2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canm ben 10 ağustota oldum kürtaj.. bugun 26. günüm.. normalde adet döngüm 28 gündür adet belirtilerim var ama ben adet olmayı da unuttum kanama var ama adet mi bilmiyorum gecmiş olsun canm bu arada
Sağol cnm .Bence adetin başlamıştır .28 günlük döngü 26 ya inmiştir işte.Yani heralde öyle oluyordur.Benim 26 - 27 -28.günlerde kanamam başlasaydı direk adet diye yorumlardım ama sen böyle yapınca bilemedim şimdi.

işte kısmettt tamamen psikolojinin rahat olması da önemli ne diyelim hayırlı olsun yeni bebiş :)) seninde olacak allah kısmet ederse daha 3 dur az :)

Evet canm saglıcakla gelsın tum bebısler tesekkur ederız canım Insallah canım sabırla beklıyoruz gecen ay adet olacagımı bılıyordum hıssettım ama bu ay ıcım bır tuhaf korku var sankı anlıyamıyoru

anlıyorum cnm senı daha once ded,ğ,m gibi bıraz uzun surer kanaman bı bırgun gelıyorsa kan bı gun gelmıyordur tam bıttı dersın ama ertesi ğün çoğalır cnm
çok sinir bozucu gercekten canm yaa neyse napalım basa gelen cekilecek.. senin böbüş nasıl canm sen nassınn

blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....

canımcım walla bu kurtajı yapan dr bana 3 ay dedı ama baska dr gittim o 2 ay dedı bide en cok guvenebilecegım dr var izmirde ona p.tesı gunu gidicem bakalım o ne diycek o ne derse onu yapıcam :) mutlaka yazarım burdan kurtaj yapan dr yrn gidicem onuda yazarım kuzu sen ne zman gidiceksın?

canım benim normaldede adet öncesi öyle oluyor biliyorsun ama hamiş olduğum ay aşırı farklı olmuştu ağrısı inşallah bu farklılık bu ay bizi sevindirir hayırlısı allahtan ama bu ay gelsin mümkünse

Bence bukadar erken adet olmazsın ben kürtajdan 35 gün sonra doktors gidmiltim niye adet olmuyorum diye 1 gün sonrada oldum zaten ama kahverengi kepekler şeklinde oldu ilk günler sonra normale döndü yani en erken bir adet süresi oluyo

Al benden de o kadar.Daha kürtaj olalı 15 gün oldu kimbiliiir ne zaman bat

halimize bak biz dünyaya anne olmak için gelmişiz sanırım bi 35 40 gün beklemek gerekecek bide sonraki batı beklemek gerekecek aylar aylar ne yapalım allah sağlığıyla yeniden nasip etsinde burda beklerizzz :)):):)

canm eğer yarın daha da coğalırsa adet olmuşum dicem diğer topiklerde de sordum çok kişi de eski adet döngüsünde adet olmuş kürtajdan sonra .. benm de kürtajdan sonra yoğun bi kanamam olmadı akıntı gibi oldu hep..

senin dr lar git gide azaltmışlar süreyi bakalım üçüncü ne diyecek.Ben kürtajdan 1 hafta sonra(geçen hafta)gittim kürtajı yapan dr a yine 3 ay dedi.

evet ama yeterki güzel şeyler için gidelim doktorlara ben nineden farksızım hep bi doktorlardayım mogami bizi okuyodur diye düşünüyorum ( inşallah güzel haber alırda duramaz hemen yazar :)

tamam tamam senin 44.günü bekliyordukk hadi bakalım pazartesiye yeni umutlar var yine bizde :)

Pardon ben yanlış okumuşum 26.günüm yazmışın ama ben ayın 26 sı okumuşum pardon canım bu şekilde normal 26 gün çok normal adet olmuşsun

Canım ben sımdıye kadar adetımde oyle bır sancı cekmedım goguslerımde sısmez bıle benım goguslerım canım adetten once ama ınsallah dedıgın gıbı mumkunse gelsın bu ay mınık tospa ben ama hep denedım goguslerım agrımadıgı ıcın dıger aylarda hamılelık umudum cok olmadı ama bu ay umutlandım gıbı cok umutlanmakta ıstemıyorum hayırlısı dua edermısı canım

2014 yılı bitmeden inşallah hepimiz güzel haberler veririz burada....
Doğum aylarımızı konuşuruz hayırlısıyla :)

dur anlayamadım 35 40 bekledik bide bir bat daha beklenecek yani 2 adet geçirip öyle mi başlasak çalışmaya diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…