2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım bugunu yarını degerlendırısınız canım gecmıs olsun

inşallah canım , teşekkürler...Şu günleri boş geçirip bir ay daha beklemek üzüyor beni

Hayırlısını dıle canım benım uzulme stres yapma vardır zamanı annesını kardesını bekletmez gelır ınsallah hemencecık mınnosun

kızlar dr dan geldim hiç bi sorun yok dedı yumurtalıklarda güzel dedı basta 3 ay demıstım ama 2 ay korunma yeter dedı senın psikolojınde önemli dedi.pıhtılaşma testını sordum bence yaptır diger gebelık için faydalı olur dedı yaptrcaz bakalım inşallah bişey cıkmaz

Çok sevındım canım ohh guzel bır haber aldık hadı bakalım canım calısmalara az kaldı masallah canım

Estagfurullah canım bende yenı ogrendım zaten rıca ederım canım ne demek

InsaAllah o testinde sorunsuz saglikli bir sonuc alirsin tatlim

elisa__ cım günaydn tatlım.. ne alemdesin belirtiler vs. basladımı adete ve ya bebeğe dair :) baskı hislerin ne durumda onu sorayım dedim

elisa__ cım günaydn tatlım.. ne alemdesin belirtiler vs. basladımı adete ve ya bebeğe dair :) baskı hislerin ne durumda onu sorayım dedim

Kuzucugum gunaydın canım ogledn sonraları gogsum sızlamaya baslıyor agrıyor aksam sırt ustu yatamadım gogsum agrıyordu cunku esımde gordu aksam soylemsı ayıp dımdım gergın sısmıs duruyorlardı tasıyamıyorum resmen bu benı umutlandırıor E elf21 de de öyle olmus onun dısında belırtım yok benım korunmayı bırakmadan once adet sancım olmazdı adet oldugumu lavaboya gıttıgımde anlardım suan da da oyleyım ıkı aydır cektıgım sancılardan yok baskıda canım dun degıl ondan oncekı gun ılıskı olmustu ondada bırsey hıssetmedım ama tam bu hafta bellı olru adete kac gun kala bellı oluyor canım ben yanlıs hatırlamıyorsam 3 gun kala falan yasadıgım ılıskıde anlıyordum sende nasıl canım durmlar

teşekkür ederm kızlar inşallah sorunsuz bi gebelık gecırırız hepimz elisa bence sen hamilesin :)
amın canım gercektenmı canım agzından bal damlıyor ınsallah canım hayırlısıyla nerden anladın cnaım

amın canım gercektenmı canım agzından bal damlıyor ınsallah canım hayırlısıyla nerden anladın cnaım
eee yazdıklarını okuyorum kuzum belirtilerın o dogrultuda inşallah öyledır bide sonra 1 kac aydır adetınde düzensizlık olmustu ya o yuzdende senden umtluyum ama olmazsa da üzülmek yok canım bak göruyosun hamile kalmakla da iş bitmıyo önemli olan saglıklı bi gebelık gecırmek o yuzden rahat oluyoruz izleri düşün :):):)

ay inş. göğüsler bebişe işarettir cnm erken gebelik belirtileri arasında bu da vardı araştırmıştım :) benim geçen ay 7-8 gün kala hissetmiştim canım o yüzden şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum dün ilişkimde hissetmedim ama hemen bişeylere yormadım çünkü adete 8-9 gün var henüz.. bi kaç gün içinde netleşir yani durum... henüz erken olduğu için belirti pek hissedemiyorum ara ara kasık ağrısı var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…