2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok sağol canım barıştık iyiyiz :)) senin uçlar ne durumda acıya devam mı? :)

Canım ucları sureklı degıl gogsumde sızı oluyor araara sankı damarlarım sızlıyor hıssedıyor ama bazende hıcbırsey yok gıbı bazen uclara dogru bazaen yanlarda oluyor gecen aylarda sancılarbenı yanılttı ınsalalh hayatımda ılk defa yasadıgım gogus sancısı benı yanıltmaz özellıkle otobusten ındıkten sonra cok oluyor bazende gun ıcınde

iyiyimm barıştık çok şükür amin canım hepimiz mutlu olalım bende yarın doktora gidicem gidelim bakalım hep beraber bu ayın finansmanı sağlığa ayrıldı zaten
aynen canım hiç bu kadar dr la ugrasamıstım ben bu sabah gidicktım uyanamadm yrn gidicm artık 2mizdende hayrlı haberler alalım inşallah

Mogami birkaç gün uzaklaşıcam buralardan diye yazmıştı cnm.mogsminin profilinden mesajlarına gir yazdıklarını okursun

o dün biraz kızdı üstüste geldi bazı şeyler o yüzden bir süre yokum dedi ama dün batıydı ve kırmızıları görmemişti meraklardayızzz

bizi merakta bırakmasaydı biz onu cok sevıyoruz ve gercekten cok anlayıslı biri kesınlıkle kimsenın kalbını kırmaz Mogami nasıl ulasıcazki onun batı pek şaşmazdı ayyy meraklandm cok inşallah bebiş vardır

bat ne zaman? her gün soruyorum :)
önemli değil tatlım sorabilirsin:) batım belli değil düzensiz biraz ama yumurtaın 27. gün çatladığını düşünürsek 14 gün sonrası dündü ve dün başladı o yüzden ben kendimi adete hazırlamıştım dün sabah evde hiç gelmemişti tüm gece sonra işte gittim 11 e doğru bu sefer sarı akıntı vardı eve gittim öğle arası bu sefer pembeydi sanki anlamadım pzt ye herşey belli olur adetsem adet bebekse bebek:)

Daha gelen giden yok dedi bir gelişme olursa yazarım merakta bırakmam dedi

tatlım işte seninki djital ya bilemiyorum aslında sen ateşte ölçseydin keşke daha net anlardın durumu

kızlar mehrabaaa :) nasılsınız bakalım deli gibi basım ağrıyo migren tuttu benm yinee. kasıklarım da ağrıyo, kaç gündür akıntım çamur gibiydi bugun normal kan renginde geliyo hasta oldum mu ki ben hasta olmayı da unuttum kürtajdan sonra adetin geldiğini nasıl anladınız diye sacma bir soru size kızlarr:) ama yanıtlayın siz yine de :)

aynen kızlar benımde bi batım bile yok ah ah olsada calısma olsa dimi kızlar MINIKKUS1
blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....

cnm ne zaman oldun kürtajı ?Benim 15 gün oldu bekliyorum ben de

Canimmmm benim arkadaşim o ilişkide hamile kaldıiii, hadi hayırlısı , darısı sana olsun insaAllah
canmm inşallah bu ayda tutacaktır üzülme canm inşallah bi sorun yoktur

canm madem akıntıyı gördün bu birkaç günü değerlendir derim

tatlım işte seninki djital ya bilemiyorum aslında sen ateşte ölçseydin keşke daha net anlardın durumu
A
Kız ateş te ölçüyorum oda çok degişmiyo zaten düşerse çatlamışmı yoksa yumurtlamışmı bilmiyorumki

afrodit hoşgeldin geçmiş olsun iyiyiz biz işte uğraşmalara devam çamur gibi geldiyse rahmin temizleniyordur tatlım adetin bitsin de yeni çalışmalar biran önce başlasın bebişinin yeri hazırlansın inşaallah

cnm ne zaman oldun kürtajı ?Benim 15 gün oldu bekliyorum ben de
canm ben 10 ağustota oldum kürtaj.. bugun 26. günüm.. normalde adet döngüm 28 gündür adet belirtilerim var ama ben adet olmayı da unuttum kanama var ama adet mi bilmiyorum gecmiş olsun canm bu arada

A

Kız ateş te ölçüyorum oda çok degişmiyo zaten düşerse çatlamışmı yoksa yumurtlamışmı bilmiyorumki
ateşinde azda olsa bir yükselme oldumu ateş ölçümlerinin değişim olsada en yükseği yum günü diye biliyorum düşüncede çatlamış oluyor

hoşbuldum tatlım bugun normal kan renginde geliyo ama adet oldum diyemiyorum yogun değil çünkü ama düne göre de coğaldı.. off nasıl anlıcam ben .. inşallah canm bir an önce gelsin bebişim.. bebişler..

işte kısmettt tamamen psikolojinin rahat olması da önemli ne diyelim hayırlı olsun yeni bebiş :)) seninde olacak allah kısmet ederse daha 3 dur az :)

hoşbuldum tatlım bugun normal kan renginde geliyo ama adet oldum diyemiyorum yogun değil çünkü ama düne göre de coğaldı.. off nasıl anlıcam ben .. inşallah canm bir an önce gelsin bebişim.. bebişler..
anlıyorum cnm senı daha once ded,ğ,m gibi bıraz uzun surer kanaman bı bırgun gelıyorsa kan bı gun gelmıyordur tam bıttı dersın ama ertesi ğün çoğalır cnm

Kaygılı sen biryere kaybolma şekerim sen buranın tadını veriyosun sen bizim kaygımız oldun herşey çok güzel olacak er yada geç tombişler kucağımızda olacak inşallah

çok sağol şu işe katlanma sebebim burası burda bunları paylaşmasak ben akşam kocama dırdır ederim iştede duramam patlarım :)) iyi ki varsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…