2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hımm öylemi bilmimiyodum bunu daha ilk kullanıyorum çünkü.iyi yumurtlayım bakalım peki çatlama ne kadar sürüyo

Tesekkur ederim sekerim insallah hepimiz hamis oluruz topik senlenir mogamiden haber yokmu dun batiydi merak ediyorm onu sirrieyvandan haberin varmi tkip edemedim gecmisi okuyamadim

geçmiş olsun canım öncelikle tüm vücuda genel bir bakım tedavi olmuş çok şükür yoluna girmiş hepsi :) eşinin sperm sorunu çok ciddi değilse istersen bir düre oluruna bırakıp dene ama artık sabırsızım ve psikolojim kötü etkileniyor dersen aşıya başlamakta yarar var kısmet ne zamansa belki ne yapıyım diye durup düşünürken oluverir :)

bende çarşamba hsg çektireceğim sanırım eşimde testlerini o gün yaptıracak. aşılama çok bir bilgim yok ama bir başka dr. a daha görünüp öyle karar verseydin, teşhis ve tedavi farklılık gösterebiliyor çünkü, erteleme bence, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,aşılamada kötü bir yöntem değil herhalde bebeğe kavuşacak olduktan sonra :)

Tesekkur ederim sekerim insallah hepimiz hamis oluruz topik senlenir mogamiden haber yokmu dun batiydi merak ediyorm onu sirrieyvandan haberin varmi tkip edemedim gecmisi okuyamadim
mogami nin canı sıkılınca biraz kafa dinlemek istedi, en son dün bat tı ama henüz adet olmamıştı, inşallah çarçabuk döner aramıza...hayırlı haberlerini beklemekteyiz çünkü :)

Sirrieyvan test yaptırmış ama onun umutları da önümüzdeki aya devretmiş sağlıcakla inşallah, zamanı varmış daha...

Sekercigim dr banada 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekeriz dedi sen nerde cekileceksin devlette mi ozelde mi

Himm anladim canim hayirlisi olsun insallah burdaki herkes hamisim diyecek gelsin bebisler

tatlım sen hamile misin yorumları okuyorum da anlayamadım

canımcım ovulasyonun ne durumda senin.

Sekercigim dr banada 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekeriz dedi sen nerde cekileceksin devlette mi ozelde mi
prolaktin yüksek olduğundan klomen vermedi zaten olmaz dedi, o nedenle hsg verdi sanırım, devlette çekilecek, çekiniyorum ama napiym yapılacak mecbur. bizim burada bir araştırma yaptım 1000 liradan kapı açıyorlar özelde eğer olursa bebişime harcarım o parayı devlette olmasa neyse ....

MINIKKUS1 canımcım nasılsın?barsmıssın kocacıgınla notuda güzelmiş senın adına sevındım hep mutlu olun inşallah

Hımm öylemi bilmimiyodum bunu daha ilk kullanıyorum çünkü.iyi yumurtlayım bakalım peki çatlama ne kadar sürüyo
çatlama kişiden kişeye değişiyor ben 24. gece gördüm iki kalın çizgiyi 24 saat sonra falan silinmeye başladı yarın aynı saatlerde yaptığında yanıp sönen ya da hiç gülen yüzü görmezsen çatlamış olcak anladğım kadarıyla

Kızlar tarihte rus asıllı bir kadın 69 tane çocuk dogurmuş dogumların 16 sı ikiz, 7 üçüz, 4 üde dördüzmüş, kız bu neymiş böyle otomatige bağlamış işi bizi görse yüzümüze tükürürdü herhalde bir tanesinide doğuramadın beceriksiz diye

Sen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…