2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlimmm benim, Allahim razı olsunn , siz olmasaniz dünyada tek başına kalmış gibi hisseder insan... Çünkü etraftakilerin tepkileri başka olabiliyor...mesela en yakinim dediğim arkadaşlarimin bile... Allah razı olsun, elbette bende vücudum hazirlaniyor herhalde diyorum ama baya uzun hazırlandı...:) insaAllah bebis için temizlenir iyice rahmim...hayırlısı bakalim... Sende çok iyi yaptın gitmekle , hiç bir şey olmayacak bütün hormonlarin yerine gelecek sonra da gelsin bebisleeerrr :) hep beraber sevinecegiz burda o günler yakin

günaydın kızlar birşey sormam gerekiyor reglm pazartesi bitti ve şimdi lavaboya gidğicne sarı ve kahve lekeler gördüm çamaşırımda sonra silince kan gördüm sizce neden böyle oluyorum hiçbirşey anlamadım ben

Lovely35 çoook teşekkür ederim, bu ay ı es geçeriz gibi geliyor çünkü, çünkü hsg öncesi ve 1 hafta sonrası ilişki yok,eğer yumurtluyorsam şayet o günleri atlayabiliriz, bu ay artık kısmette ne varsa o olacak.Rabbimin herkese olduğu gibi benim içinde vardır bir planı...ben tedavimi olayımda bakalım ne olacak?

SONUÇ NE ÇIKTI Kİ CANIM ?

işte bu kadarrr tamam her şey kontrol altında iyi ki doktora gittin bir an önce çözüm bulacak çok şükürr :)))

aynen bi gelsin de bebis kuluckaya yatacam dokuz ay

Kızlar şimdi lavaboya gittim.yumurta akı gibi akıntım oldu.uzun süredir yoktu böyle akıntım.yumurtlamış mı oluyorum yakın mı oluyor.daha önceki gebeliğimde hiç bilmiyordum bu akıntı olayını.bu akşam ve sonrası günler sağlam çalışmak mı lazım

ve bugün 12.günüm acaba ovülasyon testimi alsam kaçırmış olurmuyum acaba.
tedavi görürken 7.günümde yumurtladığımı öğrenmiştim.
25-26 gün sürüyor arası

off kafam karıştı yine

inşallah tatlişkom inşallah, zaten en yakınların bu gibi konularda değişik beklemediğin tepkiler verebiliyor. oyüzden ortak bir paydada buluşan bizler her zaman burdayız ve Allahtan bir mani gelmedikçede birbirimize dualrla güzel temennilerle destek olacağız. ben dünden beri o kadar kötüydümki şimdi sanki iyi olmuş gibiyim,insan psikolojisi ne garip

:):):) bende sadece bir erkek var oda hiç konuşmaz zaten konuşmasın ne paylaşabilirim ki onunla o yüzden iyi ki burası var mutluyum huzurluyum :):):)

Evet canim yarin öbür gün yumuslarsin tatlim... Siz başlayın çalışmalara

canım bilemedim ki benimde regl bittikten 2-3 gün sonra kahverengi leke arada oluyor..

sarı olunca acaba iltihap ile ilgili olurmu ?

doktora mı gitsen yada sorsan ?

canım bilemedim ki benimde regl bittikten 2-3 gün sonra kahverengi leke arada oluyor..

sarı olunca acaba iltihap ile ilgili olurmu ?

doktora mı gitsen yada sorsan ?
yok canım sapsarı dğeil işte kahverengi gibi iltahap olsa kaşıntı olur bende neden böle oldum anlamadım neyse ara ara lavaboya gideyim 26 sında regl oldum bugün 11. gün pazartesi bitti süreç böyle ama neden bu oldu

kaygılı başrımanıza çok ama çok sevindim kuzum

Aynen oyle tatlimmm hep oyi 'olacak pskilojimiz en önemli adım bu

canım sanırım bugün ve bundan sonraki 3 günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor, o akıntı gerçekten nimet, ben ne zamandır görmüyorum çünkü onu, sıkıntıda burdaymış sanırım

bende 25 ağustosta olmuştum.
bugün 12.gün , peşpeşeyiz demek..inşallah güzel haberler veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…