2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

a
bende iyiyim bendede kahve rengi akıntı başladı dün eve gittiğimde gördüm şimdi baktım sarıya dönmüş bakalım beklemeye devam kırmızılar başlar yarın veya yarından sonra
İnsallah gelmez kirmizilar canim guzel haberler verirsin insallah

a
İnsallah gelmez kirmizilar canim guzel haberler verirsin insallah
hal içimde geç döllenmeyle ilgili umutlar var hele sarı akıntıyı görünce iyice arttı umudum ama ne bileyim ya korkuyorum boşa çıkar diye umut etmekten de korkuyorum

amiiiin arkadaşım öyle mutlu günler yaşaki evladınla o günleri unuttursun sana
OYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN BİRAZ ERKEN İSTEDİM EŞİM İSTİYORDU YANİ 1 AY İBLE EVLİ DEĞİLDİK CANIM BEN HEP GECİKTİRİCİ İÇMİŞTİM DÜĞÜN SÜRECİMDE OLMAM METOBOLİZMAM BOZULMUŞTUR DERKEN SÜPRİZ OLDU BİZLERE

wuslt canım bugün keyfin yerinde eşinle de aranız düzelmiştir umarım,bu ay çok umutluyum ben senden, hayırlısıyla gelecek inşallah yavrucun sana :)
İyiyiz canim baskalari yuzunden olmustu biraz gerginlik dukur baristik sende canim ilacini duzwnli kullan dusecektir prolaktin hersey yoluna girecek seker bir anne olacaksin tatlim benim dualarim seninle batdasim gebesasda oluru insallah

neyseki çözümü var tatlım ya dostinex vesile oldu tatlım şu an ne durumda bilmiyorum adetim sökülürse hormonlara baktıracağım tekrardan

Bende ilk yükseldiğinde ilaç kullandım iki üç ay önce de 3 gün gecikti adetim gittim prolaktin 35 çıktı doktor çok yüksek değil ama o engelliyor hiç ilaç kullanma dedi diğer gün adet oldum zaten

şey aktar bana sabah akşam 1 çay kaşığını bir taşım kaynat dedi. doğru bir kullanım mıdır? inşallah yarar işe Elf cim :)
şey aktar bana sabah akşam 1 çay kaşığını bir taşım kaynat dedi. doğru bir kullanım mıdır? inşallah yarar işe Elf cim :)
Canim aktarin dedigi dogru bide sicak iciliyo ben oyle hatirliyorum sen yinede internette iyice arastir tatlim:)

Rabbim yazmış işte bizim planlarımızın üstünde bir planlayıcı var ama bak en azında hamile kalabiliyorsun bu da önemli hiç üzme kendini hiç beklemezken nasıl oldu yine gelecek innşaallah

Bende ilk yükseldiğinde ilaç kullandım iki üç ay önce de 3 gün gecikti adetim gittim prolaktin 35 çıktı doktor çok yüksek değil ama o engelliyor hiç ilaç kullanma dedi diğer gün adet oldum zaten
benimde 36 çıkmıştı dostinex vermişti adeti neyin engellediğini görebilmek için ama o zaman kistim de vardı

hoş geldin :) allah öncelikle hayırlısını versin ne tedavisi görüyorsunuz ?
Ben ilk doktora gittiğimde kist tedavisi gördüm onu atlattim göğsümde prolaktin yüksek çıktı.. Martta hsg filmi çekindim herşey normaldi eşimin spermiogram testi biraz sorunlu çıktı.. Aşılama dedi doktor ama ben istemedim bilmiyorum ne yapacağımı.. Çok istiyorum anne olmayi...

Ben bugün sabit gülen yüzü gördüm çünkü iki gündür yanıp sönen gülen yüz vardı bugün sabitlendi.çatlamış galiba yumurta.ama adetin 12. Günü bugün.bu seferde cılk çıkarsa 20 gün sonra Türkiyeyr gitcez bir terslik olmazsa oraya gittigimde iyi bir muayene olayım bir baksınlar bakalım neyim var neyim yok

tatlım eğer sabit gülen yüz varsa bence yumurtlama oluyor şuanda çatlama yarına falan olur çünkü ovü testlerinde çift çizgiyi gördüğümz gün ymurtlama silinince çatlama olmuş oluyordu ama sen bilirsin yine de değerlendir her ihtimali

Canim hosgeldin bende 2 ay klomen kullanacagim olmazsa hsg cekeriz dedi dr korkuyorum bazilari acili oldu diyor senin nasil gecti

İyiyiz canim baskalari yuzunden olmustu biraz gerginlik dukur baristik sende canim ilacini duzwnli kullan dusecektir prolaktin hersey yoluna girecek seker bir anne olacaksin tatlim benim dualarim seninle batdasim gebesasda oluru insallah
çooook sevindim aranızın düzelmesine, inşallah canım ama önce sen hamiş ol bakalım da ben seni takip ederim inşallah, bakalım vaktinde zamanında beklemeye ve mücadeleye devam :) çok çok teşekkürler tatlişkom benim, öperim çokça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…