dün bir buruklu oldu geldiğini görünce çünkü umutluydum çok bir de burda dedim ki içimden bir ses hamilesin diyor işten çıktım bir gittim eve gelmiş benim kahverengiler sonra dedim ya bu pembemsi falan acaba yerleşmemi flan diye ama benim hep böyle başlar biliyorum gerisini en geç pazara kırmızıya döner benim genelde bir kaç gün kahverengi başlar ama içimdeki yerleşme kanaması umudunu bir türlü atamıyorum çünkü sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu hatta beyaz akıntı vardı şimdi lavaboya gidemiyorum biraz bekleyeyim bakalım devam edecek mi. kaygılım burdaki tüm arkadaşlar gibi seni de çok sevdim o kdar tanıdık ve içtensiniz ki sana dün gerçekten çok üzüldüm bugünde müthiş mutlu oldum inan girmeni bekledim acaba nasılsın diye burdaki arkadaşlıklar sanal değil bence yürekten kalptenaminn canım mutluyum ve çok yüksek enerjimm ferrarisini satan bilge gibiokumadım da ama :) iki ay önce bendende çok az kahverengi geldi ve ben yerleşme sandım onu ama yumurtladım sanırım o gün ondan bi ay sonra da hamile kaldım yani ben o tür ara kahverengilik devam etse doktora soracaktım . dilerim seninki yerleşmedir ya da bi dahaki aya hazırlıktır inşallah iki iyilikten biridir :)
Çoook sevindim canım
çok mu hassasım yaaaa, durun o zaman bir silkiniym ben yaaa, dostinex vermiş prolaktin için çok zor buldum ama buldum, bir de hayıt tohumu aldım dengelemek için, bu ay belki tam istenilen 20 yi göremez ama artık Allah büyük diğer aya, bir de şu hsg yi çektirirsem Allah ın izniyle, tedaviye devam ederim...ŞEKERPANCARII SEN ŞEKERPANCARI DEĞİL PAMUKŞEKERİİSİİİNN BU NE HASSASLIK ÇOK ŞÜKÜR TEDAVİSİYLE GEÇECEK BİR ŞEYİN ÇIKTI KARALAR BAĞLAMAİNSAN İLK DUYDUĞUNDA KÖTÜ OLUYOR HAKLISIN SORUN KÜÇÜKTE OLSA ÜZÜLÜP ENDİŞELENİYOR AMA İLAÇLA DÜŞER SENDE ÇALIŞMALARA DEVAM :)
tatlım yalnız soğan suyu erken çatlatırmı bilmiyorum çünkü yumurta istnilen büyüklüğe ulaşmadan çatlamaz benim bildiim eğer istersen bir doktora git kaç milim onu görsün çatlama iğnesi falan yapsın olmazsapazartesi sabah öğleden sonra 4-5 gibi
Canimmmm benim arkadaşim o ilişkide hamile kaldıiii, hadi hayırlısı , darısı sana olsun insaAllahkizlar gunaydinlar selamlar cok mutluyum yaa ikigun once catlatma ignemi oldum dun iliski oldu ve disari hic spermcikler cikmadi yavrucuklarim benimle kaldi
canımm yaaa ne kdar isterdim şurda hamileyim yazmanı bu sabah ama Rabbim bizi türlü türlü imtihanlara tabi tutup sonucunda ne yapmamız gerektiği konusunda bizi eğitiyor değil mi? umudumuz var duamız var inşaallah bizde yazaağız o kelimeciği buraya alttada hamilelik takvimizi paylaşacağız. bir sürü teyzesi olacak evlaadımızın evlatlarımızın buna inanıyoruz hepimiz hayırlsı olsun...Güzel haberler vermek her kadinin umudu, hayali :)
Maalesef arkadaşlar... Adetim gecikti bunca gün... Ama sebep bebis değil.. çarşamba kadın doğuma sıra almıştım, bi gorunecegim hayırlısıyla... Ardından da dahiliyeye baş dönme şikayetim nedeniyle.. şimdi sıra batlari yaklaşanlardaaa
Güzel haberlerle gelin insaAllaaahhh :)
Çok mutlu oldum kuzucummmm :*:)GÜNAYDINLAR ,
DÜN EVE GİTTİM EŞİM GÜLLERDEN BUKET YAPTIRMIŞ YATAĞIN ÜSTÜNE KOYMUŞ ÜSTÜNE DE ÖKÜZÜN BİRİNDEN YAZMIŞKAYINPEDERDE AKŞAMA GELİNCE BARIŞTIK TABİ :) BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZ BUGÜNDE BERABERİZZ OHHH ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNDE UMUTLARIMIZ VAR :)
tatlım benim doktorum prolaktin yüksek çıkınca demişti ki prolaktin beyindeki hipofiz bezinden salgılanır stres prolaktinin artmasındaki en büyük etkendir, bir gün stres yaparsın fırlar rahatlarsın düşer demişti, sende gitmeden aşırı stres yaptın acaba sonuç ne olacak diye ayrıca kan vermenin stres boyutu daha da kötü oldu senin için ama inanıyorum bunların hepsi gececek sen yeterki gönlünü ferah tutçok mu hassasım yaaaa, durun o zaman bir silkiniym ben yaaa, dostinex vermiş prolaktin için çok zor buldum ama buldum, bir de hayıt tohumu aldım dengelemek için, bu ay belki tam istenilen 20 yi göremez ama artık Allah büyük diğer aya, bir de şu hsg yi çektirirsem Allah ın izniyle, tedaviye devam ederim...
dün bir buruklu oldu geldiğini görünce çünkü umutluydum çok bir de burda dedim ki içimden bir ses hamilesin diyor işten çıktım bir gittim eve gelmiş benim kahverengiler sonra dedim ya bu pembemsi falan acaba yerleşmemi flan diye ama benim hep böyle başlar biliyorum gerisini en geç pazara kırmızıya döner benim genelde bir kaç gün kahverengi başlar ama içimdeki yerleşme kanaması umudunu bir türlü atamıyorum çünkü sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu hatta beyaz akıntı vardı şimdi lavaboya gidemiyorum biraz bekleyeyim bakalım devam edecek mi. kaygılım burdaki tüm arkadaşlar gibi seni de çok sevdim o kdar tanıdık ve içtensiniz ki sana dün gerçekten çok üzüldüm bugünde müthiş mutlu oldum inan girmeni bekledim acaba nasılsın diye burdaki arkadaşlıklar sanal değil bence yürekten kalpten
Çok mutlu oldum kuzucummmm :*:)
Bi daha kususmeyinnn
sorma tatlm ya biz işyerinde iki bayanız ama diğerinin baya yaşı var ve sohbet etmez hiç, bende sıkılıyordum burda erkeklerin içinde şimdi burda bir sürü kız arkadaşım var bu arada bizimde maaş sisteminde sıkıntı var maaş bağlayamıyorum (bağkur maaşı bağlıyorum) ondan denk geldiummak beklemek en doğal tepkimiz evet belki adet olup üzülürsün ama olsn umutsuzluktan iyidir diye düşünüyorum ben . buraya giren herkes aynı samimiyetle birbirine davranıyor ve karşılıyor ben allahım bu iş yerinde patlıyorm artık dedim karşıma burası çıktı şimdi işi gücü yetiştiremiyorum burda yazmaktan :) beni düşündüğün için çooooook mutlu oldum burda soran herkes beni öyle mutlu ediyor ki ben tek çocuğum bebeğimi burdaki kız kardeşlerimle paylaştım ilk ilk onlara sordum acımı da ilk onlara söyledim seviyorum kk yı :))):):)
Rabbim bizi imtihan etmek için gondermis bu dünyaya...demek ki bir yerde eksiklikler var onları tamamlamamiz gerekiyor :)canımm yaaa ne kdar isterdim şurda hamileyim yazmanı bu sabah ama Rabbim bizi türlü türlü imtihanlara tabi tutup sonucunda ne yapmamız gerektiği konusunda bizi eğitiyor değil mi? umudumuz var duamız var inşaallah bizde yazaağız o kelimeciği buraya alttada hamilelik takvimizi paylaşacağız. bir sürü teyzesi olacak evlaadımızın evlatlarımızın buna inanıyoruz hepimiz hayırlsı olsun...
Kaygiljm yazmıştım ben görmemissinnnGüzel haberler vermek her kadinin umudu, hayali :)
Maalesef arkadaşlar... Adetim gecikti bunca gün... Ama sebep bebis değil.. çarşamba kadın doğuma sıra almıştım, bi gorunecegim hayırlısıyla... Ardından da dahiliyeye baş dönme şikayetim nedeniyle.. şimdi sıra batlari yaklaşanlardaaa
aminnnn çok teşekkür ederim, ne gerekiyorsa elimden yapıcam artık, ağlayarak hiç bir yere varılmıyor ne yazıkki, inşallah tüplerde bir sorun yoktur bakıcaz artık durumlaraben yinede bu kadar yüksek çıkınca tekrarlatma taraftarıyım canım.ama reglinin 3 .günüyse sadece 1 ay daha beklemek demek.hsg çektir canım bende çektirmiştim dünde anlatmıştım biliyorsun...ve 3 ay sonrasında hamile kaldım..
bitkisel olarak araştırmak lazım.Her duyduğumu yapmak istiyorum ben ama ters te tepebiliyormuş bazı kürler...
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Sağlıklı bebişler versin hepimize inşallah.
Rabbim hepimize önce sağlık sıhhat şifa versin, sonra da inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı alalım inşallah, soğan suyunu geçen ay düzenli olmamakla beraber yaptım. bu ay prolaktin için hayıt tohumunu önerdiler, dengelermiş,onu kullanıcam inşşaallah, yumurtlar içinde bir yol vardır, belki aşılama yapıcaz sağlıklısını seçmek için, ne diyim.Rabbimin hazinesi çok geniş, benide bizide görür inşallahgeçer tabi tatlım benim bak bende üni yıllarından beri adet düzensizliği var ama diyorum ki çoook şükür oluyorum ilaçsız adet olamayanlar var ben önceden 4 ay falan olmazdım düşün yani, evlenmeden önce stresten 2,5 ay falan olmadığım oldu ne sıkıntı yapıyor insana varya ama soğan suyu ile şu an 40 günde olmama bile şükrediyorum yıllardır en büyüğü 4 cm olan 4 tane kistim vardı düşünsene ne kadar çok o kadar doğum kontrol hapı kullandım erimediler soğan suyunu Rabbim vesile etti onlardan da kurtuldum bak sende istersen soğan suyu yap ayrıca prolaktini hiiiiiç kafana takma
aminnn canımm benim inşaallah nasip edecek Allah inşaallah hepimize soğan suyu yumurtlıklar için birebir diyor saraçoğlu bununla hamile kalan o kadar çok insan varki çalışmasına da iyi geliyor diye biliyor hayıtıda duydum ama sanırım onu yumurtlamaya kadar içiyorsunRabbim hepimize önce sağlık sıhhat şifa versin, sonra da inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı alalım inşallah, soğan suyunu geçen ay düzenli olmamakla beraber yaptım. bu ay prolaktin için hayıt tohumunu önerdiler, dengelermiş,onu kullanıcam inşşaallah, yumurtlar içinde bir yol vardır, belki aşılama yapıcaz sağlıklısını seçmek için, ne diyim.Rabbimin hazinesi çok geniş, benide bizide görür inşallah
hayırlısı benim tatlı arkadaşım, herşeyin bir vakti var diyoruz yaaa var evet Allah o vakit gelene kadar bir engel koyuyor sen ne kadar istekli olursan ol.Ama çok şükür gene de ben mesela erken teşhis ettim, 1 sene bekleyip olmuyor diyede gidebilirdim ama daha bu 5. denememiz olacaktı.buna da şükür.inşallah tez vakitte tedavi olurumda bende sağlıklı bir evlada sahip olabilirim.Güzel haberler vermek her kadinin umudu, hayali :)
evet kanı gerçekten çok zor verdim, etkili olmuştur illaki, ama tahminim genede bu kadar değilse bile yüksek olması gerekenden,Rabbim bir yol gösterecek inşallah, çok çok sağolun tatlım, iyiki varsınız :)tatlım benim doktorum prolaktin yüksek çıkınca demişti ki prolaktin beyindeki hipofiz bezinden salgılanır stres prolaktinin artmasındaki en büyük etkendir, bir gün stres yaparsın fırlar rahatlarsın düşer demişti, sende gitmeden aşırı stres yaptın acaba sonuç ne olacak diye ayrıca kan vermenin stres boyutu daha da kötü oldu senin için ama inanıyorum bunların hepsi gececek sen yeterki gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?