Iyiyim canim biraz sicak bunaltti erkenden uyandim normalde 10 olmafan kalkmam hayattaGünaydın canım naıslsın bebıs nasıl :)
Iyiyim canim biraz sicak bunaltti erkenden uyandim normalde 10 olmafan kalkmam hayattabebiste iyidir herhalde annesini pek uzmuyor ..sen nasilsin canim belirtilere devam mi
hadi bakalım hayrlı haberler alalım inşallah
benimde sabahlari hic belirtim olmazdi genelde ogleden sonra baslardi yatincaya kadar Tasiyamama olayi bendede vardi esinin yatak odasina birak demesi sabah sabah guldurdu beniAnladım canım masalah akıllı canım teyzesının kuzusu canım valla benım hormanlar oglen ogleden sonra calısıyor gıbı sabah kalktıgımda bırsey yoktu otobuste sallandıgımda goguslerım bıraz acıyor sankı ama bellı belırsız ve esnedım gogsum gerılıyor sankı damarları ama aksam cok agrım vardı goguslerım dunden daha cok sısmıs soylemesı ayıp dımdık duruyordu ve sankıbana agırlık yapıyor tasıyamıyor gıbıyım esımedıyorum ben bunları tasıyamıyorum esımde yatak odasına bırak bıara alırsın dıyor :) sırt ustu yatıyorum canım goguslerım agrıyor damarları yana dogru dagılınca baya rahatsız ettı benı aksam ama suan ıyıyıım bu belırtımı boylemı oluyor bılmıyorum canım bunun dısında baska hıcbırsyeım yok
Gunaydin sekerim bebisinle durumun nasil bakalim:)Günaydın kızlarBende yeni hamişimizi çok merak ediyorum acaba kim?
Günaydın kızlarBende yeni hamişimizi çok merak ediyorum acaba kim?
benimde sabahlari hic belirtim olmazdi genelde ogleden sonra baslardi yatincaya kadar Tasiyamama olayi bendede vardi esinin yatak odasina birak demesi sabah sabah guldurdu beniumarim bu agrilar bebistendir tatlim
Günaydın canım kım acaba bende merak edıyorum batı yakın olan kımler vardı acaba
Günaydın elisaEger o kimse fazla merakta bırakmasın bizi:)
Akintim yumurtlamadan 2 gun sonra basladi ama cok fazla degildi normal herzamankisi kadardi bi farklilik sari olmasiydi hamile olmadan once beyazdi hakkinda hayirlisini diliyorum tatlimHadı ya gercekten benım anlattıgım gıbı mı oluyordu bak bıraz daha umutlandım ınsallah bebıstendır canım benım ehep dıyorum ya bu olayı ılk defa yasıyorum senın akıntın ne zaman baslamıstı canım dun oglene kadar cok yogundum lavaboya bıe gıdemedım ama oglene kadar akıntım oldu ıp ıslak oldum hısettım ksam baktım sarı gıbıydı ıc camasırımda gordum ama sonra olmadı tekrar dun ınsallah mınık tospam yola cıkmıstırda gelıyordur canım esım cok matraktır canım benıde guldurdu sende hep gu canım bebısımız mutlu olsun
Amın canım benım cok sagol ben lavaboya gıttıkce sılıyorum ıslaklık akıntı var ama az dun bayagı ıslaklıgı hıssettım ıc camasrımda leke oluyor ondanda anlıyorum bakalım canım hayırlısı bu ay sankı olacak gıbı hıssedıyorum ıcım rahat umarım yanılmamAkintim yumurtlamadan 2 gun sonra basladi ama cok fazla degildi normal herzamankisi kadardi bi farklilik sari olmasiydi hamile olmadan once beyazdi hakkinda hayirlisini diliyorum tatlim
Bu nasıl güzel bi topik ... SİZLER NE KADAR TATLI HATUNLARSINIZ...Resmen baskı altına girdim yahu HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Silkelendim ve yeni haberlerle döndüm... Bi hamişimiz var ama şimdilik söylenmemesini istediğinden paylaşamıyorum... En kısa sürede söyler ya da bana atarsa topu ben söylerim... Benim adet henüz görünürde yok ama sabahki testim negatif... Ayrıca yarın adet olacağıma bahse varım ayıptır söylemesi hafif ishal var ve bu kesin adet belirtisi bende ama olsun canım sağolsun...
Kızlar 2 gündür resmen boşluktaydım yaa nasıl bi bağlılıktır bu ... Çok özledim hepinizi... Var mı güzel haberler ya da adet haberleri listeye ekliyeyim
Hoşgeldin Mogamiiiii. Ben adet oldum yeni bat 2 ekim. Şimdi biz tam ekimde mu gidiyoruz diğer topiğeyeap.... döndüm kuzum hasret çektim resmen
Ben senin tahmin ettiğin kişiyi tahmin ediyorumO değil kuzum çooooook eskilerden biri... eylül listesinde de yok bu arkadaşımız hatta ağustos listesinde de yoktu... Bu kadar tüyo yeter :):)
Ben adet olmuş varsayıyorum canım yarın kesin olurum ishal başladı çünkü... Ama umarım yanılırım ve müjde veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?