BEN GELDİM, AĞLAMAKTAN İÇİM ŞİŞTİ, İŞ YERİDE OLMASAM BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYCAM, DR. DAN GELİYORUM. YUMURTALARIM BEKLENİLENDEN YAŞLIYMIŞ. HELE PROLAKTİN OLMASI GEREKENİN 4,5-5 KATI. PROLAKTİN TAM 124.DR. BİLE ŞAŞIRDI. HEMEN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ, BEN BİLİYORDUM AMA BİR TERSLİK OLDUĞUNU ÇIKTI İŞTE. 10 EYLÜLDE HSG ÇEKİLECEK, BİR DE TÜPLER KAPALIYSA EĞER ARTIK NE YAPARIM BİLMİYORUM.O KADAR KÖTÜYÜM Kİ.AYAKLARIM ZOR TAŞIDI BENİ, BÖYLE BİR ŞEY HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.
Olabilir aslında. Karışımı yapan bir yer bulmak lazım. Her aktar yapar mı acaba
Benim Adetim artık gelmeye başladı galiba. Kısmet önümüzdeki aylara artik
Canim sen kac yasindasin cocugun varmi . Ne zamandir bekliyorsun bebek
aa masallah tecrubrlisin o zaman canim bu ay yegenimizi bekliyoruz insallah bak bu defada oyle olur sonucta kendini taniyosunadetım bıtınce onu da hemen cekecek benım 5 gun suruyo sanırım pazartesı gunu de onu cekerler agrısız oluyomus ben ılk gebelıımden once cektırmıstım 2 bucuk yıl oldu bende hemen cektırdıgım ay hamıle kalmıstım ama okulda falan çok enfeksıyon kaptım tekrar tıkanmıs olma ıhtımalllerı var cok ıstıyorum bu ay olsun
ben kullnadım sitesinde gördüğüm kadarıyla adetin bitiminden 1 hafta sonra başlanır diyor benim kistelri bile temizlediğine göre yumurtayı da çatlatır diye düşünüyorumbugün soğan kürüne başlayacağım kullanan ve bilgisi olan yazsın lütfen. :) yumurtanın erken çatlamasını sağlar mı acaba eşim salı çarşamba yok tam günümü bilmiyorum ya o zaman çatlarsa offff hep kaçırdım o günleri zaten 2 aydır.
Arkadaşlar benim kahve rengi akıntım başladı sanırım adet oluyorum umudum diğer aylara kaldı nasipse yarın doktora gidip hormon testi yaptıracağım içim rahat etsin birşey varsa da çözüm buluruz yani hayırlısı...
bugün soğan kürüne başlayacağım kullanan ve bilgisi olan yazsın lütfen. :) yumurtanın erken çatlamasını sağlar mı acaba eşim salı çarşamba yok tam günümü bilmiyorum ya o zaman çatlarsa offff hep kaçırdım o günleri zaten 2 aydır.
,günaydın arkadaşlllaaar iyi sohbetlerrr güzel haberlele dolu bir gün ve cumamuz mübarekkk olsunnnnn
tadı fena değilmiş .. ohh iyi canım inş bende de işe yarar ben 28 günde bi regl olurum bugün adetim biteli tam 1 hafta oluyor çatlasa bari haftasonu.. bi de ovulasyon yapıyorum ya koyulaşacağı yerde silikleşti moralim bozuldu..ben kullnadım sitesinde gördüğüm kadarıyla adetin bitiminden 1 hafta sonra başlanır diyor benim kistelri bile temizlediğine göre yumurtayı da çatlatır diye düşünüyorum
kizlar gunaydinlar selamlar cok mutluyum yaa ikigun once catlatma ignemi oldum dun iliski oldu ve disari hic spermcikler cikmadi yavrucuklarim benimle kaldi
düşer dimidüşeer tatlım 200 ü geçik olanlarda var merak etme güzel olacak herşey diyorum ya bende yüksek çıktı ama düşüyor ilaçla üzme kendini lütfenn
ahh kaygılım benim bari 1 ay kafadan doğum iznim olsun diye denk düşürmeye çalışıyorum.. eşimin batmana gitmesi gerek ısrarla beni götürmek istedi zaten o da çok istiyor ama o zaman çatlamasın istiyorum.. canım eşinle nasıl oldunuz aklımdasınarkadaşlar soğan kürünün çok faydalı olduğunu söylemişler ama ben yapsam hastanelere düşerim midem doğanı kabul etmiyo her bünyeye her şey yaramımyo ve gereğinden fazla alınan her şeyin bünyeye zararı olduğunu düşünüyorum bence kilo problemin yok alkol sigara da yoksa sağlıklı beslen yumurtalıkların düzenli işleyecektir erken dden çatlatıp düzenini bozma canım :)
günaydın ve hayırlı cumalar kızlarrgünaydın arkadaşlllaaar iyi sohbetlerrr güzel haberlele dolu bir gün ve cumamuz mübarekkk olsunnnnn
ohhh maşallah maşallah inşallah tutunmuştrrrrr :)kizlar gunaydinlar selamlar cok mutluyum yaa ikigun once catlatma ignemi oldum dun iliski oldu ve disari hic spermcikler cikmadi yavrucuklarim benimle kaldi
124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymışkendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?