- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
cok iyisin canim insallah kalbinin temizligi ile hissettigin olur bu ay hamile kalirim saglikli bir sekilde tabi bende bu konuda cok duygusalim okuyunca birseyleri hep aglarim dayanamam insallah sende cok beklemezsinhayırlısı ile orda sağlıklı bir bebiş vardır inşallahhhh canımm içimden öyle geçti ki sanki ağlama geldii :)) bi karışık yaptın içimi
Arkadaşlar bugün test yaptım ikinci çizgi silikte olsa belli oluyordu. Şu erken gebelik testlerinden yaptım. Çoğu yerde gebelik var diyo testin açıklamasında da açık pembe veya soluk dahi olsa gebelik vardır diyo. Predictor early testi. Ne düşüneyim şimdi ben
düşer dimiçok korkuyorum memure, bir de yumurtalar için de öyle diyince gece uyumadım hiç
insallah cnmmmmmmohhh maşallah maşallah inşallah tutunmuştrrrrr :)
dün çok az kahverengi geldi o yüzden bekleyeyim dedim bugün eğer bugünde öyle gelirse pazt biraz daha sökülmüş olur daha sağlıklı sonuç alırım diye düşündüm 5. güne kadar gidilebiliyormuş pazt 4 olacak o zman gideceğim inşaallahCanım hormon testlerini yaptır , en azından ne ile devam ettiğimizi biliriz.
Hiç bir sorun çıkmaz inşallah ozaman çalışmalara devam
Kızlar iyi geceler sabah dr gidicem kurtajdan snraki ilk kontrolum heyecanlıyım ne dicek bakalım
ahh kaygılım benim bari 1 ay kafadan doğum iznim olsun diye denk düşürmeye çalışıyorum.. eşimin batmana gitmesi gerek ısrarla beni götürmek istedi zaten o da çok istiyor ama o zaman çatlamasın istiyorum.. canım eşinle nasıl oldunuz aklımdasın
Benim annem 11 tane doğurmuş sonuncusu kalbi delik dogdu 3 yaşına kadar yaşadı
ayyy cok sevindim canimmmm hayirli olsun olur boyle kari koca arasinda bak dusunmus seni gonlunu almis ikinizinde zor zamanlariydi destek olun birbirinize Allah yuvanizdan nesryi mutlulugu sagligi huzuri ve tabi bebis seslerini eksik etmesinGÜNAYDINLAR ,
DÜN EVE GİTTİM EŞİM GÜLLERDEN BUKET YAPTIRMIŞ YATAĞIN ÜSTÜNE KOYMUŞ ÜSTÜNE DE ÖKÜZÜN BİRİNDEN YAZMIŞKAYINPEDERDE AKŞAMA GELİNCE BARIŞTIK TABİ :) BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZ BUGÜNDE BERABERİZZ OHHH ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNDE UMUTLARIMIZ VAR :)
ahh kaygılım benim bari 1 ay kafadan doğum iznim olsun diye denk düşürmeye çalışıyorum.. eşimin batmana gitmesi gerek ısrarla beni götürmek istedi zaten o da çok istiyor ama o zaman çatlamasın istiyorum.. canım eşinle nasıl oldunuz aklımdasınarkadaşlar soğan kürünün çok faydalı olduğunu söylemişler ama ben yapsam hastanelere düşerim midem doğanı kabul etmiyo her bünyeye her şey yaramımyo ve gereğinden fazla alınan her şeyin bünyeye zararı olduğunu düşünüyorum bence kilo problemin yok alkol sigara da yoksa sağlıklı beslen yumurtalıkların düzenli işleyecektir erken dden çatlatıp düzenini bozma canım :)
ALLAH AĞZINIZIN TADINI HİİÇÇÇÇ BOZMASIN, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN VE DE KATLANARAK ARTSIN İNŞALLAH, VAKTİNDE BEBEĞİNİZ KUCAĞINIZA GELSİN İNŞALLAH SAĞSALİMGÜNAYDINLAR ,
DÜN EVE GİTTİM EŞİM GÜLLERDEN BUKET YAPTIRMIŞ YATAĞIN ÜSTÜNE KOYMUŞ ÜSTÜNE DE ÖKÜZÜN BİRİNDEN YAZMIŞKAYINPEDERDE AKŞAMA GELİNCE BARIŞTIK TABİ :) BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZ BUGÜNDE BERABERİZZ OHHH ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNDE UMUTLARIMIZ VAR :)
cok iyisin canim insallah kalbinin temizligi ile hissettigin olur bu ay hamile kalirim saglikli bir sekilde tabi bende bu konuda cok duygusalim okuyunca birseyleri hep aglarim dayanamam insallah sende cok beklemezsin
cok iyisin canim insallah kalbinin temizligi ile hissettigin olur bu ay hamile kalirim saglikli bir sekilde tabi bende bu konuda cok duygusalim okuyunca birseyleri hep aglarim dayanamam insallah sende cok beklemezsin
ne hayırlı adammış canımama dediğin gibi kürle erkenden çatlarsa o zaman denk düşmez bilemedim ki olacağı varsa olacaktır sen inanarak batmandan önce iyice çalışbizde yazdığım gibi iki çiceğe yine barıştım aslında kırgınlığım devam ettide babası gelince hiç çaktırmadık normale döndük bu sebepten :) kayınpederim çok makbul insan ne zaman tartışsak gelir bizde barışmak zorunda kalırız :)
GÜNAYDINLAR ,
ne hayırlı adammış canımo da içine doğuyor bişeyler yolunda mı geliyor hımmm tatlım içtim ilkini sabah 1 hafta yapacağımm sadece bakalım.. kaygılım şimdi p.tesi ilişki olsa bi de çarşamba spermcikler içerde durabilir mi yenisi gelene kadar acaba
Tam günüymüş, reglin 3. günü.çok yüksek yaaaa, başlıycam verdiğim ilaca.hsg yide artık gözümü kapatıcam dişimi sıkıcam çektiricem.napiym Rabbim yüzüme bakar inşallah,kanı da çok zor veriyorum, 2 kolumda bir tüp kan için delik deşik, artık 1 ay sonra kontrolde bakılır, bitkisel olarak ta birşeyler yapmak istiyorum, bakalımCanım ya ne takıldı kafama emin olamadım.Tahlili tam günündemi yaptırdın.yani işte reglinin 3. günü yada özel bir günü var mı ? Tekrarlatsan mı acaba ?
hahaha , nota çok güldüm...canım ya bak ne güzel düşünmüş eşin.kötü günler hemen unutulmalı , güzel günler hep hatırlanmalı der eşim bana..Sizde kötü tartışmaları unutun gitsin.İçinizde tutarsanız her daim karşımıza çıkar bizi mutsuz eder.Kocaman bir ömür var önümüzde.Mutlu , beraber aşk dolu bebişlerinizle geçsin inşallah....Çok sevindim
dün çok az kahverengi geldi o yüzden bekleyeyim dedim bugün eğer bugünde öyle gelirse pazt biraz daha sökülmüş olur daha sağlıklı sonuç alırım diye düşündüm 5. güne kadar gidilebiliyormuş pazt 4 olacak o zman gideceğim inşaallah
canim basin sagolsun uzuldum... git bakalim muhtemelen vajinal ultrason yapar ins tum degerlerin normaldir artikbenim ananem öldü her şeye gözü dolan halini bana miras bıraktı ya da ben ananemi annem kadar sevdiğimden sinirlerim epey yıprandıyarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek allah gönlümüze göre versinn :) mutluluk gözyaşlarımız aksın her daim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?