yaaaa ama bu bana hak mıdaha fazla tüyo vermem yoksa sen bulursunyarını bekle hatun sıkıştırma beni
ayyy kesın betibooop benım batdaş :) ay cok sevınırım o iseArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme ------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ---------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme
9661 ------------------------> 7 Eylül ----------> 3. deneme
Nazligamzelim ------------> 8 Eylül ---------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ---------> 3. deneme
Kocamlaben ---------------> 13 Eylül ---------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ---------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson ---------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Kilislielos -------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine -----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ---------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA -------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 -----------------> 20 Eylül ---------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
EKİM BAT
Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ------------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Bacım valla arkadaşımız şimdi söylemeyelim deyince çenemi tutmak zorundayım ama yarın kesin söyleyecekmiş ... Sonra kutlamasını yaparızyaaaa ama bu bana hak mıhem ben eski olayım hemde bilmeyım off yaaaa
İlk diyelim geçen ay yumurta takibi yapmadım çünkü cahaldım :)) artık profösyönel takılıyorum :)) 1. Denememiz olsundeneme sayını da alayım fıstık
iyi hadi bakalım hayırlı olsun inşallah şimdiden :):):)Bacım valla arkadaşımız şimdi söylemeyelim deyince çenemi tutmak zorundayım ama yarın kesin söyleyecekmiş ... Sonra kutlamasını yaparız
betiboop değil kuzum ama dilerim o da bu ay hamiş kalır
Gitme kız gitme benimkide yemege götürdü yemekten çıkıştada Kötü haberi verdi neymiz izne gidemiyormuşuz yahu adam evden çıkmadan söylesene evde ağlayım doya doya Çarşının ortasında söylüyo bide eve nasıl geldim bilmiyorum yolun ortasında bıraktım geldim öğüre öğüre ağladım gözlerim dolmuş kapıya anahtarı sokuyorum deligi bulamıyorum o derece oldum.iyi geceler kızlar yarın kocişim kahvaltıya götürecek uyanamıcam valla :) öptüm :)
Tamam da canim o cikmasa bile sana gecici bi kagot veriyor ausländerbehörde kart gelene kadar onunla da gidebilirsinBir ay oldu başvuru yapalı daha ayın 23 üne randevu veriyolar görüşmek için ve bizim iznimiz 27 sinde başlıyo.eşim buyıl izin bile yapmadı toplu kullanalım bayramda kullanaşım diye şimdi izinde yancak
Mogami cim ben 10 ay 1 sene oncesine kadar diyim adetim basladigindan beri adetimle beraber ishal olurdum adetimle beraber biterdi. Ama 1 senedir olmuyor bu durum. Hatta bazen aklima takiliyor cunku cok iyi hatirliyorum. Ve ben dun ve bugun sabahlari bi karnim agriyor ishal oluyorum ama sabah tek. Simdilik bisi yok bakalim yarin ne olucak.bide benm yarin adet olmam gerek normalde ben adet oncesi akintim olur bi kac gun boyunca hatta hep geldi diye lavaboya kacardim simdilik o da yok. Acaba gec mi gelcek bu ay adetimhmmm tamam canım bu bilgi için çooook teşekkürler adet olsam da bu durumu bilmek rahatlattı beni
Kagıt degil artık kart veriyolarmışTamam da canim o cikmasa bile sana gecici bi kagot veriyor ausländerbehörde kart gelene kadar onunla da gidebilirsin
Bende merak içerisinde yim bana son günü 8i verdiKızlar bu 3 adet tarihini alt alta girdiğimiz sitelerde neden yumurtlama gününe kadar ovulasyonu veriyorda sonrasını vermiyor. Gebelik hesaplaması.com sitesinde 3 adet tarihimi alt alta girdim haziran- temmuz-ağustos yumurtlama günlerimi 6'sı ile 11'i arasında diye gösterdi. 11'i yumurtlama günümmüş zaten öyle diyor. (Bende biliyordum zaten) Sonrasını önemli günlerden saymıyor sebep?
Mogammi iyi ki geldinBacım valla arkadaşımız şimdi söylemeyelim deyince çenemi tutmak zorundayım ama yarın kesin söyleyecekmiş ... Sonra kutlamasını yaparız
betiboop değil kuzum ama dilerim o da bu ay hamiş kalır
Gunaydin tatli anne adaylari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?