Canim bende gecen p.tesi gitmistim ama minnagim hemen gosterdi kesisini daha 5 mm cikti doktor gelecek p.teside bebegi ve kalp atisini duyariz dedi ama sankim daha erken gibi kalp atisini duymak icin cunku daha 5+2 gunluk hamileyimDaha doktora gitmedim canım bu hafta gidicem.ufak oldugu için hatırlısıyla anca kese gözükürmüş.ama hafiften sabah kalktıgımda bulantı oluyo sonra geçiyoSen ne zamn gittin doktora?:)
O llabilir canim cunku bildigim kadariyla agustos listesindede yoktu :)Benim aklıma eskilerden bendimahi geliyor. Acaba o mu?
Canim sanada gunaydin benim uzayan akintimdan 1 gun sonra yumurtlama oluyorduzaten 1 2 gun oncesinden gelir bu akinti 2 yada 3.gunu catlarKızlar günaydın bu arada dün benim uzayan akıntım geldi ovulasyon da yaptım negatifti. Yani her uzayan akıntıyı da yumurtlamadan sanmayın. Belki de o akıntı yakında çatlayacak anlamına geliyordu.
InsaAllah duyariz askimin tombisimin kalbini hayirlisiyla kucagimizada aliriz insaAllah tatlimEvet daha erken 7.haftada duyabiliyomuşuz.ama kişiden kişiye değişebilir senin kese hemen gozuktuyse kalp atışı daha çabuk duyulur sanırım
InsaAllah duyariz askimin tombisimin kalbini hayirlisiyla kucagimizada aliriz insaAllah tatlim
Canim sanada gunaydin benim uzayan akintimdan 1 gun sonra yumurtlama oluyorduzaten 1 2 gun oncesinden gelir bu akinti 2 yada 3.gunu catlar
Yok canim ne alakasen cok daha iyi gunlerde iliskiye girmissin spermsiz gun kalmamis masallah insaAllah emeklerinizin karsiligini minnosunu alirsin tatlimO zaman benım kacırma ıhtımalım varmı canım uzayan akıntının geldıgı gun calısma oldu bır gun bos gectık dıger gun yıne calısma olmustu yanı canım benım 28 de akıntım geldı calısma oldu 29 bos gectık 30 31 calısma oldu sankı benım kacırma ıhtımalım var fazla umutlanmayım o zaman ben
Yok canim ne alakasen cok daha iyi gunlerde iliskiye girmissin spermsiz gun kalmamis masallah insaAllah emeklerinizin karsiligini minnosunu alirsin tatlim
Aynen tatlim hatta o akinti catlamadan once iliskiye girilmisse spermlerin daha fazla yasamasina sebep oluyor daha rahat yumoscuga ilerliyor insaAllah hepiniz minik tulumbalariniza kavusursunuz Rabbimin izniyleEvet kuzum zaten ben biliyorum ovulasyonda 9'u pozitif görücem 11'inde çatlayacak eminim.
Akıntının da artık çatladağında gelmediğine eminim. Akıntı yumurta çatlamadan 2-3 gün önce geliyor herhalde. Haber veriyor.
Aynen tatlim hatta o akinti catlamadan once iliskiye girilmisse spermlerin daha fazla yasamasina sebep oluyor daha rahat yumoscuga ilerliyor insaAllah hepiniz minik tulumbalariniza kavusursunuz Rabbimin izniyle
Ben bu ay hic olmaz demistim cunku gecen ay gun asiri yaptik hatta yumos gunleri 3 gun ustuste yapmistim ona ragmen kismet olmadi bu ay 3 gunde 1 iliski oldu nerdeyse Rabbim ol dedi ve oldu o yuzden umutsuzluga varmayin sekerlerimAma maalesef dün akşam çalışma olmadı başım ağrıyordu bu nedenle yattım uyudum. Yarın sabaha endeksledim kendimi sonrada biriktireceğiz.
@ bu ısaretı yap canım hemen yanına kısının ısmını yaz cıkıyor cnımAsi nerdesin kiz ya su isim yazip mesaj gonderme nasil oluyor kizlar:)
Bazen oluyor canim:)offf gönderemedim mesajı ,sonra fazla gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?