2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim adet olmasiysan umudunu yitrme neler duyuyoruz uzulme lutfen Rabbimin vardir birbildigi mubarek cuma gununde Rabbim hepinize hayirli saglikli kendisine kulluk edecek evlatlar nasip etsin
Amin gülüm inşallah ama artık umut etmekten çok yoruldum her ay belirti yaşamalar piskolojik . Ama umut etmekten yine vazgeçmiyorum. Belki diyorum vardır belki de . Rabbimmmm ne eylerse güzel eyler . Senin de bebisin inşallah sağlıklı bir şekilde kollarına gelir hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim ailenize

Kızlar bu 3 adet tarihini alt alta girdiğimiz sitelerde neden yumurtlama gününe kadar ovulasyonu veriyorda sonrasını vermiyor. Gebelik hesaplaması.com sitesinde 3 adet tarihimi alt alta girdim haziran- temmuz-ağustos yumurtlama günlerimi 6'sı ile 11'i arasında diye gösterdi. 11'i yumurtlama günümmüş zaten öyle diyor. (Bende biliyordum zaten) Sonrasını önemli günlerden saymıyor sebep?

Ay biz sabahları birbirimizi görmüyoruz. Önce ben kalkıp işe gidiyorum zaten arkamdan eşim ben kapıdan çıkarken o kalkıyor.
çalışınca öyle oluyodur tabi canım ben çalışmıyorum eşim de varddiyalı çalıştığı zamanlar da böyle olur sadece :)

Canlarım özledim sizleri bu aralar giremedim yoğunluk vardı misafir falan Mogami çim lütfen aramıza geri dön ne oldu da bıraktın bizleri geçmişi okuyamadim bayagi ilerlemiş sayfalar telefondan bakınca zor oluyor okuması ... Bu arada adet olmadim hala daha tam bugün bir hafta oldu sabah ıdrar testi yaptım bişey cikmadi bakalım hayırlısı :)neler bekliyor beni umarım kötü bişey olmaz

Meraba canım günün tabi ki geçmiş test yaptın mı idrar da çıkmaya bile kanda mutlaka çıkar ne olduğu inşallah hamilesin dir test yap ta bize haber ver

Iyi bakalim gecmis olsun tekrardan canim

Bu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ... Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...

Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim

Bizde seni cok ozledik birakma bizi Rabbim hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede minnosunu nasip etsin

Ayy hoşgeldin:))bende değişiklik yok canım bata üç var ama çalışmadık bu ay

Bizde seni cok ozledik birakma bizi Rabbim hayirlisiyla sanada diger kardeslerimede minnosunu nasip etsin
Amin canım benim... Bırakılmıyor ki Kuzum var mı adet olan bildiğin yada hamiş olan

Ayy hoşgeldin:))bende değişiklik yok canım bata üç var ama çalışmadık bu ay
hoşbulduk bebeğim... adet olursan istersen bu ay ki deneme olmamış gibi ekime de yazarız bu ay ki deneme sayını ne dersin

Mogami ciiimm canımcım bak şimdi hemen iyileşicem ve bebiş yapıcam umarım ki önümüzdeki ay prolaktin birazcık düşer,hem sende geldin,hoş geldin sefa geldin arkadaşım,gelecek bebişte gelecek sen ve eşin sağ sağlıklı olun inşallah bebişkoda sizi uzun süre bekletmeyecek Allah ın izniyle, sevgiyle öper ve kucaklarım

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme ------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ---------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme
9661 ------------------------> 7 Eylül ----------> 3. deneme
Nazligamzelim ------------> 8 Eylül ---------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme

Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ---------> 3. deneme
Kocamlaben ---------------> 13 Eylül ---------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ---------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson ---------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme

Kilislielos -------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine -----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ---------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA -------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 -----------------> 20 Eylül ---------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme

Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme

Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme

EKİM BAT

Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ------------> 3. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

geçmiş olsun canım prolaktin yüksek mi çıktı... Kız bana bak hamilelikten olmasın belki üstüne görmüşsündür... Benim bi arkadaşımın yüksek çıktı gerçi onun adeti gecikmişti doktor hap vermiş düşürmek için ama bu önce bi test yapayım demiş ve hamile olduğunu görmüş... hormonun yüksek çıkma sebebi gebe olmasından kaynaklıymış... Aklını bulandırmak istemem kuşum adet bitti mi ne durumdasın

Mogamiiiiii sonunda geldiiin hoşgeldin sensiz olmuyor inan :)
Ben bugün kesin olurum adet dedim hala yok sarı akıntı geliyor ancak, haftaya çarşamba kadın doğuma sıra aldim bakalim nasipse... Umarım o güne dek adet olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…