2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım dün adetin 14 günüydü ve önce pembe ara ara kahverengi silince leke geliyor agrım da hiç yok doktora gitsem mi ki
Canım tam yumuş günlerin bu zamandada kanama olabiliyomuş benm basıma hiç gelmedı gercı.ama devam ederse git
Fazlasıyla rahatım canim kocamin tadını çıkarıyorum :) inşallah sürpriz yapar bize bebeğimiz :)

Ohhh canım ne güzel bizede suan yasak oldugu için bende yasagın kalkmasını beklıyorum öyle bi acısını cıkarıcam ki cok özledik birbirimizi :)

Çok farklı hikayeler var canim benim de abim vardı aramızda bir yaş yoktu bile abim iki aylık iken bana hamile kalmış 5 yaşında iken yaşça büyük arkadaşları evimizin az uzağında ana yol vardı oraya gidiyorlar abim kaldırımda arkadaşları tam yol ortasında kamyon şoförü yoldaki cocuklara carpmamak için direksiyonu kirınca abim e çarpıyor. Annem hala çocuk kaza haberi görünce ağlar 25 sene geçmesine rağmen. Şükür hep şükür halimize hepimizin imtihanı farklı

Geçer inşallah geçen sat tan öncede ben öyle oldum günüm geçti diye kendimi hamile hissediyodum aksilik hamilelik belirtilerinin hepside ardı ardına oluyodu vücudumda kaptırdım gittim kendimi gece wc ye giderken bile elimi karnıma koyup gidiyodum biryere çarparım diye okadar piskolojim hazırlanmış yani sonra bir sabah kırmızı kart gördüm hala üstünemi görüyorum diye inanmıyorum taki test yaprım negatif çıktı o andan sonra herşeye ağladım akşam eşime söyledim bide ondan fırça yedim sen niye bukadar takıyosun olacagı varsa olur çocuklamı ugraşıcan boşver hayatını yaşa gez toz eglen dedi çocuk olmasada olur benim bebegim sensin dedi ama gel görki benim morelim yerine ancak 2. Gün geldi şimdi hiç takmıyorum olursa olur olmazsa allahım bilir artık

Allahım işte olacagı varmış adam öteilere carpmasn derken bi başka cocuga carpıyo mecbur yıne hayata devam ediyosun ama gel gör ki annenın içi hep kanıyodur Allahım yaşatmasın kimseye sizlere uzun ömür versin inşallah arkadasım basınız sagolsun.benım bile bu acı hep içimde kalacak biliyorum

Aynen bende senin gibiyim canim başlarda çok üzüldüm olmayınca ne yaparız ne kullanırsak olur diye çok araştırdım her ay hamilelik aradım adet oldum üstüne mi görüyorum dedim ama her ay er yada geç kırmızılari gördüm iki aydır artık kısmet ten öteye geçilmiyor olursa olur demeyi öğrendim şükür ki saglikliyiz ve şükür ki mutlu bir evliliğim var

Tabii olmazsa da bi hayır vardır Allahtan gelene razıyız ama biz kadınlar daha duygusalız ve anaç ruhumz hep var ve bebeğe kavusmayı 4gözle bekeleyecegız her zman

Allah razı olsun canim rabbim acini unutturacak sağlıklı çocuklar nasip eder sana da inşallah hayat herseye rağmen devam ediyor işte

Kaç yıldır evlisin

Allah razı olsun canim rabbim acini unutturacak sağlıklı çocuklar nasip eder sana da inşallah hayat herseye rağmen devam ediyor işte
Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip etsin inşallah ben yatar sabah 7de kalkıcam iyi geceler sizlere :)

Benim eşim işten geldi şimdi ben kaçtım kızlar sohbete doyum olmadı ama yarın devam edriz artık iyigeceler hepinize

Gerçekten mi elf dün aldım hayıt tohumunu hemen zaten, ilaçlarımla beraber. Rabbim seni sağlıcakla evladına kavuştursun güzel anne.beklemekten başka çare yok.

124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymış kendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
düşeer tatlım 200 ü geçik olanlarda var merak etme güzel olacak herşey diyorum ya bende yüksek çıktı ama düşüyor ilaçla üzme kendini lütfenn

Herkese günaydın ...

Mutlu , umutlu hamiş haberli güzel bir gün diliyorum....

Geçmişe bakayım sayfalar hızla ilerlemiş

Kızlar arada okuyorum soğan kürü diye nedir ne degildir faydası nedir
tatlım soğan suyu yumurtalıkların çalışması için bire bir eğer pko flan varsa ona da çok iyi geliyor benim yumurtlalıklarımda yıllardan beri 4 tane büyük büyük kistler vardı soğan suyu içtim 10-15 gün kontrole gittim tertemizdi çok şükür Allah vesile etti yoksa ilaçlarla falan zor temizlenirdi komşum soğan suyunu içemiyor ilaç içiyor ama geçmiyor bir türlü onunkisi

Ben inciri çok tuketirsem prolaktin yükseliyor çok tuketmiyorum o yüzden
aaa incir prolaktini mi yükseltiyor bende bu ay incir kürü yapayım diyordum prolaktin sorunu bende de vardı şuan ne durumda bilmiyorumda yapmasam mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…