Neden oyle dedin canimkasıklarıma bişi batıyo gibi ya of ağrıyoda arada acaba yumurtlamışmı oluyorum böle gerci yumurtlasam ne fayda
bu ay deneme yapamıyoruz maalesef eşim yoğun çalışıyo gece yarısı geliyo hemde yorgun ondan öle dedim ....Neden oyle dedin canim
bu durumu doktor bana 2 gün önce açıkladı canım 7 günden uzun 2 günden kısa olmadığı sürece normalmiş ve yaşa bağlı olarak azalma ya da kısa sürme gibi durumlar olabilirmiş ve adetin bir hafta gecikmesi falanda normalmiş bende de olduğu için doktora gitmiştim açıklaması buydu.Arkadaslar bi sorun olacak benim adetim normalde 5 gun surer ama gecen ay 2 gun erken geldi ve 2 gunde bitti hatta 3. Gun bir iki damla gelmisti o kadar. Neden bu kadar kisa surmus olabilir acaba bilginiz varmi. Hic olmamisti boyle bisi
Benimde oyleydi canim valla kac gun kavgali bile olduk yumurta catlamasina kadar sadece 2 defa iliskiye girdik bu ayda olmaz dedim ama Allah ol dedimi 1 iliskiyle bile olur canim hic umutsuz olma kocani kandir biraz kizbu ay deneme yapamıyoruz maalesef eşim yoğun çalışıyo gece yarısı geliyo hemde yorgun ondan öle dedim ....
o bir bile yok olamazda bu ay pas gecicez benim kandırmamla alakalı bişi değil gecen yılda böyleydi 2 aylık evliydik o kadar yoğun ilişki temposundan sonra bir ay rahat etmiştim :) ama bu yıl cocuk denemelerine geldi ...adetim bittikten hemen sonra peş peşe iki kez ilişkiimz oldu o kadar....Benimde oyleydi canim valla kac gun kavgali bile olduk yumurta catlamasina kadar sadece 2 defa iliskiye girdik bu ayda olmaz dedim ama Allah ol dedimi 1 iliskiyle bile olur canim hic umutsuz olma kocani kandir biraz kiz
InsaAllah o iliskilerden hamile kalirsino bir bile yok olamazda bu ay pas gecicez benim kandırmamla alakalı bişi değil gecen yılda böyleydi 2 aylık evliydik o kadar yoğun ilişki temposundan sonra bir ay rahat etmiştim :) ama bu yıl cocuk denemelerine geldi ...adetim bittikten hemen sonra peş peşe iki kez ilişkiimz oldu o kadar....
hadi inşallah diyelim dua saattine rastlar belkiInsaAllah o iliskilerden hamile kalirsin
Tospa nasilsin kiz :)Ayyy yerim döndün mü sen
Iyidir canim minnosumla sizlere dua ediyoruzİyilik canım senden naber analı bebişli?
Bu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim
Iyidir canim minnosumla sizlere dua ediyoruz
o zaman kalan saglar bizimdir tatlim gideni tutamayizben de oyle denıyım bu sefer ama çok olursa yıne çıkıolar
Merhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördümhemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim
yeap.... döndüm kuzum hasret çektim resmenAyyy yerim döndün mü sen
senin dr lar git gide azaltmışlar süreyi bakalım üçüncü ne diyecek.Ben kürtajdan 1 hafta sonra(geçen hafta)gittim kürtajı yapan dr a yine 3 ay dedi.
evet canım hep güzel seyler için gidelim inşallah.bencede okuyodurevet ama yeterki güzel şeyler için gidelim doktorlaraben nineden farksızım hep bi doktorlardayım mogami bizi okuyodur diye düşünüyorum ( inşallah güzel haber alırda duramaz hemen yazar :)
ayyyy evet ya yıne calısmalara baslasakta bata gun saysakevet meğer ne zevkliymiş beklemeler heyecanlar hayat çok heyecansız geliyor şimdi bana ilişkinin bile amacı yok
canı sen üşütmüşsün bende aynı sekılde oluyorum derın nefes alınca ssanki bcak batıyo :Sevet hafif ağrı oluyor derin nefeste artıyor
yeap.... döndüm kuzum hasret çektim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?