tamam canım umarım devam etmez yahucanm ben bugun adet olmaya basladım sanırım yarın daha da yoğunlaşırsa kesin hasta oldum dicem.. yarın dediğim olursa da batımı yazarım sana bebeğim hoşgeldin :)
hadi bakalım hayrlı haberler alalım inşallahCanım testı sabah yaparım Allah ızın verırse zaten ılk burda paylaşırım hemen kan testınden sonra esıme soylerım esımden once sıze soylecegım bende esıme soyleyecegım bunu kutlarız artık dıye ama bız kendı aramızda bırseyler yaparız canım babanda dogru soylemıs eskıden kadınlar gobeklerını nereye saklıyacaklarını sasırırmıs
yeap.... döndüm kuzum hasret çektim resmen
Saol canim tsk ederim. Bizde bebek istiyoruz diye vucudumuz heray baska sekle giriyor. Ne yapacagimizi ne dusunecegimizi sasirdik vallabu durumu doktor bana 2 gün önce açıkladı canım 7 günden uzun 2 günden kısa olmadığı sürece normalmiş ve yaşa bağlı olarak azalma ya da kısa sürme gibi durumlar olabilirmiş ve adetin bir hafta gecikmesi falanda normalmiş bende de olduğu için doktora gitmiştim açıklaması buydu.
ay canm vala ben olsun istiyorum çünkü eşim hastalanmadan yapmayalım çalışma diyo yanasmıyo bu günlerde ..ben de bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara testlere :)tamam canım umarım devam etmez yahu
Canim benim adet gunum normalde yarin ama 5 6 gundur bende bi bas agrisi ve ates var ama hasta da degilim . Kotu bisi degildir insallahKıslar bana 3 gündür feci ateş basıyo, öyle böyle değil. Ben ki klimalı ortamda üşürüm hemen, işyerinde karşısına yatak atacak hale geldim. Adetime birkaç gün kala böyle olurum normalde ama daha var ona da. Neden olabilir?
canım ilişki için ne kdar yasak dedı sana.bana yasak dedı ama gun söylemedı yrn sorarım gercı ama merk ettımevet meğer ne zevkliymiş beklemeler heyecanlar hayat çok heyecansız geliyor şimdi bana ilişkinin bile amacı yok
azcık dolandım etrafta ama kürkçü dükkanı burası geri döndümaaaaa kuzum hosgeldın nerelerdeydın bakiim sen?
dr sana ilişki için ne kadar yasak koydu canımay canm vala ben olsun istiyorum çünkü eşim hastalanmadan yapmayalım çalışma diyo yanasmıyo bu günlerde ..ben de bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara testlere :)
o vakit umarım olursun ve tekrar tam gaz devam edersin çalışmalara kuşumay canm vala ben olsun istiyorum çünkü eşim hastalanmadan yapmayalım çalışma diyo yanasmıyo bu günlerde ..ben de bir an önce baslamak istiyorum çalışmalara testlere :)
eee kırmızılar ne oldu kuzuazcık dolandım etrafta ama kürkçü dükkanı burası geri döndüm
1 yada 2 ay dedi ama ben sadece 1 i duydumdr sana ilişki için ne kadar yasak koydu canım
ay canm yanlış anlamışım sen kürtaj sonrasını diyosun dimi bana bişey demedi doktor zaten kanama da olmayınca ben 9 gün dayanabildim :) ama bikaç yerde okudum 15 20 gün yapmayın diyolardr sana ilişki için ne kadar yasak koydu canım
şimdilik yoklareee kırmızılar ne oldu kuzu
innnnşallahh tatlım inşallah valla çok bekledim yetero vakit umarım olursun ve tekrar tam gaz devam edersin çalışmalara kuşum
hımmm benm bugun 9.gündü ama siyah lekelenmem oluyo o bitsin öyle yaparız artık :) kocacıgımda fazla beklemesın :)ay canm yanlış anlamışım sen kürtaj sonrasını diyosun dimi bana bişey demedi doktor zaten kanama da olmayınca ben 9 gün dayanabildim :) ama bikaç yerde okudum 15 20 gün yapmayın diyolar
canım inşallah gelmez ishalde hamileleik belirtilerınde var o yuzden kesn konusmayalım ):)şimdilik yoklarAma kendilerini yarın bekliyoruz... İshal oldum ve bu bana adet olacağımı gösterdi napıyım bu ay da olmadı canım sağolsun
yumurtlama sonrası olur canım... yumoş öncesi ateş düşük gider...Kıslar bana 3 gündür feci ateş basıyo, öyle böyle değil. Ben ki klimalı ortamda üşürüm hemen, işyerinde karşısına yatak atacak hale geldim. Adetime birkaç gün kala böyle olurum normalde ama daha var ona da. Neden olabilir?
hamilelektede oluyo ates basması inşallah bebişin vardır canmKıslar bana 3 gündür feci ateş basıyo, öyle böyle değil. Ben ki klimalı ortamda üşürüm hemen, işyerinde karşısına yatak atacak hale geldim. Adetime birkaç gün kala böyle olurum normalde ama daha var ona da. Neden olabilir?
bak bunu bilmiyordum ben hep kabızlık olduğunu bilirdim hamilelik belirtilerinde... Umarım benimki bu ay gebelik dolayısıyla öyledir ama pek ihtimal vermiyorum kuzum yaa .... yarın anlarımhımmm benm bugun 9.gündü ama siyah lekelenmem oluyo o bitsin öyle yaparız artık :) kocacıgımda fazla beklemesın :)
canım inşallah gelmez ishalde hamileleik belirtilerınde var o yuzden kesn konusmayalım ):)
valla ilkinde korkarak yaptık ama baktık bişey olmuyo devam ettik :) yazık baya bekledilerdi zaten ::)hımmm benm bugun 9.gündü ama siyah lekelenmem oluyo o bitsin öyle yaparız artık :) kocacıgımda fazla beklemesın :)
canım inşallah gelmez ishalde hamileleik belirtilerınde var o yuzden kesn konusmayalım ):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?