2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
canım ovü testlerinde sabah ilk idrar uygun değil yazıyor 4 saat tuvalete çıkmadan son iki saat hiç sıvı almadan sabah 10.00 ve gece 22:00 arası diye okumuştum ben 17:00 gibi yapıyordum iş çıkışında o gün iş çıkışında yaptım biraz kalın gibiydi sonra gece bir yapayım dedim acaba oldumu diye o zaman çok koyu çıkmıştı

Sen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
canım ilk idrarla yapılan düzgün sonuç vermeyebilir, uygun olan öğleden sonra çok su tüketmeyip 3-5 arasında yapılan sanırım.lh daha anlaşılır olurmuş o zaman

Kızlar ben geldım cok yogundum kendıme gelemedım daha gecmısı okuyamadım ne var ne yok

bende diyorum nerde bu elisa hoş geldin iyiyiz bazı prolaktin yumyum sorunları olan arkadaşlarımız var demezsem görmezden geliyor demesinler onlar halledilebilir sorunlar çok şükür tüm topic iyiyiz :)

bende diyorum nerde bu elisa hoş geldin iyiyiz bazı prolaktin yumyum sorunları olan arkadaşlarımız var demezsem görmezden geliyor demesinler onlar halledilebilir sorunlar çok şükür tüm topic iyiyiz :)
Hosbuldum canım Allah'ın ıznıyle hepsı gecer Allah sıfasız dert vermesın sende barısmısın cok sevındım canım hep boylemutlu gormek ıstıyorum senı ve tum arkadaslarımızı

Hosbuldum canım Allah'ın ıznıyle hepsı gecer Allah sıfasız dert vermesın sende barısmısın cok sevındım canım hep boylemutlu gormek ıstıyorum senı ve tum arkadaslarımızı

çok sağol canım barıştık iyiyiz :)) senin uçlar ne durumda acıya devam mı? :)

Bende şaşırdım kimi sabah ilk idrar diyo kimisi akşam ben 3 gündür sabah 9 da ilk idrarla yapıyorum 2 gün yanıp sönen güler yüz çıktı bugünde sabit gülen yüz çıktı dijital benimki acaba dijitalde farklı normalde fagklımı

Allah iyiliğini versin senin çok güldüm ya .Doğru mu ki bu ?Doğururuz daha dur sabır sabır sabır

Kızlar dun ogrendımkı esımın kuzenın esı hamıle ve bızım kuzen hıc dusunmuyordu bız konustuk ıkna ettık bır deneyelım bakalım olursaolsun demıs ve hamıle kalmıs hatta bana dıyor benı gaza getırdınız esıme soyledım esım boyle sevındı sevınmedı gıbı tepkı vermedı bız uc aydır denıyoruz olmadı gercı daha 3 ayın sonucu bellı degıl onun yuzundekı o ıfadeyı gorunce ıcım bır tuhaf oldu Allah'ım hayırlısıyla saglıgıyla bu ay bızede pozıtıfı gormeyı nasıp etsın dunden sonra dıyorumkı bu bat nasıl gelecek 1 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…