2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kaygili canim.mogami den haber var mi ben mi kacirdim bilmiyorum ama merak ettim mogamiicim ses ver sensiz olmuyor yahu

dün kızdı mogami bir süre gelmeyeceğim dedi üstüste geldi işin kötüsü dün batı ve adet olmadı merakta bıraktı benide aklım kayıp gidiyor eğer okuyorsa bize güzel haberler verseee (

124 çıktı wuslt, üstelik yumurtalarım olması gerekenden yaşlıymış kendime gelemedim,nasıl düşer bu kadar yüksek prolaktin bilmiyorum, yumurta gençleşirmi sanmıyorum, kafam çok karışık
Sekercigim ilacla duser prolaktinin canim benim bendede biraz yuksek cikmisti ilacla dustu hayit tohumuda dusurur yumurtada genclesir tabi stres yapma strestende yukselir sen icini rahat tut tatlim hersey guzel olacak gelecek bebislerimiz

İyiyim canim dr dan geliyorum kistim erimis temiz dedi klomen verdi dun biraz keyfim yoktu esimle aram bozuktu bugun iyiyiz
çokkk çok sevindim gitsin erisin bütün kistler,tertemiz rahimler bebişe açık olsun canım,geçmiş olsun klomen ile inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız :)

anladım tatlım Rabbim inşaallah tekrardan nsaip eder, sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına

Bende iyiyim canim dr gitmistim az once geldim kistin erimis dedi temiz dedi klomen verdi 2 ay daha kullanacagim olmazsa rahim filmi cekilecek dedi dr dun giremedim esimle aram bozuktu

canım sevindim kistin erimiş olmasına , klomen ve pregnyl ne kadar çok kullanmıştım.
İnşallah olur rahim filmine gerek kalmadan , olmazsa da çektir filmini sorun yoksa eğer 2-3 aya güzel haberler alırız inşallah

Sekercigim ilacla duser prolaktinin canim benim bendede biraz yuksek cikmisti ilacla dustu hayit tohumuda dusurur yumurtada genclesir tabi stres yapma strestende yukselir sen icini rahat tut tatlim hersey guzel olacak gelecek bebislerimiz
aldım hemen hayıt tohumunu,ilacımıda içicem artık ne zaman kısmetse ben çabalayım kendimi bırakmayımda allah ne zaman kısmet ederse :) dualarınızı eksik etmeyin olur mu :)

Bende iyiyim canim dr gitmistim az once geldim kistin erimis dedi temiz dedi klomen verdi 2 ay daha kullanacagim olmazsa rahim filmi cekilecek dedi dr dun giremedim esimle aram bozuktu
wuslt canım bugün keyfin yerinde eşinle de aranız düzelmiştir umarım,bu ay çok umutluyum ben senden, hayırlısıyla gelecek inşallah yavrucun sana :)

Tesekkur ederim canim klomen ne kadar kullanmistin dr bana 3 ay deneriz olmazsa rahim filmi cekilirsin dedi bende korkuyorum filmden insallah gerek kalmaz insallah rabbimisteyen herkese bebis versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…