2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördüm hemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
Çok güzel bir haber bu , hayırlı olsuuun, sağlıklı, hayırlı bir evladin olsun insaAllah, kucağına almak nasip olsuuunnn

Bilmem miii , senin bebis ve benim bebis kapi aralıklarindan bakiyorlar o halde insaAllah. oyle olur tatlim, sende hemen kestin umudu o kadar mi hissediyorsun adetinin geleceginii bitanem...
Valla biliyorum ben net anlıyorum adet olacağımı o yüzden hemen çalışma kafasına girdim adet bitince yumoş döneminde hergün ilişki olacak hem doktor kontrolümde var tam yumoş zamanı gideceğim ki ne durumda olduğumu söylesin... Kısa zamanda inşallah kavuşuruz miniklerimize... İnancını koru

Merhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördüm hemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
Gözün aydın.. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim

İnsaAllah hayırlı zamanda gelecekler mogamicimm...bende çalışma standartlarimi ayarladim şu adetim bi geleydi

Mogiş geldiğine çok sevindim bir daha gitmek yok

İnsaAllah hayırlı zamanda gelecekler mogamicimm...bende çalışma standartlarimi ayarladim şu adetim bi geleydi
Ahhhh şu kırmızılar... Bu ay can atıyorum çalışmalara başlamak için.... Planını iyi yap hatun... Bu ay bebiş haberi vereceğiz

Ahhhh şu kırmızılar... Bu ay can atıyorum çalışmalara başlamak için.... Planını iyi yap hatun... Bu ay bebiş haberi vereceğiz
Tamamdir mogamicim vereceğiz nasipse
Kirmizilarin bu kadar gecikmesi beni baya dusunmeye ve plan yapmaya itti... Ovulasyon kullanma kararı aldım yumurtlamami tam öğrenebilmek için.. ilişki sık olacak yine... Gerisi ise Allah kerim :)

bense tam tersi bu ay ov. testi kullanmayacağım nasılsa hergün ilişki olacak.. Allah bizim herife yardım etsin

Anlaştık bebeğim... Ya adet dönemi geldi yaaa haliyle biraz hassas bi dönem...Kırmızılar bitse de başlasak çalışmalara... Sen nasılsın canım
Kız bu arada bu gidişle batlarimiz aynı 'olacak :)
Tahminii m tutarsa en geç öbür gün gelir artık kırmızilar

bense tam tersi bu ay ov. testi kullanmayacağım nasılsa hergün ilişki olacak.. Allah bizim herife yardım etsin
Ay kusumm hakket yandı, Allah kuvvet vere ben yine iki günde bir ilişki yapacağım ama yumurtlamam tam belli olsun bir göreyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…