bence ona çok takılma ya ha bir gün önce ha bir sonra kafanı rahat bırak bak ben senin gibi yaptım hergün kaç gün kaldığını düşündüm her sabah uyandığımda bugün 1 gün daha gidecek dedim sonum bu oldu stresin güzel giden şeyi etkilemesin tatlım benim kafanı rahatlatacak şeyler bul bence belirtilere sevin ama bu ayrıntılar kafanı yormasın sen 17 de olmuşsun gibi düşün sonuçlar net ve güzel veeeee bol beta hormonlu olsunAminnnnn canım evet canım ya zaman hıc gecmeyecek gıbı haftaya cumartesı tam 28. gunum hatta soyle bırsey var kızlar benım ılk kahverengı lekem 16 aksamı geldı gecede tam sokulmus sımdı ben 16 da mı 17 demı adet oluyorum eger 16 ıse onumuzdekı cuma tam 28. gunum ve gecen ay tam 28. gunumde adet oldum
ALLAH ALLAH neden öyle oldu ki yaw şimdi nefes alırken oluyor demek her zaman olmuyor dimi geçiyor sonraİKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI
bence ona çok takılma ya ha bir gün önce ha bir sonra kafanı rahat bırak bak ben senin gibi yaptım hergün kaç gün kaldığını düşündüm her sabah uyandığımda bugün 1 gün daha gidecek dedim sonum bu oldu stresin güzel giden şeyi etkilemesin tatlım benim kafanı rahatlatacak şeyler bul bence belirtilere sevin ama bu ayrıntılar kafanı yormasın sen 17 de olmuşsun gibi düşün sonuçlar net ve güzel veeeee bol beta hormonlu olsun
İKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI
tanıdığım kadarıyla olur dıye umıt edıyorum cnm ama nolcaa bellı olmaz tabiiiii ınsallah öncekıler gıbı çok beklememaa masallah tecrubrlisin o zaman canim bu ay yegenimizi bekliyoruz insallah bak bu defada oyle olur sonucta kendini taniyosun
ya evt bende cok merak edıyorum inş en kısa zamanda aramıza döner lütfen gelsinnMogami canım cicim nerelerdesun meraktayuk yawww
gelsin tabi annesi gibi teyzeleri de bekliyor onun haberiniAyyyy canım benım cok sagol bende zamana takılmamaya calısıyorum canım oglene kadar cok yogundum aklmda bıle degıldı ama dedıgın gıbı 1 gun once 1 gun sonra fark etmez bılmıyordum ogrenmek ıstedım canım zaten kafamda belırledıgım bır tarıh var eger adet olmazsam persembe gunu ayın 18 de test yapacagım ınsallah dedıgın gıbı bolllllllllll betalı ve koyu pembe ıkıncı cızgıyı gorurum kuzum gelsın saglıgıyla benım mınık tospammm
Ayyy canım benm ıcımı rahatlattın huzr geldı sankı umut doldum cokkkkkkkk tesekkur ederım gelsın benım bebısım gelsın bızı sevındırsıngelsin tabi annesi gibi teyzeleri de bekliyor onun haberini
cnm yhaa bu spermler nıye dısarı çıkıo ne yaptın çıkmamamsı içinkizlar gunaydinlar selamlar cok mutluyum yaa ikigun once catlatma ignemi oldum dun iliski oldu ve disari hic spermcikler cikmadi yavrucuklarim benimle kaldi
inş cnm bende öyle sanıyorum inş mücizem bana kendını gösterir. cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasamaktan dr gotmeye bıle korkuyorum okadar yanı
cnm sen rüzgarda kalmıssın sırtını üşütmüssün dikkat et kendıne
ALLAH ALLAH neden öyle oldu ki yaw şimdi nefes alırken oluyor demek her zaman olmuyor dimi geçiyor sonra
ondan mıdıryoksa stres mideme mi vurdu bilemedim inşallah geçer sıcak bi şeyler içtim şimdi
Üşütmüşsün canım kendıne dıkkat et sıcak tut gecmıs olsun
cnm dısarı mutlaka bır mıktar cıkar bazende cıkmayabılır bunu dr spremın yogunluguna baglıyor cıktıgı zaman sorun teşkil etmıyor bende cok kafama takıyordum sonra dr konusunca anladımkı normalmişcnm yhaa bu spermler nıye dısarı çıkıo ne yaptın çıkmamamsı için
canım dikkat et kendine , sıcak bitki çayı iç...
inş cnm hepberaber 18 beklıyoruz fazla kafana takma cnmöyle yapıyorum :) ayy eylül hamile misin diye sormuş çok hoşuma gitti yaa senin öyle olduğunu duymak kulağa süper geliyor allahım inş 18inde duyacağızz :)
offf kızlar işler birden bastırıyor , okuyamadım yine sayfaları...
elisa hamilemisin canım ? çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?