aaaaminnnnnnnnnnnben de aaaamiiiiinnn diyorum hatta biz diyeyim dimi kızlar aaaminnnn:):):):):):)
Kiyamam ya benim uykum yok gelip calisiyim yerine canim insaAllah yarinda guzel haberler getirirsin bizekızlar biri benım yerıme şirkette dursa bende güzel bır uyku çeksem çok uykum geldi
adetten farklı ağrılar tabiki insanı hemen moda sokuyor umarım hamilesindirde 9 ay bu modda devam edersingöğüs ağrısı acısı da psikolojik olacak değil dimi yaaa:)
Canim yumurtlama belirtilerin olabilir calismalari aksatmayinkızlar daha önce de yazmıştım hastalığım yeni bitti ama sol kasığımda bi hassaslık ve belimde bi ağrı var değişik hissediyorum ama hastalığımın son günleri de böyleydi acaba üstüne görme olabilir mi diye test yaptım ama sonuç negatif noluyo bana ?
evet allahım olsun demiyorum kendime de size de allahım hayırlısı ne zaman nasılsa öyle gelsin bebişlerr inşallahhh diyorum :):):)
allahhımm hayırlısını versin şafak 8 :):):)
kıyamam ben sana sen de yat dinlen yarın inş güzel haber veririm dua et banaKiyamam ya benim uykum yok gelip calisiyim yerine canim insaAllah yarinda guzel haberler getirirsin bize
canım hemen olur mu dersin 29u ilk adet günüm önceki gün de bitti başlamış olabilr mi yumrtlama dönemiCanim yumurtlama belirtilerin olabilir calismalari aksatmayin
Benim anestezi uygulandi yoksa cesaret edemezdim korkuyordum bana da cok zor olduğu söylendi canmCanim hosgeldin bende 2 ay klomen kullanacagim olmazsa hsg cekeriz dedi dr korkuyorum bazilari acili oldu diyor senin nasil gecti
İnşaallah öyle olur şu an beklemedeyim 23ünde dr randevum var başka dr'a gideceğim bakalim ne çıkacak yine günüm gecti hayırlısı olsun canım..geçmiş olsun canım öncelikle tüm vücuda genel bir bakım tedavi olmuş çok şükür yoluna girmiş hepsi :) eşinin sperm sorunu çok ciddi değilse istersen bir düre oluruna bırakıp dene ama artık sabırsızım ve psikolojim kötü etkileniyor dersen aşıya başlamakta yarar var kısmet ne zamansa belki ne yapıyım diye durup düşünürken oluverir :)
Raabim insaAllah minnosunu gosterir sana belkim kalp atisini bile duyarsin insaAllahkıyamam ben sana sen de yat dinlen yarın inş güzel haber veririm dua et bana
Evet canim olabilir bazen erken bazende gec yumurtlama olabilir sen elden kacirma gun asiri yakala kocayicanım hemen olur mu dersin 29u ilk adet günüm önceki gün de bitti başlamış olabilr mi yumrtlama dönemi
evet canm adetse cok sevindim valla doktorum 1 yada 2 ay korun sonra da kısa zamanda hamile kaırsın demişti inşallah da öyle olur ben korunmıcam canm ilk aydan olacağını sanmıyorum zaten o sırada 1 ay daha gecer hem adeti beklerken de 1 ayım gecti yeter :)canım bence adet oluyorsun vee bu güzel daha erken oldun rahim temizlensinnn :)) bak herkesn rahim yapısı farklı senin doktorun sana iki ay bekle der benimki bana 3 ay yani eğer doktorumuza güveniyorsak bizim durumumuza ne kadar zaman önerirse o kadar durmalıyız benim düşük şeklimi yaşayıp farketmeyen kadınlar korunmadan devam ediyorlar bende merak etmesem anlamayacaktım ama doktor önermiyor diye bir ay beklemek istiyorum işte herkeste adet süresi kıvamı zamanı her şey farklı olumlu düşün bir an önce adetler geri geldi :):):)
Öyle yapacağım zaten canım yaa başka dr'a gideceğim hayrlisi neyse o olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hayrli evlatlar versin bizlere...bende çarşamba hsg çektireceğim sanırım eşimde testlerini o gün yaptıracak. aşılama çok bir bilgim yok ama bir başka dr. a daha görünüp öyle karar verseydin, teşhis ve tedavi farklılık gösterebiliyor çünkü, erteleme bence, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,aşılamada kötü bir yöntem değil herhalde bebeğe kavuşacak olduktan sonra :)
İnşaallah öyle olur şu an beklemedeyim 23ünde dr randevum var başka dr'a gideceğim bakalim ne çıkacak yine günüm gecti hayırlısı olsun canım..
evet canm adetse cok sevindim valla doktorum 1 yada 2 ay korun sonra da kısa zamanda hamile kaırsın demişti inşallah da öyle olur ben korunmıcam canm ilk aydan olacağını sanmıyorum zaten o sırada 1 ay daha gecer hem adeti beklerken de 1 ayım gecti yeter :)
Umudumuzu kaybetmiyoruz kizlar :)bakalım hayırlısı dediğin gibi elde seçenekler var çok şükür sağlığında yerinde umutluyuzzz biz hepimiz :)
inş cnm bende öyle sanıyorum inş mücizem bana kendını gösterir. cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasamaktan dr gotmeye bıle korkuyorum okadar yanıRaabim insaAllah minnosunu gosterir sana belkim kalp atisini bile duyarsin insaAllah
cnm sen rüzgarda kalmıssın sırtını üşütmüssün dikkat et kendıneİKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?