2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öyle yapıyorum :) ayy eylül hamile misin diye sormuş çok hoşuma gitti yaa senin öyle olduğunu duymak kulağa süper geliyor allahım inş 18inde duyacağızz :)

Canım bende sasırdım bunu burda bana hamılemısın dıye yazan ılk defa eylul oldu kendımı bır tuhaf hıssettım hosuma gıttı yuzum guldu aynen bunu duymak super tatlım ınsallh kuzum ınşallah :)

yha benım gecen ay yumurta gunumde bı saat ayaklarımı duvara dayadım belımı yukselttım ama yıne de dısarı çıktılar

inş cnm hepberaber 18 beklıyoruz fazla kafana takma cnm

Canım agrım oldugunda aklıma gelıyor onun dısında takmama calısıyorum ıkı aydır kırmızıları gorunca alıstım artık kasık agrısı falan belırtı gıbı gelmıyor bana umutlandırmıyor :) bende merakla beklıyorum ınsallah mutlu haber verebılırım sende yarın gzuel haberlerle geleceksın ınsallah ıcını ferah tut dualarım sızlerle

Ayy evet hamilesin diye hissettim , inşşalah yanılmamışımdır.

İnşallah canım benım ınsallah ayyy nasıl sevındım suan anlatamam gercek oldugunu ogrenınce ne yaparım bılmıyorum oturur aglarım sanırım :)

yha benım gecen ay yumurta gunumde bı saat ayaklarımı duvara dayadım belımı yukselttım ama yıne de dısarı çıktılar

Bi doktorun yazısında okumuştum dışarı çıkması sorun teşkil etmez demişti.
Ayrıca belimizin altına değil popomuzun altına koyacakmışız yastığı bilginiz olsun..
Sizde araştırın tabii

normal canım bende ılıskıden sonra yastık koyuyorum ayakalrım kaldırıyorum ama kalktıgımda yıne bır mıktar cıkıyor cok normal sen ona canını sıkma bende ılk baslarda sıkıyordum ama bu doganın konunu gıbı bırsey normal yanı

tamam cnm aslında etmez ınsanlar bı kere de gebe kalıo gerı çekılmeyle gebe kalıo olcak olduktan sora oluyo ınsalllah bızımde oyle kolayca olur

İnşallah canım benım ınsallah ayyy nasıl sevındım suan anlatamam gercek oldugunu ogrenınce ne yaparım bılmıyorum oturur aglarım sanırım :)

Sevinçten ağlanmazmı , bize de hemen haber ver mutlaka öğrenince...
Ben 25 ay tedaviden sonra hamile kalınca aile arasında kutlama yapmıştık.
Ne sevinç ne mutluluk ama...
Hatta 65 yaşındaki babam "eskiden herkes saklarmış büyüklerinden bu tür şeyleri şimdi kutlama yapıyoruz ohh ne güzel " diyerek takılmıştı bize...

Canım testı sabah yaparım Allah ızın verırse zaten ılk burda paylaşırım hemen kan testınden sonra esıme soylerım esımden once sıze soylecegım bende esıme soyleyecegım bunu kutlarız artık dıye ama bız kendı aramızda bırseyler yaparız canım babanda dogru soylemıs eskıden kadınlar gobeklerını nereye saklıyacaklarını sasırırmıs

Şimdı bır haber daha geldı kızlar arkadasımın arkadası hamıleydı bugun dogum yapmıs dr kızın olacak demıs bennım arkadasta senın oglun olacak yanların cıkmams demıs kızda yok kızım olacak dr oyle dedı demız dogum sonrası goruyorarkı erkek olmus :) dr larda yanlıs goruyorum sanırım

Bu konuda ben de biliyorum çok zaman.hamilenin karnı sivri kalçası çok dışa çıkmışsa kız oluyo kalçası düz karnıda yanları doldurmuş yuvarlaksa erkek

tamam canım bekliyorum güzel haberini inşallah...
Valla eskiden öyleymiş ama eskilerde maşallah patır patır doğuruyorlarmış , bizde uğraşıyoruz , o kadarda kutlama hakkımız olsun değil mi

HADİ YAAA ARTIK ALINNA TÜM EŞYALAR DEĞİŞECEK PEMBELER MAVİ OLACAK:) AMAN OLSUNDA RENKLER ÖNEMLİ DEĞİL DMİ DEĞİŞİR HERŞEY

aaaa hayırlı olsun...bu doktorlara da nasıl güvensek bilmem ki...

Tüm kız diye alınan herşey boşa gitti..Pembiş pembiş kullanır artık oğluna...

Aman sağlıklı olsunda gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…