Hayırlı olsun canım bize de dua etMerhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördümhemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
Çok güzel bir haber bu , hayırlı olsuuun, sağlıklı, hayırlı bir evladin olsun insaAllah, kucağına almak nasip olsuuunnnMerhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördümhemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
Valla biliyorum ben net anlıyorum adet olacağımı o yüzden hemen çalışma kafasına girdim adet bitince yumoş döneminde hergün ilişki olacak hem doktor kontrolümde var tam yumoş zamanı gideceğim ki ne durumda olduğumu söylesin... Kısa zamanda inşallah kavuşuruz miniklerimize... İnancını koruBilmem miii , senin bebis ve benim bebis kapi aralıklarindan bakiyorlar o haldeinsaAllah. oyle olur tatlim, sende hemen kestin umudu o kadar mi hissediyorsun adetinin geleceginii bitanem...
Gözün aydın.. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin RabbimMerhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördümhemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
İnsaAllah hayırlı zamanda gelecekler mogamicimm...bende çalışma standartlarimi ayarladim şu adetim bi geleydiValla biliyorum ben net anlıyorum adet olacağımı o yüzden hemen çalışma kafasına girdim adet bitince yumoş döneminde hergün ilişki olacak hem doktor kontrolümde var tam yumoş zamanı gideceğim ki ne durumda olduğumu söylesin... Kısa zamanda inşallah kavuşuruz miniklerimize... İnancını koru
Çok teşekkür ederim canım Allah bütün isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım bize de dua et
çok teşekkür ederim Amin inşallah sağlıcakla kavuşuruzGözün aydın.. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
ben de oyle denıyım bu sefer ama çok olursa yıne çıkıolargenelde akip gidiyordu cnm bi defa cift yastik koydum cikmadi
Valla biliyorum ben net anlıyorum adet olacağımı o yüzden hemen çalışma kafasına girdim adet bitince yumoş döneminde hergün ilişki olacak hem doktor kontrolümde var tam yumoş zamanı gideceğim ki ne durumda olduğumu söylesin... Kısa zamanda inşallah kavuşuruz miniklerimize... İnancını koru
İnsaAllah hayırlı zamanda gelecekler mogamicimm...bende çalışma standartlarimi ayarladim şu adetim bi geleydi
hayırlı uğurlu olsun allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsınÇok teşekkür ederim canım Allah bütün isteyen herkese nasip etsin
Ahhhh şu kırmızılar... Bu ay can atıyorum çalışmalara başlamak için.... Planını iyi yap hatun... Bu ay bebiş haberi vereceğizİnsaAllah hayırlı zamanda gelecekler mogamicimm...bende çalışma standartlarimi ayarladim şu adetim bi geleydi
Negatif bebegim, kırmızılar gelsin artık diye can atar oldum...çalışmaya başlamak istiyorummm:)Canm ne oldu testin
Tamamdir mogamicim vereceğiz nasipseAhhhh şu kırmızılar... Bu ay can atıyorum çalışmalara başlamak için.... Planını iyi yap hatun... Bu ay bebiş haberi vereceğiz
Anlaştık bebeğim... Ya adet dönemi geldi yaaa haliyle biraz hassas bi dönem...Kırmızılar bitse de başlasak çalışmalara... Sen nasılsın canımMogiş geldiğine çok sevindim bir daha gitmek yok
bense tam tersi bu ay ov. testi kullanmayacağım nasılsa hergün ilişki olacak.. Allah bizim herife yardım etsinTamamdir mogamicim vereceğiz nasipse
Kirmizilarin bu kadar gecikmesi beni baya dusunmeye ve plan yapmaya itti... Ovulasyon kullanma kararı aldım yumurtlamami tam öğrenebilmek için.. ilişki sık olacak yine... Gerisi ise Allah kerim :)
Anlaştık bebeğim... Ya adet dönemi geldi yaaa haliyle biraz hassas bi dönem...Kırmızılar bitse de başlasak çalışmalara... Sen nasılsın canım
Kız bu arada bu gidişle batlarimiz aynı 'olacak :)Anlaştık bebeğim... Ya adet dönemi geldi yaaa haliyle biraz hassas bi dönem...Kırmızılar bitse de başlasak çalışmalara... Sen nasılsın canım
Ay kusumm hakket yandı, Allah kuvvet verebense tam tersi bu ay ov. testi kullanmayacağım nasılsa hergün ilişki olacak.. Allah bizim herife yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?