2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım sanırım bugün ve bundan sonraki 3 günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor, o akıntı gerçekten nimet, ben ne zamandır görmüyorum çünkü onu, sıkıntıda burdaymış sanırım

bende uzundur görmüyordum o akıntıyı.görünce şaşırdım ve korktum acaba kaçırdım mı diye

0.1 kuzum... Rahmim daha bebis için temizlenecek kaygılıcimm ondan bu gecikme :) zaten iyice artti kasık ağrılarım artık olurum herhalde...:)

rahminin nesi var ben bu yazıları bulamıyorum bi tuhaf oldu canım ümidim çoktu allahım hayırlısını versin dedik hayırlısı buymuş demek bir dahaki aya kısmetse bende temmuzda gitmiş 0 ları görmüş üzülmüştüm ağustosta gittim 18 leri 45 leri gördüm ama sonu kötü oldu o yüzden sonu başı iyi olacak güzel haberlerin tez zamanda gelsinn inşallah bu ay bi önceki aydan daha tutkulu yaşayın olana kadar daha tutkulu olacağızzz mğcadeleye devam :)))

evet kanı gerçekten çok zor verdim, etkili olmuştur illaki, ama tahminim genede bu kadar değilse bile yüksek olması gerekenden,Rabbim bir yol gösterecek inşallah, çok çok sağolun tatlım, iyiki varsınız :)
şekerpancarııı sen de iyi varsın tatlım ya inşaallah herşey güzel olacak bugünleri ve burdaki yazışmalarımızı hatırlayıp gülümseyeceğiz

o zaman çatlıyor bence bugünü değerlendirin bu konularda tam bir şey söyleyemiyorum ama öyle düşünüyorum bugün yarın olsun derim :)

dışarıda bunları yaşamayan insanlar bizi anlayamazlar ki anlamıyorda zaten sizlerden Allah razı olsun içim rahatlıyor sizinle konuştukça birbirimizle yardımlaşmamız çok iyi geliyor

canım çok teşekkür ederim senin şu kahverengi neden oldu anlamadım bi süre beklemede kal bakalım 11.gün henüz erken adetten kalıntı desem geç yerleşme desem erken arada tutuyor öle bi süre gözlemlemeye devam

acaba yumurtluyor musun test yapıyormusun ovü testi?

Selam sekerler nasilniz? Bu pastacilik isi beni coook mesgul ediyor giremiyorum foruma cok ozledim hos sohbetlerimiziii

vallla kaygılım çok garip bir durumdayım hiç bilmiyorum neden böyle oldu ben bir öcnekidne geç döllenme yaşamıştım bilmiyorum ki hiç

yumurtan çatlayacak ya da çatladı anlamına geliyor sanırım arkadaşım değerlendirmekte fayda var bence

aaa incir prolaktini mi yükseltiyor bende bu ay incir kürü yapayım diyordum prolaktin sorunu bende de vardı şuan ne durumda bilmiyorumda yapmasam mı ki?

Canım ben bi ay kürünü denedim bir ay da çok tükettim aynı oldu belki sende öyle olmaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…