2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar bi sorun olacak benim adetim normalde 5 gun surer ama gecen ay 2 gun erken geldi ve 2 gunde bitti hatta 3. Gun bir iki damla gelmisti o kadar. Neden bu kadar kisa surmus olabilir acaba bilginiz varmi. Hic olmamisti boyle bisi
bu durumu doktor bana 2 gün önce açıkladı canım 7 günden uzun 2 günden kısa olmadığı sürece normalmiş ve yaşa bağlı olarak azalma ya da kısa sürme gibi durumlar olabilirmiş ve adetin bir hafta gecikmesi falanda normalmiş bende de olduğu için doktora gitmiştim açıklaması buydu.

bu ay deneme yapamıyoruz maalesef eşim yoğun çalışıyo gece yarısı geliyo hemde yorgun ondan öle dedim ....
Benimde oyleydi canim valla kac gun kavgali bile olduk yumurta catlamasina kadar sadece 2 defa iliskiye girdik bu ayda olmaz dedim ama Allah ol dedimi 1 iliskiyle bile olur canim hic umutsuz olma kocani kandir biraz kiz

Benimde oyleydi canim valla kac gun kavgali bile olduk yumurta catlamasina kadar sadece 2 defa iliskiye girdik bu ayda olmaz dedim ama Allah ol dedimi 1 iliskiyle bile olur canim hic umutsuz olma kocani kandir biraz kiz
o bir bile yok olamazda bu ay pas gecicez benim kandırmamla alakalı bişi değil gecen yılda böyleydi 2 aylık evliydik o kadar yoğun ilişki temposundan sonra bir ay rahat etmiştim :) ama bu yıl cocuk denemelerine geldi ...adetim bittikten hemen sonra peş peşe iki kez ilişkiimz oldu o kadar....

InsaAllah o iliskilerden hamile kalirsin

:))) hosgeldin bebek bizi boyle boynu buku birakma bi daha :)

Kıslar bana 3 gündür feci ateş basıyo, öyle böyle değil. Ben ki klimalı ortamda üşürüm hemen, işyerinde karşısına yatak atacak hale geldim. Adetime birkaç gün kala böyle olurum normalde ama daha var ona da. Neden olabilir?

Selamm fıstıklar sizlerden ricam olicak bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum oncelikle teşekkür ederim , göğüs gerginligi yasamadan uclarindaki o tanelere ne diyorsuniz bilmiyorum Özür dilerim onlar kabarmadan hamile oldugunu mujdeleyen varmı ilk gebeligimde benim iliskiden iki gun sonra goguslerim agridi ve sisti simdi okadar sis degil agriyo cok az yinede etkilenmek istemiyorum

Merhaba hanımlarr bugün bendende güzel haberler var sonunda çift çzgiyi gördüm hemde kıpkırmızı bir çizgii pazartesi doktora gideceğim

tebrikler canim, Allah bir avazda kurtarsin insallah :))

senin dr lar git gide azaltmışlar süreyi bakalım üçüncü ne diyecek.Ben kürtajdan 1 hafta sonra(geçen hafta)gittim kürtajı yapan dr a yine 3 ay dedi.

bakalım onuda p.tesi görcez :) inşallah korunmanıza gerek yk der

evet ama yeterki güzel şeyler için gidelim doktorlara ben nineden farksızım hep bi doktorlardayım mogami bizi okuyodur diye düşünüyorum ( inşallah güzel haber alırda duramaz hemen yazar :)
evet canım hep güzel seyler için gidelim inşallah.bencede okuyodur Mogami cunku bizleri merak eder diye tahmn edıyorum
evet meğer ne zevkliymiş beklemeler heyecanlar hayat çok heyecansız geliyor şimdi bana ilişkinin bile amacı yok
ayyyy evet ya yıne calısmalara baslasakta bata gun saysak
evet hafif ağrı oluyor derin nefeste artıyor
canı sen üşütmüşsün bende aynı sekılde oluyorum derın nefes alınca ssanki bcak batıyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…