Hımm öylemi bilmimiyodum bunu daha ilk kullanıyorum çünkü.iyi yumurtlayım bakalım peki çatlama ne kadar sürüyotatlım eğer sabit gülen yüz varsa bence yumurtlama oluyor şuanda çatlama yarına falan olur çünkü ovü testlerinde çift çizgiyi gördüğümz gün ymurtlama silinince çatlama olmuş oluyordu ama sen bilirsin yine de değerlendir her ihtimali
Himm haberlerini bekliyorm canim korunmali gunlerin gecsin bitsin sonra gelsin bebisler insallah
Tesekkur ederim sekerim insallah hepimiz hamis oluruz topik senlenir mogamiden haber yokmu dun batiydi merak ediyorm onu sirrieyvandan haberin varmi tkip edemedim gecmisi okuyamadimçooook sevindim aranızın düzelmesine, inşallah canım ama önce sen hamiş ol bakalım da ben seni takip ederim inşallah, bakalım vaktinde zamanında beklemeye ve mücadeleye devam :) çok çok teşekkürler tatlişkom benim, öperim çokça
Ben ilk doktora gittiğimde kist tedavisi gördüm onu atlattim göğsümde prolaktin yüksek çıktı.. Martta hsg filmi çekindim herşey normaldi eşimin spermiogram testi biraz sorunlu çıktı.. Aşılama dedi doktor ama ben istemedim bilmiyorum ne yapacağımı.. Çok istiyorum anne olmayi...
bende çarşamba hsg çektireceğim sanırım eşimde testlerini o gün yaptıracak. aşılama çok bir bilgim yok ama bir başka dr. a daha görünüp öyle karar verseydin, teşhis ve tedavi farklılık gösterebiliyor çünkü, erteleme bence, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,aşılamada kötü bir yöntem değil herhalde bebeğe kavuşacak olduktan sonra :)Ben ilk doktora gittiğimde kist tedavisi gördüm onu atlattim göğsümde prolaktin yüksek çıktı.. Martta hsg filmi çekindim herşey normaldi eşimin spermiogram testi biraz sorunlu çıktı.. Aşılama dedi doktor ama ben istemedim bilmiyorum ne yapacağımı.. Çok istiyorum anne olmayi...
24 ile 36 saat dürüyormuş o yüzden bu zamanı iyi değerlendirmek gerekir, kişiye göre değişirmiş..Hımm öylemi bilmimiyodum bunu daha ilk kullanıyorum çünkü.iyi yumurtlayım bakalım peki çatlama ne kadar sürüyo
mogami nin canı sıkılınca biraz kafa dinlemek istedi, en son dün bat tı ama henüz adet olmamıştı, inşallah çarçabuk döner aramıza...hayırlı haberlerini beklemekteyiz çünkü :)Tesekkur ederim sekerim insallah hepimiz hamis oluruz topik senlenir mogamiden haber yokmu dun batiydi merak ediyorm onu sirrieyvandan haberin varmi tkip edemedim gecmisi okuyamadim
Sekercigim dr banada 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekeriz dedi sen nerde cekileceksin devlette mi ozelde mibende çarşamba hsg çektireceğim sanırım eşimde testlerini o gün yaptıracak. aşılama çok bir bilgim yok ama bir başka dr. a daha görünüp öyle karar verseydin, teşhis ve tedavi farklılık gösterebiliyor çünkü, erteleme bence, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,aşılamada kötü bir yöntem değil herhalde bebeğe kavuşacak olduktan sonra :)
Himm anladim canim hayirlisi olsun insallah burdaki herkes hamisim diyecek gelsin bebislermogami nin canı sıkılınca biraz kafa dinlemek istedi, en son dün bat tı ama henüz adet olmamıştı, inşallah çarçabuk döner aramıza...hayırlı haberlerini beklemekteyiz çünkü :)
Sirrieyvan test yaptırmış ama onun umutları da önümüzdeki aya devretmiş sağlıcakla inşallah, zamanı varmış daha...
tatlım sen hamile misin yorumları okuyorum da anlayamadımOYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN BİRAZ ERKEN İSTEDİM EŞİM İSTİYORDU YANİ 1 AY İBLE EVLİ DEĞİLDİK CANIM BEN HEP GECİKTİRİCİ İÇMİŞTİM DÜĞÜN SÜRECİMDE OLMAM METOBOLİZMAM BOZULMUŞTUR DERKEN SÜPRİZ OLDU BİZLERE
canım haber ver doktor dönüşü...
canımcım ovulasyonun ne durumda senin.araştırmadfım doktor geç döllenme demişti 18 mayısta evlendim 25 mayısta regl oldum 2 haziranda reglm bitti ve 30 temmuzda öğrendiğimde 4 5 haftalık hamileydim doktor geç dölllenme demişti ama hiç araştırmadm galiba spermö içimde durdu yumurtlamam geç oldu gibi bişi
prolaktin yüksek olduğundan klomen vermedi zaten olmaz dedi, o nedenle hsg verdi sanırım, devlette çekilecek, çekiniyorum ama napiym yapılacak mecbur. bizim burada bir araştırma yaptım 1000 liradan kapı açıyorlar özelde eğer olursa bebişime harcarım o parayı devlette olmasa neyse ....Sekercigim dr banada 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekeriz dedi sen nerde cekileceksin devlette mi ozelde mi
sağol canım nasıl gidiyor ???
çatlama kişiden kişeye değişiyor ben 24. gece gördüm iki kalın çizgiyi 24 saat sonra falan silinmeye başladı yarın aynı saatlerde yaptığında yanıp sönen ya da hiç gülen yüzü görmezsen çatlamış olcak anladğım kadarıylaHımm öylemi bilmimiyodum bunu daha ilk kullanıyorum çünkü.iyi yumurtlayım bakalım peki çatlama ne kadar sürüyo
Sen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acabaçatlama kişiden kişeye değişiyor ben 24. gece gördüm iki kalın çizgiyi 24 saat sonra falan silinmeye başladı yarın aynı saatlerde yaptığında yanıp sönen ya da hiç gülen yüzü görmezsen çatlamış olcak anladğım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?