canım ovü testlerinde sabah ilk idrar uygun değil yazıyor 4 saat tuvalete çıkmadan son iki saat hiç sıvı almadan sabah 10.00 ve gece 22:00 arası diye okumuştum ben 17:00 gibi yapıyordum iş çıkışında o gün iş çıkışında yaptım biraz kalın gibiydi sonra gece bir yapayım dedim acaba oldumu diye o zaman çok koyu çıkmıştıSen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
canım ilk idrarla yapılan düzgün sonuç vermeyebilir, uygun olan öğleden sonra çok su tüketmeyip 3-5 arasında yapılan sanırım.lh daha anlaşılır olurmuş o zamanSen gecemi yapıyosun ovu testini ben sabah ilk idrarla yapıyorum yanlışmı yapıyorum acaba
İyi diyelim iyi olsun, gebelik anlamında pek umudum yok bu ay. Bakalım...
MINIKKUS1 canımcım nasılsın?barsmıssın kocacıgınla notuda güzelmiş senın adına sevındım hep mutlu olun inşallah
Mogami birkaç gün uzaklaşıcam buralardan diye yazmıştı cnm.mogsminin profilinden mesajlarına gir yazdıklarını okursunkızlar @Mogami nerelerde ?ben hiç denk gelemıyorum onunla
Kızlar ben geldım cok yogundum kendıme gelemedım daha gecmısı okuyamadım ne var ne yok
kızlar @Mogami nerelerde ?ben hiç denk gelemıyorum onunla
Hosbuldum canım Allah'ın ıznıyle hepsı gecer Allah sıfasız dert vermesın sende barısmısın cok sevındım canım hep boylemutlu gormek ıstıyorum senı ve tum arkadaslarımızıbende diyorum nerde bu elisahoş geldin iyiyiz bazı prolaktin yumyum sorunları olan arkadaşlarımız var demezsem görmezden geliyor demesinler onlar halledilebilir sorunlar çok şükür tüm topic iyiyiz :)
kızlar benim kahverengi pembeye döndü bir değişik inşaallah umudum doğrultusunda gider herşey
Hosbuldum canım Allah'ın ıznıyle hepsı gecer Allah sıfasız dert vermesın sende barısmısın cok sevındım canım hep boylemutlu gormek ıstıyorum senı ve tum arkadaslarımızı
Bende şaşırdım kimi sabah ilk idrar diyo kimisi akşam ben 3 gündür sabah 9 da ilk idrarla yapıyorum 2 gün yanıp sönen güler yüz çıktı bugünde sabit gülen yüz çıktı dijital benimki acaba dijitalde farklı normalde fagklımıcanım ovü testlerinde sabah ilk idrar uygun değil yazıyor 4 saat tuvalete çıkmadan son iki saat hiç sıvı almadan sabah 10.00 ve gece 22:00 arası diye okumuştum ben 17:00 gibi yapıyordum iş çıkışında o gün iş çıkışında yaptım biraz kalın gibiydi sonra gece bir yapayım dedim acaba oldumu diye o zaman çok koyu çıkmıştı
bilmiyorum değilimdir herhalde öyle birşey olma ihtimali varmı reglkentatlım sen hamile misin yorumları okuyorum da anlayamadım
Allah iyiliğini versin senin çok güldüm ya .Doğru mu ki bu ?Doğururuz daha dur sabır sabır sabırKızlar tarihte rus asıllı bir kadın 69 tane çocuk dogurmuş dogumların 16 sı ikiz, 7 üçüz, 4 üde dördüzmüş,kız bu neymiş böyle otomatige bağlamış işi bizi görse yüzümüze tükürürdü herhalde bir tanesinide doğuramadın beceriksiz diye
lovely nasıl olurki canımcountryrose Kuzum sen acaba üstün falan mı gördün bu da yerleşme olabilir mi sen acaba bir gebelik testi mi yapsan kuzum?
Kaygılı sen biryere kaybolma şekerim sen buranın tadını veriyosun sen bizim kaygımız oldun herşey çok güzel olacak er yada geç tombişler kucağımızda olacak inşallahçok sağol canım barıştık iyiyiz :)) senin uçlar ne durumda acıya devam mı? :)
dünkinden bende bişi anlamadım altı koyuydu üst tarafı silikti yani tam dik bir çizgi oluşamadı bende sende durum nedircanımcım ovulasyonun ne durumda senin.
sen şu anı sormuşsun yok canım ben bebek bekliyordum kaybettim 25 temmuzda kürtaj oldumtatlım sen hamile misin yorumları okuyorum da anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?