Amin gülüm inşallah ama artık umut etmekten çok yoruldum her ay belirti yaşamalar piskolojik . Ama umut etmekten yine vazgeçmiyorum. Belki diyorum vardır belki de . Rabbimmmm ne eylerse güzel eyler . Senin de bebisin inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına gelir hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim ailenizeCanim adet olmasiysan umudunu yitrme neler duyuyoruz uzulme lutfen Rabbimin vardir birbildigi mubarek cuma gununde Rabbim hepinize hayirli saglikli kendisine kulluk edecek evlatlar nasip etsin
çalışınca öyle oluyodur tabi canım ben çalışmıyorum eşim de varddiyalı çalıştığı zamanlar da böyle olur sadece :)Ay biz sabahları birbirimizi görmüyoruz. Önce ben kalkıp işe gidiyorum zaten arkamdan eşim ben kapıdan çıkarken o kalkıyor.
Mogamiye nolduda gitti ya sayfalar ılerleyınce takıp edemedimmmMogami prensiplerinden vazgeçme.... Herkesin seni sevmesi gerekmez biz seviyoruz ya yetmez mi
Meraba canım günün tabi ki geçmiş test yaptın mı idrar da çıkmaya bile kanda mutlaka çıkar ne olduğu inşallah hamilesin dir test yap ta bize haber verKizlar benim son adet günüm 23 temmuz ben yanlış mı hesaplyrm sizce günüm geçmemiş mi ? Bilgisi olanlar cevap yazabilir mi her seferinde kendimi bu kez kaptrmayacağm hamilelik psikolojisine diyorum yine umutlaniyorum yaa bana bir akıl verin lütfen 1 haftadr acayip akinti var ve dün geceden beri ara ara başım dönüyor ha birde normal de her sabah eşimle kahvalti ederdim bu sabah bulantim vardi yiyemedim hiçbirşey bilmiyorum psikolojik mi yoksa birşeylerin belirtisi mi ??
Iyi bakalim gecmis olsun tekrardan canimiyi bakalım cnm bn de dolgu için gün aldım diğer dişimi de iltihap mı var diye gitmiştim kanal tedavisi olmuştu ona ama iltihap yok sinüzit varsa ondandır dedi sinüzit var bende de artık onun için giderim bi de
sağol tatkım::::)Iyi bakalim gecmis olsun tekrardan canim
Ya canim bisey dicem ya ben cok kotu kabiz oldum 3 4 gundursağol tatkım::::)
Bizde seni cok ozledik birakma bizi Rabbim hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede minnosunu nasip etsinBu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim
Ayy hoşgeldin:))bende değişiklik yok canım bata üç var ama çalışmadık bu ayBu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim
Amin canım benim... Bırakılmıyor kiBizde seni cok ozledik birakma bizi Rabbim hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede minnosunu nasip etsin
hoşbulduk bebeğim... adet olursan istersen bu ay ki deneme olmamış gibi ekime de yazarız bu ay ki deneme sayını ne dersinAyy hoşgeldin:))bende değişiklik yok canım bata üç var ama çalışmadık bu ay
Bu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
geçmiş olsun canım prolaktin yüksek mi çıktı... Kız bana bak hamilelikten olmasın belki üstüne görmüşsündür... Benim bi arkadaşımın yüksek çıktı gerçi onun adeti gecikmişti doktor hap vermiş düşürmek için ama bu önce bi test yapayım demiş ve hamile olduğunu görmüş... hormonun yüksek çıkma sebebi gebe olmasından kaynaklıymış... Aklını bulandırmak istemem kuşum adet bitti mi ne durumdasınMogami ciiimm canımcım bak şimdi hemen iyileşicem ve bebiş yapıcam umarım ki önümüzdeki ay prolaktin birazcık düşer,hem sende geldin,hoş geldin sefa geldin arkadaşım,gelecek bebişte gelecek sen ve eşin sağ sağlıklı olun inşallah bebişkoda sizi uzun süre bekletmeyecek Allah ın izniyle, sevgiyle öper ve kucaklarım
Mogamiiiiii sonunda geldiiin hoşgeldin sensiz olmuyor inan :)geçmiş olsun canım prolaktin yüksek mi çıktı... Kız bana bak hamilelikten olmasın belki üstüne görmüşsündür... Benim bi arkadaşımın yüksek çıktı gerçi onun adeti gecikmişti doktor hap vermiş düşürmek için ama bu önce bi test yapayım demiş ve hamile olduğunu görmüş... hormonun yüksek çıkma sebebi gebe olmasından kaynaklıymış... Aklını bulandırmak istemem kuşum adet bitti mi ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?