tamam canım ya seviyorum seni kalbin gibi temiz bir hayatın olsun inşallahp tesi akşam mı sabah mıcanım 72 saate kadar diyorlar ama bilemiyorum inan yani bizde verimli dönemlerimde 3 günde bir yaptık öyle tuttu kısmet tamamen . iç bakalım soğanı inşallah işe yarar şöyle bir temizler çatlatır hayırlısıyla :)
tatlım seni böyle mutlu mutlu görmek çok güzel herşye yolunda gibi görünüyyor Allah bir daha böyle büyük sıkıntılar yaşatmasın inşaallah tatlım hep birbirinize işte böyle olun,
amiinnnn günaydınnnn :)))
pazartesi sabah öğleden sonra 4-5 gibiELİSAA NERDESİNN?
ilac geciktirme yapmazsa adetlerim cok duzenlidir cnm 16 eylul bat 11 gun kaldi bugun 2 gunlugune tatile cikcaz azcik kafam dagilirbu arada bat ne zaman takipteyim senide bu ay ?:)
canim basin sagolsun uzuldum... git bakalim muhtemelen vajinal ultrason yapar ins tum degerlerin normaldir artik
moraliniz bozma tatlım bak burda bir arkadaş yazmıştı 28 günden bir oluyormuş ovü testiyle yumurtlamasına bakmış 18. gün oluyormuş meğer o hep 14. gün falan sanıp ona göre çalışıyormuş sonuç hüsran oluyormuş şimdi hamile arkdaş sabırlı ol tatlım koyulaşacak inşaallah bir andatadı fena değilmiş .. ohh iyi canım inş bende de işe yarar ben 28 günde bi regl olurum bugün adetim biteli tam 1 hafta oluyor çatlasa bari haftasonu.. bi de ovulasyon yapıyorum ya koyulaşacağı yerde silikleşti moralim bozuldu..
Tam günüymüş, reglin 3. günü.çok yüksek yaaaa, başlıycam verdiğim ilaca.hsg yide artık gözümü kapatıcam dişimi sıkıcam çektiricem.napiym Rabbim yüzüme bakar inşallah,kanı da çok zor veriyorum, 2 kolumda bir tüp kan için delik deşik, artık 1 ay sonra kontrolde bakılır, bitkisel olarak ta birşeyler yapmak istiyorum, bakalım
pazartesi sabah öğleden sonra 4-5 gibi
ilac geciktirme yapmazsa adetlerim cok duzenlidir cnm 16 eylul bat 11 gun kaldi bugun 2 gunlugune tatile cikcaz azcik kafam dagilir
benim ananem öldü her şeye gözü dolan halini bana miras bıraktı ya da ben ananemi annem kadar sevdiğimden sinirlerim epey yıprandıyarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek allah gönlümüze göre versinn :) mutluluk gözyaşlarımız aksın her daim :)
ay eşim yokken olmasın tatlım ya bilsen 3 aydır istiyoruz birinde tutmadı birinde ayrıydık şimdi gene 2 gün olmayacak ve dönemime yakınız hayırlısı artık sende nasıl durumlarmoraliniz bozma tatlım bak burda bir arkadaş yazmıştı 28 günden bir oluyormuş ovü testiyle yumurtlamasına bakmış 18. gün oluyormuş meğer o hep 14. gün falan sanıp ona göre çalışıyormuş sonuç hüsran oluyormuş şimdi hamile arkdaş sabırlı ol tatlım koyulaşacak inşaallah bir anda
GÜNAYDINLAR ,
DÜN EVE GİTTİM EŞİM GÜLLERDEN BUKET YAPTIRMIŞ YATAĞIN ÜSTÜNE KOYMUŞ ÜSTÜNE DE ÖKÜZÜN BİRİNDEN YAZMIŞKAYINPEDERDE AKŞAMA GELİNCE BARIŞTIK TABİ :) BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZ BUGÜNDE BERABERİZZ OHHH ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNDE UMUTLARIMIZ VAR :)
canımcım inşallah ben sana çok sevinmiştim inş teyzelerine en kısa zamanda yeniden ve sağlıklı haber edecek bebişlerbi de yazmış ya tamam seni o saatte rahatsız etmiyoruzcanım inşallah 3 gün dayanırlar da bize bebişii getirir dayanan spremcik allahım bu ay nurtopunu göndersin göbişe isteriz isterizzz :)
geçer tabi tatlım benim bak bende üni yıllarından beri adet düzensizliği var ama diyorum ki çoook şükür oluyorum ilaçsız adet olamayanlar var ben önceden 4 ay falan olmazdım düşün yani, evlenmeden önce stresten 2,5 ay falan olmadığım oldu ne sıkıntı yapıyor insana varya ama soğan suyu ile şu an 40 günde olmama bile şükrediyorum yıllardır en büyüğü 4 cm olan 4 tane kistim vardı düşünsene ne kadar çok o kadar doğum kontrol hapı kullandım erimediler soğan suyunu Rabbim vesile etti onlardan da kurtuldum bak sende istersen soğan suyu yap ayrıca prolaktini hiiiiiç kafana takmadüşer dimiçok korkuyorum memure, bir de yumurtalar için de öyle diyince gece uyumadım hiç
tatlım seni böyle mutlu mutlu görmek çok güzel herşye yolunda gibi görünüyyor Allah bir daha böyle büyük sıkıntılar yaşatmasın inşaallah tatlım hep birbirinize işte böyle olun
aklina takilan herseyi sor canim ben doktoru gorunce unutuyorum sorularimi tekrar giriyorumiceriye sagolsun o da guzel karsiliyo en son hastaneden cikmistik geri gittim benim yumurtam hangi taraftaydi gece o tarafa yatar uyurum dedim esim guluyo artik icinden ne geciyorsaamin sağol benim ananem hep yanımdaki :) benim dedemle ananemin duası çok var biliyorum manevi olarak huzur veriyor bana :) gidelim soralım doktorcum sen ne diyorsun diyelim bakalım rahim toparlamış mı ne durumda bebişe ne zaman çalışalım soralım şeker doktora :)
canım başınsağolsun
canımcım inşallah ben sana çok sevinmiştim inş teyzelerine en kısa zamanda yeniden ve sağlıklı haber edecek bebişler
aklina takilan herseyi sor canim ben doktoru gorunce unutuyorum sorularimi tekrar giriyorumiceriye sagolsun o da guzel karsiliyo en son hastaneden cikmistik geri gittim benim yumurtam hangi taraftaydi gece o tarafa yatar uyurum dedim esim guluyo artik icinden ne geciyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?