2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tamam canım ya seviyorum seni kalbin gibi temiz bir hayatın olsun inşallah

canim basin sagolsun uzuldum... git bakalim muhtemelen vajinal ultrason yapar ins tum degerlerin normaldir artik

amin sağol benim ananem hep yanımdaki :) benim dedemle ananemin duası çok var biliyorum manevi olarak huzur veriyor bana :) gidelim soralım doktorcum sen ne diyorsun diyelim bakalım rahim toparlamış mı ne durumda bebişe ne zaman çalışalım soralım şeker doktora :)

moraliniz bozma tatlım bak burda bir arkadaş yazmıştı 28 günden bir oluyormuş ovü testiyle yumurtlamasına bakmış 18. gün oluyormuş meğer o hep 14. gün falan sanıp ona göre çalışıyormuş sonuç hüsran oluyormuş şimdi hamile arkdaş sabırlı ol tatlım koyulaşacak inşaallah bir anda

ben yinede bu kadar yüksek çıkınca tekrarlatma taraftarıyım canım.ama reglinin 3 .günüyse sadece 1 ay daha beklemek demek.hsg çektir canım bende çektirmiştim dünde anlatmıştım biliyorsun...ve 3 ay sonrasında hamile kaldım..

bitkisel olarak araştırmak lazım.Her duyduğumu yapmak istiyorum ben ama ters te tepebiliyormuş bazı kürler...

Allah hakkımızda hayırlısını versin.Sağlıklı bebişler versin hepimize inşallah.

canım başınsağolsun

ay eşim yokken olmasın tatlım ya bilsen 3 aydır istiyoruz birinde tutmadı birinde ayrıydık şimdi gene 2 gün olmayacak ve dönemime yakınız hayırlısı artık sende nasıl durumlar

bi de yazmış ya tamam seni o saatte rahatsız etmiyoruz canım inşallah 3 gün dayanırlar da bize bebişii getirir dayanan spremcik allahım bu ay nurtopunu göndersin göbişe isteriz isterizzz :)
canımcım inşallah ben sana çok sevinmiştim inş teyzelerine en kısa zamanda yeniden ve sağlıklı haber edecek bebişler

düşer dimi çok korkuyorum memure, bir de yumurtalar için de öyle diyince gece uyumadım hiç
geçer tabi tatlım benim bak bende üni yıllarından beri adet düzensizliği var ama diyorum ki çoook şükür oluyorum ilaçsız adet olamayanlar var ben önceden 4 ay falan olmazdım düşün yani, evlenmeden önce stresten 2,5 ay falan olmadığım oldu ne sıkıntı yapıyor insana varya ama soğan suyu ile şu an 40 günde olmama bile şükrediyorum yıllardır en büyüğü 4 cm olan 4 tane kistim vardı düşünsene ne kadar çok o kadar doğum kontrol hapı kullandım erimediler soğan suyunu Rabbim vesile etti onlardan da kurtuldum bak sende istersen soğan suyu yap ayrıca prolaktini hiiiiiç kafana takma

tatlım seni böyle mutlu mutlu görmek çok güzel herşye yolunda gibi görünüyyor Allah bir daha böyle büyük sıkıntılar yaşatmasın inşaallah tatlım hep birbirinize işte böyle olun

aminn canım mutluyum ve çok yüksek enerjimm ferrarisini satan bilge gibi okumadım da ama :) iki ay önce bendende çok az kahverengi geldi ve ben yerleşme sandım onu ama yumurtladım sanırım o gün ondan bi ay sonra da hamile kaldım yani ben o tür ara kahverengilik devam etse doktora soracaktım . dilerim seninki yerleşmedir ya da bi dahaki aya hazırlıktır inşallah iki iyilikten biridir :)

aklina takilan herseyi sor canim ben doktoru gorunce unutuyorum sorularimi tekrar giriyorumiceriye sagolsun o da guzel karsiliyo en son hastaneden cikmistik geri gittim benim yumurtam hangi taraftaydi gece o tarafa yatar uyurum dedim esim guluyo artik icinden ne geciyorsa

canımcım inşallah ben sana çok sevinmiştim inş teyzelerine en kısa zamanda yeniden ve sağlıklı haber edecek bebişler

inşallah ben bu ara kocişle uğraştığımdan o heveslerden biraz uzak kaldım bu da iyi oldu çünkü bu ay malum korunuyoruzz :))

hahaaa canım ya yumurtam ne tarafta doktor hanım ordan yumurtlayalım diyorsun eşine de gösteri çıkıyor tabi biz kadınlar tavuk oluyoruz onlarda gülüyorlar ben sormadan anlatır doktorum ve de aklında soru kalmaz için rahat eder öyle amma övdümmm inşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…