2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyiyim canim biraz sicak bunaltti erkenden uyandim normalde 10 olmafan kalkmam hayatta bebiste iyidir herhalde annesini pek uzmuyor ..sen nasilsin canim belirtilere devam mi

Anladım canım masalah akıllı canım teyzesının kuzusu canım valla benım hormanlar oglen ogleden sonra calısıyor gıbı sabah kalktıgımda bırsey yoktu otobuste sallandıgımda goguslerım bıraz acıyor sankı ama bellı belırsız ve esnedım gogsum gerılıyor sankı damarları ama aksam cok agrım vardı goguslerım dunden daha cok sısmıs soylemesı ayıp dımdık duruyordu ve sankıbana agırlık yapıyor tasıyamıyor gıbıyım esımedıyorum ben bunları tasıyamıyorum esımde yatak odasına bırak bıara alırsın dıyor :) sırt ustu yatıyorum canım goguslerım agrıyor damarları yana dogru dagılınca baya rahatsız ettı benı aksam ama suan ıyıyıım bu belırtımı boylemı oluyor bılmıyorum canım bunun dısında baska hıcbırsyeım yok

hadi bakalım hayrlı haberler alalım inşallah

İnşallah canım benım bakalım kırmızılar ınsallah uzak durur gecen ay adet olacagımı hıssedıyordum bılıyordum ama bu ay korunmadan oncekı aylarda gıbıyım hıc sancım bırseyım yok sadece goguslerım hassas sankı bu defa olacak gıbı gelıyor ınsallah yanılmam

benimde sabahlari hic belirtim olmazdi genelde ogleden sonra baslardi yatincaya kadar Tasiyamama olayi bendede vardi esinin yatak odasina birak demesi sabah sabah guldurdu beni umarim bu agrilar bebistendir tatlim

benimde sabahlari hic belirtim olmazdi genelde ogleden sonra baslardi yatincaya kadar Tasiyamama olayi bendede vardi esinin yatak odasina birak demesi sabah sabah guldurdu beni umarim bu agrilar bebistendir tatlim

Hadı ya gercekten benım anlattıgım gıbı mı oluyordu bak bıraz daha umutlandım ınsallah bebıstendır canım benım ehep dıyorum ya bu olayı ılk defa yasıyorum senın akıntın ne zaman baslamıstı canım dun oglene kadar cok yogundum lavaboya bıe gıdemedım ama oglene kadar akıntım oldu ıp ıslak oldum hısettım ksam baktım sarı gıbıydı ıc camasırımda gordum ama sonra olmadı tekrar dun ınsallah mınık tospam yola cıkmıstırda gelıyordur canım esım cok matraktır canım benıde guldurdu sende hep gu canım bebısımız mutlu olsun

Akintim yumurtlamadan 2 gun sonra basladi ama cok fazla degildi normal herzamankisi kadardi bi farklilik sari olmasiydi hamile olmadan once beyazdi hakkinda hayirlisini diliyorum tatlim

Akintim yumurtlamadan 2 gun sonra basladi ama cok fazla degildi normal herzamankisi kadardi bi farklilik sari olmasiydi hamile olmadan once beyazdi hakkinda hayirlisini diliyorum tatlim
Amın canım benım cok sagol ben lavaboya gıttıkce sılıyorum ıslaklık akıntı var ama az dun bayagı ıslaklıgı hıssettım ıc camasrımda leke oluyor ondanda anlıyorum bakalım canım hayırlısı bu ay sankı olacak gıbı hıssedıyorum ıcım rahat umarım yanılmam

Daha doktora gitmedim canım bu hafta gidicem.ufak oldugu için hatırlısıyla anca kese gözükürmüş.ama hafiften sabah kalktıgımda bulantı oluyo sonra geçiyoSen ne zamn gittin doktora?:)

Hoşgeldin bebeğim nerelerdesün ya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…