canım sanırım bugün ve bundan sonraki 3 günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor, o akıntı gerçekten nimet, ben ne zamandır görmüyorum çünkü onu, sıkıntıda burdaymış sanırım
0.1 kuzum... Rahmim daha bebis için temizlenecek kaygılıcimm ondan bu gecikme :) zaten iyice artti kasık ağrılarım artık olurum herhalde...:)
inşallah canım tekrar lavaboya gidicem birazdanbende 25 ağustosta olmuştum.
bugün 12.gün , peşpeşeyiz demek..inşallah güzel haberler veririz.
şekerpancarııı sen de iyi varsın tatlım ya inşaallah herşey güzel olacak bugünleri ve burdaki yazışmalarımızıevet kanı gerçekten çok zor verdim, etkili olmuştur illaki, ama tahminim genede bu kadar değilse bile yüksek olması gerekenden,Rabbim bir yol gösterecek inşallah, çok çok sağolun tatlım, iyiki varsınız :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz
ve bugün 12.günüm acaba ovülasyon testimi alsam kaçırmış olurmuyum acaba.
tedavi görürken 7.günümde yumurtladığımı öğrenmiştim.
25-26 gün sürüyor arası
off kafam karıştı yine
dışarıda bunları yaşamayan insanlar bizi anlayamazlar ki anlamıyorda zaten sizlerden Allah razı olsun içim rahatlıyor sizinle konuştukça birbirimizle yardımlaşmamız çok iyi geliyorTatlimmm benim, Allahim razı olsunn , siz olmasaniz dünyada tek başına kalmış gibi hisseder insan... Çünkü etraftakilerin tepkileri başka olabiliyor...mesela en yakinim dediğim arkadaşlarimin bile... Allah razı olsun, elbette bende vücudum hazirlaniyor herhalde diyorum ama baya uzun hazırlandı...:) insaAllah bebis için temizlenir iyice rahmim...hayırlısı bakalim... Sende çok iyi yaptın gitmekle , hiç bir şey olmayacak bütün hormonlarin yerine gelecek sonra da gelsin bebisleeerrr :) hep beraber sevinecegiz burda o günler yakin
yok canım sapsarı dğeil işte kahverengi gibi iltahap olsa kaşıntı olur bende neden böle oldum anlamadım neyse ara ara lavaboya gideyim 26 sında regl oldum bugün 11. gün pazartesi bitti süreç böyle ama neden bu oldu
kaygılı başrımanıza çok ama çok sevindim kuzum
acaba yumurtluyor musun test yapıyormusun ovü testi?günaydın kızlar birşey sormam gerekiyor reglm pazartesi bitti ve şimdi lavaboya gidğicne sarı ve kahve lekeler gördüm çamaşırımda sonra silince kan gördüm sizce neden böyle oluyorum hiçbirşey anlamadım ben
o zaman çatlıyor bence bugünü değerlendirin bu konularda tam bir şey söyleyemiyorum ama öyle düşünüyorum bugün yarın olsun derim :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz
vallla kaygılım çok garip bir durumdayım hiç bilmiyorum neden böyle oldu ben bir öcnekidne geç döllenme yaşamıştım bilmiyorum ki hiçcanım çok teşekkür ederim senin şu kahverengi neden oldu anlamadım bi süre beklemede kal bakalım 11.gün henüz erken adetten kalıntı desem geç yerleşme desem erken arada tutuyor öle bi süre gözlemlemeye devam
Bende iyiyim canim iyi calismalar bizde 3 gun sonra baslari calismalara
yapıyorum test adetim bitti bitteli t çizgisi hep silik bu akşamda yapıcam bakalım durum nediracaba yumurtluyor musun test yapıyormusun ovü testi?
yumurtan çatlayacak ya da çatladı anlamına geliyor sanırım arkadaşım değerlendirmekte fayda var benceKızlar şimdi lavaboya gittim.yumurta akı gibi akıntım oldu.uzun süredir yoktu böyle akıntım.yumurtlamış mı oluyorum yakın mı oluyor.daha önceki gebeliğimde hiç bilmiyordum bu akıntı olayını.bu akşam ve sonrası günler sağlam çalışmak mı lazım
aaa incir prolaktini mi yükseltiyor bende bu ay incir kürü yapayım diyordum prolaktin sorunu bende de vardı şuan ne durumda bilmiyorumda yapmasam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?