dualarım seninle tatlım inşaallah bebişini göreceksin sağ salim:)belıyorum yarın dr randevum var bakalım nasıl olmus bebsım dua edın bana
canm onu bana yazmıştı arkadas ama herkeste öyle uzun sürmüyormuş benm de kaç gündür çamur gibiydi bugun biraz coğaldı ve normal kana dönüştü o yüzden öle dediBence bukadar erken adet olmazsın ben kürtajdan 35 gün sonra doktors gidmiltim niye adet olmuyorum diye 1 gün sonrada oldum zaten ama kahverengi kepekler şeklinde oldu ilk günler sonra normale döndü yani en erken bir adet süresi oluyo
kızlar mehrabaaa :) nasılsınız bakalım deli gibi basım ağrıyo migren tuttu benm yinee. kasıklarım da ağrıyo, kaç gündür akıntım çamur gibiydi bugun normal kan renginde geliyo hasta oldum mu ki ben hasta olmayı da unuttumkürtajdan sonra adetin geldiğini nasıl anladınız diye sacma bir soru size kızlarr:) ama yanıtlayın siz yine de :)
direkt kırmızı gelseydi umudum biterdi o an ama kahve pembe arası gelince yine başladı, benim döngü uzun oluca ben içimdiki umudu gönderiyorum geri geliyor gönderiyorum geri geliyor lastik gibi yahuuutamam tamam senin 44.günü bekliyordukk hadi bakalım pazartesiye yeni umutlar var yine bizde :)
adetten farklı ağrılar tabiki insanı hemen moda sokuyor umarım hamilesindirde 9 ay bu modda devam edersinCanım ben sımdıye kadar adetımde oyle bır sancı cekmedım goguslerımde sısmez bıle benım goguslerım canım adetten once ama ınsallah dedıgın gıbı mumkunse gelsın bu ay mınık tospa ben ama hep denedım goguslerım agrımadıgı ıcın dıger aylarda hamılelık umudum cok olmadı ama bu ay umutlandım gıbı cok umutlanmakta ıstemıyorum hayırlısı dua edermısı canım
Evet canm saglıcakla gelsın tum bebısler tesekkur ederız canım Insallah canım sabırla beklıyoruz gecen ay adet olacagımı bılıyordum hıssettım ama bu ay ıcım bır tuhaf korku var sankı anlıyamıyoru
sağol cnm ya çok feci migrensanırım adet oluyorsun kaç gün geçmişti ama ? birde migrennn(( geçmiş olsun canım
Canım ben sımdıye kadar adetımde oyle bır sancı cekmedım goguslerımde sısmez bıle benım goguslerım canım adetten once ama ınsallah dedıgın gıbı mumkunse gelsın bu ay mınık tospa ben ama hep denedım goguslerım agrımadıgı ıcın dıger aylarda hamılelık umudum cok olmadı ama bu ay umutlandım gıbı cok umutlanmakta ıstemıyorum hayırlısı dua edermısı canım
2014 yılı bitmeden inşallah hepimiz güzel haberler veririz burada....
Doğum aylarımızı konuşuruz hayırlısıyla:)
dur anlayamadım 35 40 bekledik bide bir bat daha beklenecek yani 2 adet geçirip öyle mi başlasak çalışmaya diyorsun?
Kizlar yumurta aki kivami gorunce yumurta catlamismi oluyordu ??
ummadığın anda gelen bebişlerden olur seninkide inşallahhhbenim bir eylül batım bile yok :) ekim var
sağol cnm ya çok feci migren26. gün bugun ağrım da var kasıkta
direkt kırmızı gelseydi umudum biterdi o an ama kahve pembe arası gelince yine başladı, benim döngü uzun oluca ben içimdiki umudu gönderiyorum geri geliyor gönderiyorum geri geliyor lastik gibi yahuuu
ben de aaaamiiiiinnn diyorum hatta biz diyeyim dimi kızlar aaaminnnn:):):):):):)evet allahım olsun demiyorum kendime de size de allahım hayırlısı ne zaman nasılsa öyle gelsin bebişlerr inşallahhh diyorum :):):)
bende çok kilo almıştım şu an 68 kiloyum bayrma kadar en az 62 falan olmak istiyorum belki bu kiloda hamile kalmamk benim için daha iyi oldu yoksa hamilelikte alacaklarımla birlikte tostoparlak birşey olabilirdim bugünden itibaren istikrar sabır spor ve diyetle başlayacağım inşaallah 1 ay sonra eski kıyafetlerime girebiliyor olmak istiyorumçok iyi ya senin umudun da güzelgidip dönüyor he ne güzel yaa olsun canım olsun ne olursa olsun umutlu olmak gerek dediğin gibi kırmızıysa kırmızı bebişse bebiş :):):)
Hmmm anladım.Bana 3 ay korun dedi.Bu durumda kasımda adet gördükten sonra gel dedi.Ama benim o kadar beklemye hiiiiç niyetim yok.1 adet geçirip başlamak istiyorum.Ya da en kötü 2 adet bekleyebilirm heralde.Bir de hooop diye hemen tutacak diye bişey de yok.Bakalım kaç ay bekliyeceğiz.canım ben direk adetle attım kesemi doktor 35 40 gün sonra adet olursun dedi adetten sonra çalışmaya başlasak bi de sonuçlar için 35 40 beklesem ekim sonunu geçer belki o yüzden öyle dedim doktorun sana ne zaman korunmayı bırak dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?