- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Tatlimmm benim, Allahim razı olsunn , siz olmasaniz dünyada tek başına kalmış gibi hisseder insan... Çünkü etraftakilerin tepkileri başka olabiliyor...mesela en yakinim dediğim arkadaşlarimin bile... Allah razı olsun, elbette bende vücudum hazirlaniyor herhalde diyorum ama baya uzun hazırlandı...:) insaAllah bebis için temizlenir iyice rahmim...hayırlısı bakalim... Sende çok iyi yaptın gitmekle , hiç bir şey olmayacak bütün hormonlarin yerine gelecek sonra da gelsin bebisleeerrr :) hep beraber sevinecegiz burda o günler yakinhayırlısı benim tatlı arkadaşım, herşeyin bir vakti var diyoruz yaaa var evet Allah o vakit gelene kadar bir engel koyuyor sen ne kadar istekli olursan ol.Ama çok şükür gene de ben mesela erken teşhis ettim, 1 sene bekleyip olmuyor diyede gidebilirdim ama daha bu 5. denememiz olacaktı.buna da şükür.inşallah tez vakitte tedavi olurumda bende sağlıklı bir evlada sahip olabilirim.
birde ilk denemenizdi değilmi,spermelerin vücuda alışması zaman almış olabilir, ilk denememizde benimde 5 gün gecikmişti çünkü, inşallah bir sorunun çıkmaz canımın içi, hakkınızda en en hayırlısını dilerim, Rabbim tez vakitte size de sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir yavru nasip etsin inşallah...
Günaydınlar geçmişi okudum geldim.
MINIKKUS1 barışmanıza çok sevindim.
sekerpancari üzülme canım tedavini olursun sonrada gelsin bebişler bazı doktorlarda yanılabiliyor canım. Bizim diğer topikte bir arkadaşımız var doktor çocuğunuz olmaz demiş o da madem olmaz bizim çocuğumuz artık doğum kontrol hapı kullanmama da gerek yok demiş ve bırakmış bıraktığı ay hamile kalmış.
Güzel haberler vermek her kadinin umudu, hayali :)
Maalesef arkadaşlar... Adetim gecikti bunca gün... Ama sebep bebis değil.. çarşamba kadın doğuma sıra almıştım, bi gorunecegim hayırlısıyla... Ardından da dahiliyeye baş dönme şikayetim nedeniyle.. şimdi sıra batlari yaklaşanlardaaa
Güzel haberlerle gelin insaAllaaahhh :)
çok mu hassasım yaaaa, durun o zaman bir silkiniym ben yaaa, dostinex vermiş prolaktin için çok zor buldum ama buldum, bir de hayıt tohumu aldım dengelemek için, bu ay belki tam istenilen 20 yi göremez ama artık Allah büyük diğer aya, bir de şu hsg yi çektirirsem Allah ın izniyle, tedaviye devam ederim...
aynen bi gelsin de bebis kuluckaya yatacam dokuz ayhahaaa canım ya yumurtam ne tarafta doktor hanım ordan yumurtlayalım diyorsuneşine de gösteri çıkıyor tabi biz kadınlar tavuk oluyoruz onlarda gülüyorlar ben sormadan anlatır doktorum ve de aklında soru kalmaz için rahat eder öyle amma övdümmm inşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz :)
0.1 kuzum... Rahmim daha bebis için temizlenecek kaygılıcimm ondan bu gecikme :) zaten iyice artti kasık ağrılarım artık olurum herhalde...:)SONUÇ NE ÇIKTI Kİ CANIM ?
insallah tatlim benim amin darisi hepimizeCanimmmm benim arkadaşim o ilişkide hamile kaldıiii, hadi hayırlısı , darısı sana olsun insaAllah
inşallah tatlişkom inşallah, zaten en yakınların bu gibi konularda değişik beklemediğin tepkiler verebiliyor. oyüzden ortak bir paydada buluşan bizler her zaman burdayız ve Allahtan bir mani gelmedikçede birbirimize dualrla güzel temennilerle destek olacağız. ben dünden beri o kadar kötüydümki şimdi sanki iyi olmuş gibiyim,insan psikolojisi ne garipTatlimmm benim, Allahim razı olsunn , siz olmasaniz dünyada tek başına kalmış gibi hisseder insan... Çünkü etraftakilerin tepkileri başka olabiliyor...mesela en yakinim dediğim arkadaşlarimin bile... Allah razı olsun, elbette bende vücudum hazirlaniyor herhalde diyorum ama baya uzun hazırlandı...:) insaAllah bebis için temizlenir iyice rahmim...hayırlısı bakalim... Sende çok iyi yaptın gitmekle , hiç bir şey olmayacak bütün hormonlarin yerine gelecek sonra da gelsin bebisleeerrr :) hep beraber sevinecegiz burda o günler yakin
sorma tatlm ya biz işyerinde iki bayanız ama diğerinin baya yaşı var ve sohbet etmez hiç, bende sıkılıyordum burda erkeklerin içinde şimdi burda bir sürü kız arkadaşım var bu arada bizimde maaş sisteminde sıkıntı var maaş bağlayamıyorum (bağkur maaşı bağlıyorum) ondan denk geldi
Evet canim yarin öbür gün yumuslarsin tatlim... Siz başlayın çalışmalaraKızlar şimdi lavaboya gittim.yumurta akı gibi akıntım oldu.uzun süredir yoktu böyle akıntım.yumurtlamış mı oluyorum yakın mı oluyor.daha önceki gebeliğimde hiç bilmiyordum bu akıntı olayını.bu akşam ve sonrası günler sağlam çalışmak mı lazım
günaydın kızlar birşey sormam gerekiyor reglm pazartesi bitti ve şimdi lavaboya gidğicne sarı ve kahve lekeler gördüm çamaşırımda sonra silince kan gördüm sizce neden böyle oluyorum hiçbirşey anlamadım ben
Evet canim yarin öbür gün yumuslarsin tatlim... Siz başlayın çalışmalara
yok canım sapsarı dğeil işte kahverengi gibi iltahap olsa kaşıntı olur bende neden böle oldum anlamadım neyse ara ara lavaboya gideyim 26 sında regl oldum bugün 11. gün pazartesi bitti süreç böyle ama neden bu olducanım bilemedim ki benimde regl bittikten 2-3 gün sonra kahverengi leke arada oluyor..
sarı olunca acaba iltihap ile ilgili olurmu ?
doktora mı gitsen yada sorsan ?
Aynen oyle tatlimmm hep oyi 'olacak pskilojimiz en önemli adım buinşallah tatlişkom inşallah, zaten en yakınların bu gibi konularda değişik beklemediğin tepkiler verebiliyor. oyüzden ortak bir paydada buluşan bizler her zaman burdayız ve Allahtan bir mani gelmedikçede birbirimize dualrla güzel temennilerle destek olacağız. ben dünden beri o kadar kötüydümki şimdi sanki iyi olmuş gibiyim,insan psikolojisi ne garip
canım sanırım bugün ve bundan sonraki 3 günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor, o akıntı gerçekten nimet, ben ne zamandır görmüyorum çünkü onu, sıkıntıda burdaymış sanırımKızlar şimdi lavaboya gittim.yumurta akı gibi akıntım oldu.uzun süredir yoktu böyle akıntım.yumurtlamış mı oluyorum yakın mı oluyor.daha önceki gebeliğimde hiç bilmiyordum bu akıntı olayını.bu akşam ve sonrası günler sağlam çalışmak mı lazım
0.1 kuzum... Rahmim daha bebis için temizlenecek kaygılıcimm ondan bu gecikme :) zaten iyice artti kasık ağrılarım artık olurum herhalde...:)
yok canım sapsarı dğeil işte kahverengi gibi iltahap olsa kaşıntı olur bende neden böle oldum anlamadım neyse ara ara lavaboya gideyim 26 sında regl oldum bugün 11. gün pazartesi bitti süreç böyle ama neden bu oldu
kaygılı başrımanıza çok ama çok sevindim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?