2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Akşam akşam deli gibi güldüğüm bi video paylaşacağım kızlar... Adamlar dehşet bi şaka yapmışlar

Yerlerinde olmak istemezdim

Hoşbulduk bebeğim sizsizde olmuyor...Adet öncesi açık sarı akıntı bende de geliyor canım dün geldi o akıntı muhtemelen yarın adet olacağım... İnşallah senin ki bebiştendir ve kadın doğuma miniğin için gidersin

Tatlim yok bebis degil kan testin negatif çıktı... Bir daha ki aylara nasipse
Hmm benim böyle olmazdi iyice değişti Vucudum bu ay...

Canım yaaa prolaktin olması gerekenin 6 katı yüksek 124 çıkmış, bide yumurtalarım da olması gerekenden yaşlıymış dedi dr.adetim bitmedi, vajinal muayene de yaptı.dr anlarda herhalde valla bana da verdi hap ancak buldum pazartesi başlıcam,bir de hsg verdi ama çekiniyorum bir dr.â daha danışmak istiyorum, bir tedavi planı oluşturmalıyım, regli olduğumun sabahı test yapmıştım, negatifti,bende durumlar böyle, kısmet bakalım

Hamiş konusunda bir tahminim var ama söylemeye çekindim, değilse üzüntü vermek istemem çünkü, neyse o açıklayacağı zamanı bilir illaki :)

Tatlim yok bebis degil kan testin negatif çıktı... Bir daha ki aylara nasipse
Hmm benim böyle olmazdi iyice değişti Vucudum bu ay...
Anladım canım ama üzülmek yok hem benim ki de değişti geçen ay 25. gün adet oldum bu ay da muhtemelen yarın yani 30. gün... Ayrıca burda ne derler bilirsin adetin gecikmeye başlarsa gebelik yakındır

Hamiş konusunda bir tahminim var ama söylemeye çekindim, değilse üzüntü vermek istemem çünkü, neyse o açıklayacağı zamanı bilir illaki :)
Ben senin tahmin ettiğin kişiyi tahmin ediyorum O değil kuzum çooooook eskilerden biri... eylül listesinde de yok bu arkadaşımız hatta ağustos listesinde de yoktu... Bu kadar tüyo yeter :):)

Oleyyy Mogami gelmiss canim sana bakmak icin girdim yazdığini görünce nasıl sevindim anlatamam ☺☺☺ erken hesaplamistin sanki bak 13 te gelecek galiba ama gelmesiiinnn yaa

Oleyyy Mogami gelmiss canim sana bakmak icin girdim yazdığini görünce nasıl sevindim anlatamam ☺☺☺ erken hesaplamistin sanki bak 13 te gelecek galiba ama gelmesiiinnn yaa
Sizler bağımlılık yarattınız bırakamadım valla Kuzum bugün 13. gündü toplamda 29 gün oldu... Sanırsam yarın gelecek çünkü ayıptır söylemesi ishal var ve bu adet belirtisi bende... Kısmet kuzum hem şey diyorlar adet gecikmesi varsa kısa sürede hamile kalırmışsın... Ne kadar doğru bilmiyorum ama bakalım

Canim ishal bende de var ama salgindan fenalardayim ben sonun kadar inaniyorum allah in belirledigi bi zaman var ne yaparsak yapalim.cikamiycaz o zamanin dışına , katılıyorum geciktiginde vücut kendini hazirlar ☺

Mogami , kim o hamile çok merak ettim inaaan... :)
Azıcık merak iyidir

Arkadaşımız yarın doktora gidecek sonra burda duyuracak ya da ben söyleyeceğim o vakte kadar söyleyemem... Lakin bende can atıyorum listeye bi hamiş daha eklemek için

Anladım canım ama üzülmek yok hem benim ki de değişti geçen ay 25. gün adet oldum bu ay da muhtemelen yarın yani 30. gün... Ayrıca burda ne derler bilirsin adetin gecikmeye başlarsa gebelik yakındır
Bilmem miii , senin bebis ve benim bebis kapi aralıklarindan bakiyorlar o halde insaAllah. oyle olur tatlim, sende hemen kestin umudu o kadar mi hissediyorsun adetinin geleceginii bitanem...

anladım canım hsg için kimi anlamadım bile diyor kimi canım yandı diyor... eğer endişeleniyorsan anestezi altında yaptır istersen... Umuyorum kısa sürede geçecek bu durum canım... Hormon zaten ilaçla kısa sürede iner normal düzeyine...

Azıcık merak iyidir

Arkadaşımız yarın doktora gidecek sonra burda duyuracak ya da ben söyleyeceğim o vakte kadar söyleyemem... Lakin bende can atıyorum listeye bi hamiş daha eklemek için
Ohhh ne güzel...ben tanimiyorum ama hamis haberi geldiği için çok çok mutluyummm

Canim ishal bende de var ama salgindan fenalardayim ben sonun kadar inaniyorum allah in belirledigi bi zaman var ne yaparsak yapalim.cikamiycaz o zamanin dışına , katılıyorum geciktiginde vücut kendini hazirlar ☺
bende aynı fikirdeyim zamanı var ve bizee sabırla beklemek düşer... Umarım çok bekletmez bizi Rabbim... Yarın durumum belli olur Geçmiş olsun kuzum

Anesteziyide düşünüyorum, inşallah inşallah geçecek bakalım

Çok geçmiş olsun canimm... İshal fena biseydir, bende de adet günü hep olur... Bir an önce geçer insaAllah kuzum...
Ve hazirlasin kendini vucudum bi güzel gelecek aylara o halde ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…