2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canm ben bugun adet olmaya basladım sanırım yarın daha da yoğunlaşırsa kesin hasta oldum dicem.. yarın dediğim olursa da batımı yazarım sana bebeğim hoşgeldin :)
tamam canım umarım devam etmez yahu

hadi bakalım hayrlı haberler alalım inşallah

Saol canim tsk ederim. Bizde bebek istiyoruz diye vucudumuz heray baska sekle giriyor. Ne yapacagimizi ne dusunecegimizi sasirdik valla

Canim benim adet gunum normalde yarin ama 5 6 gundur bende bi bas agrisi ve ates var ama hasta da degilim . Kotu bisi degildir insallah

evet meğer ne zevkliymiş beklemeler heyecanlar hayat çok heyecansız geliyor şimdi bana ilişkinin bile amacı yok
canım ilişki için ne kdar yasak dedı sana.bana yasak dedı ama gun söylemedı yrn sorarım gercı ama merk ettım

ay canm vala ben olsun istiyorum çünkü eşim hastalanmadan yapmayalım çalışma diyo yanasmıyo bu günlerde ..ben de bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara testlere :)
dr sana ilişki için ne kadar yasak koydu canım

ay canm vala ben olsun istiyorum çünkü eşim hastalanmadan yapmayalım çalışma diyo yanasmıyo bu günlerde ..ben de bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara testlere :)
o vakit umarım olursun ve tekrar tam gaz devam edersin çalışmalara kuşum

dr sana ilişki için ne kadar yasak koydu canım
ay canm yanlış anlamışım sen kürtaj sonrasını diyosun dimi bana bişey demedi doktor zaten kanama da olmayınca ben 9 gün dayanabildim :) ama bikaç yerde okudum 15 20 gün yapmayın diyolar

ay canm yanlış anlamışım sen kürtaj sonrasını diyosun dimi bana bişey demedi doktor zaten kanama da olmayınca ben 9 gün dayanabildim :) ama bikaç yerde okudum 15 20 gün yapmayın diyolar
hımmm benm bugun 9.gündü ama siyah lekelenmem oluyo o bitsin öyle yaparız artık :) kocacıgımda fazla beklemesın :)
şimdilik yoklar Ama kendilerini yarın bekliyoruz... İshal oldum ve bu bana adet olacağımı gösterdi napıyım bu ay da olmadı canım sağolsun
canım inşallah gelmez ishalde hamileleik belirtilerınde var o yuzden kesn konusmayalım ):)

yumurtlama sonrası olur canım... yumoş öncesi ateş düşük gider...

hamilelektede oluyo ates basması inşallah bebişin vardır canm

hımmm benm bugun 9.gündü ama siyah lekelenmem oluyo o bitsin öyle yaparız artık :) kocacıgımda fazla beklemesın :)

canım inşallah gelmez ishalde hamileleik belirtilerınde var o yuzden kesn konusmayalım ):)
bak bunu bilmiyordum ben hep kabızlık olduğunu bilirdim hamilelik belirtilerinde... Umarım benimki bu ay gebelik dolayısıyla öyledir ama pek ihtimal vermiyorum kuzum yaa .... yarın anlarım

valla ilkinde korkarak yaptık ama baktık bişey olmuyo devam ettik :) yazık baya bekledilerdi zaten ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…