öyle yapıyorum :) ayy eylül hamile misin diye sormuş çok hoşuma gitti yaa senin öyle olduğunu duymak kulağa süper geliyor allahım inş 18inde duyacağızz :)
öyle yapıyorum :) ayy eylül hamile misin diye sormuş çok hoşuma gitti yaa senin öyle olduğunu duymak kulağa süper geliyor allahım inş 18inde duyacağızz :)
Ayyyyy yok kuzum ya keske ama belkıde hamıleyımdırdaha 1 hafta var batıma canım ıcınemı dogdu yoksa :)
yha benım gecen ay yumurta gunumde bı saat ayaklarımı duvara dayadım belımı yukselttım ama yıne de dısarı çıktılarcnm dısarı mutlaka bır mıktar cıkar bazende cıkmayabılır bunu dr spremın yogunluguna baglıyor cıktıgı zaman sorun teşkil etmıyor bende cok kafama takıyordum sonra dr konusunca anladımkı normalmiş
inş cnm hepberaber 18 beklıyoruz fazla kafana takma cnm
Ayy evet hamilesin diye hissettim , inşşalah yanılmamışımdır.
yha benım gecen ay yumurta gunumde bı saat ayaklarımı duvara dayadım belımı yukselttım ama yıne de dısarı çıktılar
sıcak birşeyler içmek iyi gelecektir klima falan varsa iş yerinde o da fena yapıyordurevet hafif ağrı oluyor derin nefeste artıyor
yha benım gecen ay yumurta gunumde bı saat ayaklarımı duvara dayadım belımı yukselttım ama yıne de dısarı çıktılar
tamam cnm aslında etmez ınsanlar bı kere de gebe kalıo gerı çekılmeyle gebe kalıo olcak olduktan sora oluyo ınsalllah bızımde oyle kolayca olurBi doktorun yazısında okumuştum dışarı çıkması sorun teşkil etmez demişti.
Ayrıca belimizin altına değil popomuzun altına koyacakmışız yastığı bilginiz olsun..
Sizde araştırın tabii
İnşallah canım benım ınsallah ayyy nasıl sevındım suan anlatamam gercek oldugunu ogrenınce ne yaparım bılmıyorum oturur aglarım sanırım :)
Sevinçten ağlanmazmı , bize de hemen haber ver mutlaka öğrenince...
Ben 25 ay tedaviden sonra hamile kalınca aile arasında kutlama yapmıştık.
Ne sevinç ne mutluluk ama...
Hatta 65 yaşındaki babam "eskiden herkes saklarmış büyüklerinden bu tür şeyleri şimdi kutlama yapıyoruz ohh ne güzel " diyerek takılmıştı bize...
O ağrı benim sırtımda ve birtürlü geçmiyo beraber yaşamayı ögrendim geçinip gidiyoruzevet hafif ağrı oluyor derin nefeste artıyor
sıcak birşeyler içmek iyi gelecektir klima falan varsa iş yerinde o da fena yapıyordur
Bu konuda ben de biliyorum çok zaman.hamilenin karnı sivri kalçası çok dışa çıkmışsa kız oluyo kalçası düz karnıda yanları doldurmuş yuvarlaksa erkekŞimdı bır haber daha geldı kızlar arkadasımın arkadası hamıleydı bugun dogum yapmıs dr kızın olacak demıs bennım arkadasta senın oglun olacak yanların cıkmams demıs kızda yok kızım olacak dr oyle dedı demız dogum sonrası goruyorarkı erkek olmus :) dr larda yanlıs goruyorum sanırım
Canım testı sabah yaparım Allah ızın verırse zaten ılk burda paylaşırım hemen kan testınden sonra esıme soylerım esımden once sıze soylecegım bende esıme soyleyecegım bunu kutlarız artık dıye ama bız kendı aramızda bırseyler yaparız canım babanda dogru soylemıs eskıden kadınlar gobeklerını nereye saklıyacaklarını sasırırmıs
HADİ YAAA ARTIK ALINNA TÜM EŞYALAR DEĞİŞECEK PEMBELER MAVİ OLACAK:) AMAN OLSUNDA RENKLER ÖNEMLİ DEĞİL DMİ DEĞİŞİR HERŞEYŞimdı bır haber daha geldı kızlar arkadasımın arkadası hamıleydı bugun dogum yapmıs dr kızın olacak demıs bennım arkadasta senın oglun olacak yanların cıkmams demıs kızda yok kızım olacak dr oyle dedı demız dogum sonrası goruyorarkı erkek olmus :) dr larda yanlıs goruyorum sanırım
O ağrı benim sırtımda ve birtürlü geçmiyo beraber yaşamayı ögrendim geçinip gidiyoruz
aaaa hayırlı olsun...bu doktorlara da nasıl güvensek bilmem ki...Şimdı bır haber daha geldı kızlar arkadasımın arkadası hamıleydı bugun dogum yapmıs dr kızın olacak demıs bennım arkadasta senın oglun olacak yanların cıkmams demıs kızda yok kızım olacak dr oyle dedı demız dogum sonrası goruyorarkı erkek olmus :) dr larda yanlıs goruyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?