2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben gider kuşlar , Kocis gelir şimdi işten... Opuldunz çokça , yarın hamis haberleri gelir insaAllah yine

Ya canim bisey dicem ya ben cok kotu kabiz oldum 3 4 gundur bol su icmeme ragmen gwcmiyor onerrbilecegin bisey varmi
canm yemeklerini zeytinyağlı yap hatta sabahları acken bir yemek kasığı iç bile çok faydası oluyor kayısı suyu da içebilirsin canm baska aklıma gelirse yine yazarım geçmiş olsun

canm ben bugun adet olmaya basladım sanırım yarın daha da yoğunlaşırsa kesin hasta oldum dicem.. yarın dediğim olursa da batımı yazarım sana bebeğim hoşgeldin :)

Bu ay hep birgün arayla ilişki oldu umarım yaklasmisimdir bebeğe bir adım daha erken olmak üzücü geç olmak stres nedir bü bayan ların çektiği şaka bi yana Allahım hayırlı vakitte nasip etsin hepimize

O
Meraba canım günün tabi ki geçmiş test yaptın mı idrar da çıkmaya bile kanda mutlaka çıkar ne olduğu inşallah hamilesin dir test yap ta bize haber ver
Teşekkür ederim canim inşaallah òyledir ama bilmiyorum ki çok oldu böyle hep hayal kırıklığıyla sonuçlaniyor. Ben birde kist tedavisi gördüm daha önce o oluşabilir mi acaba diye de düşünüyorum bakalim herşey için hayirlisi... Rabbim bizede annelik duygusunu tattirsin...

kızlar bugun kayınvalidem aradı konustuk bizim niyetimize bi tekkeye yazma ve para göndermiş komşusuyla o kadın da yazmayı yatırın üzerine dua edip örtmüş oranın hizmetini gören biri varmış o da komsuya gelmiş demiş ki kimin niyetine bağladıysan onun bi oğlu bir kızı olacak kızının adı gamze oğlunun adı hamza olcak demiş ama 3 gün allah rızası için oruç tutsun demiş.. ben hayatımda hiç oruç tutmadım tutarım tutmaya da size inandırıcı gelir miydi böle bişey ?

Bu konuda ben de biliyorum çok zaman.hamilenin karnı sivri kalçası çok dışa çıkmışsa kız oluyo kalçası düz karnıda yanları doldurmuş yuvarlaksa erkek
Benim ablam ilk cocugunda gittigi 4 doktor da kiz demisti. Pembe pembe esyalarla gittiler. Hemsire anneme bakmis bunlar ne boyle pembe pembe diye gulmus erkekmis meger

sagol cnm insallah hepimiz en kisa zamanda aliriz bebis haberlerimizi

Azıcık merak iyidir

Arkadaşımız yarın doktora gidecek sonra burda duyuracak ya da ben söyleyeceğim o vakte kadar söyleyemem... Lakin bende can atıyorum listeye bi hamiş daha eklemek için
Sanki ben hamile kalmisim gibi mutlu oldum darisi bize insallah..

Arkadaslar bi sorun olacak benim adetim normalde 5 gun surer ama gecen ay 2 gun erken geldi ve 2 gunde bitti hatta 3. Gun bir iki damla gelmisti o kadar. Neden bu kadar kisa surmus olabilir acaba bilginiz varmi. Hic olmamisti boyle bisi

Canim belli olmaz bu isler belkide olur hem Allah rizasi icin tutacan insaAllah rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik hayirli evlat naaip eder

kasıklarıma bişi batıyo gibi ya of ağrıyoda arada acaba yumurtlamışmı oluyorum böle gerci yumurtlasam ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…