2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hayırlısı ile orda sağlıklı bir bebiş vardır inşallahhhh canımm içimden öyle geçti ki sanki ağlama geldii :)) bi karışık yaptın içimi
cok iyisin canim insallah kalbinin temizligi ile hissettigin olur bu ay hamile kalirim saglikli bir sekilde tabi bende bu konuda cok duygusalim okuyunca birseyleri hep aglarim dayanamam insallah sende cok beklemezsin

canım hayırlı olsun hamişsindir inşallah haber ver mutlaka

düşer dimi çok korkuyorum memure, bir de yumurtalar için de öyle diyince gece uyumadım hiç

ŞEKERPANCARII SEN ŞEKERPANCARI DEĞİL PAMUKŞEKERİİSİİİNN BU NE HASSASLIK ÇOK ŞÜKÜR TEDAVİSİYLE GEÇECEK BİR ŞEYİN ÇIKTI KARALAR BAĞLAMA İNSAN İLK DUYDUĞUNDA KÖTÜ OLUYOR HAKLISIN SORUN KÜÇÜKTE OLSA ÜZÜLÜP ENDİŞELENİYOR AMA İLAÇLA DÜŞER SENDE ÇALIŞMALARA DEVAM :)

Canım hormon testlerini yaptır , en azından ne ile devam ettiğimizi biliriz.
Hiç bir sorun çıkmaz inşallah ozaman çalışmalara devam
dün çok az kahverengi geldi o yüzden bekleyeyim dedim bugün eğer bugünde öyle gelirse pazt biraz daha sökülmüş olur daha sağlıklı sonuç alırım diye düşündüm 5. güne kadar gidilebiliyormuş pazt 4 olacak o zman gideceğim inşaallah

ama dediğin gibi kürle erkenden çatlarsa o zaman denk düşmez bilemedim ki olacağı varsa olacaktır sen inanarak batmandan önce iyice çalış bizde yazdığım gibi iki çiceğe yine barıştım aslında kırgınlığım devam ettide babası gelince hiç çaktırmadık normale döndük bu sebepten :) kayınpederim çok makbul insan ne zaman tartışsak gelir bizde barışmak zorunda kalırız :)

ayyy cok sevindim canimmmm hayirli olsun olur boyle kari koca arasinda bak dusunmus seni gonlunu almis ikinizinde zor zamanlariydi destek olun birbirinize Allah yuvanizdan nesryi mutlulugu sagligi huzuri ve tabi bebis seslerini eksik etmesin

ahh kaygılım benim bari 1 ay kafadan doğum iznim olsun diye denk düşürmeye çalışıyorum.. eşimin batmana gitmesi gerek ısrarla beni götürmek istedi zaten o da çok istiyor ama o zaman çatlamasın istiyorum.. canım eşinle nasıl oldunuz aklımdasın

ALLAH AĞZINIZIN TADINI HİİÇÇÇÇ BOZMASIN, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN VE DE KATLANARAK ARTSIN İNŞALLAH, VAKTİNDE BEBEĞİNİZ KUCAĞINIZA GELSİN İNŞALLAH SAĞSALİM

cok iyisin canim insallah kalbinin temizligi ile hissettigin olur bu ay hamile kalirim saglikli bir sekilde tabi bende bu konuda cok duygusalim okuyunca birseyleri hep aglarim dayanamam insallah sende cok beklemezsin

benim ananem öldü her şeye gözü dolan halini bana miras bıraktı ya da ben ananemi annem kadar sevdiğimden sinirlerim epey yıprandı yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek allah gönlümüze göre versinn :) mutluluk gözyaşlarımız aksın her daim :)

bu arada bat ne zaman takipteyim senide bu ay ?:)

ne hayırlı adammış canım o da içine doğuyor bişeyler yolunda mı geliyor hımmm tatlım içtim ilkini sabah 1 hafta yapacağımm sadece bakalım.. kaygılım şimdi p.tesi ilişki olsa bi de çarşamba spermcikler içerde durabilir mi yenisi gelene kadar acaba

hahaha , nota çok güldüm...canım ya bak ne güzel düşünmüş eşin.kötü günler hemen unutulmalı , güzel günler hep hatırlanmalı der eşim bana..Sizde kötü tartışmaları unutun gitsin.İçinizde tutarsanız her daim karşımıza çıkar bizi mutsuz eder.Kocaman bir ömür var önümüzde.Mutlu , beraber aşk dolu bebişlerinizle geçsin inşallah....Çok sevindim

p tesi akşam mı sabah mı canım 72 saate kadar diyorlar ama bilemiyorum inan yani bizde verimli dönemlerimde 3 günde bir yaptık öyle tuttu kısmet tamamen . iç bakalım soğanı inşallah işe yarar şöyle bir temizler çatlatır hayırlısıyla :)

Canım ya ne takıldı kafama emin olamadım.Tahlili tam günündemi yaptırdın.yani işte reglinin 3. günü yada özel bir günü var mı ? Tekrarlatsan mı acaba ?
Tam günüymüş, reglin 3. günü.çok yüksek yaaaa, başlıycam verdiğim ilaca.hsg yide artık gözümü kapatıcam dişimi sıkıcam çektiricem.napiym Rabbim yüzüme bakar inşallah,kanı da çok zor veriyorum, 2 kolumda bir tüp kan için delik deşik, artık 1 ay sonra kontrolde bakılır, bitkisel olarak ta birşeyler yapmak istiyorum, bakalım

teşekkür ederim amiin hepimizin inşallah :))

o az kahverengi lekenin inşallah devamı gelmez canım.Şayet gelirse de yeni ayda tüm hormon testlerini yapıp , spermciklere yumyumlarını güzelce hazırlarsın

canim basin sagolsun uzuldum... git bakalim muhtemelen vajinal ultrason yapar ins tum degerlerin normaldir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…