2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

adetten farklı ağrılar tabiki insanı hemen moda sokuyor umarım hamilesindirde 9 ay bu modda devam edersin göğüs ağrısı acısı da psikolojik olacak değil dimi yaaa:)

Aynen canım hemen acabamı dıyorsun yanı bunun psıkolojık olacagını snamıyorum resmen damarlarım sızlıyor sankı ınsallah hamıleyımdırde bu moddan hıc cıkmam canm

Canim yumurtlama belirtilerin olabilir calismalari aksatmayin

evet allahım olsun demiyorum kendime de size de allahım hayırlısı ne zaman nasılsa öyle gelsin bebişlerr inşallahhh diyorum :):):)

bende öyle dıyorum cnım hayırlısıyla saglıgıyla olsun inşalalh bebıslerımız cok bekletmez

allahhımm hayırlısını versin şafak 8 :):):)

Aminnnnn canım evet canım ya zaman hıc gecmeyecek gıbı haftaya cumartesı tam 28. gunum hatta soyle bırsey var kızlar benım ılk kahverengı lekem 16 aksamı geldı gecede tam sokulmus sımdı ben 16 da mı 17 demı adet oluyorum eger 16 ıse onumuzdekı cuma tam 28. gunum ve gecen ay tam 28. gunumde adet oldum

İnşaallah öyle olur şu an beklemedeyim 23ünde dr randevum var başka dr'a gideceğim bakalim ne çıkacak yine günüm gecti hayırlısı olsun canım..

evet canm adetse cok sevindim valla doktorum 1 yada 2 ay korun sonra da kısa zamanda hamile kaırsın demişti inşallah da öyle olur ben korunmıcam canm ilk aydan olacağını sanmıyorum zaten o sırada 1 ay daha gecer hem adeti beklerken de 1 ayım gecti yeter :)

Öyle yapacağım zaten canım yaa başka dr'a gideceğim hayrlisi neyse o olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hayrli evlatlar versin bizlere...

::):):) peki bakalım sen nasıl istiyorsan allah yardımcımız olsun :)

İKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI

Raabim insaAllah minnosunu gosterir sana belkim kalp atisini bile duyarsin insaAllah
inş cnm bende öyle sanıyorum inş mücizem bana kendını gösterir. cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasamaktan dr gotmeye bıle korkuyorum okadar yanı

İKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI
cnm sen rüzgarda kalmıssın sırtını üşütmüssün dikkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…