Canım tam yumuş günlerin bu zamandada kanama olabiliyomuş benm basıma hiç gelmedı gercı.ama devam ederse gitCanım dün adetin 14 günüydü ve önce pembe ara ara kahverengi silince leke geliyor agrım da hiç yok doktora gitsem mi ki
Fazlasıyla rahatım canim kocamin tadını çıkarıyorum :) inşallah sürpriz yapar bize bebeğimiz :)
Kıyamam ben ona melek olmuştur sizlerin yanındadır her zman onda da bi hayr vardır büyücekti ama cocuklugundan bişey anlamayacaktı hiç ve cok üzülecekti diğerleri gibi olamıyorum diye bi sürü amelıyatlar gecırecektı canı acıyacaktı ahhh yavrum benim su 2aylık hamileleik süreci beni baya değiştirdi normaldede duygusal biriyim ama daha duygusal oldumcocuklara karsı hassasiyetım arttı
Geçer inşallah geçen sat tan öncede ben öyle oldum günüm geçti diye kendimi hamile hissediyodum aksilik hamilelik belirtilerinin hepside ardı ardına oluyodu vücudumda kaptırdım gittim kendimi gece wc ye giderken bile elimi karnıma koyup gidiyodum biryere çarparım diye okadar piskolojim hazırlanmış yani sonra bir sabah kırmızı kart gördüm hala üstünemi görüyorum diye inanmıyorum taki test yaprım negatif çıktı o andan sonra herşeye ağladım akşam eşime söyledim bide ondan fırça yedim sen niye bukadar takıyosun olacagı varsa olur çocuklamı ugraşıcan boşver hayatını yaşa gez toz eglen dedi çocuk olmasada olur benim bebegim sensin dedi ama gel görki benim morelim yerine ancak 2. Gün geldi şimdi hiç takmıyorum olursa olur olmazsa allahım bilir artıkKıyamam ben ona melek olmuştur sizlerin yanındadır her zman onda da bi hayr vardır büyücekti ama cocuklugundan bişey anlamayacaktı hiç ve cok üzülecekti diğerleri gibi olamıyorum diye bi sürü amelıyatlar gecırecektı canı acıyacaktı ahhh yavrum benim su 2aylık hamileleik süreci beni baya değiştirdi normaldede duygusal biriyim ama daha duygusal oldumcocuklara karsı hassasiyetım arttı
Çok farklı hikayeler var canim benim de abim vardı aramızda bir yaş yoktu bile abim iki aylık iken bana hamile kalmış 5 yaşında iken yaşça büyük arkadaşları evimizin az uzağında ana yol vardı oraya gidiyorlar abim kaldırımda arkadaşları tam yol ortasında kamyon şoförü yoldaki cocuklara carpmamak için direksiyonu kirınca abim e çarpıyor. Annem hala çocuk kaza haberi görünce ağlar 25 sene geçmesine rağmen. Şükür hep şükür halimize hepimizin imtihanı farklı
Geçer inşallah geçen sat tan öncede ben öyle oldum günüm geçti diye kendimi hamile hissediyodum aksilik hamilelik belirtilerinin hepside ardı ardına oluyodu vücudumda kaptırdım gittim kendimi gece wc ye giderken bile elimi karnıma koyup gidiyodum biryere çarparım diye okadar piskolojim hazırlanmış yani sonra bir sabah kırmızı kart gördüm hala üstünemi görüyorum diye inanmıyorum taki test yaprım negatif çıktı o andan sonra herşeye ağladım akşam eşime söyledim bide ondan fırça yedim sen niye bukadar takıyosun olacagı varsa olur çocuklamı ugraşıcan boşver hayatını yaşa gez toz eglen dedi çocuk olmasada olur benim bebegim sensin dedi ama gel görki benim morelim yerine ancak 2. Gün geldi şimdi hiç takmıyorum olursa olur olmazsa allahım bilir artık
Geçer inşallah geçen sat tan öncede ben öyle oldum günüm geçti diye kendimi hamile hissediyodum aksilik hamilelik belirtilerinin hepside ardı ardına oluyodu vücudumda kaptırdım gittim kendimi gece wc ye giderken bile elimi karnıma koyup gidiyodum biryere çarparım diye okadar piskolojim hazırlanmış yani sonra bir sabah kırmızı kart gördüm hala üstünemi görüyorum diye inanmıyorum taki test yaprım negatif çıktı o andan sonra herşeye ağladım akşam eşime söyledim bide ondan fırça yedim sen niye bukadar takıyosun olacagı varsa olur çocuklamı ugraşıcan boşver hayatını yaşa gez toz eglen dedi çocuk olmasada olur benim bebegim sensin dedi ama gel görki benim morelim yerine ancak 2. Gün geldi şimdi hiç takmıyorum olursa olur olmazsa allahım bilir artık
Allahım işte olacagı varmış adam öteilere carpmasn derken bi başka cocuga carpıyo mecbur yıne hayata devam ediyosun ama gel gör ki annenın içi hep kanıyodur Allahım yaşatmasın kimseye sizlere uzun ömür versin inşallah arkadasım basınız sagolsun.benım bile bu acı hep içimde kalacak biliyorum
Kaç yıldır evlisinAynen bende senin gibiyim canim başlarda çok üzüldüm olmayınca ne yaparız ne kullanırsak olur diye çok araştırdım her ay hamilelik aradım adet oldum üstüne mi görüyorum dedim ama her ay er yada geç kırmızılari gördüm iki aydır artık kısmet ten öteye geçilmiyor olursa olur demeyi öğrendim şükür ki saglikliyiz ve şükür ki mutlu bir evliliğim var
Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah ben yatar sabah 7de kalkıcam iyi geceler sizlere :)Allah razı olsun canim rabbim acini unutturacak sağlıklı çocuklar nasip eder sana da inşallah hayat herseye rağmen devam ediyor işte
Kaç yıldır evlisin
Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah ben yatar sabah 7de kalkıcam iyi geceler sizlere :)
4 sene sen daha yenisin canmBir sene oldu canim sen
Yeniyim de canim eşim çok istiyor bende bir sene geçti çok fazla da beklemeyelim istiyorum rabbim ne zaman kısmet ederse artık4 sene sen daha yenisin canm
Gerçekten mi elfYaw inanma o doktorlara ben daha cocuk istemeden once kasik agrisi icin doktora gtmistim bana senin yumurtalarin cok tembel sana hap vericem dedi tabi istemedim ben ondan sonra baska bi doktor daha bakti gayet guzel yumurtlaman dedi nerdeymis bunun tembelligi dedi inanma bosver onlari stres yapma civan percemi bide hayit otu ic hormonlarin fidtik gibi olur insaAllah
tatlım günaydınn güzel haberlerini bekliyoruzKaç gündür boylyeyim ama tansiyonsa ne tansiyonu bu bakalim :)
Amin tatlim bakalimm...
düşeer tatlım 200 ü geçik olanlarda var merak etme güzel olacak herşey diyorum ya bende yüksek çıktı ama düşüyor ilaçla üzme kendini lütfenn124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymışkendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
tatlım soğan suyu yumurtalıkların çalışması için bire bir eğer pko flan varsa ona da çok iyi geliyor benim yumurtlalıklarımda yıllardan beri 4 tane büyük büyük kistler vardı soğan suyu içtim 10-15 gün kontrole gittim tertemizdi çok şükür Allah vesile etti yoksa ilaçlarla falan zor temizlenirdi komşum soğan suyunu içemiyor ilaç içiyor ama geçmiyor bir türlü onunkisiKızlar arada okuyorum soğan kürü diye nedir ne degildir faydası nedir
aaa incir prolaktini mi yükseltiyor bende bu ay incir kürü yapayım diyordum prolaktin sorunu bende de vardı şuan ne durumda bilmiyorumda yapmasam mı ki?Ben inciri çok tuketirsem prolaktin yükseliyor çok tuketmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?