2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben yeni katildim araniza 4 senedir bekliyorum ama hamile kalamiyorum sizce ne yapmaliyim.. 1 senedirde tedavi görüyorum ama yok bir sonuç...

vallla kaygılım çok garip bir durumdayım hiç bilmiyorum neden böyle oldu ben bir öcnekidne geç döllenme yaşamıştım bilmiyorum ki hiç
geç döllenme nasıl oldu bir anlatabilir msin rica etsem yaşadığını benimde şüphelerim var da

Ben yeni katildim araniza 4 senedir bekliyorum ama hamile kalamiyorum sizce ne yapmaliyim.. 1 senedirde tedavi görüyorum ama yok bir sonuç...

Hoşgeldin arkadaşım...
Bende 2 gündür bu topikteyim 1 ay önce üye olmuştum.
burada güzel paylaşımlarla inşallah bebiş haberlerini alırız.

Kaygili canim.mogami den haber var mi ben mi kacirdim bilmiyorum ama merak ettim mogamiicim ses ver sensiz olmuyor yahu

İyiyim canim dr dan geliyorum kistim erimis temiz dedi klomen verdi dun biraz keyfim yoktu esimle aram bozuktu bugun iyiyiz
çok sevindim tatlım ya kafana takıyordun ondan mı olmadı falan diye inşaallah gelcek bebişin annesine artık:)

geç döllenme nasıl oldu bir anlatabilir msin rica etsem yaşadığını benimde şüphelerim var da
araştırmadfım doktor geç döllenme demişti 18 mayısta evlendim 25 mayısta regl oldum 2 haziranda reglm bitti ve 30 temmuzda öğrendiğimde 4 5 haftalık hamileydim doktor geç dölllenme demişti ama hiç araştırmadm galiba spermö içimde durdu yumurtlamam geç oldu gibi bişi

çok sevindim tatlım ya kafana takıyordun ondan mı olmadı falan diye inşaallah gelcek bebişin annesine artık:)
Tesekkur ederim canim aslinda cokta kafaya takmadim ama baska nedenler vardi gecen ay stres vardi ondan oldu galiba sukur gecti

Gizom bu ne ki şimdi bende şaşırdım.

Yumurtlayacağın anlamına geliyor canım bu akıntı sen bu bir kaç günü arka arkaya değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…