2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence ona çok takılma ya ha bir gün önce ha bir sonra kafanı rahat bırak bak ben senin gibi yaptım hergün kaç gün kaldığını düşündüm her sabah uyandığımda bugün 1 gün daha gidecek dedim sonum bu oldu stresin güzel giden şeyi etkilemesin tatlım benim kafanı rahatlatacak şeyler bul bence belirtilere sevin ama bu ayrıntılar kafanı yormasın sen 17 de olmuşsun gibi düşün sonuçlar net ve güzel veeeee bol beta hormonlu olsun

İKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI
ALLAH ALLAH neden öyle oldu ki yaw şimdi nefes alırken oluyor demek her zaman olmuyor dimi geçiyor sonra

Ayyyy canım benım cok sagol bende zamana takılmamaya calısıyorum canım oglene kadar cok yogundum aklmda bıle degıldı ama dedıgın gıbı 1 gun once 1 gun sonra fark etmez bılmıyordum ogrenmek ıstedım canım zaten kafamda belırledıgım bır tarıh var eger adet olmazsam persembe gunu ayın 18 de test yapacagım ınsallah dedıgın gıbı bolllllllllll betalı ve koyu pembe ıkıncı cızgıyı gorurum kuzum gelsın saglıgıyla benım mınık tospammm

İKİ KABURGAMIN BİTİŞİNİN ORTASINDAKİ BOŞLUKTA AĞRIM VAR DERİN NEFES ALDIKÇA ARTIYOR DÜNDE VARDI BU SAATLERDE BAŞLAMIŞTI YİNE VAR SANDALYEDE OTURURKEN BİLE RAHATSIZ EDİYOR HEP BİR AĞRI

Üşütmüşsün canım kendıne dıkkat et sıcak tut gecmıs olsun

aa masallah tecrubrlisin o zaman canim bu ay yegenimizi bekliyoruz insallah bak bu defada oyle olur sonucta kendini taniyosun
tanıdığım kadarıyla olur dıye umıt edıyorum cnm ama nolcaa bellı olmaz tabiiiii ınsallah öncekıler gıbı çok beklemem

gelsin tabi annesi gibi teyzeleri de bekliyor onun haberini

kizlar gunaydinlar selamlar cok mutluyum yaa ikigun once catlatma ignemi oldum dun iliski oldu ve disari hic spermcikler cikmadi yavrucuklarim benimle kaldi
cnm yhaa bu spermler nıye dısarı çıkıo ne yaptın çıkmamamsı için

inş cnm bende öyle sanıyorum inş mücizem bana kendını gösterir. cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasamaktan dr gotmeye bıle korkuyorum okadar yanı

çok haklısın korkunda ama o tehlikeli bir haftayı daha atlattı demekki neymiş iyiymiş annesi hadi için rahat etsinn artık rahat et benim bebeğim güçlüdür evelallah annesine sıkı sıkı sarılır de oda iyice tutunsun sana sarılın sıkı sıkı :)::)

offf kızlar işler birden bastırıyor , okuyamadım yine sayfaları...
elisa hamilemisin canım ? çok sevindim

cnm yhaa bu spermler nıye dısarı çıkıo ne yaptın çıkmamamsı için
cnm dısarı mutlaka bır mıktar cıkar bazende cıkmayabılır bunu dr spremın yogunluguna baglıyor cıktıgı zaman sorun teşkil etmıyor bende cok kafama takıyordum sonra dr konusunca anladımkı normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…