çok sağol canım barıştık iyiyiz :)) senin uçlar ne durumda acıya devam mı? :)
Al benden de o kadar.Daha kürtaj olalı 15 gün oldu kimbiliiir ne zaman batummadığın anda gelen bebişlerden olur seninkide inşallahhhbenim bir eylül batım bile yok :) ekim var
aynen canım hiç bu kadar dr la ugrasamıstım ben bu sabah gidicktım uyanamadm yrn gidicm artık 2mizdende hayrlı haberler alalım inşallahiyiyimm barıştık çok şükür amin canım hepimiz mutlu olalım bende yarın doktora gidicem gidelim bakalım hep beraber bu ayın finansmanı sağlığa ayrıldı zaten
Mogami birkaç gün uzaklaşıcam buralardan diye yazmıştı cnm.mogsminin profilinden mesajlarına gir yazdıklarını okursun
o dün biraz kızdı üstüste geldi bazı şeyler o yüzden bir süre yokum dedi ama dün batıydı ve kırmızıları görmemişti meraklardayızzz
önemli değil tatlım sorabilirsin:) batım belli değil düzensiz biraz ama yumurtaın 27. gün çatladığını düşünürsek 14 gün sonrası dündü ve dün başladı o yüzden ben kendimi adete hazırlamıştım dün sabah evde hiç gelmemişti tüm gece sonra işte gittim 11 e doğru bu sefer sarı akıntı vardı eve gittim öğle arası bu sefer pembeydi sanki anlamadım pzt ye herşey belli olur adetsem adet bebekse bebek:)bat ne zaman? her gün soruyorum :)
Evet doğru ben yalan haber yapmam şekerim kadın doğurmuş işte Ama kocasınıda tebrik etmek lazım adam keskin nişancıymış attıgını vurmuş
Allah iyiliğini versin senin çok güldüm ya .Doğru mu ki bu ?Doğururuz daha dur sabır sabır sabır
aynen kızlar benımde bi batım bile yok ah ah olsada calısma olsa dimi kızlarAl benden de o kadar.Daha kürtaj olalı 15 gün oldu kimbiliiir ne zaman bat
Daha gelen giden yok dedi bir gelişme olursa yazarım merakta bırakmam dediaynen canım hiç bu kadar dr la ugrasamıstım ben bu sabah gidicktım uyanamadm yrn gidicm artık 2mizdende hayrlı haberler alalım inşallah
bizi merakta bırakmasaydı biz onu cok sevıyoruz ve gercekten cok anlayıslı biri kesınlıkle kimsenın kalbını kırmazMogami nasıl ulasıcazki onun batı pek şaşmazdı ayyy meraklandm cok inşallah bebiş vardır
tatlım işte seninki djital ya bilemiyorum aslında sen ateşte ölçseydin keşke daha net anlardın durumuBende şaşırdım kimi sabah ilk idrar diyo kimisi akşam ben 3 gündür sabah 9 da ilk idrarla yapıyorum 2 gün yanıp sönen güler yüz çıktı bugünde sabit gülen yüz çıktı dijital benimki acaba dijitalde farklı normalde fagklımı
blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....aynen kızlar benımde bi batım bile yok ah ah olsada calısma olsa dimi kızlarMINIKKUS1
cnm ne zaman oldun kürtajı ?Benim 15 gün oldu bekliyorum ben dekızlar mehrabaaa :) nasılsınız bakalım deli gibi basım ağrıyo migren tuttu benm yinee. kasıklarım da ağrıyo, kaç gündür akıntım çamur gibiydi bugun normal kan renginde geliyo hasta oldum mu ki ben hasta olmayı da unuttumkürtajdan sonra adetin geldiğini nasıl anladınız diye sacma bir soru size kızlarr:) ama yanıtlayın siz yine de :)
canmm inşallah bu ayda tutacaktır üzülme canm inşallah bi sorun yokturCanimmmm benim arkadaşim o ilişkide hamile kaldıiii, hadi hayırlısı , darısı sana olsun insaAllah
canm madem akıntıyı gördün bu birkaç günü değerlendir derimve bugün 12.günüm acaba ovülasyon testimi alsam kaçırmış olurmuyum acaba.
tedavi görürken 7.günümde yumurtladığımı öğrenmiştim.
25-26 gün sürüyor arası
off kafam karıştı yine
Atatlım işte seninki djital ya bilemiyorum aslında sen ateşte ölçseydin keşke daha net anlardın durumu
Kız ateş te ölçüyorum oda çok degişmiyo zaten düşerse çatlamışmı yoksa yumurtlamışmı bilmiyorumkitatlım işte seninki djital ya bilemiyorum aslında sen ateşte ölçseydin keşke daha net anlardın durumu
afrodit hoşgeldin geçmiş olsun iyiyiz biz işte uğraşmalara devam çamur gibi geldiyse rahmin temizleniyordur tatlım adetin bitsin de yeni çalışmalar biran önce başlasın bebişinin yeri hazırlansın inşaallahkızlar mehrabaaa :) nasılsınız bakalım deli gibi basım ağrıyo migren tuttu benm yinee. kasıklarım da ağrıyo, kaç gündür akıntım çamur gibiydi bugun normal kan renginde geliyo hasta oldum mu ki ben hasta olmayı da unuttumkürtajdan sonra adetin geldiğini nasıl anladınız diye sacma bir soru size kızlarr:) ama yanıtlayın siz yine de :)
canm ben 10 ağustota oldum kürtaj.. bugun 26. günüm.. normalde adet döngüm 28 gündür adet belirtilerim var ama ben adet olmayı da unuttum kanama var ama adet mi bilmiyorum gecmiş olsun canm bu aradacnm ne zaman oldun kürtajı ?Benim 15 gün oldu bekliyorum ben de
ateşinde azda olsa bir yükselme oldumu ateş ölçümlerinin değişim olsada en yükseği yum günü diye biliyorum düşüncede çatlamış oluyorA
Kız ateş te ölçüyorum oda çok degişmiyo zaten düşerse çatlamışmı yoksa yumurtlamışmı bilmiyorumki
hoşbuldum tatlım bugun normal kan renginde geliyo ama adet oldum diyemiyorum yogun değil çünkü ama düne göre de coğaldı.. off nasıl anlıcam ben .. inşallah canm bir an önce gelsin bebişim.. bebişler..afrodit hoşgeldin geçmiş olsun iyiyiz biz işte uğraşmalara devam çamur gibi geldiyse rahmin temizleniyordur tatlım adetin bitsin de yeni çalışmalar biran önce başlasın bebişinin yeri hazırlansın inşaallah
Kızlar dun ogrendımkı esımın kuzenın esı hamıle ve bızım kuzen hıc dusunmuyordu bız konustuk ıkna ettık bır deneyelım bakalım olursaolsun demıs ve hamıle kalmıs hatta bana dıyor benı gaza getırdınız esıme soyledım esım boyle sevındı sevınmedı gıbı tepkı vermedı bız uc aydır denıyoruz olmadı gercı daha 3 ayın sonucu bellı degıl onun yuzundekı o ıfadeyı gorunce ıcım bır tuhaf oldu Allah'ım hayırlısıyla saglıgıyla bu ay bızede pozıtıfı gormeyı nasıp etsın dunden sonra dıyorumkı bu bat nasıl gelecek 1 hafta kaldı
anlıyorum cnm senı daha once ded,ğ,m gibi bıraz uzun surer kanaman bı bırgun gelıyorsa kan bı gun gelmıyordur tam bıttı dersın ama ertesi ğün çoğalır cnmhoşbuldum tatlım bugun normal kan renginde geliyo ama adet oldum diyemiyorum yogun değil çünkü ama düne göre de coğaldı.. off nasıl anlıcam ben .. inşallah canm bir an önce gelsin bebişim.. bebişler..
Kaygılı sen biryere kaybolma şekerim sen buranın tadını veriyosun sen bizim kaygımız oldun herşey çok güzel olacak er yada geç tombişler kucağımızda olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?