bacım bende bir an önce listeye eklemek istiyorum ama önce arkadaşımız açıklamak ister o yüzden sabrediyorum şimdilik... Yarın söyler doktordan gelince ... unutturmam ben onaNabersiniz kızlar??
Keyifler gıcır bakıyorumdaAllah daim etsin huzurunuzu..
Mogami şu süpriz hamiş haberini yarın duymak istiyoruz kimse, bizi fazla merakta bırakma :)
valla larsonum aklımdan gecen ilk isim mogami oldu desem..Nabersiniz kızlar??
Mogami şu süpriz hamiş haberini yarın duymak istiyoruz kimse, bizi fazla merakta bırakma :)
hadi bakalım elisadan ve senden güzel haber alalım insallah :)bak bunu bilmiyordum ben hep kabızlık olduğunu bilirdim hamilelik belirtilerinde... Umarım benimki bu ay gebelik dolayısıyla öyledir ama pek ihtimal vermiyorum kuzum yaa .... yarın anlarım
ayyy sorma canım adamcagızım bekleyıp duruyo artık neremi elleyecegını sasırdı hahahahhahahavalla ilkinde korkarak yaptık ama baktık bişey olmuyo devam ettik :) yazık baya bekledilerdi zaten ::)
Nabersiniz kızlar??
Olabilir canım bize oyun oynuyor olabilir supriz yapacak galiba :))valla larsonum aklımdan gecen ilk isim mogami oldu desem..
neden iptal oldu canımKızlar morelim çok bozuk izine gitcektik Türkiyeye.kardeşlerimle hasret gidercektik bayramda kurban kescektik kuzenin düğününde oynıycaktık doktora muayene olcaktım hepsi suya düştü ağladım öğüre öğüre((
valla larsonum aklımdan gecen ilk isim mogami oldu desem..
hayrola bi aksilik mi çıktı canımKızlar morelim çok bozuk izine gitcektik Türkiyeye.kardeşlerimle hasret gidercektik bayramda kurban kescektik kuzenin düğününde oynıycaktık doktora muayene olcaktım hepsi suya düştü ağladım öğüre öğüre((
eklerim canım istersen 8-9 u yapayım batı ne dersin@Mogami cim adet olmadim ama benide listede biryere eklermisin kendimi unutulmus histtim
Prosedürlerin yavaşlıgı yüzünden 3 aylık vizem doluyo ve oturum iznim yetişmiyo bayrama kadarneden iptal oldu canım
hadi bakalım elisadan ve senden güzel haber alalım insallah :)
ayyy sorma canım adamcagızım bekleyıp duruyo artık neremi elleyecegını sasırdı hahahahhahaha
iyiyiz canm senden nbr? hepimizin huzuru bol olsun inşallah :)
Allah iyiliğinizi versin aklıma türlü şeyler sokuyorsunuz hamile kaldığımda bi dümen çevirsem mi acabaOlabilir canım bize oyun oynuyor olabilir supriz yapacak galiba :))
Hadi inşallah canm bende de vardı hamişlikte ishal durumuyok kız bende olsa haykıra haykıra söylerdim Ama belli de olmaz bakarsın bu belirtiler beni yanıltır bi haberde benden gelir
Herseyde bir hayır vardır derler üzülme.vardır bundada bir hayırKızlar morelim çok bozuk izine gitcektik Türkiyeye.kardeşlerimle hasret gidercektik bayramda kurban kescektik kuzenin düğününde oynıycaktık doktora muayene olcaktım hepsi suya düştü ağladım öğüre öğüre((
yp canim bende listede olim farktmzeklerim canım istersen 8-9 u yapayım batı ne dersin
aynen canım ne yapalım artık allah yardımcımız olsun en kısa sürede kavuştursun bebeklerimize hepimiziSaol canim tsk ederim. Bizde bebek istiyoruz diye vucudumuz heray baska sekle giriyor. Ne yapacagimizi ne dusunecegimizi sasirdik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?