asim hoşgeldin nasılsın, bebiş nasılanlıyorum cnm senı daha once ded,ğ,m gibi bıraz uzun surer kanaman bı bırgun gelıyorsa kan bı gun gelmıyordur tam bıttı dersın ama ertesi ğün çoğalır cnm
Sağol cnm .Bence adetin başlamıştır .28 günlük döngü 26 ya inmiştir işte.Yani heralde öyle oluyordur.Benim 26 - 27 -28.günlerde kanamam başlasaydı direk adet diye yorumlardım ama sen böyle yapınca bilemedim şimdi.canm ben 10 ağustota oldum kürtaj.. bugun 26. günüm.. normalde adet döngüm 28 gündür adet belirtilerim var ama ben adet olmayı da unuttum kanama var ama adet mi bilmiyorum gecmiş olsun canm bu arada
işte kısmettt tamamen psikolojinin rahat olması da önemli ne diyelim hayırlı olsun yeni bebiş :)) seninde olacak allah kısmet ederse daha 3 dur az :)
çok sinir bozucu gercekten canm yaa neyse napalım basa gelen cekilecek.. senin böbüş nasıl canm sen nassınnanlıyorum cnm senı daha once ded,ğ,m gibi bıraz uzun surer kanaman bı bırgun gelıyorsa kan bı gun gelmıyordur tam bıttı dersın ama ertesi ğün çoğalır cnm
blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....
Canım ucları sureklı degıl gogsumde sızı oluyor araara sankı damarlarım sızlıyor hıssedıyor ama bazende hıcbırsey yok gıbı bazen uclara dogru bazaen yanlarda oluyor gecen aylarda sancılarbenı yanılttı ınsalalh hayatımda ılk defa yasadıgım gogus sancısı benı yanıltmaz özellıkle otobusten ındıkten sonra cok oluyor bazende gun ıcınde
belıyorum yarın dr randevum var bakalım nasıl olmus bebsım dua edın banaçok sinir bozucu gercekten canm yaa neyse napalım basa gelen cekilecek.. senin böbüş nasıl canm sen nassınn
Bence bukadar erken adet olmazsın ben kürtajdan 35 gün sonra doktors gidmiltim niye adet olmuyorum diye 1 gün sonrada oldum zaten ama kahverengi kepekler şeklinde oldu ilk günler sonra normale döndü yani en erken bir adet süresi oluyoSağol cnm .Bence adetin başlamıştır .28 günlük döngü 26 ya inmiştir işte.Yani heralde öyle oluyordur.Benim 26 - 27 -28.günlerde kanamam başlasaydı direk adet diye yorumlardım ama sen böyle yapınca bilemedim şimdi.
ayyy canım o kadar gec yatınca sabah kalkamadm yrn gidicem hem eşimde yanımda olur :)
Al benden de o kadar.Daha kürtaj olalı 15 gün oldu kimbiliiir ne zaman bat
canm eğer yarın daha da coğalırsa adet olmuşum dicem diğer topiklerde de sordum çok kişi de eski adet döngüsünde adet olmuş kürtajdan sonra .. benm de kürtajdan sonra yoğun bi kanamam olmadı akıntı gibi oldu hep..Sağol cnm .Bence adetin başlamıştır .28 günlük döngü 26 ya inmiştir işte.Yani heralde öyle oluyordur.Benim 26 - 27 -28.günlezarde kanamam başlasaydı direk adet diye yorumlardım ama sen böyle yapınca bilemedim şimdi.
senin dr lar git gide azaltmışlar süreyi bakalım üçüncü ne diyecek.Ben kürtajdan 1 hafta sonra(geçen hafta)gittim kürtajı yapan dr a yine 3 ay dedi.canımcım walla bu kurtajı yapan dr bana 3 ay dedı ama baska dr gittim o 2 ay dedı bide en cok guvenebilecegım dr var izmirde ona p.tesı gunu gidicem bakalım o ne diycek o ne derse onu yapıcam :) mutlaka yazarım burdan kurtaj yapan dr yrn gidicem onuda yazarım kuzu sen ne zman gidiceksın?
aynen canım hiç bu kadar dr la ugrasamıstım ben bu sabah gidicktım uyanamadm yrn gidicm artık 2mizdende hayrlı haberler alalım inşallah
bizi merakta bırakmasaydı biz onu cok sevıyoruz ve gercekten cok anlayıslı biri kesınlıkle kimsenın kalbını kırmaz @Mogami nasıl ulasıcazki onun batı pek şaşmazdı ayyy meraklandm cok inşallah bebiş vardır
kızlar benim kahverengi pembeye döndü bir değişik inşaallah umudum doğrultusunda gider herşey
önemli değil tatlım sorabilirsin:) batım belli değil düzensiz biraz ama yumurtaın 27. gün çatladığını düşünürsek 14 gün sonrası dündü ve dün başladı o yüzden ben kendimi adete hazırlamıştım dün sabah evde hiç gelmemişti tüm gece sonra işte gittim 11 e doğru bu sefer sarı akıntı vardı eve gittim öğle arası bu sefer pembeydi sanki anlamadım pzt ye herşey belli olur adetsem adet bebekse bebek:)
Pardon ben yanlış okumuşum 26.günüm yazmışın ama ben ayın 26 sı okumuşum pardon canım bu şekilde normal 26 gün çok normal adet olmuşsunSağol cnm .Bence adetin başlamıştır .28 günlük döngü 26 ya inmiştir işte.Yani heralde öyle oluyordur.Benim 26 - 27 -28.günlerde kanamam başlasaydı direk adet diye yorumlardım ama sen böyle yapınca bilemedim şimdi.
canım benim normaldede adet öncesi öyle oluyor biliyorsun ama hamiş olduğum ay aşırı farklı olmuştu ağrısı inşallah bu farklılık bu ay bizi sevindirir hayırlısı allahtan ama bu ay gelsin mümkünse
halimize bak biz dünyaya anne olmak için gelmişiz sanırım bi 35 40 gün beklemek gerekecek bide sonraki batı beklemek gerekecek aylar aylar ne yapalım allah sağlığıyla yeniden nasip etsinde burda beklerizzz :)):):)
dur anlayamadım 35 40 bekledik bide bir bat daha beklenecek yani 2 adet geçirip öyle mi başlasak çalışmaya diyorsun?halimize bak biz dünyaya anne olmak için gelmişiz sanırım bi 35 40 gün beklemek gerekecek bide sonraki batı beklemek gerekecek aylar aylar ne yapalım allah sağlığıyla yeniden nasip etsinde burda beklerizzz :)):):)
aynen kızlar benımde bi batım bile yok ah ah olsada calısma olsa dimi kızlarMINIKKUS1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?