yaaaaaaaaaaaa... peki ne zaman başlamıştı kuzum hatırlayabiliyor musunHadi inşallah canm bende de vardı hamişlikte ishal durumu
Bir ay oldu başvuru yapalı daha ayın 23 üne randevu veriyolar görüşmek için ve bizim iznimiz 27 sinde başlıyo.eşim buyıl izin bile yapmadı toplu kullanalım bayramda kullanaşım diye şimdi izinde yancakHerseyde bir hayır vardır derler üzülme.vardır bundada bir hayır
tüüüh ya ama nabıcaksın bi hayr vardır üzülme canımProsedürlerin yavaşlıgı yüzünden 3 aylık vizem doluyo ve oturum iznim yetişmiyo bayrama kadar
sürpriz biri mi var ben anlayamadım sende olsa söylerdın heralde ya böyle bişi yapmazsın biize dimi şekerim :)Allah iyiliğinizi versin aklıma türlü şeyler sokuyorsunuz hamile kaldığımda bi dümen çevirsem mi acabaValla ben değilim
İshal ve kabızlık durumu kısıden kişiye değişir diye okumustum bende belirti olabilir lakin senin her regli olcesı bu durum oluyormu?yaaaaaaaaaaaa... peki ne zaman başlamıştı kuzum hatırlayabiliyor musun
evet ve muhtemelen sen tanırsın eskilerden çünkü... Yarın doktora gidecek ve sonra gelip söyleyecek ya da ben ilan edeceğim onun adına...Ben değilim kız tutamam ki kendimitüüüh ya ama nabıcaksın bi hayr vardır üzülme canım
sürpriz biri mi var ben anlayamadım sende olsa söylerdın heralde ya böyle bişi yapmazsın biize dimi şekerim :)
evet oluyor canım ama bu defa ki sanki daha fazla oldu bilemiyorum yani çok muallakta kaldımİshal ve kabızlık durumu kısıden kişiye değişir diye okumustum bende belirti olabilir lakin senin her regli olcesı bu durum oluyormu?
valla öğrenmeden öncesini hatırlayamıyorum ama öğrendikten sonrasına dikkat etmiştim ishal olduğuma seviniyordum hatta ablam hamileliğinde çok çekti kabızlıktan bende yok aksine ishalim diye seviniyodum benyaaaaaaaaaaaa... peki ne zaman başlamıştı kuzum hatırlayabiliyor musun
evet ve muhtemelen sen tanırsın eskilerden çünkü... Yarın doktora gidecek ve sonra gelip söyleyecek ya da ben ilan edeceğim onun adına...Ben değilim kız tutamam ki kendimi
peki deneme kaçtı bacım eski liste geride kaldı çünküy
yp canim bende listede olim farktmz
hmmm tamam canım bu bilgi için çooook teşekkürler adet olsam da bu durumu bilmek rahatlattı benivalla öğrenmeden öncesini hatırlayamıyorum ama öğrendikten sonrasına dikkat etmiştim ishal olduğuma seviniyordum hatta ablam hamileliğinde çok çekti kabızlıktan bende yok aksine ishalim diye seviniyodum ben
19peki deneme kaçtı bacım eski liste geride kaldı çünkü
daha fazla tüyo vermem yoksa sen bulursunhımmmm betiboop mu acaba ayyy heyecanlandım kesın tanıyorumdr ben listede var mı suan?
Bende kabizim catlama derecesine geldimvalla öğrenmeden öncesini hatırlayamıyorum ama öğrendikten sonrasına dikkat etmiştim ishal olduğuma seviniyordum hatta ablam hamileliğinde çok çekti kabızlıktan bende yok aksine ishalim diye seviniyodum ben
Moğami benide 23 üne yaz nasıl olsa izin yok bebekte yok gurbette tek başıma evde günlerim geçip gidecek bari sizle oyalayım kendimi buraya girince derdimi unutuyorum barihmmm tamam canım bu bilgi için çooook teşekkürler adet olsam da bu durumu bilmek rahatlattı beni
ric ederim tatlım inşallah olmazsın :)hmmm tamam canım bu bilgi için çooook teşekkürler adet olsam da bu durumu bilmek rahatlattı beni
canm ablam kuru kayısı yiyodu istersen onu da dene faydalıBende kabizim catlama derecesine geldimartik insaAllah hamilesndir mogicim
deneme sayını da alayım fıstıkMoğami benide 23 üne yaz nasıl olsa izin yok bebekte yok gurbette tek başıma evde günlerim geçip gidecek bari sizle oyalayım kendimi buraya girince derdimi unutuyorum bari
yarın gelir kırmızılar kuzum ama bekleyelim bakalım... Kabızlık çok büyük bela ben ameliyattan sonra 6 gün tuvalete çıkamayınca çareyi müsilde bulmuştum umarım sen kısa sürede düzelirsin... Bol su ve blummm un dediği gibi kuru kayısı tüket canımBende kabizim catlama derecesine geldimartik insaAllah hamilesndir mogicim
afiyet olsun kuzum iyi eğlenceleriyi geceler kızlar yarın kocişim kahvaltıya götürecek uyanamıcam valla :) öptüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?