2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Haklısın canım önemlı olan saglıklı gebelık her zaman dua edıyorum hepımızın ıcın Allah'ım hepımıze saglıklı hayırlı bebıs ve saglıklı gebelık nasıp etsın bende sasırıyorum canım benım duzenlı olan adetım korumayı bıraktıgım ılk ay 4 gun gecıktı ıkıncı ay tam 28. gunumde oldum ve ben dıger aylar cok sancı agrı cektım ama bu ay masallah turp gıbıyım sancım yok sadece goguslerımde agrı var ve ben bu ay demıstım dıger sancıları ben belırtıden saymam gogus agrısı olamsı lazım ben ancak ıhtımal verırım dıyordum bu agrıda cok baska ılk defa yasıyor her adette yasayanlara Allah yardım etsın uzulmem sanırım canım cunku hayırlsıını dılıyorum vealıstım sanırım artık ama ben gecen ay dıyordum adet olacagım dıye ama bu ay bana da sankı var gıbı gelıyor ınsallah oyledır

Bence de hamilesin , dünde hissetmiştim.İnşallah güzel haber verirsin bizlere canım

Ben bu ay hic olmaz demistim cunku gecen ay gun asiri yaptik hatta yumos gunleri 3 gun ustuste yapmistim ona ragmen kismet olmadi bu ay 3 gunde 1 iliski oldu nerdeyse Rabbim ol dedi ve oldu o yuzden umutsuzluga varmayin sekerlerim

Kuzum benim için bu önümüzdeki hafta önemli zaten yumoş o zaman şimdide başladı ama daha çatlaması için zamanı değil. Dün arkadaşım çok ısrar etti bende ovulasyon yapmaya başladım.

İnşallah canım benım erken gebelık belırtılerındenmıs gogus agrısı canım hep dıyorum ya ben adette bıle bu belırtıyı yasamam canım benım suan 1 hafta var canım bata bende artık dıkat ederım zaten esım dıyorum canım bana bende o an hıssedıyorum ama ınsallah bu ay hıssetmeyız bende cok takılmamaya calısıyorum canım ama agrı olunca ınsan ıster ıstemez dusunuyor ınsallah bu ay hamıs sayımız artar canım

Bence de hamilesin , dünde hissetmiştim.İnşallah güzel haber verirsin bizlere canım

İnşallah canım benım inşalalh sızlerden bunalrı okudukca o kadar mutlu oluyorumkı gercekten hamıleysem ve ben bunu ogrendıgımde ne yaparım dıye dusunmeden kendımı alamıyorum dua edın kızlar ınsallah dedıgınız gıbı cıkar ve hamısımdır benımde ıcıme oyle doguyor ama bakalım

inşallah canım işte rahım temızlemıstr kendını bebişine yer acılmıstır o adet duzensızlıklerınde :)

inşallah canım işte rahım temızlemıstr kendını bebişine yer acılmıstır o adet duzensızlıklerınde :)

İnşallah canım eger okuduysan ben gecen ay cok agrı cektım bacagım yuruyemedım zorla yurudum kasık sancım bacagımla vajınamın bırlestıgı yer ben dıyorumkı dıger aylarda ben bu agrıyı cektım tum hazırlıkalr tamamlanı bu ayda bebısım agrısız bır sekılde sutunu hazırlıyarak annesınemı gelıyor acaba dıyorum

Mogami olmadın di mi adet? 2 gün geçti resmen. İdrar testi yapsana canım yaa.

canım son 1 haftamız kaldı haftaya durumumuz netleşir inş da hamiş çıkarız tatlım bu aya kadar çok çalışma durumu olmamıştı hatta önemli günler boş geçmişti ama bu ay bütün önemli günleri değerlendirmeye çalıştık sen de ben de spermsiz gün bırakmadık bi yandan içime doğuyor bi yandan da olmayacak gibi hissediyorum.. kapılmak sonuçta üzülmek istemiyorum aylar geçtikçe sabrım tükenmeye başladı isteğim artmaya başladı ama diyorum ki böylesi de hayırlıymış şimdi bebek olsa en azından kıymetini bilip Allaha şükrederim mucizesinden ötürü. hemen kavuşmuş olsaydım eğer bu durum bana çok basit gelebilirdi ve şükür bilmezdim..sıradan gelirdi.. ama şimdi Allahın mucizesi olarak görüyorum.. inş. bizede nasip olur canım forumdaki herkesiii kendim gibi istiyorum..

Aynen canım gelen hamıle haberne kendım gıbı sevınıyorum evet Allah'ın bır mucızesı canım benımdedıger aylar ozel gunler hep bos gectı ve ben akıntı dahı gormemstım ılk defa bu ay akıntıyı gordum ve ozel gunlerde bol bol calısma oldu ınsallah Allah'ım bızım yuzumuzu ve tum topıgımızın yuzunu guldurur bazen bende umtlanıyorum ama bazen ya yoksa dıyorum ama dıyorum sonra bugogus agrısı bosa degıldır dıyorum bekleyecegız canım az kaldı hafta ıcı daha cok bellı eder kendını ınsallah guzel haberler verırız senınkı bende once bellı olacak canım sen erken gebelık testı yapacaktın hadı senden guzel haberler alalımda banada umut olsun

umutlarımız boşa çıkmaz umarım kuzum aminn diyorum güzel dualarına.. inş. göğüslerin iyi haberin habercisidir cnm ki bence öyle.. :) evet erken gebelik testi yapcam haftaya cuma yada ctesi yaparım :)

umutlarımız boşa çıkmaz umarım kuzum aminn diyorum güzel dualarına.. inş. göğüslerin iyi haberin habercisidir cnm ki bence öyle.. :) evet erken gebelik testi yapcam haftaya cuma yada ctesi yaparım :)

Amin canım tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın inşallah canım benım inşalalh bebısımın sutu ıcın agrıyordur :) hadı bakalım merakla beklıyorum canım hafta sonunu gecırdıkmı hafta ıcı cabuk gecer canım ayyyy cok heyecanlı az kaldı 1 haftacık :)

kızlarrr tünaydın dün hiç gelemedm geçmişi biras okudm Mogami hoşgeldin iyi ki geldin cnmbn hsg cekinicm kaç gündür gece gündüz aklımda
kim yeni hamiş onu da cok merak ediyorm bi an önce belli olsn E elisa inşallah senin belirtiler hamişliktendir bi de @KAYGILI görünmüyo sanki buara bn mi göremedm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…