamam ne kadar büyük bi acı böyle şeyleri duyunca benm yasadıgım cok küçük bi acı diyorum Allahım her seyın sabrını verıyokıyamam annenın içinde cok büyük bi acıdır
antepte mısın sen canımAlakası yok sadece yumos günlerinde diyorum sonra bütün ay bende rahatım :) kötü düşünme lutfen. Oyle bedavadan çocuk istemeyle olmaz ki. O koydu aklıma bana ne :)
Evt cnmantepte mısın sen canım
O zamana kadar rahat olsun kafan kuzum sürpriz yapar bebişin sana inşallah :)Rabbim sağlık ve sabır versin canim yeniden bebek için çok beklemezsin insallah. Bende iyiyim şükür aralık a erteledik bakalım düğün borçları o zaman bitiyor daha iyi olur dedik kısmet bakalim
Bende aglama taraftarı değilim tatlım ama bazen geliyolar işte bende anlamıyorum ama normal zamanda gayet iyiyim :)Blumm ağlama hayırlısı olsun ins sağlıklı bebeklerin olacak güzel düşün
Bizde yaparız inşallah daha yeni başkadık kim tutar bizi çatır çatır doğurruz inşallah hepimiz sonrada bu yazdıklarımıza güleriz ne buldumcukmuşuz biz böyle diye
Ohhhh maşallah ya biz 1taneyı yapamıyoruz :)
Ozele yazar misinEvt cnm
O zamana kadar rahat olsun kafan kuzum sürpriz yapar bebişin sana inşallah :)
Bende aglama taraftarı değilim tatlım ama bazen geliyolar işte bende anlamıyorum ama normal zamanda gayet iyiyim :)
Hemde nasıl dogurcaz canım görecekler hepimiz bebişlerimizi konuscaz burda inşallah suanki fikrim 1.yi yaptıktan snra kısa zamanda 2.yapmak tabii kısmet Allah bilir:)
Kıyamam ben ona melek olmuştur sizlerin yanındadır her zman onda da bi hayr vardır büyücekti ama cocuklugundan bişey anlamayacaktı hiç ve cok üzülecekti diğerleri gibi olamıyorum diye bi sürü amelıyatlar gecırecektı canı acıyacaktı ahhh yavrum benim su 2aylık hamileleik süreci beni baya değiştirdi normaldede duygusal biriyim ama daha duygusal oldumEvet çok üzüldük ozaman ama allah sabrını veriyo doğuştan 3 delik vardı kalbinde sürekli tırnakları morarır dudakları morarırdı hiçbişey yemezdi.amaliyatı 7 yaşına kadar yapılamıycaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?