2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dün bir buruklu oldu geldiğini görünce çünkü umutluydum çok bir de burda dedim ki içimden bir ses hamilesin diyor işten çıktım bir gittim eve gelmiş benim kahverengiler sonra dedim ya bu pembemsi falan acaba yerleşmemi flan diye ama benim hep böyle başlar biliyorum gerisini en geç pazara kırmızıya döner benim genelde bir kaç gün kahverengi başlar ama içimdeki yerleşme kanaması umudunu bir türlü atamıyorum çünkü sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu hatta beyaz akıntı vardı şimdi lavaboya gidemiyorum biraz bekleyeyim bakalım devam edecek mi. kaygılım burdaki tüm arkadaşlar gibi seni de çok sevdim o kdar tanıdık ve içtensiniz ki sana dün gerçekten çok üzüldüm bugünde müthiş mutlu oldum inan girmeni bekledim acaba nasılsın diye burdaki arkadaşlıklar sanal değil bence yürekten kalpten

Güzel haberler vermek her kadinin umudu, hayali :)
Maalesef arkadaşlar... Adetim gecikti bunca gün... Ama sebep bebis değil.. çarşamba kadın doğuma sıra almıştım, bi gorunecegim hayırlısıyla... Ardından da dahiliyeye baş dönme şikayetim nedeniyle.. şimdi sıra batlari yaklaşanlardaaa
Güzel haberlerle gelin insaAllaaahhh :)

çok mu hassasım yaaaa, durun o zaman bir silkiniym ben yaaa, dostinex vermiş prolaktin için çok zor buldum ama buldum, bir de hayıt tohumu aldım dengelemek için, bu ay belki tam istenilen 20 yi göremez ama artık Allah büyük diğer aya, bir de şu hsg yi çektirirsem Allah ın izniyle, tedaviye devam ederim...

pazartesi sabah öğleden sonra 4-5 gibi
tatlım yalnız soğan suyu erken çatlatırmı bilmiyorum çünkü yumurta istnilen büyüklüğe ulaşmadan çatlamaz benim bildiim eğer istersen bir doktora git kaç milim onu görsün çatlama iğnesi falan yapsın olmazsa

canımm yaaa ne kdar isterdim şurda hamileyim yazmanı bu sabah ama Rabbim bizi türlü türlü imtihanlara tabi tutup sonucunda ne yapmamız gerektiği konusunda bizi eğitiyor değil mi? umudumuz var duamız var inşaallah bizde yazaağız o kelimeciği buraya alttada hamilelik takvimizi paylaşacağız. bir sürü teyzesi olacak evlaadımızın evlatlarımızın buna inanıyoruz hepimiz hayırlsı olsun...

Çok mutlu oldum kuzucummmm :*:)
Bi daha kususmeyinnn

tatlım benim doktorum prolaktin yüksek çıkınca demişti ki prolaktin beyindeki hipofiz bezinden salgılanır stres prolaktinin artmasındaki en büyük etkendir, bir gün stres yaparsın fırlar rahatlarsın düşer demişti, sende gitmeden aşırı stres yaptın acaba sonuç ne olacak diye ayrıca kan vermenin stres boyutu daha da kötü oldu senin için ama inanıyorum bunların hepsi gececek sen yeterki gönlünü ferah tut

ummak beklemek en doğal tepkimiz evet belki adet olup üzülürsün ama olsn umutsuzluktan iyidir diye düşünüyorum ben . buraya giren herkes aynı samimiyetle birbirine davranıyor ve karşılıyor ben allahım bu iş yerinde patlıyorm artık dedim karşıma burası çıktı şimdi işi gücü yetiştiremiyorum burda yazmaktan :) beni düşündüğün için çooooook mutlu oldum burda soran herkes beni öyle mutlu ediyor ki ben tek çocuğum bebeğimi burdaki kız kardeşlerimle paylaştım ilk ilk onlara sordum acımı da ilk onlara söyledim seviyorum kk yı :))):):)

sorma tatlm ya biz işyerinde iki bayanız ama diğerinin baya yaşı var ve sohbet etmez hiç, bende sıkılıyordum burda erkeklerin içinde şimdi burda bir sürü kız arkadaşım var bu arada bizimde maaş sisteminde sıkıntı var maaş bağlayamıyorum (bağkur maaşı bağlıyorum) ondan denk geldi

Rabbim bizi imtihan etmek için gondermis bu dünyaya...demek ki bir yerde eksiklikler var onları tamamlamamiz gerekiyor :)
Hayırlısı ya daha ilk denemeydii , evet bir kimyasal geçirdim plansız bir şeydi...o ay iğne vuruldum...hamile olabilecegimi hiç dusunmeden...ama her şeyin bir zamani var...:)

Kaygiljm yazmıştım ben görmemissinnn

aminnnn çok teşekkür ederim, ne gerekiyorsa elimden yapıcam artık, ağlayarak hiç bir yere varılmıyor ne yazıkki, inşallah tüplerde bir sorun yoktur bakıcaz artık durumlara

Rabbim hepimize önce sağlık sıhhat şifa versin, sonra da inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı alalım inşallah, soğan suyunu geçen ay düzenli olmamakla beraber yaptım. bu ay prolaktin için hayıt tohumunu önerdiler, dengelermiş,onu kullanıcam inşşaallah, yumurtlar içinde bir yol vardır, belki aşılama yapıcaz sağlıklısını seçmek için, ne diyim.Rabbimin hazinesi çok geniş, benide bizide görür inşallah

Günaydınlar geçmişi okudum geldim.

MINIKKUS1 barışmanıza çok sevindim.

sekerpancari üzülme canım tedavini olursun sonrada gelsin bebişler bazı doktorlarda yanılabiliyor canım. Bizim diğer topikte bir arkadaşımız var doktor çocuğunuz olmaz demiş o da madem olmaz bizim çocuğumuz artık doğum kontrol hapı kullanmama da gerek yok demiş ve bırakmış bıraktığı ay hamile kalmış.

aminnn canımm benim inşaallah nasip edecek Allah inşaallah hepimize soğan suyu yumurtlıklar için birebir diyor saraçoğlu bununla hamile kalan o kadar çok insan varki çalışmasına da iyi geliyor diye biliyor hayıtıda duydum ama sanırım onu yumurtlamaya kadar içiyorsun

hayırlısı benim tatlı arkadaşım, herşeyin bir vakti var diyoruz yaaa var evet Allah o vakit gelene kadar bir engel koyuyor sen ne kadar istekli olursan ol.Ama çok şükür gene de ben mesela erken teşhis ettim, 1 sene bekleyip olmuyor diyede gidebilirdim ama daha bu 5. denememiz olacaktı.buna da şükür.inşallah tez vakitte tedavi olurumda bende sağlıklı bir evlada sahip olabilirim.
birde ilk denemenizdi değilmi,spermelerin vücuda alışması zaman almış olabilir, ilk denememizde benimde 5 gün gecikmişti çünkü, inşallah bir sorunun çıkmaz canımın içi, hakkınızda en en hayırlısını dilerim, Rabbim tez vakitte size de sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir yavru nasip etsin inşallah...

evet kanı gerçekten çok zor verdim, etkili olmuştur illaki, ama tahminim genede bu kadar değilse bile yüksek olması gerekenden,Rabbim bir yol gösterecek inşallah, çok çok sağolun tatlım, iyiki varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…