- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canım ya rahim hazırlanıyor inşallahNegatif bebegim, kırmızılar gelsin artık diye can atar oldum...çalışmaya başlamak istiyorummm:)
Bende oyle diyorum ne diyeyim yine de çarşamba gunune kadin doğuma sıra almistim bi gidip anlatayım durumu bu kadar geciktiğini ilk defa... Bi baksın doktor hanim yumurtalarima :)Canım ya rahim hazırlanıyor inşallah
Ben adet olmuş varsayıyorum canım yarın kesin olurum ishal başladı çünkü... Ama umarım yanılırım ve müjde veririmMogiş sen adet olnadn ne malum hamiş olmadığın
canm yemeklerini zeytinyağlı yap hatta sabahları acken bir yemek kasığı iç bile çok faydası oluyor kayısı suyu da içebilirsin canm baska aklıma gelirse yine yazarım geçmiş olsunYa canim bisey dicem ya ben cok kotu kabiz oldum 3 4 gundurbol su icmeme ragmen gwcmiyor onerrbilecegin bisey varmi
canm ben bugun adet olmaya basladım sanırım yarın daha da yoğunlaşırsa kesin hasta oldum dicem.. yarın dediğim olursa da batımı yazarım sana bebeğim hoşgeldin :)Bu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim
Teşekkür ederim canim inşaallah òyledir ama bilmiyorum ki çok oldu böyle hep hayal kırıklığıyla sonuçlaniyor. Ben birde kist tedavisi gördüm daha önce o oluşabilir mi acaba diye de düşünüyorum bakalim herşey için hayirlisi... Rabbim bizede annelik duygusunu tattirsin...Meraba canım günün tabi ki geçmiş test yaptın mı idrar da çıkmaya bile kanda mutlaka çıkar ne olduğu inşallah hamilesin dir test yap ta bize haber ver
Benim ablam ilk cocugunda gittigi 4 doktor da kiz demisti. Pembe pembe esyalarla gittiler. Hemsire anneme bakmis bunlar ne boyle pembe pembe diye gulmus erkekmis megerBu konuda ben de biliyorum çok zaman.hamilenin karnı sivri kalçası çok dışa çıkmışsa kız oluyo kalçası düz karnıda yanları doldurmuş yuvarlaksa erkek
sagol cnm insallah hepimiz en kisa zamanda aliriz bebis haberlerimizikizlar, gecen ay hic girememistim, kac kisi kurtaj oldu ya. hepinize gecmis olsun. mevsimden midir nedir, ben de gecen yaz agustos ortasinda olmustum. ama merak etmeyin hemen iki dongude duzene girdi.
tekrar tekrar gecmis olsun kizlar. Allah hemencecik sagliginiza kavusup hamile kalmayi nasip etsin insallah:)
Sanki ben hamile kalmisim gibi mutlu oldum darisi bize insallah..Azıcık merak iyidir
Arkadaşımız yarın doktora gidecek sonra burda duyuracak ya da ben söyleyeceğim o vakte kadar söyleyemem... Lakin bende can atıyorum listeye bi hamiş daha eklemek için
Amin canım benim... Bırakılmıyor kiKuzum var mı adet olan bildiğin yada hamiş olan
Oldum gulmektenAkşam akşam deli gibi güldüğüm bi video paylaşacağım kızlar... Adamlar dehşet bi şaka yapmışlar
Yerlerinde olmak istemezdim
Kizlar benimkininde pazara kadar gelmesi lazim. Ayni olacagiz demek bu ayKız bu arada bu gidişle batlarimiz aynı 'olacak :)
Tahminii m tutarsa en geç öbür gün gelir artık kırmızilar
Canim belli olmaz bu isler belkide olur hem Allah rizasi icin tutacan insaAllah rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik hayirli evlat naaip ederkızlar bugun kayınvalidem aradı konustuk bizim niyetimize bi tekkeye yazma ve para göndermiş komşusuyla o kadın da yazmayı yatırın üzerine dua edip örtmüş oranın hizmetini gören biri varmış o da komsuya gelmiş demiş ki kimin niyetine bağladıysan onun bi oğlu bir kızı olacak kızının adı gamze oğlunun adı hamza olcak demiş ama 3 gün allah rızası için oruç tutsun demiş.. ben hayatımda hiç oruç tutmadım tutarım tutmaya da size inandırıcı gelir miydi böle bişey ?
Oyle yapiyim bari insaAllah ise yarar yoksa catliycamcanm yemeklerini zeytinyağlı yap hatta sabahları acken bir yemek kasığı iç bile çok faydası oluyor kayısı suyu da içebilirsin canm baska aklıma gelirse yine yazarım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?