- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
VALLA KÜRTAJ DONRASI BİLE BÖLE OLMADI NEDEN BÖLE OLDUM BİLMİYORUM ŞİMDİ LAVABOYA GİTTİM HİÇBİRŞEY YOKTU ÇOK GARİBİME GİTTİ LOVELYM NEDEN BÖLE OLDU KİGizom bu ne ki şimdi bende şaşırdım.
Canim hayit otunu nasil kullaniyosunuztpost: 36775098 .!.:Canim hayit cok guzel hormon duzenleyicidir hamile kalmayida kolaylastirir insaAllah seninde hemen duzelir
Kaygili canim.mogami den haber var mi ben mi kacirdim bilmiyorum ama merak ettim mogamiicim ses ver sensiz olmuyor yahu
dün biraz tatsızlık oldu tatlım mogami biraz kfa dinlemek istedi iyisinizdir inşaallah bugün?Dun keyfim yoktu canim esimle bi sorunumuz vardi butun gun disardaydim dun neler olmus gecmiside okuyamadim
Sekercigim ilacla duser prolaktinin canim benim bendede biraz yuksek cikmisti ilacla dustu hayit tohumuda dusurur yumurtada genclesir tabi stres yapma strestende yukselir sen icini rahat tut tatlim hersey guzel olacak gelecek bebislerimiz124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymışkendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
çokkk çok sevindim gitsin erisin bütün kistler,tertemiz rahimler bebişe açık olsun canım,geçmiş olsun klomen ile inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız :)İyiyim canim dr dan geliyorum kistim erimis temiz dedi klomen verdi dun biraz keyfim yoktu esimle aram bozuktu bugun iyiyiz
İyiyim canim bugun sen nasilsindün biraz tatsızlık oldu tatlım mogami biraz kfa dinlemek istedi iyisinizdir inşaallah bugün?
Yumurtlayacağın anlamına geliyor canım bu akıntı sen bu bir kaç günü arka arkaya değerlendir.
neyseki çözümü var tatlım ya dostinex vesile oldu tatlım şu an ne durumda bilmiyorum adetim sökülürse hormonlara baktıracağım tekrardanBenim de senede bir iki defa yüksek çıkar canim neden olur onu da bilmiyorum
anladım tatlım Rabbim inşaallah tekrardan nsaip eder, sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağınaaraştırmadfım doktor geç döllenme demişti 18 mayısta evlendim 25 mayısta regl oldum 2 haziranda reglm bitti ve 30 temmuzda öğrendiğimde 4 5 haftalık hamileydim doktor geç dölllenme demişti ama hiç araştırmadm galiba spermö içimde durdu yumurtlamam geç oldu gibi bişi
Bende iyiyim canim dr gitmistim az once geldim kistin erimis dedi temiz dedi klomen verdi 2 ay daha kullanacagim olmazsa rahim filmi cekilecek dedi dr dun giremedim esimle aram bozuktu
aldım hemen hayıt tohumunu,ilacımıda içicem artık ne zaman kısmetse ben çabalayım kendimi bırakmayımda allah ne zaman kısmet ederse :) dualarınızı eksik etmeyin olur mu :)Sekercigim ilacla duser prolaktinin canim benim bendede biraz yuksek cikmisti ilacla dustu hayit tohumuda dusurur yumurtada genclesir tabi stres yapma strestende yukselir sen icini rahat tut tatlim hersey guzel olacak gelecek bebislerimiz
Tesekkur ederim tatlim sen nsilsinsüperrrrrrrrrrrr kist erimiş yaşasıııın tebrikler hadi geçmiş olsun canımmmm :)
aldım hemen hayıt tohumunu,ilacımıda içicem artık ne zaman kısmetse ben çabalayım kendimi bırakmayımda allah ne zaman kısmet ederse :) dualarınızı eksik etmeyin olur mu :)
bende iyiyim bendede kahve rengi akıntı başladı dün eve gittiğimde gördüm şimdi baktım sarıya dönmüş bakalım beklemeye devam kırmızılar başlar yarın veya yarından sonraİyiyim canim bugun sen nasilsin
wuslt canım bugün keyfin yerinde eşinle de aranız düzelmiştir umarım,bu ay çok umutluyum ben senden, hayırlısıyla gelecek inşallah yavrucun sana :)Bende iyiyim canim dr gitmistim az once geldim kistin erimis dedi temiz dedi klomen verdi 2 ay daha kullanacagim olmazsa rahim filmi cekilecek dedi dr dun giremedim esimle aram bozuktu
şey aktar bana sabah akşam 1 çay kaşığını bir taşım kaynat dedi. doğru bir kullanım mıdır? inşallah yarar işe Elf cim :)Canim hayit cok guzel hormon duzenleyicidir hamile kalmayida kolaylastirir insaAllah seninde hemen duzelir
Tesekkur ederim canim klomen ne kadar kullanmistin dr bana 3 ay deneriz olmazsa rahim filmi cekilirsin dedi bende korkuyorum filmden insallah gerek kalmaz insallah rabbimisteyen herkese bebis versincanım sevindim kistin erimiş olmasına , klomen ve pregnyl ne kadar çok kullanmıştım.
İnşallah olur rahim filmine gerek kalmadan , olmazsa da çektir filmini sorun yoksa eğer 2-3 aya güzel haberler alırız inşallah
doğru tatlım kaynatıyorsun bildiğim kadarıyla hayıt progestanı arttıyor ben adetim geciktiği zaman içerdim ve hemen gelirdi geneldeşey aktar bana sabah akşam 1 çay kaşığını bir taşım kaynat dedi. doğru bir kullanım mıdır? inşallah yarar işe Elf cim :)
KİMSE ÖYLE BİR SÜREÇ GEÇİRMESİN İNŞALLLAH HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK CANIM TEŞEKKÜRLERanladım tatlım Rabbim inşaallah tekrardan nsaip eder, sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?