- 5 Eylül 2014
- 22
- 12
- 3
- 33
wuslatçım dün de görüşemedik iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?Gunaydin kizlar nasilsiniz
Dun keyfim yoktu canim esimle bi sorunumuz vardi butun gun disardaydim dun neler olmus gecmiside okuyamadimwuslatçım dün de görüşemedik iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?
geç döllenme nasıl oldu bir anlatabilir msin rica etsem yaşadığını benimde şüphelerim var davallla kaygılım çok garip bir durumdayım hiç bilmiyorum neden böyle oldu ben bir öcnekidne geç döllenme yaşamıştım bilmiyorum ki hiç
yumurtan çatlayacak ya da çatladı anlamına geliyor sanırım arkadaşım değerlendirmekte fayda var bence
Ben yeni katildim araniza 4 senedir bekliyorum ama hamile kalamiyorum sizce ne yapmaliyim.. 1 senedirde tedavi görüyorum ama yok bir sonuç...
çok sevindim tatlım ya kafana takıyordun ondan mı olmadı falan diye inşaallah gelcek bebişin annesine artık:)İyiyim canim dr dan geliyorum kistim erimis temiz dedi klomen verdi dun biraz keyfim yoktu esimle aram bozuktu bugun iyiyiz
Bende iyiyim canim dr gitmistim az once geldim kistin erimis dedi temiz dedi klomen verdi 2 ay daha kullanacagim olmazsa rahim filmi cekilecek dedi dr dun giremedim esimle aram bozuktuiyiyiz wuslt sen nasılsın nasıl gidiyor ?
tatlım bende de zaten yüksek çıkıyordu o yüzden riske atmayayım olmazsa yaaCanım ben bi ay kürünü denedim bir ay da çok tükettim aynı oldu belki sende öyle olmaz bilmiyorum
Canim hayit cok guzel hormon duzenleyicidir hamile kalmayida kolaylastirir insaAllah seninde hemen duzelirGerçekten mi elfdün aldım hayıt tohumunu hemen zaten, ilaçlarımla beraber. Rabbim seni sağlıcakla evladına kavuştursun güzel anne.beklemekten başka çare yok.
tatlım bende de zaten yüksek çıkıyordu o yüzden riske atmayayım olmazsa yaa
araştırmadfım doktor geç döllenme demişti 18 mayısta evlendim 25 mayısta regl oldum 2 haziranda reglm bitti ve 30 temmuzda öğrendiğimde 4 5 haftalık hamileydim doktor geç dölllenme demişti ama hiç araştırmadm galiba spermö içimde durdu yumurtlamam geç oldu gibi bişigeç döllenme nasıl oldu bir anlatabilir msin rica etsem yaşadığını benimde şüphelerim var da
çok sevindim tatlım ya kafana takıyordun ondan mı olmadı falan diye inşaallah gelcek bebişin annesine artık:)
Tesekkur ederim canim aslinda cokta kafaya takmadim ama baska nedenler vardi gecen ay stres vardi ondan oldu galiba sukur gectiçok sevindim tatlım ya kafana takıyordun ondan mı olmadı falan diye inşaallah gelcek bebişin annesine artık:)
Stresten olur canim dr oyle soyledi bana 3 ay onve benimde biraz yusek cikmisti sonraki ay sifira dustuBenim de senede bir iki defa yüksek çıkar canim neden olur onu da bilmiyorum
günaydın kızlar birşey sormam gerekiyor reglm pazartesi bitti ve şimdi lavaboya gidğicne sarı ve kahve lekeler gördüm çamaşırımda sonra silince kan gördüm sizce neden böyle oluyorum hiçbirşey anlamadım ben
vallla kaygılım çok garip bir durumdayım hiç bilmiyorum neden böyle oldu ben bir öcnekidne geç döllenme yaşamıştım bilmiyorum ki hiç
Kızlar şimdi lavaboya gittim.yumurta akı gibi akıntım oldu.uzun süredir yoktu böyle akıntım.yumurtlamış mı oluyorum yakın mı oluyor.daha önceki gebeliğimde hiç bilmiyordum bu akıntı olayını.bu akşam ve sonrası günler sağlam çalışmak mı lazım
İyiyim canim dr dan geliyorum kistim erimis temiz dedi klomen verdi dun biraz keyfim yoktu esimle aram bozuktu bugun iyiyiz
Ben yeni katildim araniza 4 senedir bekliyorum ama hamile kalamiyorum sizce ne yapmaliyim.. 1 senedirde tedavi görüyorum ama yok bir sonuç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?